Dallas Stars 2022–2023 – mitä nyt?

  • 60 066
  • 278

Kuka Stars-prospekteista pelaa eniten pelejä NHL:ssä kaudella 2022–2023?

  • Mavrik Bourque

  • Wyatt Johnston

  • Logan Stankoven

  • Antonio Stranges

  • Kukaan vaihtoehdoista ei saa pelejä NHL:ssä


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.
Tässä jutussa ei kuitenkaan yhteenkään joukkueeseen Jalosta suoraan yhdistetty.

Juu ei toki. Hyvä, että täsmensit ettei jäänyt väärää kuvaa niille, jotka ko. juttua eivät ole lukeneet.

Voisi mennä yhtä hyvin tuonne valmentajaketjuunkin, mutta laitetaan nyt tähän jatkoksi. Meritoituneita valmentajia on nyt poikkeuksellisen paljon vapaana, joten eiköhän Stars hyvän nimen löydä.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Starsin prospekteja löytyy jokaisesta CHL:n alaisten sarjojen finaaleista.

OHL:n finaalisarjassa Artem Grushnikovin Hamilton Bulldogs taistelee mestaruudesta Wyatt Johnstonin edustamaa Windsor Spitfiresia vastaan. Spitfires johtaa tälle hetkellä otteluvoitoin 1-0. Grushnikov ei ole tehnyt 13 pelaamassaan ottelussa pisteitä, kun taas Johnston suorastaan dominoinut playoffeissa tehden 19 otteluun tehot 11+22=33

QMJHL:n finaaleissa Mavrik Bourquen kipparoima Shawinigan Cataractes taistelee mestaruudesta Charlottetown Islandersia vastaan. Shawinigan johtaa sarjaa otteluvoitoin 1-0. Bourque on tehnyt pudotuspeleissä 12 otteluun 19 pistettä (5+14). QMJHL:ssä pelataan muista Kanadan junnusarjoista poiketen paras viidestä systeemillä tänä keväänä talven pitkäs koronatauosta johtuen.

WHL:ssä Conner Rouletten edustama Seattle Thunderbirds johtaa finaalisarjaansa Edmonton Oil Kingisiä vastaan myös voitoin 1-0. Roulette on pudotuspeleissä tehnyt 20 ottelussa 17 pistettä (4+13).

Kävi junnusarjoissa miten tahansa, niin Starsilla on jokatapauksessa edustusta Memorial Cupissa, sillä Logan Stankovenin edustama Kamloops Blazers järjestää turnauksen tänä kesänä.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
No ei saakeli sentään, varmaan paskin mahdollinen vaihtoehto.
Vähintään konferenssifinaalit ekalla kaudella luvassa. Sen jälkeen alkaa alamäki. Siis jos katsoo, miten aiemmat valmennuskeikat ovat menneet.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars


Friedman kertoi tänään 32thougts podcastissa, että hän puhui lauseen verran liikaa eilen Peter DeBoeriin liittyen ja tämä DeBoer ei olisikaan nyt niin lähellä mitä eilen annettiin ymmärtää.

Marek uskoi, että Cassidy olisi keskustellut tai tulee keskustelemaan Starsin kanssa mahdollisesta valmennus pestistä.

Starsista 16.50 kohdilla:

 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars

M10

Jäsen
Ihan jopa naurattaa, kuinka väkevä tuo Starsin hyökkäyksen prospect-kärki on tällä hetkellä.

Johnston, Bourque, Stankoven, Stranges, Grushnikov (pakki).
Melkoista touhua, että Kanadan pääjunnusarjojen parhaat pelaajat on Starsin pelaajia.

Noista neljästä hyökkääjästä 2 tulee breikkaamaan NHL:ssä robertsonin tasolle. Grushnikovista tulee uusi Lindell ja Oettinger ottaa Vezinan.

Stankoven saattaa olla puhdas timantti.

Aika näyttää, mutta Stars on SC voittaja ennen 2030. Mark my words.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Aika näyttää, mutta Stars on SC voittaja ennen 2030. Mark my words.
Olen tästä harvinaisen samaa mieltä. Kunhan tuleva coachi vielä osaisi hyödyntää nuoria tähtiään, kuka sitten onkaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Bruce Cassidyn mennessä Vegasiin voitaneen ajatella, että Peter DeBoerin pesti Dallasissa on vain ajan kysymys. Toivottovasti päävalmentaja rintamalla päästäisiin kuitenkin yllättymään positiivisesti.

***

Kerrottakoon vielä,että aikaisemmin olen kirjoittanut höpöjä, kun olen kertonut Kamloopsin isännöivän Memorial Cuppia tänä kesänä. Tämän kesän Memorial Cup pelataan Saint Johnissa ja vuoden päästä Stars omistaja Tom Gaglardin omistama Kamloops Blazers järjestää kyseisen turnauksen.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen

M10

Jäsen
23-vuotta tulee tänään kuluneeksi tästä Saa nähdä, että milloin seuraavaksi nostetaan kannua? Odottavan aika on pitkä.Upeita, mielettömiä muistoja edelleen. Legendat kuten Brett Hull, Ed Belfour, Mike Modano ja Pat Verbeek saivat uran ensimmäisen Stanley Cupin. Joe Nieuwendykille Conn Smythe, vaikka Modano tai Belfour olisi sen ansainnut ihan yhtä lailla. Modano oli Stanley Cup-finaalien MVP, mutta Nieuwendyk ansaitsi pystin. Oli erinomainen Oilersia ja Bluesia vastaan.

Peli päättyi 2-1 ja Jere Lehtinen teki finaalissa 1+1. Nuff said.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Kyllä tämä Pete DeBoer tuntuu tällä hetkellä todella väsyneeltä valinnalta, mutta annetaan mahdollisuus. Todennäköisesti ensi syksynä pelataan kuitenkin viihdyttävämpää peliä kuin Bownessin aikana. Silti ensinmäinen fiilis tästä on pettymys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös