Detroit Red Wings 2019–2020

  • 190 034
  • 608

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Perfettillä ilmeisesti myös joku yhteys Detroitin, joku Sportsnetin toimittaja piti hänen menoa Red Wingsiin yhtä varmana, kuin Lafrenièren meno ekana.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Perfettillä ilmeisesti myös joku yhteys Detroitin, joku Sportsnetin toimittaja piti hänen menoa Red Wingsiin yhtä varmana, kuin Lafrenièren meno ekana.
Cole Perfetti pelaa Saginaw Spiritissä ja Chris Osgood omistaa osan Saginaw'sta. Onhan tuo yhteys ja Perfetti voisi olla hyvä valinta Detroitilta, mutta aika tyhjästä revitty. En sitten tiedä miten paljon Osgood on vastuussa Saginaw'n johdon toimista tai mikä olisi niin iso juttu että Wings varaisi nimenomaan sieltä. Osgood on ollut omistajistossa mukana syksystä 2016 lähtien omistajistossa mukana ja Wings on sinä aikana varannut yhden pelaajan Spiritistä. Jos se olisi merkittävä yhteys niin varmaan olisi useampi pelaaja varattu. Detroit on samana aikana varannut esim. kaksi pelaajaa Ässistä (Kivenmäki ja Tuomisto) ja kaksi Frölundasta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jimmy Devellano omistaa sitä Saginaw'ta myös. Eli Hollandia edeltänyt GM ja sieltä 1997 asti Senior Vice presidenttinä ollut. Tällä nyt on enemmän merkitystä kuin jollain Osgoodilla.

Håkan Andersson on sitten Frölundan hallituksessa, että ainakin Perfettistä ja Raymondista tiedetään kaikki. Oli se sitten valintaa puoltavaa tai skippaamiseen liittyvää tietoa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
"Jos vitutukseen voisi kuolla.." Olihan taas lotto onnea meillä! Tässä hieman ketjua lukeneena voisin antaa oman mielipiteeni valinnasta:
1.Drysdale, eipä ole turhan paljoo lupaavia pakkeja Wingsin tulevaisuuden rosterissa joten hän on minun 1.valintani,kun Zadinalla ohitettiin eräs Hughes.
2. Stutzle, ilmeisesti lähellä Lafenierin pelityyliä/taitoa? Näistä nyt ei voi ennustaa kuka onnistuu ja kuka ei..
3. Rossi, The Hockey Guy ennusteli hänen olevan vahvoilla Wingisin pickiksi, mutta itse en välttämättä innostu tästä valinnasta.
4. Askarov, Yzermanin draftpommi 2.0 ! Ilmeisen hyvä moke tulossa itänaapurista änäriin mutta toivon että 4.pickkiä ei häneen tuhlata.

Nyt takas lomanviettoon ja mukavaa kesänjatkoa arvon foorumilaiset! Kyllä tämä tästä vielä suruksi muuttuu...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Raymondista artikkeli:

Perfettistä artikkeli:
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kun palkkakatto ei ole nousemassa juurikaan, niin Red Wingsin kannattaa varmaan suunnata treidi markkinoille ja hankkia sieltä muutama pelaaja, joukkueista joilla on ongelmia capin kanssa. Näistä tulee mieleen äkkiä Tampa Bay, Chicago, Vancouver, Penguins ja Toronto. Mitäköhän noissa joukkueissa olisi, jonka me voisimme sopuhintaan ottaa pois heiltä (eli meille maksetaan, tai saamme hyvin halvalla tuon ottamisesta?) Tarkastellaan:

Tampa Bay:
Täältä olisi hyvä saada täytettä hyökkäykseen (loppuunkulunut Coburn tuskin innostaa meitä). Ensimmäisenä katse kohdistuu Killorniin, Palatiin ja Johnsoniin. Kaikki kolme ovat hyviä pelaajia, vaikka Palat ja Johnson eivät olekaan ihan samalla tasolla kuin neljä vuotta sitten. Näistä kuka tahansa olisi erittäin suuri lisäys Wingsin rosteriin. Kaikilla kolmella tosin on NTC pykälät sopimuksissaan, mutta ehkä Yzerman saa houkuteltua vanhoja tuttujaan Motowniin? Itse olisin Johnsonin perässä eniten. Hän on sentteri ja niitä Wingsillä on kärkiketjuihin yksi kappale. Johnson nostaisi samantien kakkosketjun tasoa ja vaikka sopimus jatkuukin melko kauan (2024 kesällä päättymässä) olisi 5 miljoonan dollarin caphit nieltävissä ilman ongelmia.

Chicago:
Chicagolla on hyökkääjistö sellaisessa tilanteessa, että siellä ei ole juuri mitään irtainta. Toki voisi kysellä Dylan Stromesta, mutta hinta olisi varmaan korkeahko. Käännämme katseemme siis pakistoon. Ja sieltähän löytyy kaksi kiinnostavaa nimeä. Olli Määttä ja Calvin De Haan. Molempien sopimukset päättyvät kauteen 2022. Määttä on nuorempi ja halvempi näistä kahdesta. Samoin häntä on palstan Chicago osiossa toivottu ulosostettavaksi saakka, jota on hieman hankala uskoa. Tässä voisi olla hyvä lisä Wingsin heikkoon puolustukseen, jossa vasemmalla puolella on tilaa hyvin napata rooli. De Haan olisi vähän riskimpi valinta. Vanhempi ja kroppa hajalla, eikä kiekollinen peluu tunnu onnistuvan yhtä hyvin. Olisi kuitenkin hyvä stop gappi meille.

Vancouver:
Vancouverilla on ylihintaisia sopimuksia melko paljon. Eriksson, Beagle, Roussel ja Sutter nousevat esille selkeästi. Onko heitä kuitenkaan järkevää hankkia? Eriksson voitaisiin ottaa vastaan jos saadaan joku erittäin lupaava pelaaja tai ensimmäisen kierroksen varausvuoro. Beagle ja Roussel voidaan puolestani ohittaa suoraan, sillä yli 30-vuotiaita nelosketjun pelaajia saa minimisopimuksilla tarvittaessa, enkä näe kummallakaan erikoista taitoa mitä ei olisi jo (Glendening on jo aloitusmestari ja Bertuzzi ja Smith osaavat ärsyttää). Sitten Sutter voisi olla yhdeksi vuodeksi kelvollinen soturi, jonka saisi ehjänä pysyessään kaupattua johonkin contenderiin palkanpidätyksellä. On kuitenkin Sutter ja intangibles kulkee veressä siinä suvussa.

Pittsburgh:
Pittsburghilla on veteraaneja, jotka ovat joko hieman ylipalkattuja (Hörnqvist) tai räikeästi ylipalkattuja (Johnson). Muita pelaajia tuskin laitetaan liikkeelle (enkä edes ottaisi Tanevia suoraan sanottuna). Bjugstad olisi vuodeksi ihan kiva lisä, mutta ei ole saanut mairittelevia arvosteluja viime kaudelta. Kuitenkin kun käännämme katseemme maalivahteihin alkaa kiinnostamaan enemmän. Matt Murray on ailahdellut viimeiset pari vuotta. Taustalla on Jarry sekä DeSmith. Joku näistä kolmesta lähtee. Murray tulee olemaan kallein pelaaja (sekä palkka, että itse hankinta). Jarry ja DeSmith ovat sitten vähän halvempia hankkia, mutta heissä on enemmän riskiä. Pitäisi etsiä sitä tulevaisuuden ykkösmaalivahtia vähän tai kelvollista stop gappia. Kuka tahansa noista kolmesta kelpaa minulle.

Toronto:
Ooh, boy. Miltei ainoat pitkät sopimukset ovat pelaajilla, joita ei liikuteta, pelaajilla jotka vaihdettaisiin johonkin muuhun kuin Yzermanin taskusta löytyvään nöyhtään tai ... joo ei ole oikein muuta. Täytyy siis toivoa, että Dubas luottaa nuorisoon ja antaa Wingsille Kapasen, Kerfootin tai Johnssonin meille alehintaan, kun pitää päästä alle palkkakaton tulevan pakkihankinnan kanssa. Toki aina voi kokeilla vaihtaa Ehnin Kerfootiin ja toivoa, että saadaan Fabbri 2.0 mutta näen hieman hankalana sen.

Siinä oli ainakin tähän hätään kaikki keksimäni mahdolliset hankinnat ja joukkueet joista voisi napsia pelaajia.
 

RedWinger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Pitkälti samat pelaajat pyörineet mielessä kuin yllä on listattu. Tuon lisäksi sitten maalivahtia voisi katsella St.Louisin tai Rangersin suunnalta. St.Louis varmasti enemmän kuin mielellään ulostaisi Allenin, joka vois toimia ihan hyvänä stop gappina meille. Rangersillakaan ei liikaa cappitilaa ole, ja siellä huonot sopimukset ovat Marc Staalilla (tosin nmc), sekä vanhalla kunnon Brendan Smithillä. Olisikohan Rangers valmiita Georgiev + Smith <> jotain-kauppaan? Georgiev voisi hyvin olla pidempiaikainen ratkaisu tolppien väliin.

Hollandin Oilersiltakin löytyisi dumpattavaa Nealin ja Kris Russelin muodossa. Näistä toki Nealin pitkä sopimus sitoisi jopa meitä aika pitkäksi aikaa, ja onko Oilersilla varaa edes lähteä treidillä dumppaamaan Nealia? Nealin sopimus toki olisi ulosostettavissa. Kris Russellin neljän miljoonan sopimus olisi myös otettavissa, ja saisi stop gapin vasemmalle puolelle. Edmontonilta löytyy aika hyvin pakkiprospecteja, sekä varausvuoroja antaa vaihdossa.

Minnesotasta löytyisi myös Victor Rask, jolla ei vissiin hirveän hyvin viime kaudet ole menneet, ja silti neljän miljoonan caphit 2022 asti. Tuosta kokeilu keskikaistalle, jos Minnesota olisi valmis assetteja maksamaan hänen ulostamisesta?
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Vaikka Kyle Turris on flopannut aika pahasti Nashvillessä, niin herra kyllä kiinnostaa. Oli niin huimat kemiat Manthan kanssa MM-kisoissa. Jollain 1M palkanpidätyksellä kävisi. Rightin käpälän saisi yläketjuihin.

Nashvillen cap_tilanne tosin ei ole mikään kuolemanvakava, mutta jos aikovat pitää sekä Granlundin että Smithin, niin tiukille menee.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Vancouver:Vancouverilla on ylihintaisia sopimuksia melko paljon. Eriksson, Beagle, Roussel ja Sutter nousevat esille selkeästi.
Noita jos vähän spekuloisi (pahoittelut jos tulee liikaa höpinää Canucksista tänne), niin en usko Canucksin maksavan Erikssonista enää ykköstä tai kärkiprospectia vaihdossa. Tällä hetkellä veikkaisin, että hän pelaa nuo kaksi kautta pois sopimuksestaaan ja sitten tekee jotain muuta. Hän on tällä hetkellä noin 20-30 pisteen pelaaja ja ihan käyttökelpoinen alivoimahyökkääjä, ei muuta. Kaukana sopimuksensa cap hitista, mutta menee syvyyttä ja kokemusta tuomassa kun on kerran vaikeasti siirrettävissä. Hänellä on ensi kaudella sopimuksessaan 15 joukkueen "no trade list -pykälä" ja voi olla, että tämän hetken Detroit on tuolla listalla.

Beagle on kantanut vaikeita minuutteja (viime kaudella tuli tasakentin 287 aloitusta omasta päästä ja 44 hyökkäyspäästä) ja "tällä" kaudella nelosen peli yski ajoittain pahasti. Itse taidan kuulua siihen vähemmistöön, joka kuitenkin pitää Beaglen panoksesta joukkueen eteen ja uskon hänen tuovan kärjestä nuoreen joukkueeseen sellaista mitä ei tilastoista näe. Sopimus on kuitenkin tosiaan ylihintainen ja vaikeasti kaupattavissa, joten vaikea nähdä häntäkään kaupattavan. Hänellä on ensi kaudella viiden joukkueen "no trade list" sopimuksessa.

Sutter voisi sen sijaan olla ihan mahdollinen kaupattava. Vuosi jäljellä sopimusta ja kun Gaudette vei paikan luultavasti pysyvästi, niin Sutter on neloseen pahasti ylihintainen pelaaja. Sutter on ihan pätevä alivoimahyökkääjä ja Beaglen tavoin johtajatyyppi kentän ulkopuolella, mutta nuo avut eivät tuota päälle neljän miljoonan palkkaa enää oikeuta. Hänellä on sopimuksessaan 15 joukkueen "no trade list -pykälä", mikä tekee hänenkin kauppaamisesta haastavampaa.

Rousselia en nyt tällä hetkellä Canucksina lähtisi kauppaamaan. Takana on vaikea kausi jalan kuntouttamisen vuoksi, mutta edelliskaudella Roussel oli joukkueelle hyvä pelaaja ja toi etenkin Horvatille hyvän laiturin:


Sitä onkin sitten vaikea ennustaa mitä tuo loukkaantuminen tekee hänen jatkouransa kannalta nuo kaksi viimeistä sopimuskautta, mutta odottaisin nyt hänen kanssaan vielä. Kunnossa ollessa Roussel tuo joukkueelle ihan pätevän syvyyshyökkääjän ja häneltä onnistuu muukin kuin vastustajan pakan sekoittaminen. Toiveissa olisi, että Zack MacEwen tai Utican Kole Lind kehittyisivät paikkaamaan Rousselia jatkossa, mutta heille tekisi ehkä hyvää kerätä vielä lisää kokemusta.

Rousselin kanssa toinen fyysinen hyökkääjä olisi Michael Ferland, jonka kausi meni niin pieleen kuin se voi mennä. Etukäteistoiveissa oli Millerin ja Ferlandin tuovan hyökkäykseen lisää fyysisyyttä, mutta jälkimmäisen kanssa panos jäi tosiasiassa hyvin pieneksi. Rousselin pitkä kuntoutus lisäsi vielä tuota puutetta. Ferlandinkin jatkourasta riippuu osaltaan ehkä Rousselin mahdollinen kauppa tulevaisuudessa, mutta ei ehkä kuitenkaan vielä nyt. Nyt kummatkin ovat taas terveitä, mutta kuinka kauan. Detroitilla ei liene tarvetta myöskään tämän hetken Ferlandiin.

Jos minä lähtisin kalastelemaan pelaajia Vancouverista, niin Josh Leivo ja Troy Stecher olisivat sellaisia. Leivo oli hyvä syvyyshyökkääjä ja pelasi hyvin kahteen suuntaan, mutta hänenkin kautensa meni pieleen loukkaantumisen vuoksi. Nyt hänestä on tulossa UFA ja palkka ei välttämättä nouse kovin ylös. Tuo terveystilanne on hänenkin kanssa nyt pienenä huolena.


Stecherin kanssa saattaa käydä samalla lailla kuin Ben Huttonin kanssa kävi vuosi sitten. Stecher on hyvä taistelija ja vielä "oman kylän poika" Vancouverille, mutta sopimus saattaa nousta liian korkeaksi. Toki Detroitilla puolustuksen oikea puoli tuntuisi olevan nyt ihan kunnossa eikä hänen palveluksia juuri Wings niinkään tarvitse. Canucks sen sijaan ehkä miettii nyt, yrittääkö saada Taneville vai Stecherille jatkoa. Toisen pakin veikkaan lähtevän tässä tilanteessa ellei sitten hyökkäyksessä tehdä ihmekauppaa.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Mun on vaikea nähdä että Detroit saisi treidaamalla hankittua ketään heti hyvää pelaajaa, jollei treidata top pickejä, jossa taas en näe järkeä.
Tuolla on enemmän pelaajia joilla on negatiivinen vaihtoarvo. Vanhoissa änäripeleissä niputtamalla paskaa sai jotain takaisin, mutta tosielämässä tuolla on puoli rosteria melko nolla-arvon pelaajia ja capin vuoksi noita ei pysty samaan pakettiin laittamaan mitenkään.

Larkin, mantha ja bertti ovat mun nähdäkseni ainoat pelaajat joilla on oikeasti arvoa, pl prospektit. He ovat myös ainoat pelaajat joita ei kannattaisi treidata jollei tule oikeasti hyvää vastinetta.


Toki noita ylipalkattuja raatoja ostamalla voi kylkiäisenä saada sit prospektia tai ok pickiä. Sellaset high risk high reward tyypit ja fabbrin tapaiset säkäpomput ovat varmaan ton hitaan draftauksen lisäksi ainoat tavat saada piristysruisketta. UFA-markkinoille olisi paljon tilaa katossa mutta sieltä saa heittää varmaan suht paljon ylimääräistä massia että kukaan tulisi detroittiin tässä vaiheessa. En näe että Detroit on seuraavina vuosina mikään cup suosikki, toki ylijumala Yzermaniin on kova luotto.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
UFA-markkinoille olisi paljon tilaa katossa mutta sieltä saa heittää varmaan suht paljon ylimääräistä massia että kukaan tulisi detroittiin tässä vaiheessa. En näe että Detroit on seuraavina vuosina mikään cup suosikki, toki ylijumala Yzermaniin on kova luotto.

Tämä tilanne nyt muuttui aika rajustikin, kun cap ei tule nousemaan 81.5 - 84 - 88 kuten ennakoitiin.

Contenderit eivät pysty maksamaan isoja palkkoja ja silloin valinta tehdään voitonmahdollisuuden tai rahan välillä. Molempia ei ole tarjolla. UFA-markkinoilla on nyt aika nuoria ja laadukkaita (27-30 ikäisiä) pakkeja sekä maalivahteja. Senttereistä ei kiinnosta kuin Haula. Laitureita ei ole järki hankkia tähän saumaan, muuta kuin jotain Bromén tasoisia kokeiluja. Maalivahti on lähes varma hankinta kun Jimmy ei jatka ja uuden puolustajankin luulen ens kauden rosteriin ilmestyvän.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Tämä tilanne nyt muuttui aika rajustikin, kun cap ei tule nousemaan 81.5 - 84 - 88 kuten ennakoitiin.

Contenderit eivät pysty maksamaan isoja palkkoja ja silloin valinta tehdään voitonmahdollisuuden tai rahan välillä. Molempia ei ole tarjolla. UFA-markkinoilla on nyt aika nuoria ja laadukkaita (27-30 ikäisiä) pakkeja sekä maalivahteja. Senttereistä ei kiinnosta kuin Haula. Laitureita ei ole järki hankkia tähän saumaan, muuta kuin jotain Bromén tasoisia kokeiluja. Maalivahti on lähes varma hankinta kun Jimmy ei jatka ja uuden puolustajankin luulen ens kauden rosteriin ilmestyvän.

Toivotaan et sieltä joku Krug putoaisi. Ja mokke.
Hiljalleen toi tiimi tosta muuttuu toivottavasti taas kiinnostavammaksi kun toi kuollut paino putoaa ja tulee junnuja tilalle. Toivottavasti.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mun on vaikea nähdä että Detroit saisi treidaamalla hankittua ketään heti hyvää pelaajaa, jollei treidata top pickejä, jossa taas en näe järkeä.
Tuolla on enemmän pelaajia joilla on negatiivinen vaihtoarvo. Vanhoissa änäripeleissä niputtamalla paskaa sai jotain takaisin, mutta tosielämässä tuolla on puoli rosteria melko nolla-arvon pelaajia ja capin vuoksi noita ei pysty samaan pakettiin laittamaan mitenkään.

Larkin, mantha ja bertti ovat mun nähdäkseni ainoat pelaajat joilla on oikeasti arvoa, pl prospektit. He ovat myös ainoat pelaajat joita ei kannattaisi treidata jollei tule oikeasti hyvää vastinetta.


Toki noita ylipalkattuja raatoja ostamalla voi kylkiäisenä saada sit prospektia tai ok pickiä. Sellaset high risk high reward tyypit ja fabbrin tapaiset säkäpomput ovat varmaan ton hitaan draftauksen lisäksi ainoat tavat saada piristysruisketta. UFA-markkinoille olisi paljon tilaa katossa mutta sieltä saa heittää varmaan suht paljon ylimääräistä massia että kukaan tulisi detroittiin tässä vaiheessa. En näe että Detroit on seuraavina vuosina mikään cup suosikki, toki ylijumala Yzermaniin on kova luotto.
Sen takia katsotaankin niitä joukkueita, joilla ei ole cap-tilaa juurikaan. Tampa Baylla on 15 sopimuksenalaista pelaajaa ensi kaudelle ja niihin menee cap tilaa leppoisat 76 166 666 dollaria. Eli joko siellä lähdetään liikkeelle kuudella minimipalkkaisella pelaajalla täydentämään kokoonpano tai on melkoinen paine saada pelaajia ulostettua (etenkin kun sopimuksenalaisia pakkeja on kolme kappaletta ja Sergachev sekä Cirelli tarvitsevat uudet sopimukset). Eli ideana on hankkia pelaajia halvemmalla muista joukkueista, joilla ei ole varaa pitää kaikkia pelaajiaan ja pelkkä reunoilta siistiminen ei onnistu. Tämähän ei välttämättä onnistu ollenkaan, mutta parempi kokeilla tätä vaikka draftin aikaan ja sitten katsoa vapailta markkinoilta pelaajia jos ei muuten onnistu. Enkä näe että Krug tai Pietrangelo olisivat palasia joita Red Wingsin kannattaa ehdoin tahdoin jahdata kun joukkue ei tule pärjäämään kuitenkaan seuraavaan kolmeen vuoteen.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Sen takia katsotaankin niitä joukkueita, joilla ei ole cap-tilaa juurikaan. Tampa Baylla on 15 sopimuksenalaista pelaajaa ensi kaudelle ja niihin menee cap tilaa leppoisat 76 166 666 dollaria. Eli joko siellä lähdetään liikkeelle kuudella minimipalkkaisella pelaajalla täydentämään kokoonpano tai on melkoinen paine saada pelaajia ulostettua (etenkin kun sopimuksenalaisia pakkeja on kolme kappaletta ja Sergachev sekä Cirelli tarvitsevat uudet sopimukset). Eli ideana on hankkia pelaajia halvemmalla muista joukkueista, joilla ei ole varaa pitää kaikkia pelaajiaan ja pelkkä reunoilta siistiminen ei onnistu. Tämähän ei välttämättä onnistu ollenkaan, mutta parempi kokeilla tätä vaikka draftin aikaan ja sitten katsoa vapailta markkinoilta pelaajia jos ei muuten onnistu. Enkä näe että Krug tai Pietrangelo olisivat palasia joita Red Wingsin kannattaa ehdoin tahdoin jahdata kun joukkue ei tule pärjäämään kuitenkaan seuraavaan kolmeen vuoteen.

Kaikki kolme mainittua Lightning ukkoa pitäisi olla cap tilanteesta johtuen saatavilla jos suostuisivat siirtymään Motorcityyn, mutta veikkaan että Detroit ei ole halutuin kohde näille herroille, vaikka Yzerman kova ukko onkin. Johnsonin suhteen voi olla että hän haluaa expansion draftissa Seattleen, kun on sieltäpäin kotoisin ja hänen sopparinsa full-NTC loppuu 2022, Palatin suhteen tuon siirron voisin nähdä mutta hänellä tuo full NTC jatkuu myös 2022. Killorn taas voi listata ens sopimuskauden alussa 16 tiimiä joihin suostuu siirtymään ja hänen lähtönsä pitäisi olla lähes varmaa. Nähtäväksi jää onko Detroit yksi noista tiimeistä.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Johnsonin klausuuli taisi muuttua juuri ennen Seatle draftia ja on vielä läheltä kotoisin. Ehkäpä mies päätyy sinne. Veikkaan, että Tampasta tulee vielä samanlainen lypsylehmä Detroitille, kuin Rangers oli meille. Mainittujen lisäksi varmaan myös Paquette lähtökuopissa. Joseph varmaan myös semmoinen pelaaja, että kiinnostusta voisi löytyä. Vaikea kyllä muusta sanoa, kuin siitä, että Killorn varmasti lähtee.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Filip Zadina pohtii Eurooppaan jäämistä. Kotimaansa Liigaan olisi menossa pelaamaan siihen asti kunnes seuraavasta NHL-kaudesta saadaan jotain varmuutta. Ei varmaan USA:han lähtö napostele tässä tilanteessa yhtään. Red Wingsin puolelta lähinnä neuvotellaan noista vakuutusasioista.

Lieneeköhän muidenkin suunnitelmana tämä, näiden joukkueiden pelaajien osalta, joidenka kausi jo päättyi ? Vähän semmoinen "puolikas lock-out" -meininki alkukauden lainapelaajineen voisi olla siis tuloillaan Euroopan sarjoihin.

Svechnikovin KHL-sopparista oli aiemmin huhuja, se saattoi olla ihan kokokautinen suunnitelma. Saa nähdä.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Kelpais kyllä jos saatais Liigaankin ainaki alkukaudeksi vähintäänkin pleijarien ulkopuolelle jääneistä pelaajista joitain tekijöitä näyttämään Ameriikan mallia! Larkin Kärppiin kiitos. Vakavasti puhuen, toivottavasti muutkin kuin Zadina tuota oikeasti pohtii koska muuten peleihin kerkeää tulla, mitä, yhdeksän kuukauden tauko?

Svhetshnikovin KHL-siirrosta kuullut jutut tuntuu voimistuvan ns koko ajan. En yhtään ihmettelisi jos vuoden vauhdinhakureissu Venäjälle päätyy joko Carolinaan veljen kaveriksi free agencysta (jos siis taso riittää show'n puolelle) tai pysyvään KHL-siirtoon.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Svhetshnikovin KHL-siirrosta kuullut jutut tuntuu voimistuvan ns koko ajan. En yhtään ihmettelisi jos vuoden vauhdinhakureissu Venäjälle päätyy joko Carolinaan veljen kaveriksi free agencysta (jos siis taso riittää show'n puolelle) tai pysyvään KHL-siirtoon.

Eipä se Jevgeni vielä ole UFA moneen vuoteen. 4 vuoden päästä aikaisintaan. Toki epäilen kanssa, että veljensä seuraan jossain vaiheessa hamuaa. Sitä ennen olisi hyvä tehdä joku sopivanmittainen paperi ja muuttaa mies kauppatavaraksi.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Totta, unohin kokonaan että Jevgeni on käytännössä samassa jamassa kuin Puljujärvi ja Andersson että UFAksi ei ainakaan pääse vielä vuosiin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Veleno lähdössä ehkä Zadinan mukaan.
Tämä on periaatteessa hyvä asia. Zadina ja Veleno saavat molemmat pelejä alle ihan ammattilaisseuroissa. Sitten tulee kuitenkin rookie wall vastaan Velenolle ja Zadinalle mutta Wings ei kuitenkaan ole playoffeihin menossa (jos Wings on playoff paikassa siirtotakarajalla niin ei ole hankalaa nähdä Yzermania poraamassa reikiä veneen pohjaan).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös