Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Detroit oli viime kaudella todennäköisesti palkkakattoajan huonoin joukkue. Se olisimmeko olleet pisteissä huonoin jäi selvittämättä kun kausi päättyi koronaviruksen takia ennenaikaisesti maaliskuun 12. päivä. Detroit Red Wings oli kerännyt vain 39 pistettä 71 ottelussa. Seuraavaksi huonoin Ottawa Senators keräsi 62 pistettä. 17 voittoa ja -122 maaliero kertovat ihan tarpeeksi siitä millaista otteluiden seuraaminen oli. Kautta leimasi lukuisat romahdukset kesken ottelun joissa vastustaja teki useamman maalin muutaman minuutin sisään. Kärkipelaajat eivät pelanneet yhtä hyvin kuin edellisellä kaudella ja moni veteraani putosi jyrkänteeltä jos otamme tämän englanninkielisen termistön käyttöömme. Andreas Athanasiou ja Mike Green kaupattiin Edmontoniin helmikuussa ja vastineeksi tuli varausvuoroja.

Kausi ei kuitenkaan ollut täysin vailla valopilkkuja. Robby Fabbri hankittiin joukkueeseen kesken kauden ja vastineena oli Jacob De La Rose. Fabbri teki 52 otteluun tehot 14+17 ja oli joukkueen 5. tehokkain pelaaja. Samoin Hronek kehittyi eteenpäin ja Tyler Bertuzzi teki uuden piste-ennätyksensä. Mantha oli terveenä ollessaan huikea, mutta sitä oli liian vähän. Bernier oli kauden jälkimmäisellä puolikkaalla loistava.

Yzerman teki paljonkin kauppoja ennen kautta ja kauden aikana. Adam Erne hankittiin 4. kierroksen varasuvuoroa vastaan, Brendan Perlini tuli joukkueeseen ja vastineena annettiin Alec Regula, Alex Biega tuli joukkueeseen David Popea vastaan. Farmissa poispäin liikkuivat Saarijärvi ja Kaski, joukkueeseen tulivat Eric Comrie ja Kyle Wood. Kumpikaan ei vaikuttanut mihinkään.

Kaikki nämä asiat olivat kuitenkin melko epäolennaisia isossa kuvassa. Detroitin tähtäin oli draftissa ja sama koskee myös tulevaa kautta. Detroit hävisi lotossa kolmesti putkeen ja varaa numerolla 4. Kukaan ei ole varma kuka siellä voisi olla Yzermanin tähtäimessä tuossa kohtaa. Lucas Raymond, Jamie Drysdale, Cole Perfetti tai joku muu. Red Wingsin pitäisi saada joku hyvä pelaaja tuolla vuorolla ja nyt voi olla vuorossa korkein varausvuoro minkä Detroit voi ikinä saada. Tätä päästään seuraamaan tarkemmin kun draft järjestetään 6.-7.10.2020. Detroitilla on ensimmäisen kierroksen varausvuoron lisäksi kolme toisen kierroksen varausta, kaksi kolmannen kierroksen varausta ja 4., 5., 6. ja 7. kierroksella vuorot. Vapaiden agenttien hulinat ovat seuraavana viikonloppuna ja silloin päästään näkemään mitä kaikkea Yzerman sieltä haluaa. Voinemme odottaa myös runsaasti kauppoja kun joukkueet taistelevat päästäkseen palkkakaton alle. Palkkakatossa onkin tällä hetkellä tilaa 34,675,000 dollaria. Tätä kaikkea ei päästä kuitenkaan mälläämään sillä on muutamia sopimuksia jotka Yzermanin pitää solmia rajoitettujen vapaiden agenttien kanssa.

Eli siirrytään sopimuksiin. Tässä ovat nykyiset sopimuksen alaiset pelaajat joukkueessa:

Hyökkääjät:
Dylan Larkin $6,100,000 (2022-23 UFA)
Frans Nielsen $5,250,000 (2021-22 UFA)
Justin Abdelkader $4,250,000 (2022-23 UFA)
Darren Helm $3,850,000 (2020-21 UFA)
Valtteri Filppula $3,000,000 (2020-21 UFA)
Robby Fabbri $2,950,000 (2021-22 UFA)
Luke Glendening $1,800,000 (2021-22 UFA)
Mathias Bromé $925,000 (2020-21 RFA)
Filip Zadina $894,167 (2021-22 RFA)
Michael Rasmussen $894,166 (2020-21 RFA)
Evgeni Svechnikov $874,125 (2020-21 RFA)
Givani Smith $714,166 (2020-21 RFA)
(Henrik Zetterberg $6,083,333 (2020-21 UFA) LTIR)


Puolustajat:
Danny DeKeyser $5,000,000 (2021-22 UFA)
Patrick Nemeth $3,000,000 (2020-21 UFA)
Dennis Cholowski $894,166 (2020-21 RFA)
Alex Biega $875,000 (2020-21 UFA)
Gustav Lindström $775,833 (2020-21 RFA)
Filip Hronek $714,166 (2020-21 RFA)

Maalivahdit:
Jonathan Bernier $3,000,000 (2020-21 UFA)
Calvin Pickard $750,000 (2020-21 UFA)

Siinäpä ne pelaajat oikeastaan ovat. Vapaita agentteja löytyy myös ihan hyvin sekä rajoitettuja, että ihan täysin vapaita. Ohessa nimet ja kerron nimet keille voitaisiin antaa sopimus omasta mielestäni.
RFA:
Anthony Mantha - Ehkä joukkueen paras pelaaja terveenä ollessaan. Pakko saada aikaan pitkäaikainen sopimus.
Tyler Bertuzzi - Erittäin hyvä täytepalanen joukkueeseen kuin joukkueeseen. 25 vuotias joten pitkäkään sopimus ei liialti pelota kunhan se annetaan nyt.
Adam Erne - Meni täytteenä hyvin, mutta kaksi maalia on hieman liian vähän kenelle tahansa hyökkääjälle. Tuli hakemaan hyökkäävämpää roolia. No ei ainakaan antanut näyttöjä sen suhteen. Saa jäädä jos suostuu johonkin minimi sopimukseen.
Dmytro Timashov - Pelasi viisi peliä Wingsissä, sitä ennen 39 peliä Torontossa ja niissä tehot 4+5. Sopimusta kouraan vaan.
Brendan Perlini - Nyt tuli huti Yzermanille. Toki antaisin mahdollisuuden yrittää vielä, kun arvo on minimissä ja joukkueeseen ei ole liikaa tunkua.
Christoffer Ehn - Ei tee mitään hyökkäyspäässä, ihan ok puoluspäässä. Minimilappua kouraan ja rotaatioon.
Dominic Turgeon - AHL täytettä jos jatkaa.
Taro Hirose - Saa nähdä lähteekö tämä kausi paremmin liikkeelle. AHL:ssä teki ihan hyvin pisteitä (27 pistettä 35 peliä). NHL:ssä 26 peliä ja seitsemän pistettä. Jatkolappua kouraan vaan.

Madison Bowey - Käsittämättömiä aivopieruja ja joukkueen toiseksi tehokkain puolustaja. Jatkoa.
Kyle Wood - Mennee syvyydestä tai voi lähteä muualle.

UFA:
Sam Gagner - Voi jäädä tai lähteä. Siirrä neulaa tai aiheuta erektiota.
Kyle Brodziak - Eläkkeellähän tämä herra jo onkin.

Trevor Daley - Hyviä eläkepäiviä.
Jonathan Ericsson - Hyviä eläkepäiviä
Cody Goloubef - Hyvää matkaa.

Jimmy Howard - Hyviä eläkepäiviä.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

RedWinger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Hyvä alustus. Eipä viime kaudesta tosiaan sen enempää. Posia oli, että Zadina näytti kehittyneen hyvin ja hiljenti jo innokkaimmat bustin huutelijat. Mantha myös pystyi ajoittain jopa dominoimaan, kunhan vain pysyisi ehjänä ja dominoisi useampanakin iltana. Ensi kaudelle toiveissa olisi nähdä parempia jääkiekkopelejä siinä mielessä, ettei olisi rosterissa niin paljoa turhia kuolleen painon ukkoja. Tuollainen ottawamainen tankkaus olisi miellyttävämpää katsottavaa, kun ajoittain pysyivät kuitenkin peleissä mukana. Sarjasijoitushan nyt tulee olemaan liigan pohjilla joka tapauksessa.

Toivottavasti Abdelkader haudataan Griffinsiin ja Nielsen vaikka ostetaan ulos, niin ei tarvitsisi heitä enää katsella. Tuli kyllä yllätyksenä, että Bowey oli meidän toiseksi tehokkain pakki, joskaan rima ei ole kovinkaan korkealla. Silmätestillä ihan hirveä jääkiekkoilija. Aivan ihme hasardeja ja aivopieruja, sekä tyhmiä jäähyjä illasta toiseen. Jos nyt tarttee takasin tuoda, niin kokeiltais sitten vaikka hyökkääjänä. Perlinille ei kiitos, ei esittänyt sitten yhtään mitään. Loput noista alaketjujen ukoista oikeastaan ihan sama.

Ensi kauden rosteriin toiveissa olisi mahdollisesti capin uhreja ja tai cap dumppeja muista jengeistä, jotka kuitenkin pystyvät pelaamaan Nhl-tasolla. Allenia odottelin Detroitiin, mutta Bergevin meni hänestä vielä kolmoskiepin maksamaan. Vegas, Tampa, St.Louis, Pens, Nashvilleja Islanders voisivat olla jengejä, joiden kanssa hieroa kauppaa cap dumpeista. Vapailta olisi toiveissa Nemeth/Filppulan tapaisia signauksia lyhyillä pahveilla aukkoja täyttämään. Krugille tervetuloa, jos ei aivan mottipäistä joudu maksamaan. Krug on ilmaissut haluavansa nyt sen eläkesopimuksen, otettuaan alennusta aiemmin. Krugin palveluksille olisi kyllä käyttöä, kun ei tuolla puolustuksessa oikeastaan Hronekin lisäksi ole ukkoa, joka saisi kiekkoa liikkeelle, tai pystyisi itse jalalla nostamaan. Parantaisi myös tuota surkeaa yv:tä.

Oikeastaan hyvin nopeasti kauden alkamisen jälkeen sai jo ruveta odottelemaan draftia, kun häntäpään sijoitus oli selvä. Lottoarvonnan lopputulos kyllä suoraan sanottuna vitutti. Ollaanko nyt tiputtu yhteensä kahdeksan sijaa draftissa uuden loton aikana. Huipennus surkealle kaudelle. Jos ensi kaudella on sama homma, niin ei voi kuin toivoa formaatin muuttamista. Alle 50% mahdollisuus voittaa top3 pick liigan huonoimpana joukkueena on mielestäni absurdia, etenkin kun useampana vuonna tuonne lottoon on hypännyt bubble-joukkue (Philly, Dallas, Carolina, Winnipeg, Chicago ja nyt tuo Rangers vielä kaiken kukkuraksi).

Toivottavasti onnistutaan nyt varauksessa tuolla #4 pickillä. En näe, että tästä draftista on tarjolla meille riittävän hyvää kärkiketjujen sentteriä, sen aika taitaa olla sitten 2022 draftissa. Nelosvuorolla onkin tarjolla todella monta eri vaihtoehtoa, Perfetti, Rossi, Raymond, Drysdale, Sanderson. Oikeastaan kaikki muut näistä pelaajista käyvät hyvin, mutta Rossi ei aiheuta hurraa-huutoja allekirjoittaneessa, vaikka hänenkin valinnassaan positiivisia juttuja olisi. Tuo varsi yhdistettynä keskinkertaiseen luisteluun ei takaa yläketjujen sentteriä meille. Perfetti voisi olla ihan poikkeuksellinen hyökkäyspään pelaaja. Pidetään todella älykkäänä, hyvänä kiekonkäsittelijänä, pelinrakentajana ja hyvänä laukojana. Laukaus lähtee vähän samanlailla kun Matthewsilla ja Lafrenierella, eli todella yllättävästi. Osaa hyvin peittää aikeensa ja muuttaa laukauksen kulmaa ja saa sen lähtemään nopeasti. Hälläkin pienehkö varsi ja luistelu kysymysmerkkejä, mutta toisaalta hyvin raaka vielä fyysisesti. Luistelu on kuitenkin ihan kehitettävissä oleva ominaisuus verrattuna peliälykkyyteen. Nhl-ura myös hänellä lienee laiturina, potentiaalia kuitenkin helvatasti. Kelpais mulle, vaikka kysymysmerkkejä onkin.

Raymond vaikuttaisi myös aika varmalta valinnalta. On tehoillut hyvin näin pre-seasonilla. Kaikki eväät ykkösketjun laituriksi ja kauan kaivattu rightin lapa. Parantaisi myöskin puolestaan hyvin Wingsin ylivoimaa. Kelpo valinta.

Drysdalea olen täällä aiemminkin hehkuttanut ja sitä edellisenä vuotena Byramia. Fanit Hf:llä ja Facebookissa on kovasti sitä mieltä, ettei häntä voi varata, kun on aivan liian oikeakätinen ja meillä on jo Hronek, Seider ja pari kysymysmerkkiä Lindströmin ja Tuomiston muodossa. Olisi juuri sitä mitä tuo pakisto tarvii, ja alkaisi meilläkin tulevaisuudessa se kiekko omasta päästä liikkumaan ja ylivoima pyörimään. Näiden nuorien kiekollisten puolustajien (Heiskanen, Makar, Hughes, McAvoy) esiinmarssi etenkin playoffeissa voi nostaa myös Drysdalen osakkeita. Parempaa assetia arvoltaan ei olekaan kuin nuori huippu rightin puolustaja. Scouting report ei juuri eroa Heiskasesta. Ei isompia kysymysmerkkejä hänen pelissään. Sitä nostetaan esiin, että mitenkä pelaaminen siirtyy Nhl:n, mutta ihan samaa tehtiin juuri yllämainittujen nuorukaisten kohdallakin.

Sanderson on kovasti nostanut osakkeitaan viime kuukausina jopa top5-top10 sakkiin. Kyseessä hyvin liikkuva ja hyvän kokoinen kahden suunnan puolustaja leftin lavalla. Muodostaisi varmasti loistavan parin Seiderin kanssa tulevaisuudessa, mutta nelosvuorolla vähän turhan reach. Drysdale myös ollut pidempään hyvä ja tasoaan todistanut näistä pakeista. Kelpaa jos treidataan alaspäin.

Nostetaan nyt viimeisenä suomilasein Lundell. Lundellia on rankattu alemmas kuin mitä meidän vuoro on. Byfieldin ja Stutzlen jälkeen paras "varma" sentteri ennakolta tästä draftista. Monipuolinen kahden suunnan pelaaja kyseessä. Luistelu ja offensiivinen up-side kysymysmerkkejä, tuleeko hänestä koskaan mitat täyttävää top6-sentteriä. Kelpaa jos treidataan alaspäin.

Alemmilta kierroksilta paha sanoa mitään, kun siellä on niin paljon vaihtoehtoja. Yzerman on perinteisesti kunnostautunut draftissa noilla 2 ja 3. kierroksen vuoroilla ja niitähän nyt riittää. Näillä jos saisi parikin tulevaa Nhl-pelaajaa naarattua, niin olisi hyvä. Vähän korkeamman pickin, esimerkiksi jonkun noista myöhemmistä kakkosista tai oman kolmosen voisi käyttää maalivahti Nico Dawsiin. Iso maalivahti, joka kehittyi hyvin tällä kaudella.

Toivotaan että ensi kaudelta jää jotain muutakin käteen kuin pelkkä draftin odottelu ja prospectien seuranta. Toivottavasti nuoret ottavat askeleita eteenpäin ja Mantha saisi sen terveen tykkikauden alle, johonka hän kyllä pystyy. Hävitä voidaan ja siihen on jo henkisesti valmistauduttu, mutta josko ei kuitenkaan yhtä rumasti kuin tällä kaudella.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Toivottavasti Abdelkader haudataan Griffinsiin ja Nielsen vaikka ostetaan ulos, niin ei tarvitsisi heitä enää katsella. Tuli kyllä yllätyksenä, että Bowey oli meidän toiseksi tehokkain pakki, joskaan rima ei ole kovinkaan korkealla. Silmätestillä ihan hirveä jääkiekkoilija. Aivan ihme hasardeja ja aivopieruja, sekä tyhmiä jäähyjä illasta toiseen. Jos nyt tarttee takasin tuoda, niin kokeiltais sitten vaikka hyökkääjänä. Perlinille ei kiitos, ei esittänyt sitten yhtään mitään. Loput noista alaketjujen ukoista oikeastaan ihan sama.
Helene St. James taisi veikkailla Abbya Griffinssiin ja hän on ilmeisesti ollut hyvin perillä näistä siirroista. Nielseniä ei ole järkevää ostaa ulos vielä kun tilalle ei ole ketään ja häneltä jäisi caphittiä jäljelle kahdelle kaudelle lisää. Ylimääräiselle captulalle ei ole tarvetta kun pizzaa menee ihan koteihin saakka oli covid tai ei.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Toivottavasti onnistutaan nyt varauksessa tuolla #4 pickillä. En näe, että tästä draftista on tarjolla meille riittävän hyvää kärkiketjujen sentteriä, sen aika taitaa olla sitten 2022 draftissa. Nelosvuorolla onkin tarjolla todella monta eri vaihtoehtoa, Perfetti, Rossi, Raymond, Drysdale, Sanderson. Oikeastaan kaikki muut näistä pelaajista käyvät hyvin, mutta Rossi ei aiheuta hurraa-huutoja allekirjoittaneessa, vaikka hänenkin valinnassaan positiivisia juttuja olisi. Tuo varsi yhdistettynä keskinkertaiseen luisteluun ei takaa yläketjujen sentteriä meille. Perfetti voisi olla ihan poikkeuksellinen hyökkäyspään pelaaja. Pidetään todella älykkäänä, hyvänä kiekonkäsittelijänä, pelinrakentajana ja hyvänä laukojana. Laukaus lähtee vähän samanlailla kun Matthewsilla ja Lafrenierella, eli todella yllättävästi. Osaa hyvin peittää aikeensa ja muuttaa laukauksen kulmaa ja saa sen lähtemään nopeasti. Hälläkin pienehkö varsi ja luistelu kysymysmerkkejä, mutta toisaalta hyvin raaka vielä fyysisesti. Luistelu on kuitenkin ihan kehitettävissä oleva ominaisuus verrattuna peliälykkyyteen. Nhl-ura myös hänellä lienee laiturina, potentiaalia kuitenkin helvatasti. Kelpais mulle, vaikka kysymysmerkkejä onkin.

Raymond vaikuttaisi myös aika varmalta valinnalta. On tehoillut hyvin näin pre-seasonilla. Kaikki eväät ykkösketjun laituriksi ja kauan kaivattu rightin lapa. Parantaisi myöskin puolestaan hyvin Wingsin ylivoimaa. Kelpo valinta.

Drysdalea olen täällä aiemminkin hehkuttanut ja sitä edellisenä vuotena Byramia. Fanit Hf:llä ja Facebookissa on kovasti sitä mieltä, ettei häntä voi varata, kun on aivan liian oikeakätinen ja meillä on jo Hronek, Seider ja pari kysymysmerkkiä Lindströmin ja Tuomiston muodossa. Olisi juuri sitä mitä tuo pakisto tarvii, ja alkaisi meilläkin tulevaisuudessa se kiekko omasta päästä liikkumaan ja ylivoima pyörimään. Näiden nuorien kiekollisten puolustajien (Heiskanen, Makar, Hughes, McAvoy) esiinmarssi etenkin playoffeissa voi nostaa myös Drysdalen osakkeita. Parempaa assetia arvoltaan ei olekaan kuin nuori huippu rightin puolustaja. Scouting report ei juuri eroa Heiskasesta. Ei isompia kysymysmerkkejä hänen pelissään. Sitä nostetaan esiin, että mitenkä pelaaminen siirtyy Nhl:n, mutta ihan samaa tehtiin juuri yllämainittujen nuorukaisten kohdallakin.

Sanderson on kovasti nostanut osakkeitaan viime kuukausina jopa top5-top10 sakkiin. Kyseessä hyvin liikkuva ja hyvän kokoinen kahden suunnan puolustaja leftin lavalla. Muodostaisi varmasti loistavan parin Seiderin kanssa tulevaisuudessa, mutta nelosvuorolla vähän turhan reach. Drysdale myös ollut pidempään hyvä ja tasoaan todistanut näistä pakeista. Kelpaa jos treidataan alaspäin.

Nostetaan nyt viimeisenä suomilasein Lundell. Lundellia on rankattu alemmas kuin mitä meidän vuoro on. Byfieldin ja Stutzlen jälkeen paras "varma" sentteri ennakolta tästä draftista. Monipuolinen kahden suunnan pelaaja kyseessä. Luistelu ja offensiivinen up-side kysymysmerkkejä, tuleeko hänestä koskaan mitat täyttävää top6-sentteriä. Kelpaa jos treidataan alaspäin.

Alemmilta kierroksilta paha sanoa mitään, kun siellä on niin paljon vaihtoehtoja. Yzerman on perinteisesti kunnostautunut draftissa noilla 2 ja 3. kierroksen vuoroilla ja niitähän nyt riittää. Näillä jos saisi parikin tulevaa Nhl-pelaajaa naarattua, niin olisi hyvä. Vähän korkeamman pickin, esimerkiksi jonkun noista myöhemmistä kakkosista tai oman kolmosen voisi käyttää maalivahti Nico Dawsiin. Iso maalivahti, joka kehittyi hyvin tällä kaudella.
Mitä mieltä olisitte, jos Steve narraakin draftissa numerolla #4 Yaroslav Askarovin. Olisitteko Wings kannattajat soihdun tanassa vai ottaisitteko monissa papereissa Pricen tasoisen franchise veskan innolla vastaan.

Tottakai oli se Perfetti, Drysdale, Raymond tai joku muu niin uskon siitä olevan apu tulevaisuudessa Detroitille. Tämmöistä vain pohdiskelen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mitä mieltä olisitte, jos Steve narraakin draftissa numerolla #4 Yaroslav Askarovin. Olisitteko Wings kannattajat soihdun tanassa vai ottaisitteko monissa papereissa Pricen tasoisen franchise veskan innolla vastaan.

Tottakai oli se Perfetti, Drysdale, Raymond tai joku muu niin uskon siitä olevan apu tulevaisuudessa Detroitille. Tämmöistä vain pohdiskelen.
Askarov.... En hyppäsi ikkunasta, mutta en olisi iloinenkaan. Askarovin näkisi aikaisintaan kahden vuoden kuluttua Wingsissä varmaan. Vähän hankala sanoa maalivahdeista milloin ovat valmiita. Onko siellä tulossa Price vai Campbell. En lähtisi itse lottoamaan. Mieluummin joku kenttäpelaaja. Maalivahteja on napattu viimeiset 5 vuotta joka draftissa ja tuo taktiikka lienee ihan hyvä.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
The Athleticin Pronmanin organisaatiorankingissa Detroitin nuoret oli rankattu koko liigan sijalle 18. Tuleva drafti on todella tärkeä ja nyt olisi pakko saada osumia, etenkin noilla kakkoskierroksen pickeillä. Detroitin kokoonpano on kasa paskaa parilla semiarvokkaalla helmellä, eikä tuolta nuorista ole montaakaan tekijämiestä tulossa. Jos joku jengi olisi valmis capdumppiin ja antamaan ykköskierroksen varauksia niin toivon että Yzerman tarttuu mahdollisuuteen. Sieltä ykköskierrokselta kuitenkin todennäköisemmin saa niitä oikeasti merkittävän tason pelaajia. Kyllähän tästä draftista olisi sitä kärkipickiä tarvittu. Yzermaniin on kyllä luottoa mutta on toi rosteri aivan järkyttävän huono.
 
Life is funny, but not ha ha -funny.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Mitä mieltä olisitte, jos Steve narraakin draftissa numerolla #4 Yaroslav Askarovin. Olisitteko Wings kannattajat soihdun tanassa vai ottaisitteko monissa papereissa Pricen tasoisen franchise veskan innolla vastaan.

Tottakai oli se Perfetti, Drysdale, Raymond tai joku muu niin uskon siitä olevan apu tulevaisuudessa Detroitille. Tämmöistä vain pohdiskelen.
Vähiten kyllä uskon Askarovin varaukseen (#4 vuorolla), vaikka Yzerman osaa yllättää. Eiköhän nyt ole järkevää tuoda sisään niitä UFA-markkinoiden jotain puolilaadukkaita veteraanivahteja ja ostaa niiden avulla aikaa noille keskikierroksilla varatuille prospecteille.

En myöskään usko että puolustajaa varataan, vaikka se Drysdale siinä tyrkyllä on.

Kovasti on ollut nyt tuota ihme huhua Kingsin kiinnostuksesta Dysdaleen 2.overall, mikä tuntuu äkkiseltään kovalta reachiltä. Mutta se puttaisi sitten Byfieldin tai Stüztlen Red Wingsin käsiin. En panisi ollenkaan pahakseni jos näin käy.

Oma arvioni/veikkaukseni Lundellin suhteen on sellainen, että olisin todella yllättynyt jos ei viimeistään Winnipegin 10. vuorolla mene. Melkein aina se sama kaava kuitenkin toistuu että jälkikäteen ihmetellään miten aikaisin sentterit menivät. Lundell on vielä niin turvallinen varaus, kun isoja kysymysmerkkejä esim. koon, loukkaantumisten tai luonteen puolesta ei ole. Sitten tietysti vain arvioidaan sitä mahdollista potentiaalin kattoa, onko esim. luotettava kolmossentteri hyvä vai huono varaus tuolla numerolla.
Tämän lainasin tuolta 2020 enrty draft -keskustelusta. Joka vuosi saadaan yllättyä kun sentterit menevätkin korkelle rankattuja laitureita aikaisemmin, mitä missään draft-rankkauksessa. Siten jopa Lundell voi olla Wingsin vaihtoehto.

Perfettistä kyllä itse tykkäisin. Erittäin vihdyttävän näköinen pelaaja.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays

Jep, ei näytä paljoa korona pelottavan. Sikäli tällaiset uutiset ei myöskään yllätä. Pelaajien puolesta tuo kuumottaa siit näkökulmasta että noita taudin pitkäaikaisia vaikutuksia ei tietenkään tiedetä vieläkään kauhean hyvin.

Hronekin pelaaminen tietty näyttää siltä miltä kuuluukin edellisen hienon NHL-kauden, voisko jopa sanoa läpimurron, jälkeen.
 
Large Professor in the house, you know how we do
I skate on your crew like Mario Lemieux

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Zadina oli ilmeisesti telonut kätensä reeneissä ja ei pääse Tsekin korona-linkoon mukaan vielä hetkeen.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL ManU Azzurri
Zadina oli ilmeisesti telonut kätensä reeneissä ja ei pääse Tsekin korona-linkoon mukaan vielä hetkeen.
Mitä mieltä olet Zadinan kehityksestä, joko seuraavalla kaudella on valmis ottamaan isompaa roolia parrasvaloissa ja vakiinnuttamaan paikan ylhäällä?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Mitä mieltä olet Zadinan kehityksestä, joko seuraavalla kaudella on valmis ottamaan isompaa roolia parrasvaloissa ja vakiinnuttamaan paikan ylhäällä?
Vakiinnuttihan se sen jo viime kaudella, kun ei edes kikkailtu mahdollisuutta AHL:n playoff-miehistöön. Tuo on ollut aika vahva signaali siitä miten miehen asema nähdään. NHL:stä starttaa, eikä tuskin enää alas mene.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
En tiedä mihin ketjuun olisi laittanut, mutta onhan tämä ainut oikea. Pakko hehkuttaa pappa Datsyukkia painelee tuolla kohelossa yli piste per peli 42 vuotiaana. Tottakai ei välttämättä mitään 60 pinnan kautta tule,mutta huikeaa miten professori siellä vielä tahkoaa. 7 peliin 2+6 huikea jääkiekkoilija!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jared McIsaac lainasoppparilla HPK:hon täksi kaudeksi.
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Onko heittää herrasta mitään sen kummoisempaa faktaa?
"Not-so-powerplay defenceman", eli semmoinen varmistavampi pakki. Fyysinen pitäisi olla.

Ja niin kauan kun Hämeenlinnanpallokerho ei osaa kirjoittaa kotisivuillaan Red Wingisiä oikein, kirjoitan Hämeenlinnanpallokerhon tyyliin Hämeenlinnanpallokerho.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Alkaa kyllä olla tätä väkeä Euroopassa.

- RD Filip Hronek - Mountfield (CZE) - (syksyn laina)
- RW Filip Zadina - Trinec (CZE) - (syksyn laina)
- RD Gustav Lindström - Almtuna (Swe 2.) - (syksyn laina)
- W Matias Bromé - Örebro (SWE) - (syksyn laina)
- RD Moritz Seider - Mannheim (GER) - (syksyn laina)
- LD Jared McIsaac - HPK (FIN) - (koko kauden laina)
- LD Kasper Kotkansalo - Ässät (FIN) - (koko kauden sopimus)
- G Victor Brättström - KooKoo (FIN) - (koko kauden lappu)

Liskäsi miesten liigan tasolla prospekteista pelaa
- LD Albert Johansson - Färjestad (SWE) - aloitti kauden 1+1 tehoilla ekaan peliin
- W Albin Grewe - Djurgården (SWE) (syksyn laina, menee OHL kun kausi alkaa)
- W Jonatan Berggren - Skellefteå (SWE), aloitti kauden 1+1 tehoilla.
- C Elmer Söderblom - Frölunda (SWE)
- G Jesper Eliassaon - Färjestad (SWE)
- W Kirill Tuytuayev - Minsk (BLR), Valko-Venäjän korona-liiga.
- W Otto Kivenmäki - Ässät
- LD Malte Setkov - Mälmö
- RD Gustav Berglund - Västerås (SWE 2.)

Maalivahdeista vielä Kärppien Patrik Rybariin ja Sveitsissä useamman joukkueen välillä kiertäneeseen Joren van Pottelbergheen kuuluu pelaajoikeudet.

RD Antti Tuomisto on ainoa, joka on menny toiseen suuntaan Denveriin, aloittamaan Yliopisto-opiskelut.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Ja Michael Rasmussen lainattu Graziin EBEL-liigaan.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Nhlsuomi.com kertoilee tällaista. En nyt muista kuinka luotettavia juttuja tuolla sivulla on yleisesti, mutta sinänsä järkeen käypä kirjoitus. Eli Markströmille isoa sopimusta kouraan ellei jatka Canucksissa.

Samalla toivotan itseni tervetulleeksi takaisin palstalle sapatin jälkeen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Nhlsuomi.com kertoilee tällaista. En nyt muista kuinka luotettavia juttuja tuolla sivulla on yleisesti, mutta sinänsä järkeen käypä kirjoitus. Eli Markströmille isoa sopimusta kouraan ellei jatka Canucksissa.

Samalla toivotan itseni tervetulleeksi takaisin palstalle sapatin jälkeen.
Markström kyllä kelpaisi, jotta saisi edes jonkun järkevän tasoisen maalivahdin viimekautisen totaalisen Howard-flopin jälkeen. Kaikista eniten ihan se perusyrittäminen pelien sisällä lopahti Howardin päästämiin helppoihin maaleihin. Yhtään peliä mies ei voittanut lokakuun jälkeen, vaikka starttasi 20.

Vaikka nyt vahvistuksia tulisi ja paljon ensi kaudella edelleen hävittäisiin, niin olisihan se mukavampi olla peleissä mukana ratkaisuminuuteille asti. Markström ei ole mitään muuta kuin ilmainen assetti ja siten tervetuloa.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Markström kyllä kelpaisi, jotta saisi edes jonkun järkevän tasoisen maalivahdin viimekautisen totaalisen Howard-flopin jälkeen. Kaikista eniten ihan se perusyrittäminen pelien sisällä lopahti Howardin päästämiin helppoihin maaleihin. Yhtään peliä mies ei voittanut lokakuun jälkeen, vaikka starttasi 20.

Vaikka nyt vahvistuksia tulisi ja paljon ensi kaudella edelleen hävittäisiin, niin olisihan se mukavampi olla peleissä mukana ratkaisuminuuteille asti. Markström ei ole mitään muuta kuin ilmainen assetti ja siten tervetuloa.
Kauheasti en Markströmille itse lämpene, ainakaan isolla sopimuksella. En oikeen osaa edes sanoa mikä siinä mättää, joku mutu vaan sanoo ettei tule olemaan hyvä diili jos pitkä lappu. Howardille ei rehellisyyden nimissä olisi pitänyt edes antaa tälle meidän osalta kauan sitten taputellulle kaudelle. Nyt tuli se lopullinen kuilu vastaan pelaamisen tasolle. Mailit oli jo täynnä mittarissa jne kliseet. Mieluumin olisi vaikka signattu pari euroarpaa toisesta molaripaikasta kilpailemaan ja jos molemmat olisi olleet tyhjiä niin kyllä muista joukkueista aina joku loppuunajetun Howardin veroinen olisi irronnut pähkinöillä.

Luotto on kuitenkin Yzerplaniin että oikea mies sieltä maalille kaivetaan, Tampassahan ainakin suoritti maalivahtien suhteen melko hyvin kun treidasi Ben Bishopin Tampaan Conacher + 4th vastaan ja Vasilevsky oli sielä kasvamassa taustalla sitten myös.
 
I'm just here so I won't get fined.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Luotto on kuitenkin Yzerplaniin että oikea mies sieltä maalille kaivetaan, Tampassahan ainakin suoritti maalivahtien suhteen melko hyvin kun treidasi Ben Bishopin Tampaan Conacher + 4th vastaan ja Vasilevsky oli sielä kasvamassa taustalla sitten myös.
Isokokoista maalivahtia Yzerman ainakin alkuun Tampassa haki. Dwayne Roloson ensin 40-vuotiaana veteraanina sisään rauhoittamaan tilannetta ja toimimaan mentorina nuoremmalle kakkosmiehelle. Ensinhän se treidasi Nashvillestä Anders Lindbäckin, joka ei onnistunut. Sitten tuotiin Bishop jne. Kyllä se aika samaa rataa meni, mitä Red Wingsin 90-lukukin. Vernon kokeneena sinään ja nuori Osgood kasvoi taustalla. Saman rakenteen toistoa.

Mielestäni optimaalinen molarikaksikko olisi juurikin tuo Dallasin kaltainen, eli iso monsteri (Markström?) starterina ja pienikokoisempi "Khudobin" nopeana poikittaisliikkeessään sopimaan toisenlaisia joukkueita vastaan. Vastustajien välillä on aika isoja pelityylillisiä eroja ja maalivahtivalinnalla voisi vaikuttaa näihin.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

RedWinger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Sam Gagner näköjään jatkaa vuoden lapulla Wingsissä, mikäs siinä. Aav:ta ei liene vielä julkistettu, editoin sen tähän kun on. Toivottavasti mies onnistuu punanutussa ja hänestä saadaan joku picki dediksellä.

Twitterin mukaan Red Wings haastatellut kolme kertaa nyt ainakin Perfettiä, Drysdalea ja Rossia. Hassuna detaljina Yzermanista, että pitänyt kameran kiinni ja mikin mutella zoomissa. Yzerman kyllä tuntuu harrastavan näitä mielitemppuja, kun viime vuonnakin kysäisi Dachilta heti alkajaisiksi, että poltatko möyhyä.

Prospectien haastatteluissa off-seasonilla pelaajien kehityskohteina ovat olleet Perfetillä luistelu ja fysiikka odotetusti, Rossi myös panostanut luisteluun ja tasapainoon. Drysdale sitten treenannut gap controllia Erien valkun kanssa. Melkein tekisi jo mieli ajatella, että valinta tapahtuisi tästä joukosta, mutta joka draftissa tuppaa näitä yllätyksiä näkemään, jopa top3:ssa.E: 850k$ AAV.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy