Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Detroit oli viime kaudella todennäköisesti palkkakattoajan huonoin joukkue. Se olisimmeko olleet pisteissä huonoin jäi selvittämättä kun kausi päättyi koronaviruksen takia ennenaikaisesti maaliskuun 12. päivä. Detroit Red Wings oli kerännyt vain 39 pistettä 71 ottelussa. Seuraavaksi huonoin Ottawa Senators keräsi 62 pistettä. 17 voittoa ja -122 maaliero kertovat ihan tarpeeksi siitä millaista otteluiden seuraaminen oli. Kautta leimasi lukuisat romahdukset kesken ottelun joissa vastustaja teki useamman maalin muutaman minuutin sisään. Kärkipelaajat eivät pelanneet yhtä hyvin kuin edellisellä kaudella ja moni veteraani putosi jyrkänteeltä jos otamme tämän englanninkielisen termistön käyttöömme. Andreas Athanasiou ja Mike Green kaupattiin Edmontoniin helmikuussa ja vastineeksi tuli varausvuoroja.

Kausi ei kuitenkaan ollut täysin vailla valopilkkuja. Robby Fabbri hankittiin joukkueeseen kesken kauden ja vastineena oli Jacob De La Rose. Fabbri teki 52 otteluun tehot 14+17 ja oli joukkueen 5. tehokkain pelaaja. Samoin Hronek kehittyi eteenpäin ja Tyler Bertuzzi teki uuden piste-ennätyksensä. Mantha oli terveenä ollessaan huikea, mutta sitä oli liian vähän. Bernier oli kauden jälkimmäisellä puolikkaalla loistava.

Yzerman teki paljonkin kauppoja ennen kautta ja kauden aikana. Adam Erne hankittiin 4. kierroksen varasuvuoroa vastaan, Brendan Perlini tuli joukkueeseen ja vastineena annettiin Alec Regula, Alex Biega tuli joukkueeseen David Popea vastaan. Farmissa poispäin liikkuivat Saarijärvi ja Kaski, joukkueeseen tulivat Eric Comrie ja Kyle Wood. Kumpikaan ei vaikuttanut mihinkään.

Kaikki nämä asiat olivat kuitenkin melko epäolennaisia isossa kuvassa. Detroitin tähtäin oli draftissa ja sama koskee myös tulevaa kautta. Detroit hävisi lotossa kolmesti putkeen ja varaa numerolla 4. Kukaan ei ole varma kuka siellä voisi olla Yzermanin tähtäimessä tuossa kohtaa. Lucas Raymond, Jamie Drysdale, Cole Perfetti tai joku muu. Red Wingsin pitäisi saada joku hyvä pelaaja tuolla vuorolla ja nyt voi olla vuorossa korkein varausvuoro minkä Detroit voi ikinä saada. Tätä päästään seuraamaan tarkemmin kun draft järjestetään 6.-7.10.2020. Detroitilla on ensimmäisen kierroksen varausvuoron lisäksi kolme toisen kierroksen varausta, kaksi kolmannen kierroksen varausta ja 4., 5., 6. ja 7. kierroksella vuorot. Vapaiden agenttien hulinat ovat seuraavana viikonloppuna ja silloin päästään näkemään mitä kaikkea Yzerman sieltä haluaa. Voinemme odottaa myös runsaasti kauppoja kun joukkueet taistelevat päästäkseen palkkakaton alle. Palkkakatossa onkin tällä hetkellä tilaa 34,675,000 dollaria. Tätä kaikkea ei päästä kuitenkaan mälläämään sillä on muutamia sopimuksia jotka Yzermanin pitää solmia rajoitettujen vapaiden agenttien kanssa.

Eli siirrytään sopimuksiin. Tässä ovat nykyiset sopimuksen alaiset pelaajat joukkueessa:

Hyökkääjät:
Dylan Larkin $6,100,000 (2022-23 UFA)
Frans Nielsen $5,250,000 (2021-22 UFA)
Justin Abdelkader $4,250,000 (2022-23 UFA)
Darren Helm $3,850,000 (2020-21 UFA)
Valtteri Filppula $3,000,000 (2020-21 UFA)
Robby Fabbri $2,950,000 (2021-22 UFA)
Luke Glendening $1,800,000 (2021-22 UFA)
Mathias Bromé $925,000 (2020-21 RFA)
Filip Zadina $894,167 (2021-22 RFA)
Michael Rasmussen $894,166 (2020-21 RFA)
Evgeni Svechnikov $874,125 (2020-21 RFA)
Givani Smith $714,166 (2020-21 RFA)
(Henrik Zetterberg $6,083,333 (2020-21 UFA) LTIR)


Puolustajat:
Danny DeKeyser $5,000,000 (2021-22 UFA)
Patrick Nemeth $3,000,000 (2020-21 UFA)
Dennis Cholowski $894,166 (2020-21 RFA)
Alex Biega $875,000 (2020-21 UFA)
Gustav Lindström $775,833 (2020-21 RFA)
Filip Hronek $714,166 (2020-21 RFA)

Maalivahdit:
Jonathan Bernier $3,000,000 (2020-21 UFA)
Calvin Pickard $750,000 (2020-21 UFA)

Siinäpä ne pelaajat oikeastaan ovat. Vapaita agentteja löytyy myös ihan hyvin sekä rajoitettuja, että ihan täysin vapaita. Ohessa nimet ja kerron nimet keille voitaisiin antaa sopimus omasta mielestäni.
RFA:
Anthony Mantha - Ehkä joukkueen paras pelaaja terveenä ollessaan. Pakko saada aikaan pitkäaikainen sopimus.
Tyler Bertuzzi - Erittäin hyvä täytepalanen joukkueeseen kuin joukkueeseen. 25 vuotias joten pitkäkään sopimus ei liialti pelota kunhan se annetaan nyt.
Adam Erne - Meni täytteenä hyvin, mutta kaksi maalia on hieman liian vähän kenelle tahansa hyökkääjälle. Tuli hakemaan hyökkäävämpää roolia. No ei ainakaan antanut näyttöjä sen suhteen. Saa jäädä jos suostuu johonkin minimi sopimukseen.
Dmytro Timashov - Pelasi viisi peliä Wingsissä, sitä ennen 39 peliä Torontossa ja niissä tehot 4+5. Sopimusta kouraan vaan.
Brendan Perlini - Nyt tuli huti Yzermanille. Toki antaisin mahdollisuuden yrittää vielä, kun arvo on minimissä ja joukkueeseen ei ole liikaa tunkua.
Christoffer Ehn - Ei tee mitään hyökkäyspäässä, ihan ok puoluspäässä. Minimilappua kouraan ja rotaatioon.
Dominic Turgeon - AHL täytettä jos jatkaa.
Taro Hirose - Saa nähdä lähteekö tämä kausi paremmin liikkeelle. AHL:ssä teki ihan hyvin pisteitä (27 pistettä 35 peliä). NHL:ssä 26 peliä ja seitsemän pistettä. Jatkolappua kouraan vaan.

Madison Bowey - Käsittämättömiä aivopieruja ja joukkueen toiseksi tehokkain puolustaja. Jatkoa.
Kyle Wood - Mennee syvyydestä tai voi lähteä muualle.

UFA:
Sam Gagner - Voi jäädä tai lähteä. Siirrä neulaa tai aiheuta erektiota.
Kyle Brodziak - Eläkkeellähän tämä herra jo onkin.

Trevor Daley - Hyviä eläkepäiviä.
Jonathan Ericsson - Hyviä eläkepäiviä
Cody Goloubef - Hyvää matkaa.

Jimmy Howard - Hyviä eläkepäiviä.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

RedWinger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Hyvä alustus. Eipä viime kaudesta tosiaan sen enempää. Posia oli, että Zadina näytti kehittyneen hyvin ja hiljenti jo innokkaimmat bustin huutelijat. Mantha myös pystyi ajoittain jopa dominoimaan, kunhan vain pysyisi ehjänä ja dominoisi useampanakin iltana. Ensi kaudelle toiveissa olisi nähdä parempia jääkiekkopelejä siinä mielessä, ettei olisi rosterissa niin paljoa turhia kuolleen painon ukkoja. Tuollainen ottawamainen tankkaus olisi miellyttävämpää katsottavaa, kun ajoittain pysyivät kuitenkin peleissä mukana. Sarjasijoitushan nyt tulee olemaan liigan pohjilla joka tapauksessa.

Toivottavasti Abdelkader haudataan Griffinsiin ja Nielsen vaikka ostetaan ulos, niin ei tarvitsisi heitä enää katsella. Tuli kyllä yllätyksenä, että Bowey oli meidän toiseksi tehokkain pakki, joskaan rima ei ole kovinkaan korkealla. Silmätestillä ihan hirveä jääkiekkoilija. Aivan ihme hasardeja ja aivopieruja, sekä tyhmiä jäähyjä illasta toiseen. Jos nyt tarttee takasin tuoda, niin kokeiltais sitten vaikka hyökkääjänä. Perlinille ei kiitos, ei esittänyt sitten yhtään mitään. Loput noista alaketjujen ukoista oikeastaan ihan sama.

Ensi kauden rosteriin toiveissa olisi mahdollisesti capin uhreja ja tai cap dumppeja muista jengeistä, jotka kuitenkin pystyvät pelaamaan Nhl-tasolla. Allenia odottelin Detroitiin, mutta Bergevin meni hänestä vielä kolmoskiepin maksamaan. Vegas, Tampa, St.Louis, Pens, Nashvilleja Islanders voisivat olla jengejä, joiden kanssa hieroa kauppaa cap dumpeista. Vapailta olisi toiveissa Nemeth/Filppulan tapaisia signauksia lyhyillä pahveilla aukkoja täyttämään. Krugille tervetuloa, jos ei aivan mottipäistä joudu maksamaan. Krug on ilmaissut haluavansa nyt sen eläkesopimuksen, otettuaan alennusta aiemmin. Krugin palveluksille olisi kyllä käyttöä, kun ei tuolla puolustuksessa oikeastaan Hronekin lisäksi ole ukkoa, joka saisi kiekkoa liikkeelle, tai pystyisi itse jalalla nostamaan. Parantaisi myös tuota surkeaa yv:tä.

Oikeastaan hyvin nopeasti kauden alkamisen jälkeen sai jo ruveta odottelemaan draftia, kun häntäpään sijoitus oli selvä. Lottoarvonnan lopputulos kyllä suoraan sanottuna vitutti. Ollaanko nyt tiputtu yhteensä kahdeksan sijaa draftissa uuden loton aikana. Huipennus surkealle kaudelle. Jos ensi kaudella on sama homma, niin ei voi kuin toivoa formaatin muuttamista. Alle 50% mahdollisuus voittaa top3 pick liigan huonoimpana joukkueena on mielestäni absurdia, etenkin kun useampana vuonna tuonne lottoon on hypännyt bubble-joukkue (Philly, Dallas, Carolina, Winnipeg, Chicago ja nyt tuo Rangers vielä kaiken kukkuraksi).

Toivottavasti onnistutaan nyt varauksessa tuolla #4 pickillä. En näe, että tästä draftista on tarjolla meille riittävän hyvää kärkiketjujen sentteriä, sen aika taitaa olla sitten 2022 draftissa. Nelosvuorolla onkin tarjolla todella monta eri vaihtoehtoa, Perfetti, Rossi, Raymond, Drysdale, Sanderson. Oikeastaan kaikki muut näistä pelaajista käyvät hyvin, mutta Rossi ei aiheuta hurraa-huutoja allekirjoittaneessa, vaikka hänenkin valinnassaan positiivisia juttuja olisi. Tuo varsi yhdistettynä keskinkertaiseen luisteluun ei takaa yläketjujen sentteriä meille. Perfetti voisi olla ihan poikkeuksellinen hyökkäyspään pelaaja. Pidetään todella älykkäänä, hyvänä kiekonkäsittelijänä, pelinrakentajana ja hyvänä laukojana. Laukaus lähtee vähän samanlailla kun Matthewsilla ja Lafrenierella, eli todella yllättävästi. Osaa hyvin peittää aikeensa ja muuttaa laukauksen kulmaa ja saa sen lähtemään nopeasti. Hälläkin pienehkö varsi ja luistelu kysymysmerkkejä, mutta toisaalta hyvin raaka vielä fyysisesti. Luistelu on kuitenkin ihan kehitettävissä oleva ominaisuus verrattuna peliälykkyyteen. Nhl-ura myös hänellä lienee laiturina, potentiaalia kuitenkin helvatasti. Kelpais mulle, vaikka kysymysmerkkejä onkin.

Raymond vaikuttaisi myös aika varmalta valinnalta. On tehoillut hyvin näin pre-seasonilla. Kaikki eväät ykkösketjun laituriksi ja kauan kaivattu rightin lapa. Parantaisi myöskin puolestaan hyvin Wingsin ylivoimaa. Kelpo valinta.

Drysdalea olen täällä aiemminkin hehkuttanut ja sitä edellisenä vuotena Byramia. Fanit Hf:llä ja Facebookissa on kovasti sitä mieltä, ettei häntä voi varata, kun on aivan liian oikeakätinen ja meillä on jo Hronek, Seider ja pari kysymysmerkkiä Lindströmin ja Tuomiston muodossa. Olisi juuri sitä mitä tuo pakisto tarvii, ja alkaisi meilläkin tulevaisuudessa se kiekko omasta päästä liikkumaan ja ylivoima pyörimään. Näiden nuorien kiekollisten puolustajien (Heiskanen, Makar, Hughes, McAvoy) esiinmarssi etenkin playoffeissa voi nostaa myös Drysdalen osakkeita. Parempaa assetia arvoltaan ei olekaan kuin nuori huippu rightin puolustaja. Scouting report ei juuri eroa Heiskasesta. Ei isompia kysymysmerkkejä hänen pelissään. Sitä nostetaan esiin, että mitenkä pelaaminen siirtyy Nhl:n, mutta ihan samaa tehtiin juuri yllämainittujen nuorukaisten kohdallakin.

Sanderson on kovasti nostanut osakkeitaan viime kuukausina jopa top5-top10 sakkiin. Kyseessä hyvin liikkuva ja hyvän kokoinen kahden suunnan puolustaja leftin lavalla. Muodostaisi varmasti loistavan parin Seiderin kanssa tulevaisuudessa, mutta nelosvuorolla vähän turhan reach. Drysdale myös ollut pidempään hyvä ja tasoaan todistanut näistä pakeista. Kelpaa jos treidataan alaspäin.

Nostetaan nyt viimeisenä suomilasein Lundell. Lundellia on rankattu alemmas kuin mitä meidän vuoro on. Byfieldin ja Stutzlen jälkeen paras "varma" sentteri ennakolta tästä draftista. Monipuolinen kahden suunnan pelaaja kyseessä. Luistelu ja offensiivinen up-side kysymysmerkkejä, tuleeko hänestä koskaan mitat täyttävää top6-sentteriä. Kelpaa jos treidataan alaspäin.

Alemmilta kierroksilta paha sanoa mitään, kun siellä on niin paljon vaihtoehtoja. Yzerman on perinteisesti kunnostautunut draftissa noilla 2 ja 3. kierroksen vuoroilla ja niitähän nyt riittää. Näillä jos saisi parikin tulevaa Nhl-pelaajaa naarattua, niin olisi hyvä. Vähän korkeamman pickin, esimerkiksi jonkun noista myöhemmistä kakkosista tai oman kolmosen voisi käyttää maalivahti Nico Dawsiin. Iso maalivahti, joka kehittyi hyvin tällä kaudella.

Toivotaan että ensi kaudelta jää jotain muutakin käteen kuin pelkkä draftin odottelu ja prospectien seuranta. Toivottavasti nuoret ottavat askeleita eteenpäin ja Mantha saisi sen terveen tykkikauden alle, johonka hän kyllä pystyy. Hävitä voidaan ja siihen on jo henkisesti valmistauduttu, mutta josko ei kuitenkaan yhtä rumasti kuin tällä kaudella.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Toivottavasti Abdelkader haudataan Griffinsiin ja Nielsen vaikka ostetaan ulos, niin ei tarvitsisi heitä enää katsella. Tuli kyllä yllätyksenä, että Bowey oli meidän toiseksi tehokkain pakki, joskaan rima ei ole kovinkaan korkealla. Silmätestillä ihan hirveä jääkiekkoilija. Aivan ihme hasardeja ja aivopieruja, sekä tyhmiä jäähyjä illasta toiseen. Jos nyt tarttee takasin tuoda, niin kokeiltais sitten vaikka hyökkääjänä. Perlinille ei kiitos, ei esittänyt sitten yhtään mitään. Loput noista alaketjujen ukoista oikeastaan ihan sama.
Helene St. James taisi veikkailla Abbya Griffinssiin ja hän on ilmeisesti ollut hyvin perillä näistä siirroista. Nielseniä ei ole järkevää ostaa ulos vielä kun tilalle ei ole ketään ja häneltä jäisi caphittiä jäljelle kahdelle kaudelle lisää. Ylimääräiselle captulalle ei ole tarvetta kun pizzaa menee ihan koteihin saakka oli covid tai ei.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Toronto
Toivottavasti onnistutaan nyt varauksessa tuolla #4 pickillä. En näe, että tästä draftista on tarjolla meille riittävän hyvää kärkiketjujen sentteriä, sen aika taitaa olla sitten 2022 draftissa. Nelosvuorolla onkin tarjolla todella monta eri vaihtoehtoa, Perfetti, Rossi, Raymond, Drysdale, Sanderson. Oikeastaan kaikki muut näistä pelaajista käyvät hyvin, mutta Rossi ei aiheuta hurraa-huutoja allekirjoittaneessa, vaikka hänenkin valinnassaan positiivisia juttuja olisi. Tuo varsi yhdistettynä keskinkertaiseen luisteluun ei takaa yläketjujen sentteriä meille. Perfetti voisi olla ihan poikkeuksellinen hyökkäyspään pelaaja. Pidetään todella älykkäänä, hyvänä kiekonkäsittelijänä, pelinrakentajana ja hyvänä laukojana. Laukaus lähtee vähän samanlailla kun Matthewsilla ja Lafrenierella, eli todella yllättävästi. Osaa hyvin peittää aikeensa ja muuttaa laukauksen kulmaa ja saa sen lähtemään nopeasti. Hälläkin pienehkö varsi ja luistelu kysymysmerkkejä, mutta toisaalta hyvin raaka vielä fyysisesti. Luistelu on kuitenkin ihan kehitettävissä oleva ominaisuus verrattuna peliälykkyyteen. Nhl-ura myös hänellä lienee laiturina, potentiaalia kuitenkin helvatasti. Kelpais mulle, vaikka kysymysmerkkejä onkin.

Raymond vaikuttaisi myös aika varmalta valinnalta. On tehoillut hyvin näin pre-seasonilla. Kaikki eväät ykkösketjun laituriksi ja kauan kaivattu rightin lapa. Parantaisi myöskin puolestaan hyvin Wingsin ylivoimaa. Kelpo valinta.

Drysdalea olen täällä aiemminkin hehkuttanut ja sitä edellisenä vuotena Byramia. Fanit Hf:llä ja Facebookissa on kovasti sitä mieltä, ettei häntä voi varata, kun on aivan liian oikeakätinen ja meillä on jo Hronek, Seider ja pari kysymysmerkkiä Lindströmin ja Tuomiston muodossa. Olisi juuri sitä mitä tuo pakisto tarvii, ja alkaisi meilläkin tulevaisuudessa se kiekko omasta päästä liikkumaan ja ylivoima pyörimään. Näiden nuorien kiekollisten puolustajien (Heiskanen, Makar, Hughes, McAvoy) esiinmarssi etenkin playoffeissa voi nostaa myös Drysdalen osakkeita. Parempaa assetia arvoltaan ei olekaan kuin nuori huippu rightin puolustaja. Scouting report ei juuri eroa Heiskasesta. Ei isompia kysymysmerkkejä hänen pelissään. Sitä nostetaan esiin, että mitenkä pelaaminen siirtyy Nhl:n, mutta ihan samaa tehtiin juuri yllämainittujen nuorukaisten kohdallakin.

Sanderson on kovasti nostanut osakkeitaan viime kuukausina jopa top5-top10 sakkiin. Kyseessä hyvin liikkuva ja hyvän kokoinen kahden suunnan puolustaja leftin lavalla. Muodostaisi varmasti loistavan parin Seiderin kanssa tulevaisuudessa, mutta nelosvuorolla vähän turhan reach. Drysdale myös ollut pidempään hyvä ja tasoaan todistanut näistä pakeista. Kelpaa jos treidataan alaspäin.

Nostetaan nyt viimeisenä suomilasein Lundell. Lundellia on rankattu alemmas kuin mitä meidän vuoro on. Byfieldin ja Stutzlen jälkeen paras "varma" sentteri ennakolta tästä draftista. Monipuolinen kahden suunnan pelaaja kyseessä. Luistelu ja offensiivinen up-side kysymysmerkkejä, tuleeko hänestä koskaan mitat täyttävää top6-sentteriä. Kelpaa jos treidataan alaspäin.

Alemmilta kierroksilta paha sanoa mitään, kun siellä on niin paljon vaihtoehtoja. Yzerman on perinteisesti kunnostautunut draftissa noilla 2 ja 3. kierroksen vuoroilla ja niitähän nyt riittää. Näillä jos saisi parikin tulevaa Nhl-pelaajaa naarattua, niin olisi hyvä. Vähän korkeamman pickin, esimerkiksi jonkun noista myöhemmistä kakkosista tai oman kolmosen voisi käyttää maalivahti Nico Dawsiin. Iso maalivahti, joka kehittyi hyvin tällä kaudella.
Mitä mieltä olisitte, jos Steve narraakin draftissa numerolla #4 Yaroslav Askarovin. Olisitteko Wings kannattajat soihdun tanassa vai ottaisitteko monissa papereissa Pricen tasoisen franchise veskan innolla vastaan.

Tottakai oli se Perfetti, Drysdale, Raymond tai joku muu niin uskon siitä olevan apu tulevaisuudessa Detroitille. Tämmöistä vain pohdiskelen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mitä mieltä olisitte, jos Steve narraakin draftissa numerolla #4 Yaroslav Askarovin. Olisitteko Wings kannattajat soihdun tanassa vai ottaisitteko monissa papereissa Pricen tasoisen franchise veskan innolla vastaan.

Tottakai oli se Perfetti, Drysdale, Raymond tai joku muu niin uskon siitä olevan apu tulevaisuudessa Detroitille. Tämmöistä vain pohdiskelen.
Askarov.... En hyppäsi ikkunasta, mutta en olisi iloinenkaan. Askarovin näkisi aikaisintaan kahden vuoden kuluttua Wingsissä varmaan. Vähän hankala sanoa maalivahdeista milloin ovat valmiita. Onko siellä tulossa Price vai Campbell. En lähtisi itse lottoamaan. Mieluummin joku kenttäpelaaja. Maalivahteja on napattu viimeiset 5 vuotta joka draftissa ja tuo taktiikka lienee ihan hyvä.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
The Athleticin Pronmanin organisaatiorankingissa Detroitin nuoret oli rankattu koko liigan sijalle 18. Tuleva drafti on todella tärkeä ja nyt olisi pakko saada osumia, etenkin noilla kakkoskierroksen pickeillä. Detroitin kokoonpano on kasa paskaa parilla semiarvokkaalla helmellä, eikä tuolta nuorista ole montaakaan tekijämiestä tulossa. Jos joku jengi olisi valmis capdumppiin ja antamaan ykköskierroksen varauksia niin toivon että Yzerman tarttuu mahdollisuuteen. Sieltä ykköskierrokselta kuitenkin todennäköisemmin saa niitä oikeasti merkittävän tason pelaajia. Kyllähän tästä draftista olisi sitä kärkipickiä tarvittu. Yzermaniin on kyllä luottoa mutta on toi rosteri aivan järkyttävän huono.
 
Life is funny, but not ha ha -funny.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Mitä mieltä olisitte, jos Steve narraakin draftissa numerolla #4 Yaroslav Askarovin. Olisitteko Wings kannattajat soihdun tanassa vai ottaisitteko monissa papereissa Pricen tasoisen franchise veskan innolla vastaan.

Tottakai oli se Perfetti, Drysdale, Raymond tai joku muu niin uskon siitä olevan apu tulevaisuudessa Detroitille. Tämmöistä vain pohdiskelen.
Vähiten kyllä uskon Askarovin varaukseen (#4 vuorolla), vaikka Yzerman osaa yllättää. Eiköhän nyt ole järkevää tuoda sisään niitä UFA-markkinoiden jotain puolilaadukkaita veteraanivahteja ja ostaa niiden avulla aikaa noille keskikierroksilla varatuille prospecteille.

En myöskään usko että puolustajaa varataan, vaikka se Drysdale siinä tyrkyllä on.

Kovasti on ollut nyt tuota ihme huhua Kingsin kiinnostuksesta Dysdaleen 2.overall, mikä tuntuu äkkiseltään kovalta reachiltä. Mutta se puttaisi sitten Byfieldin tai Stüztlen Red Wingsin käsiin. En panisi ollenkaan pahakseni jos näin käy.

Oma arvioni/veikkaukseni Lundellin suhteen on sellainen, että olisin todella yllättynyt jos ei viimeistään Winnipegin 10. vuorolla mene. Melkein aina se sama kaava kuitenkin toistuu että jälkikäteen ihmetellään miten aikaisin sentterit menivät. Lundell on vielä niin turvallinen varaus, kun isoja kysymysmerkkejä esim. koon, loukkaantumisten tai luonteen puolesta ei ole. Sitten tietysti vain arvioidaan sitä mahdollista potentiaalin kattoa, onko esim. luotettava kolmossentteri hyvä vai huono varaus tuolla numerolla.
Tämän lainasin tuolta 2020 enrty draft -keskustelusta. Joka vuosi saadaan yllättyä kun sentterit menevätkin korkelle rankattuja laitureita aikaisemmin, mitä missään draft-rankkauksessa. Siten jopa Lundell voi olla Wingsin vaihtoehto.

Perfettistä kyllä itse tykkäisin. Erittäin vihdyttävän näköinen pelaaja.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy