Dallas Stars 2021–2022 – takaisin pudotuspeleihin?

  • 304 639
  • 1 469

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Dallasin lupaukset hävisivät Detroitin lupauksille lukemin 4-5. Dallasin lupauksien maalintekijät olivat kahdella maalilla Riley Tufte ja Wyatt Johnston ja Jacob Peterson tekivät kumpikin yhden maalin. Riley Damiani, Ty Dellandrea, Antonio Stranges ja Yauheni Aksiantsiuk saivat yhden syöttöpisteen. Tänään Dallasin lupaukset kohtaavat Columbuksen lupaukset.

 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Dallasin lupaukset hävisivät Detroitin lupauksille lukemin 4-5. Dallasin lupauksien maalintekijät olivat kahdella maalilla Riley Tufte ja Wyatt Johnston ja Jacob Peterson tekivät kumpikin yhden maalin. Riley Damiani, Ty Dellandrea, Antonio Stranges ja Yauheni Aksiantsiuk saivat yhden syöttöpisteen. Tänään Dallasin lupaukset kohtaavat Columbuksen lupaukset.


Oli Starsilta hyvä peli. Karmaisevat virheet omassa päässä ratko pelin Detroitin pojille, muutoin peli tuntui ainakin omaan silmään olleen Dallasin näpissä. Stars veikin laukaukset kohti maalia 34-22. Omaan silmään Starsin prospekteista hyvällä tavalla erottuivat Grushnikov, 2.kenttä (Karlström- Bourque- Stankoven), Peterson, Damiani, Johnston ja Tufte.

Grushnikov pelasi todella hyvin omissa ajamalla kroppaan kiinni ja mailalla puolusti vastustajaa kiekosta pois hyvin. Starsin puolelta Harleyn jälkeen ainut puolustaja, joka kykeni kiekolla tekemään luovempiakin ratkaisuja. Voimaa kroppaan vaan lisää, niin tulee olemaan hyvä poika. Koko 2.kenttä pelasi kokonaisuudessaan todella hyvin luoden jatkuvalla syötöllä painetta Red Wingsin päähän. Ehkä tänään Columbusta olisi jotain palkintoa hyvästä työstä saatavilla. Ykköskentästä Damianin ja Petersonin pelaaminen näytti siltä, että tulevat olemaan training campille tultaessa valmiita yllättämään kamppailtaessa pelipaikoista ylhäällä. Johnstonista silmään pisti eniten, että miten voi olla miltein kokoajan oikeassa paikassa oikeaan aikaa omiin tultaessa. Todella vahvaa pelaamista molempiin suuntiin, vaikka Aksiantsukia joutuikin kannattelmaan. Räkämaali minkä Johnston räppäsi oli hyvä palkinto kovasta työstä kentän molemmissa päädyissä. Riley Tufte oli kentän näkyvimpiä pelaajia. Iso koko yhdistettynä hyvää luisteluun on helvetin hyvä ase. Pari maaliakin pääsi tekemään. Tufte on tälläisten otteiden jatkuessa ilmoittautumassa kisaan 4.kentän paikoista training campilla.

Negatiivisella tavalla omaan silmään erottuivat Ty Dellandrea ja varsinkin Thomas Harley. Molemmat halutessaan olisivat tehneet tuhojaan Detroitin prospekteja vastaan, mutta nyt pelaaminen meni ylimielisen neppailun puolelle. Asenne puolelle pitää parantaa aika perkeleen paljon, jos meinaavat taistella paikasta ylhäällä tosissaan. Tänään Columbuksen prospekteja vastaan ei riitä, että näytetään hyvälle ja vähä smirklaillaan, vaan pitää tehdä tulosta.

DeFranksilta todella hyvä klippi Harleyn eilisestä "ylivoimasuudesta".





Laitan vielä eiliset maalit. Johnston 1-3 kavennus.




Peterson 2-5.




Tufte 3-5.




Tufte 4-5.


 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Tästä linkkiä yön kamppailuun Columbuksen lupauksia vastaan. Peli alkaa klo 2.00.




Edit. Lineup saatavilla.

Peterson-Dellandrea-Damiani
Karlström-Bourque-Stankoven
Tufte-Johnston-Roulette
Aksiantsuk-Bäck-Arcuri

Harley-Barteux
Grushnikov-Martin
Shea-Profaca

Poirier
(Scheel)

Kawaguchi, Stranges ja Holmes putoavat siis kokoonpanosta eiliseltä ja Poirier aloittaa maalissa.


 
Viimeksi muokattu:

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
5-3 takkiin Blue Jacketsin prospecteilta.

Starsin junnut pelasi ihan mukiin menevästi, mutta vieläkin tämän jengin "kärkihepat" aivan yössä. Toki Harley oli 1.syöttäjä Petersonin maalissa (jota ei näy pöytäkirjassa :D ), mutta silti -4 ja ylimielistä lepsua pelaamista jälleen. Dellandreakin oli aika kassalla, toki sai syötön joka olisi kuulunut Johnstonille. Vähän sellainen fiilis, että Nill olisi sanonut vain pojille. "menkäähän ottamaan vähän tuntumaa ennen trainingcamppia". Toivottovasti nostavat tasoaan campilla. Sanon vielä Dellandreasta ja Harleysta sen, että molemmista kavereista on Dallasille tässä turnauksessa hyötyä. Turnauksen tasosta johtuen.

Kolmas kaveri kenelle annan sapiskaa on tämä Valko-Venäjän "vahvistus" Yauheni Aksiantsuk. Kaveri on ollut nämä kaksi ensinmäistä peliä ketjuissaan se jarru, joka tappaa pelin kiekon menetyksillään ja katollaan olemalla. Aksiantsuk on jo väliin putoaja tässä junnuturnauksessa. Ei riitä kärkirooliin eikä pysty pelaamaan rikkovassa roolissa. ECHL:ssä mennee näillä näytöillä tämä kausi. Ihmettelen, jos on vielä ensi pelissä kokoonpanossa.

Viime kesän ensinmäisen kierroksen varaus Wyatt Johnston jatkoi tänään hyviä otteita olemalla jokaisessa Stars maalissa mukana tehden tehot 1+2. Johnston tuntui piristyneen entisestään ketjumuutoksista, kun sai Rouletten ja Tuften rinnalleen. Tämä Johnstonin johtama 3.kenttä oli Starsin paras tänä iltana. Logan Stankoven pienestä koostaan huolimatta sai jatkuvalla syötöllä jotain vaarallista aikaseki, ketjukaveriensa Mavrik Bourquen ja Fredrik Karlströmin kanssa.

Kummassakaan ottelussa Starsin maalivahdit Scheel sekä Poirier eivät ole esittäneet mitään erityisen hyviä otteita. Näillä näytöillä eivät ole ihan heti haastamassa paikoista ylhäällä.

Tässä ottelun hiukka kyseenalainen pöytäkirja.
Dallas Stars vs Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings Training Camp - on Pointstreak Sports Technologies

Kaikesta huolimatta Harleylta upea syöttö Petersonin maaliin. Muihin maaleihin ei ole tullut vielä klippejä.




Edit. Tästä DeFranksin Johnstonin hype videosta löytyy loputkin Stars maalit.

 
Viimeksi muokattu:

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Ei oikein Dallasin prospektien puolustus vakuuta.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ei oikein Dallasin prospektien puolustus vakuuta.

Joo Starsin oma varaus jättimäinen Curtis Douglas vuodelta 2018 on pitänyt poikia kyllä nyt pilkkanaan tekemällä 2 maalia maalin edestä lapioimalla.

Ohkainenhan tuo pakisto tässä turnauksessa on. Mukana olevista Harley ja Grushnikov omaan silmään ainoat NHL potentiaalin omaavat puolustjat. Innolla odotan muutaman vuoden kuluttua mitä yliopisto pakki Jack Bar lyö pöytään.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Toivottovasti Neil Graham saa ensi kaudeksi Texas Starsin oman maalin edustan pelaamisen kuntoon. Tulee olemaan muuten pitkä kausi edessä AHL:n puolella. Toronton kuudesta maalista ainakin viisi tehty nyt maalin edestä.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
7-3 pataan Maple Leafsin prospekteilta. Stars pysyi aina toisen erän alkuun asti pelissä mukana, jonka jälkeen Toronto paineli menojaan. Pitkälti tappio johtui heikosta pelaamisesta oman maalin edessä, ehkä Scheeliläkään maalissa ei oikein lähtenyt. Scheel on nyt laskenut 11 maalia viiteen erään Traversen Cityn turneessa. Ei ole ollut hänenkään turnaus, vaikka puolustaminenkin on ollut heikkoa. Poirier aloittanee huomenna St. Louisia vastaan maalissa, jos hänellä vaikka koppi tarttuisi.

Dellandrean siirtäminen laitaan ei herättynyt häntä vieläkään peleille, kun taas Damiani oli vielä parempi kuin aikaisemmissa peleissä päästessään pelaamaan luontaisella pelipaikalla keskellä. Thomas Harley pelasi jo huomattavasti paremmin mitä kahdessa ensinmäisessä koitoksessa, mutta jotenkin vielä paistoi pieni fokuksen puute. Johnstonilla ja Bourquella alkoi hieman väsy painamaan, kun pelattiin kolmatta peliä neljän päivän sisään. Peterson pelasi jälleen hyvin ja sai palkintoa maalin muodossa.

Puolustuksesta Grushnikov erottui ainoastaan Harleyn lisäksi. Kaksinkamppailuissa näkyy kuitenkin voiman puute, mutta yritys on pojalla kova. Kiekon kanssa pelatessaan Grushnikov on kyllä hyvä, löytää hyvin nopeasti teipin mihin kiekon seuraavaksi laittaa ja jos ei löydä niin pelaa nöyrästi lasin kautta ulos alueelta. Muut pakit tuntuvat olevan alati vaikeuksissa erityisesti ahl sopimuksen omaava Max Martin, vaikka maalin hän tänään tekikin.

Tästä vielä Starsin maalit. 1-1 Thomas Harley




2-2 Jacob Peterson




3-3 Max Martin


 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Viimeksi muokattu:

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Klo 19.00 alkaa Starsin junnujen viimeinen koitos Traverse Cityn Prospect Tournamentissa St. Louis Bluesin prospecteja vastaan. Nyt vikaan peliin se turnauksen avausvoitto!

Tuosta linkistä pääsee peliä seuraamaan.



Edit. Starsin kentälliset, Dellandrea oikeutetusti poppareilla.



Tulihan se turnauksen avausvoitto sieltä ja vielä selvin lukemin 7-3. Hyvä peli Starsilta kaikenkaikkiaan. Nyt ei ollut omissa maalin edessä lähes joka kerta vapaana mitä aikaisemmissa otteluissa tuppasi käymään. Poirierkin sai maalilla kaiken kukkuraksi jotain kiinnikkin. Maalinteko paikoilta laitettiin myös hyvällä prosentilla sisän. Maalinteossa onnistui Holmes, Damiani, Arcuri, Roulette, Shea ja Johnston x2. Ottelussa nähtiin myös toisen erän alussa rehti nyrkkihippa, kun Riley Tufte ja Tyler Tucker puottivat suoraan aloituksesta kintaat. Tufte taisi jäädä hiukka niskan päälle tappelun tiimoilta.

Tuften ja Tuckerin vääntö.




Turnaus oli kyllä tuloksellisesti heikko. 1 voitto ja 3 tappiota maalierolla 17-20. Peleissä Starsin prospektit olivat hallitsevampi osapuoli, mutta puolustus alueella tehdyt vihreet yhdistettynä heikohkoon maalivahtipeliin olivat Dallasin junnuille turmioksi varsinkin, kun omista tonteista kiekkoa ei laitettu reppuun. Bluesia vastaan puolustaminen oli toki jo hiukka parempaa ja paikoistakin laitettiin sisään.

Maalivahdeista Remi Poirier oli vakuuttavampi mitä Adam Scheel. Scheelin turnaus oli suorastaan katastrofaalinen 5 pelattu erää 11 päästettyä maalia, päästettyjen maalien keskiarvo 6.90 ja torjuntaprosenttikin oli umpisurkea 68,6. Toki Poirierkaan ei pelannu mitenkää älyttömän hyvin, mutta oli hän huomattavasti paremmin pelissä kiinni mitä Scheel.

Starsin prospektien puolustajista omaa luokkaansa oli puolivaloilla turnaukseen saapunut Thomas Harley. Toki pariin viimeisimpään peliin Harley vähän heräsi uniltaan, mutta ykköspakilla oli turnauksen päätteeksi plusmiinustilasto rumasti pakkasella(-7). Kaikesta huolimatta Harley on tässä turnauksessa esiintyneistä puolustajista potentiaalisin kaveri nappaamaan paikan Starsin opening night rosterista. Artem Grushnikov oli toinen silmään pistävä kaveri, joka pelasi jokaisessa ottelussa hyviin omiin puolustaessa sekä kiekon kanssa pelie tehden. Tänään St. Lousia vastaan Jacob Holmes pelasi myös todella hyvin. Holmes pystyi tulemaan jalalla paineen alta omasta päädystä ja ei ollut niin kovissa vaikeuksissa omissa pelatessaa mitä aikaisemmis otteluissa. Muut Stars paidassa esiintyneet puolustajat olivat enemmissä määrin pettymyksiä.

Btw en ollut ainut joka huomasi Grushnikovin erinomaisuuden.




Hyökkäjistä odotin eniten Ty Dellandrealta. Dellandrean piti olla se tämän porukan suunnannäyttäjä, mutta kolmessa pelissä -4 ja 0+2(toinen syöttö Johnstonin) eivät ollut sitä mitä Dellandrean piti tuoda pöydälle. Perjantaina alkavana training campille Dellandrean pitää tulla täysin uudesti syntyneenä, jos meinaa rosteri paikoista tosissaan taistella.

Turnauksessa Starsin ykköshevonen omaan silmään yllätyksekseni oli Wyatt Johnston. Viime kesän ykkösvaraus vaikutti todella valmiilta paketilta. Toki voimaa pitää kropaan saada lisää, mutta siitä huolimatta pelaaminen molempiin suuntiin oli loistavaa. Työmoraali omiin tultaessa oli ihailtavalla tasolla ja tästä huolimatta Johnston oli Starsin pistekunkku Damianin kanssa. Johnstonille tehdään varmasti lähiaikoina tulokassopimus. Viime kesän draftista myös Logan Stankoven oli todella hyvä turnauksessa, vaikka olikin tehoton. Bourque teki myös pyyteetöntä duunia molempiin suuntiin, vaikka hänkään ei tehoilla päässyt mässäilemään. Joka tapauksessa Bourquen ja Stankovenin paras paikka kehittyä on vielä junnuliigassa.

Dellandrean laskiessaan omia osakkeita opening night rosterin osalta Damiani, Peterson ja Tufte nostivat niitä roimasti Johnstonin ohella. Damiani pelasi todella hyvin yhteen Petersonin kanssa ja muutaman maalin muodossa saivat palkintoakin hyvin toimineesta kemiasta. Tufte teki maaleja, mutta ennen kaikkea paransi jokaisen ketjun peliä missä pääsi pelaamaan. Mikä positiivista taistelu viimeisistä paikoista hyökkäyksessä tulee olemaan todella kovaa perjantaina alkavalla training campilla.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Starsin prospektien puolustajista omaa luokkaansa oli puolivaloilla turnaukseen saapunut Thomas Harley.

Prospektipelit katsoneena näetkö mitään realistisia mahdollisuuksia, että Harley olisi tulevalla kaudella Dallas Starsin pelipaidassa ilman loukkaantumisia?
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Prospektipelit katsoneena näetkö mitään realistisia mahdollisuuksia, että Harley olisi tulevalla kaudella Dallas Starsin pelipaidassa ilman loukkaantumisia?

Uskoisin, että Harley saanee varmasti mahdollisuutensa pelaavassa kuusikossa/seitsikossa kauden mittaan ja enkä yllättyisi siitä, että Harley olisi Hakanpään rinnalla jo kauden avauksessa Madison Square Gardenissa. Kuitenkin AHL:n puolella keväällä Harley oli jo aika dominoiva pelaaja ajoittain ja nyt prospect turneella oli kyllä suvereeni, vaikkakin asenne puolella olikin paljon petrattavaa. Mielestäni tämä Traverse Cityn turnaus ei palvellut Harleyta juuri millään lailla. Taino ehkä pääsi aikaisemmin ottamaan tuntumaa pelissä tapahtuviin tilanteisiin muihin 6/7 pakin paikoista taisteleviin puolustajiin nähden.

Waiver exemptinä pelaajana Harleyta voi onneksi liikutella mielin määrin, jos pelaavaan kuusikkoon/seitsikkoon ei mahdu. Kuitenkin se on pelaaminen mikä kehittää ja AHL:ssä isot minuutit ovat huomattavasti parempi mitä poppareilla istuminen NHL:n puolella hänen kehittymisensä kannalta. Sen verran lahjakkaasta pojasta kuitenkin kyse.

Perjantaina alkava training camp antaa meille faneille ja varmasti myös seurajohdolle/valmennuksella enemmän vastauksia. Stars sainasi kuitenkin Andreas Borgmanin ja Alex Petrovicin tuomaan sitä Jim Nillin rakastamaa syvyyttä puolustukseen. Borgmanin, Harleyn ja Petrovicin kanssa lusikkansa soppaan viimeisistä paikoista laittavat tietenkin myös Joel Hanley ja yhdensuunnan sopimuksella pelaava Andrej Sekera. Itse uskon viime kädessä tämän viisikon ratkaisevan viimeisimmät paikat puolustuksen osalta ja haluan/toivon Harleyn vievän pisimmän korren tässä taistelussa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ben Bishopkin näyttäisi olevan mukana training campilla. Kysymys kuuluukin, onko hän vain testaamassa, että kestääkö hänellä paikat vai pystyykö hän todella pelaamaan tulevalla kaudella?

Veikkaan, että nyt testataan paikkojen kestävyys tai muuten alkaa Jim Nillillä hulinat treidien merkeissä. Stars kuitenkin yli 4miljoonaa yli katon ja esim. vaikka Kivirannan ja Gardnerin heittäisi waiver exempteistä farmin puolelle, niin ollaan se 2,2 miljoonaa yli katon 22/23(11h/7p/3mv) pelaajan rosterilla. Eli eiköhän se Bishop aloita kauden LTIR:llä.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Kolme vuotta sitten Tyler Seguinille tehtiin 8-vuoden jatkosopimus training campin aattona. Tästä johtuen itselläni pieni kutina, että näinköhän Klingberg rustaisi nimensä alle näinä päivinä piakkoin omaan jatkolappuunsa?? Silkkaa spekulaatiota vain.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Training campin ryhmät. Aika jännä huomata Bishopin olevan kahdestaan Oettingerin kanssa maalissa ryhmä b:ssä ja pakkiparit leirin alkuun näyttäisivät muodostuvan näin: Suter-Klingberg, Lindell-Heiskanen, Harley-Hakanpää ja Sekera-Hanley.




Edit. Tänään klo 19 Suomen aikaa Jim Nill puhuu paikalliselle medialle mm. Starsin rokotus tilanteesta.


 
Viimeksi muokattu:

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Tämän päivän kentälliset campilla. Grushnikov siirretty ainakin Sekeran rinnalle Hanleyn sijasta.

Saad Yousuf kirjoitti Athleticiin kirjoittamassa jutussa, että tämä siirto tehty ainoastaan Grushnikovin heikon englannin kielen taidon takia. Radulov tulkannut pojalle nyt jäillä reenien kulkua.

"Grushnikov is limited with his English so the rookie Russian defenseman was put in Group A so he could be with Radulov, who could explain what was going on and what coaches were asking for during each drill."

Koko juttu maksumuurin takana:Tracking Alexander Radulov at Stars training camp: Intensity, scoring, teaching
 
Viimeksi muokattu:

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Vaikka en Stars-fani olekaan, niin olipas (taas) erittäin mielenkiintoista luettavaa joukkueen jäätreeneistä. Eipä ole tarvinnut katua että Athleticin maksoi.

Ja ei ole mikään pahan hintanen about. 60 taalaa vuoteen ja välillä tietenkin on tietenkin noita eri kampanja aleja. Vahva lukusuositus kaikille innostuneille/kiinnostuneille, juttua riittää jokaisesta joukkeesta mielettömän paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös