heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Dallas Starsin kausi päättyi Stanley Cup finaaleihin, joissa Tampa Bay Lightning kukisti texasilaiset otteluvoitoin 4-2. Dallas Starsin saavutus oli kuitenkin yli odotusten ja voikin kysyä, mitä on joukkueelta luvassa seuraavaksi? Tuleeko seuraavalla kaudella mahalasku vai pystyykö Dallas Stars jälleen kerran kampeamaan itsensä playoffeihin ja jopa taistelemaan uudestaan Stanley Cupista? Mikä on Dallasin kovapalkkaisten Bennin, Radulovin, Pavelskin ja etenkin Seguinin pelivire seuraavalla kaudella? Onko Dallas Stars aktiivinen UFA-markkinoilla ja pyritäänkö tekemään tämän hetkisten tärkeimpien pelaajien kanssa jatkosopimukset? Siinä muutama kysymys sekä offseasonille että seuraavalle kaudelle.

Dallasin caphit on seuraavanlainen:

Hyökkääjät:

Tyler Seguin 9,85$ 26/27
Jamie Benn 9,50$ 24/25
Joe Pavelski 7,00$ 21/22
Alexander Radulov 6,25$ 21/22
Andrew Gogliano 3,25$ 20/21
Blake Comeau 2,40$ 20/21
Jason Dickinson 1,50$ 20/21
Justin Dowling 0,75$ 20/21

Puolustajat:

Esa Lindell 5,80$ 24/25
John Klingberg 4,25$ 21/22
Stephen Johns 2,35$ 20/21
Jamie Oleksiak 2,1375$ 20/21
Ryan Shea 0,925$ 21/22
Miro Heiskanen 0,891466$ 20/21
Taylor Fedun 0,7375$ 20/21

Maalivahdit:

Ben Bishop 4,916666$ 22/23

Buyout:

Valeri Nitšuškin 0,45$ 20/21

RFA-pelaajat:

Radek Faksa
Denis Gurianov
Roope Hintz

UFA-pelaajat:

Mattias Janmark
Anton Khudobin
Corey Perry
Andrej Sekera

Dallasilla on capissa tilaa vähän alle 15,5 miljoonaa dollaria. Kaikille RFA-pelaajille pitäisi saada jatkosopimukset solmittua ja UFA-pelaajista mieluiten Anton Khudobinille ja mahdollisesti myös Mattias Janmarkille. Corey Perry ja Andrej Sekera voivat etsiä uuden joukkueen UFA-markkinoilta.
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." --> Goodbye Trump!

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
En olisi lähtökohtaisesti huolissani Seggystä, jos saa oletetut vammansa hoidettua. Finaalisarjassa oli jo piristymään päin. On siellä vielä bensaa tankissa. Paljon enemmän huolettaa Radulov. Parhaimmillaan dominoiva, mutta huonon ja hyvän päivän ero on massiivinen, ja noiden päivien suhde pahasti pakkasella. Jos nyt kuitenkin optimistisesti oletetaan, että ykkösketju on edelleen iskussa, lisää voimaa tarvitaan kakkoseen. Mun mielestä Hinellä ja Perryllä ei ollut mitään keskinäistä kemiaa. Gurianovin kanssa homma on toiminut, ellen ihan väärin muista. Ja edelleen muistin sopukoista, aika vähän pelasivat keskenään. Dickinson siinä vierellä on tainnut myös heilua, mutta mun mielestä tuo kolmikko ei silti ole optimaalinen, kun Perrylle oletettavasti sanotaan kiitos ja moi. Dickinson stunttasi mainiosti lihaketjussa, mutta toivoisin Faksan silti jatkavan joukkueessa ja sitten se on FCC. Jos ja kun nykymiehistöstä ei kakkosen toista laituria löydy, ostoksille mars. Kiviranta mitä ilmeisimmin tulee viettämään aikaa ylhäällä. On niin monipuolinen kaveri, että voi iskeä melkein mihin ketjuun tahansa. Pavelskin vieressä olisi hyvä sloti. Janmarkin tilanne on avoin, mutta ei olisi mitään jatkosopimusta vastaan.

Pakisto on muuten kuosissa ja tulevaisuus näyttää hyvältä, paitsin Johnsin tilanne on huolestuttava. Sekeran jatkosta ei ole varsinaisesti mitään mielipidettä. Kolmosparin roolia tarjolla, mutta liikaa ei kannata maksaa. Molarit hiukan huolettavat. Bishopilla on vammahistoriaa jo ihan tarpeeksi, voiko edes toivoa täyttä kautta? Oettinger saanee peliaikaa, mutta saako Dobby jatkoa? Jos ei saa, suunnitelma B on pakko olla B:n terveystilanne huomioiden.

Ai niin, mun puolesta interim-lätkän saa ottaa pois Bonesilta. Jos sinne silti joku Gallant raahataan, niin olkoot sitten niin.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Nämä ovat sitten vain omia ajatuksia. RFA-statuksen pelaajista Hintzillä ja Gurianovilla on kahden vuoden siltasopimukset edessä. Veikkaisin max 3,5milj caphitillä. Faksalla varmaan edessä 3-4 vuotinen sopimus alta 4milj caphitillä, jonka jälkeen ufana jonnekkin muualle.

UFA-pelaajille saadaan aikalailla oman organisaation sisältä korvaajat. Kiviranta ottanee Janmarkin roolin, kun taas Sekeran korvannee Harley tai Hanley. Dobbykin joutunee etsimään muualta paikkaa, jos palkkapyynti noussee liian suureksi unelma kevään jälkee. Nyt on Khudobinin viimeinen mahdollisuus rahastaa.

Vapailta markkinoilta Dallasin kannattaa etsiä 2maalivahti, sillä Oettingerin on parasta kasvaa ahl:ssä vielä ja saada paljon pelejä alle. Olisiko Lundqvist hyvä vaihtoehto? Veikkaisin irtoavan alle 1,5milj capilla ulososton jälkeen ja halutessaan taistella vielä kerran kannusta.

Stephen Johnsin terveystilanteen ollessa epävakaa olisi järkevää vielä hankkia oikea käsi alhaalla pelaava kova oman pään luuta 3pariin. Esim. Joku Zach Bogosian tai Travis Hamonic tyylinen pakki.

Mahdollisista treideistä en kyllä osaa sanoa tai veikkailla mitään.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Starsin tilannetta hankaloittaa jonkin verran myös se, että siellä on jaettu mun mielestäni turhan avokätisesti NTC:tä ja NMC:tä pelaajille, joille sitä ei olisi välttämättä tarvinnut antaa kuten esim. Radulov tai Bishop (joka on jatkuvasti klesana). On kyllä aika mielenkiintoista saada selville, mitä vammoja pelaajilla on kun Seggyllekin on huhuttu kolmea neljää eri klesaa. Athleticin Shapiron mukaan Starsin PR-osaston pitäisi palata tähän viikon sisällä.

Nill yrittänee tehdä jo ensi kauden aikana sopimuksen Heiskaselle tulevista vuosista ja estää tämän valumisen RFA:ksi. Mielenkiintoista nähdä, tapahtuuko tämä ja millä hinnalla.
 
Mörököl on Ice 2019

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Case Dobbyssa molemmat osapuolet tekevät kovasti töitä jatkon onnistumiseksi, mitä Pierre LeBrunia on uskominen.

"Stars GM Jim Nill, according to sources, reached out to Anton Khudobin’s agent, Kent Hughes, on Thursday to express the team’s hope and desire to re-sign the 34-year-old pending UFA who carried the team to the Stanley Cup Final."

“We plan to speak with Jim and will try to make it happen,’’ Hughes told The Athletic on Friday.

"In my mind, his market value right now is two years at around $3.75 million to $4 million per year." LeBrun Dobbyn markkina-arvosta, mikä on eittämättä liikaa Starsin kantilta. Koko juttu löytyy maksumuurin takana The Athleticissa.

LeBrun: Stars want to keep Khudobin, the latest on crowded UFA goalie market
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42
Vaikea uskoa että samat molarit on ens kaudella, se on selvä että Khudobinille riittää ottajia jotka maksaa vähän muuta kuin Starsilla olisi varaa. Hyvinkin joku voi lyödä 2v ja 8 milliä...ehkä enemmänkin?

On sitä hurjempiakin soppareita nähty, Khudolla vielä pari/kolme vuotta peliuraa NHL:ssä ja näytöt suhteellisen rapeet.
Mää en kissaa sanois kun litoisin jos joku löis miljoonia enemmän kuin Starsilla on varaa. Harmittava tilanne

Vapailta markkinoilta joku "uus Khudo" parilla millillä jos mahdollista. Oettinger ei ilmeisesti ole vielä valmis isoihin saappaisiin. Sellaisiin sitä joutuu astumaan kun Bishop tulevalla kaudella loukkaantuu, se on selvä ja harmittaa.
Oma arvio perustuu Oettingerista McClayn arvioon, varmaan niin moni muukin näkee tilanteen, Pedretti myös.

Nill yrittänee tehdä jo ensi kauden aikana sopimuksen Heiskaselle tulevista vuosista ja estää tämän valumisen RFA:ksi. Mielenkiintoista nähdä, tapahtuuko tämä ja millä hinnalla.
Aivan varmasti tarjoo sopimusta ja pitkää, RFA:ksi ei sitten vuosikausiin.. Sopimuskikkailulla, bonuksilla ja ties millä.

Johns kun olis pelikuntoinen niin olisi pakit selvät, Johns vierelle Hanley/Harley esimerkiksi? perhana kun kävis niin hienosti.

Nämä ovat sitten vain omia ajatuksia. RFA-statuksen pelaajista Hintzillä ja Gurianovilla on kahden vuoden siltasopimukset edessä. Veikkaisin max 3,5milj caphitillä. Faksalla varmaan edessä 3-4 vuotinen sopimus alta 4milj caphitillä, jonka jälkeen ufana jonnekkin muualle.
UFA-pelaajille saadaan aikalailla oman organisaation sisältä korvaajat. Kiviranta ottanee Janmarkin roolin, kun taas Sekeran korvannee Harley tai Hanley
Just noin, ei mitään lisättävää.

Linkistä löytyy Robert McCayn aatoksia: Tästä näin
 
" Oooh, eläköön! Sinä olet Ihmeellinen mies, suutele minua"
" Hiljaa nyt nainen, nyt paistetaan räiskäleitä eikä suudella"

M10

Jäsen
Starsin tilannetta hankaloittaa jonkin verran myös se, että siellä on jaettu mun mielestäni turhan avokätisesti NTC:tä ja NMC:tä pelaajille, joille sitä ei olisi välttämättä tarvinnut antaa kuten esim. Radulov tai Bishop (joka on jatkuvasti klesana).
Teoria ja käytäntö pitää muistaa näissäkin pohdinnoissa. Ei NTC:tä tai NMC:tä ihan heppoisesti jaeta hyvää hyvyyttään, vaan nuo saattaa olla kriittisiä tekijöitä sopimusneuvotteluissa. Jos halutaan joku pelaaja, niin sen vaatiimuksiin pitää suostua. Jos pelaajan vaatimus on kohtuuton, niin sopimus jää tekemättä ja pelaaja menee jonnekin muualle. On aika yleistä, että Radulovin tai Bishopin kaltaisella pelaajalla on NTC tai NMC. Jos noissa oltaisiin aina mahdollisimman tiukkoja ja koitettaisiin optimoida joka ikistä liikettä, jäisi luu käteen aika usein ja siitäkös fanit sitten vasta tykkäisivätkin.

Ei lainattuun kirjoittajaan, mutta yleisesti tähän aiheeseen liittyen, mua häiritsee kun fanikeskusteluissa arvostellaan pelaaja X tai pelaaja Y:n palkkoja, että pitäisi olla niin ja niin paljon pienempi. Ihan kun tämä olisi jotain fantasiadraftia missä jokaikinen sopimus olisi sopivan mittainen ja edullinen. Tuollaisella haihattelulla ei ole mitään tekemistä oikean elämän kanssa. Ripaus realismin ja eri tekijöiden ymmärrystä sekä hyppäys kärpäseksi kattoon sopimusneuvotteluiden ajaksi tekisi monelle nettispekuloijalle hyvää.
 
OOO
OO

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Joukkueen johtavat hyökkääjän on vanhoja miehiä. Ennustan aika heikkoa tulevaisuutta Starsille.
Eihän ole. Pavelski on 36, kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Sillä voidaan spekuloida, jos ihan tikusta vääntää asiaa. Parjattu Radulov on 34, mutta taitojensa ja fysiikan puolesta ihan kuranttia tavaraa. Ongelmat ovat pään sisällä, siis ailahteleva ja kuriton. Hänellä myös kaksi vuotta sopparia jäljellä. Muut johtavat pelaajat selvästi alle 35. Seguin on pelaaja parhaassa iässä, 28. Benn 31, mikä ei ole vielä ikä eikä mikään. Pakisto on suorastaan nuori. Molarit nyt vanhenevat kuin viini.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Eihän ole. Pavelski on 36, kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Sillä voidaan spekuloida, jos ihan tikusta vääntää asiaa. Parjattu Radulov on 34, mutta taitojensa ja fysiikan puolesta ihan kuranttia tavaraa. Ongelmat ovat pään sisällä, siis ailahteleva ja kuriton. Hänellä myös kaksi vuotta sopparia jäljellä. Muut johtavat pelaajat selvästi alle 35. Seguin on pelaaja parhaassa iässä, 28. Benn 31, mikä ei ole vielä ikä eikä mikään. Pakisto on suorastaan nuori. Molarit nyt vanhenevat kuin viini.
Jääkiekossa nuo on vanhoja miehiä. Muutaman vuoden päästä on luu kourassa. Prospect pool on suorastaan köyhä. Minä tykkään Starsista perkeleesti, mutta näen heidän kohtalonsa samanlaisena kuin Sharksien.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Jääkiekossa nuo on vanhoja miehiä. Muutaman vuoden päästä on luu kourassa. Prospect pool on suorastaan köyhä. Minä tykkään Starsista perkeleesti, mutta näen heidän kohtalonsa samanlaisena kuin Sharksien.
No kun ei ole. Soppariensa lopussa Benn ja Seguin ovat minunkin mittapuullani iäkkäitä. Siinä vaiheessa Pavelski ja Radulov eivät ole enää vahvuudessa. Sitten voidaan viiden vuoden päästä spekuloida, ovatko nuo kaksikaan enää johtavia pelaajia. Hyökkääjien prospect pool on ehkä hiukan köyhä, mutta minusta joukkueen rakenne ei ole mitenkään rikki vielä pariin-kolmeen vuoteen. Ja nyt on silly season menossa, kaikkea voi tapahtua, tai jopa vielä pahempaa.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
No kun ei ole. Soppariensa lopussa Benn ja Seguin ovat minunkin mittapuullani iäkkäitä. Siinä vaiheessa Pavelski ja Radulov eivät ole enää vahvuudessa. Sitten voidaan viiden vuoden päästä spekuloida, ovatko nuo kaksikaan enää johtavia pelaajia. Hyökkääjien prospect pool on ehkä hiukan köyhä, mutta minusta joukkueen rakenne ei ole mitenkään rikki vielä pariin-kolmeen vuoteen. Ja nyt on silly season menossa, kaikkea voi tapahtua, tai jopa vielä pahempaa.
Niin no siis, kun sanoin tulevaisuudessa, meinasin juurikin tuota 2-3 vuotta, ellei näistä jätkistä jollain ala todenteolla alamäki. Sekin voi alkaa aika yllättäen.
 

M10

Jäsen
Se on kyllä totta, että prospect pool on Harleyta lukuun ottamatta todella tyhjä. Toisaalta, Starsin prospekti poolin ollessa vuosikausia "hyvällä" mallilla kaikki meni paria poikkeusta lukuun ottamatta kuitenkin päin persettä, joten tuskin tuo tilanne huonompikaan on kun ennen. Ja ainahan sieltä voi joku 2. - 5.kierroksen varaus yllättää.

Listaan tähän onnistumiset viimeiseltä 10 vuodelta

Klingberg 2010
Oleksiak 2011
Faksa ja Lindell 2012
Dickinson (varauksin) 2013
Gurianov ja Hintz 2015
Heiskanen 2017

Eli aika ohutta on. Toisaalta mahtavaa, että nuo kaikki parhaat omat draftit pelaa tällä hetkellä Starsissa.
 
OOO
OO

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
No kun ei ole. Soppariensa lopussa Benn ja Seguin ovat minunkin mittapuullani iäkkäitä. Siinä vaiheessa Pavelski ja Radulov eivät ole enää vahvuudessa. Sitten voidaan viiden vuoden päästä spekuloida, ovatko nuo kaksikaan enää johtavia pelaajia. Hyökkääjien prospect pool on ehkä hiukan köyhä, mutta minusta joukkueen rakenne ei ole mitenkään rikki vielä pariin-kolmeen vuoteen. Ja nyt on silly season menossa, kaikkea voi tapahtua, tai jopa vielä pahempaa.
Benn on ollut tason puolesta laskussa viimeiset 2 kautta. Paljon pelejä mittarissa ja fyysisenä pelaajana kropassa on vieläkin enemmän. Seguinilla ei myöskään vaikuta keho ja taso olevan ihan entisessä kuosissa.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Lehnerin uusi sopimus 5vuotta 5milj AAV sataa kyllä Dallasin laariin Dobbyn kanssa neuvotellessa. Jännityksellä odottaen mitä ensi perjantai tuo tullessaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Benn on ollut tason puolesta laskussa viimeiset 2 kautta. Paljon pelejä mittarissa ja fyysisenä pelaajana kropassa on vieläkin enemmän. Seguinilla ei myöskään vaikuta keho ja taso olevan ihan entisessä kuosissa.
Joo ehkä, mutta ei se vielä vanha ole pariin-kolmeen vuoteen.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Sekeran sopimuksen myötä Dallasilla on nyt jokaisen playoffeissa esiintyneen puolustajan kanssa sopimus ensi kaudesta. Kuitenkin samalla herää iso kysymys Jonhsin terveyden tilasta, kun tämä Sekeran jatko julkaistiin. Pahoin pelkään Stephenin pelien olevan pelatut, mutta toivotaan parasta.

Pakisto Johnsin ollessa lasaretissa:

Lindell-Klingberg
Oleksiak-Heiskanen
Sekera-Hanley
Harley-Fedun

Kuten näkyy Starsin puolustuksen top 4 on täyttä rautaa, varsinkin Miron nostaessa entisestään tasoaan ollessaan taas vuoden kokeneempi. Mutta tuo 3 pari ei ainakaan vakuuta allekirjottanutta, ei sitten millään. Vaikka Hanley pelasikin kelpo playoffit Johnsin ja Fedunin tippuessa matkan varrella. Puolustus huutaisi vielä yhtä rightin puolustajaa, jos ja kun Johns ei pysty pelaamaan. Toki tuolta farmin puolelta löytyy Barteaux ja Cecconi, mutta en jaksa uskoa kummankaan löytävän itseään Nhl:än puolelta vielä hetkeen ainakaan.

Nyt on vaan toivottova Nillin vetävän jonkun ässän hihastaan ja taikovan jonkun RIGHTIN puolustajan tuohon Starsin rotaatioon todennäköisesti treidin merkeissä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Klingberg 2010
Oleksiak 2011
Faksa ja Lindell 2012
Dickinson (varauksin) 2013
Gurianov ja Hintz 2015
Heiskanen 2017

Eli aika ohutta on. Toisaalta mahtavaa, että nuo kaikki parhaat omat draftit pelaa tällä hetkellä Starsissa.
Olikos Graig Button jonain näinä vuosina Starsin scouting director?
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Tuli kyllä aika puskista Sekeran jatkosopimus. Toivottavasti Stephen Johnsilla ei ole mitä vakavaa loukkaantumista taas. Hänellähän oli itsemurha-ajatuksia tuon edellisen loukkaantumisen toipumisaikana.

Sekeran uuden sopimuksen myötä Dallasilla on Cap hitissään noin 14 miljoonaa euroa. Tuohon summaan pitäisi sovittaa ainakin Hintzin, Gurianovin, Faksan, Khudobinin ja mahdollisesti myös Janmarkin jatkosopimukset. Onkohan mitään vaihtokauppaa luvassa?
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." --> Goodbye Trump!

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Starsin budjetti menee kyllä todella kimurantiksi Perryn, Heiskasen, Sekeran ja Gurianovin bonareiden (ja niistä tulevien sanktioiden) vuoksi, jolloin The Athleticin artikkelin mukaan käytössä ei olekaan 81,5 M$ vaan 78,45 M$. Ilmeisesti tarkoitus on jostain kalliimmasta pelaajasta hankkiutua eroon, mikä ei ole Seguinin, Bennin ja Pavelskin kohdalla oikein mahdollista, koska kaikilla on NMC, Radulovillakin modified NTC, joten seuraavaksi Shapiro heitteli Klingbergin ja Lindellin nimet esiin, joilla ei ole kummallakaan siirron estävää sopparia. Toivottavasti löytyisi joku muu keino kuin kummankaan näistä myynti.
 
NIИ
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy