Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
On tuo välillä sellasta matematiikkaa, että huh huh. Ei tavan tallaaja tuota edes tajua. Mielenkiintoinen yksityiskohta, että Dallasin pelaavista paketista, tosiaan 50% tulee Suomesta.
Niin siis Bishopin LTIR:stä saa eniten irti jättämällä mahdollisimman arvokkaat sopparit "korvaajiksi" ylös. Kauden aloitushetki asettaa tuon rajan ja sitten sillä mennään koko kausi. Heti tuon kauden aloitushetken jälkeen voi ottaa ne pelaajat käyttöön, ketkä rosteriin oikeasti halutaan. Puhdasta kikkailuahan tuo on.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Starsin kentälliset tänään treeneissä. Robo, Otter ja Comeau eivät ole jäällä. Viimeiset treenit ennen lentoa New Yorkiin. Toivottovasti Comeau ja Robertson ovat kehissä Rangereita vastaan. Bones kertoi eilen herrojen olevan day to day statuksella sivussa "ylävartalo" vamman takia.

 

M10

Jäsen
On tuo kyllä melkoinen farsi, että hyvin viime kaudella pelannut seuran ykkösvaraus heitetään farmiin kauden alla. Sielläkö sitä kehitytään joukkueen ykkösveskaksi?

Noh, niin kauan kun joukkue pelaa voittavaa lätkää niin olen jollain tavalla fine asian kanssa.
 
OOO
OO

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Dallas ja Klingberg ovat käyneet keskusteluja kahdeksan vuotisesta jatkopahvista, mutta jatko ei ole vielä tällä hetkellä lähellä. Klingberg on ollut tähän tyytymätön, kun jatkosopimus ei ole syntynyt ennen kauden alkua Starsin kanssa.

Katsotaan mitä kausi tuo tullessaan, jos vaikka jatkosopimus uutisia saataisiin ennen tradedeadlinea.

 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Dallas ja Klingberg ovat käyneet keskusteluja kahdeksan vuotisesta jatkopahvista, mutta jatko ei ole vielä tällä hetkellä lähellä. Klingberg on ollut tähän tyytymätön, kun jatkosopimus ei ole syntynyt ennen kauden alkua Starsin kanssa.

Katsotaan mitä kausi tuo tullessaan, jos vaikka jatkosopimus uutisia saataisiin ennen tradedeadlinea.
Ohoh, pitkä diili tulossa. Vähän ihmetystä kun älämölöä tiedotusvälineisiin, kumpi siitä hyötyy vai ei kumpikaan?
Agentti kiristää ruuvia vai Starsin johto näpäyttää näpeille?
Kai se tehdään piakkoin, luulen. Hintaa voi vain arvailla, kovempi palkka kuin Lindellin(5,8m) muttei Miron luvuille sentään... vai sittenkin.

Muutamalla sivustolla tehty vertailuja vastaavilla tehoilla pelaaviin pakkeihin ( Seth 9,5 milj , Hamilton 9milj) niin kärkipäätähän Klingberg edustaa. Eli 9,5-10m per kausi ja hallelujaa.


Bishop reissaa mukana omassa loosissa hurraamassa, kuten Taisto Tammi
 
Viimeksi muokattu:
" Oooh, eläköön! Sinä olet Ihmeellinen mies, suutele minua"
" Hiljaa nyt nainen, nyt paistetaan räiskäleitä eikä suudella"

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Radulov on ollut huonovointisuuden takia tänään poissa jäiltä. Bones kertonut, että Comeau on lähempänä paluuta kuin Robo. Vaikkakin Comeau laitettiin tänään IR-listalle. Tällä liikkeellä vapautettiin yksi rosterspotti, jos joku pitää kutsua ylös.

 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Pakkohan se on herätä aamuyöllä seuraamaan Dallasin avausmatsi. Harmi, ettei Jason Robertson ole mukana kokoonpanossa, sillä hänen maalintekotaitoaan Dallas olisi tarvinnut. Tyler Seguinin toivon löytävän sen vanhan maalivainunsa, varsinkin ylivoimalla. Lisäksi Hakanpäältä odotan hyvää puolustussuuntaan pelaamista ja oman maalin edustuksen putsaamista.

Veikkaus, että peli päättyy 4-2 Dallasille: Maalintekijöinä Hintz, Gurianov, Seguin ja Pavelski.
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." Enjoy little things

M10

Jäsen
Pakkohan se on herätä aamuyöllä seuraamaan Dallasin avausmatsi.
Sama täällä. Ei vaihtoehtoja.

Vaikka Robertson on sivussa, niin todella luottavainen olo että Peterson hoitaa tuon tontin hyvällä tasolla. Ruotsalaiset bruukaa olemaan sellaisia velmuja, että käyttää nuo paikat hyväkseen eikä purista mailasta. Tiedä vaikka tekisi fabianbrunnströmit.

Starsin puolustus on silkkaa seksiä. Alkais jo!
 
Viimeksi muokattu:
OOO
OO
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Huhhuh. Muutaman tunnin päästä pitkä venaus päättyy ja kiima tässä nousee odotellessa kiekon putoamista jäähän! Mulla on vahva luotto että tänään Starsin kausi alkaa voitolla.
 
Exploring...​

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Mukava aloitus kauteen kun Stars kävi nappaamassa 2 pistettä Nykissä jatkoaikavoitolla.

Kukas tämä Peterson on? Harkkakaudella tuli pari peliä katsottua eikä pistänyt silmään. Mukava nähdä että alkaa näitä omia varauksia nousemaan ihan NHL-tasolle ja varmasti antaa Petersonille buustia kun sai heti ensimmäisessä pelissä maalin tehtyä.

Holtbylta pari huikeaa torjuntaa mutta pari meni myös selän taakse, Khudobinilta myös ihan hyvä peli vaikka torjuntoja ei liiemmin tullut. Bennille myös peukku ylös Miron maaliin, heitti just sen verran eteen että Miro pystyy luistelemaan vaihdilla ja jos olisi suoraan Mirolle syöttänyt olisi saattanut pakki ehtiä paremmin puolustamaan.

Tulee hyvä kausi tästä ja ilman suurempia loukkaantumisia Stars haastaa tosissaan Coloradon divisioonan voitosta.
 

M10

Jäsen
Holtbylta pari huikeaa torjuntaa mutta pari meni myös selän taakse, Khudobinilta myös ihan hyvä peli vaikka torjuntoja ei liiemmin tullut.
Korjaisin tätä sen verran, että Holtby oli aivan huikea koko ottelun eikä mahtanut mitään kahdelle maskista tulleelle ja suuntaa muuttaneelle laukaukselle. Ilman Holtbya peli olisi ollut 5-2 Rangersille toisen erän jälkeen. Ja tuota Khudobinia korjaisin myös sen verran, että hän ei pelannut "ihan hyvin" vaan otti ihan käsittämättömiä torjuntoja 3. erässä kun oltiin alivoimalla minuuttitolkulla. Summa summarum, veskarit oli ainoa syy, että päästiin jatkoajalle ja ylipäänsä saatiin pisteitä. Todella rohkaiseva startti heiltä siis. Onneksi Hotlby ei ole pahemmin loukkaantunut.
 
OOO
OO

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Hyi helvetti mikä ottelu. Ensinmäinen erä oli Starsilta todella hyvä, mutta sen jälkeen pelaaminen oli todella huonoa. Holtbyn ja Khudobinin torjunnat yhdessä Rangersin heikon viimeistelyn mahdollistavat vain ja ainoastaan voiton. Gallant vei Bonesia taktillisesti kuin pässiä narussa. Bowness ei keksinyt lääkettä miten vastata Rangersin kovaan karvaukseen ja fyysiseen peliin. Dallasin pojat sai nyt enemmän mitä olisivat ansainneet. 2 pistettä Madison Square Gardenista tuolla peli pellilä on suorastaan ihme. Sanottakoon Starsin materiaalin olevan riittävän hyvä, mutta onko mukava kaveri Bowness riittävän hyvä päävalmentaja? Nooh se tullaa näkemään kauden mittaan.

Itseäni hiukka ihmetytti miten Kreider ei saanut tästä töötistä Klingbergiin jäähyä. Omaan silmään jo kaatuvaan pelaajaan kohdistuva taklaus, joka osuu päähän.
Jottei menisi liialliseksi negailuksi, niin laitetaan parit huippukopit ja Petersonin uran avausmaali.

Holtby nollaa Stromen.Dobbyn Kreiderin nollaus.Petersonin uran avaus maali.
 

M10

Jäsen
Gallant vei Bonesia taktillisesti kuin pässiä narussa. Bowness ei keksinyt lääkettä miten vastata Rangersin kovaan karvaukseen ja fyysiseen peliin. Dallasin pojat sai nyt enemmän mitä olisivat ansainneet. 2 pistettä Madison Square Gardenista tuolla peli pellilä on suorastaan ihme. Sanottakoon Starsin materiaalin olevan riittävän hyvä, mutta onko mukava kaveri Bowness riittävän hyvä päävalmentaja? Nooh se tullaa näkemään kauden mittaan.
Tämä. Oli ihan kamalaa katsottavaa tuo 2. erä, kuin kauhuelokuvasta. Starsilla ei ollut mitään muuta pelikirjassaan kun roiskia ja lyödä pitkää. Oltiin täysin köysissä toinen ja osittain kolmaskin erä. Kun on tottunut katsomaan kotimaista kiekkoa ja jotain Jukka Jalosen leijonia, niin tuollainen epäjääkiekko mitä Bowness peluutti eilen paineen alla oli kuvottavaa seurattavaa. Mitään taktiikkaa ei ollut, jolla oltaisiin selvitty kotijoukkueen paineesta. Hämmästelin etenkin sitä, että ei edes yritetty pitää kiekkoa palauttamalla omiin ja syöttelemällä mieheltä toiselle. Kiekko on vallan väline, mutta sellaista ajatusta ei Bownessilla selvästi ole, mikä on kyllä huolestuttavaa. Dallasilla kaiken järjen mukaan pitäisi olla pelaajia, jotka osaavat kiekollista hallintapeliä pelaamaan.

Kaksi pistettä kuitenkin plakkariin, joten positiivistakin oli. Tässä niitä ranskalaisin viivoin.

- Suter on selkeä upgrade Oleksiakiin verrattuna, ja se on paljon sanottu. Suterin varmuus, fyysisyys ja syöttötaito on huippuluokkaa

- Holtby on erinomainen maalivahti ja Khudobin eliittitason kakkonen, joten noihin ei viime yön perusteella tulla kaatumaan

- Sekera pelasi huippumatsin isoilla minuuteilla. Oli oikeastaan yllättävänkin hyvä. Dallasin pakisto on liigan top-5 helposti

- Seguin näytti ruosteiselta, Radulov oli vaarallisempi. Benn oli Benn ja tykkäsin kun alkoi riehumaan Reavesin Heiskaseen kohdistuneen taklauksen jälkeen

- Pavelskilta selkeä ohipeli. Huonoja syöttöjä, myöhässä koko ajan. Harvinaista häneltä - tulee varmasti parantamaan

Isot kaksi pistettä joka tapauksessa ja omiaan rakentamaan joukkueen itseluottamusta, vaikka kaunista tuo ei ollut.
 
OOO
OO

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Ei ne tyylipisteet, vaan pisteet (hymiö)

oikeastaan Faksan maalin jälkeen peli lipsahti ihan täysin Ragsille, joka pelasi kyllä vahvan toisen ja kolmannen erän.

Peterson vakuutti kyllä ekassa pelissä, en katsonut harkkamatseja. Pystyi jalalla haastamaan hienosti kun papat oli ihan piipussa kolmannessa erässä. Hieno kaappi siihen päälle. Bowness antoi vähän hyvää ja Peterson pääs alottaa jatkoajankin.

Mirolta hieno maali.

klingberg keskittyi kiekon menettelyyn ja jyrän alle jäämiseen. Josko se siitä lähtisi.
 
"In light of the Ribeiro trade, I'm grateful the Stars held onto Ott at the deadline or it might have become difficult to keep hating them."

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Pari erää jaksoin katttoa Dallasin avausottelua, sen jälkeen lähdin unten maille. Olihan tuo 2. erän toinen puolisko Faksan maalin jälkeen täysin Rangersin dominointia. Vähän tunnustelevaa oli muutenkin Dallasin peli.

Petersonilta upea rystymaali ensimmäisessä erässä. Faksakin onnistui maalinteossa laittamalla Heiskasen maalin suulle laittaman kiekon reppuun.

Holtby oli näköjään vaihdettu sitten kolmannessa erässä pois maalilta, koska hän kärsi nestehukasta

Näköjään Klingbergin jalka meni kipeäksi/tulehtui (sore) tuosta Kreiderin taklauksesta.
 
Viimeksi muokattu:
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." Enjoy little things

M10

Jäsen
En katsonut Bruins peliä, mutta sanon taas ääneen tämän, mitä ajattelin jo viime kaudella: Rick Bowness ei ole moderni valmentaja, jonka joukkue menestyisi nyky-NHL:ssä. Dallasin pelaajisto on hyvin rakennettu, mutta coachin kohdalla Nill on tehnyt suuren virhearvion
 
OOO
OO

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
En katsonut Bruins peliä, mutta sanon taas ääneen tämän, mitä ajattelin jo viime kaudella: Rick Bowness ei ole moderni valmentaja, jonka joukkue menestyisi nyky-NHL:ssä. Dallasin pelaajisto on hyvin rakennettu, mutta coachin kohdalla Nill on tehnyt suuren virhearvion
Katsoin pelin ja voin kertoa, että toinen joukkue on hyvin valmennettu ja sillä on pelitapa kera huippuyksilöiden. Se ei ollut Dallas. Starsilta löytyy ainoastaan huippuyksilöitä. Holtby pelasi jälleen erinomaisesti ja olit ainut syy miksi Stars rimpuili kolmannen erään puoleen väliin saakka. Bownessin dump and chase tsemppi lätkä ei vaan ole tätä päivää.

Kyllä tässä ennen pitkää alkaa Jim Nillin palli tutista. Bones on jo tämän Nillin projektin neljäs päävalmentaja. Nillin puolustukseksi voi toki todeta, että yhtäkään koutsia ei ole kengitty. Ruffilta loppui soppari, Hitchcock jäi eläkkeellä ja viimeisimpänä Monty joi itsensä pihalle. Jotenkin silti tuntuu, että viides valmentaja olisi liikaa tähän vajaaseen yhdeksän vuoden pätkään, mitä Nill on johtanut tätä orkesteria. Jimin näytöt alkaa olla ns. nyt näytetty. Uskallan väittää, että ilman kupla pleijareiden Starsin suonenvetoa Nillille olisi näytetty jo ovea. Ainut kysymys on, että miten pitkää Tom Gaglardi jaksaa katsoa tätä touhua ja pumpata rahaa Jimille käyttöön? Veikkaan, että ei kovin pitkään ellei tässä ala pikkuhiljaa peli paranemaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Katsoin pelin ja voin kertoa, että toinen joukkue on hyvin valmennettu ja sillä on pelitapa kera huippuyksilöiden. Se ei ollut Dallas. Starsilta löytyy ainoastaan huippuyksilöitä. Holtby pelasi jälleen erinomaisesti ja olit ainut syy miksi Stars rimpuili kolmannen erään puoleen väliin saakka. Bownessin dump and chase tsemppi lätkä ei vaan ole tätä päivää.
Tämä on kyllä niin totta. Veikkaan, että Bones ei valmenna Starsia näillä eväillä kauden loppuun asti. Kamalaa hyökkäyspeliä.
 
Mörököl on Ice 2019

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Jotain kertoo sekin, että hyökkäyspäässä erottui edukseen oikeastaan vain Glendening. Pavelski oli suurin pettymys. Kellokortti oli leimattu, mutta ei ollut edes virkamieskiekkoa. Ei Robertsonin ja Comeaun poissaolotkaan kaikkea selitä. Puolustus ja varsinkin Holtby pitivät Starsia jotenkuten mukana.

Pitäisköhän munkin hypätä Bonesille kenkää -junaan?
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Laitetaas Klingbergin jatkosopimus neuvotteluista sen verran, että Jeff Marek kertoi Sportsnetillä Klingbergin haluavan 8-vuotista 62-66miljoonan(7,75-8,25milj AAV) dollarin haarukkaan osuvaa diiliä.

Vaikkakin Klingberg on tärkeä viivapelaaja Dallasin ylivoimassa, niin Klingbergin ikään nähden 8 vuotta on kyllä liian pitkä tuon hintaisen sopimuksen solmiseen. Jos tuo tulee todella olemaan se hinta, niin mitään NMC pykälää ei ainakaan sovi lisätä sopimukseen, kuten Jamie Bennin ja Tyler Seguinin sopimuksissa.
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." Enjoy little things
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy