Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Crusade in SM-Liiga - Alpo Suhonen

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Major Julli, 26.02.2009 klo 10.30.

?

Suhonen oikealla asialla?

Poll closed 07.04.2009.
 1. kyllä

  159 ääntä
  70,4%
 2. ei

  67 ääntä
  29,6%
 1. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Elikkä onko Alpo oikealla asialla kritisoidessaan SM-liigan päätöksenteko systeemiä ja tuomarointijärjestelmää, kyllä tai ei. Perustelut olisi kiva ylläri.
   
 2. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Kyllä. En tiedä onko SM-liigan tuomaritaso laskenut kahden päätuomarin käyttöön siirryttyä, eli eikö taso vain yksinkertaisesti riitä? Tuomarointijärjestelmää pitääkin kritisoida ja kieltämättä liiga on nyt suhteellisen paniikissa tällä hetkellä.

  Alpon tapa on kyllä täysin naurettava ja luulisi noinkin kokeneen ammattilaisen oppineen elämänsä varrella, että kiukuttelulla ei saa mitään läpi, vaikka oikealla asialla olisikin.
   
 3. Teddy_H Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  T-73, Pantserfaust
  Ehdottomasti kyllä. Toki Alpokin voisi hieman tarkistaa menetelmiään mutta oikealla asialla hän joka tapauksessa on. Tuomaritoiminnan taso heittelee Liigassa aivan liikaa ja tähän pitää ehdottomasti puuttua. Asiaa on hyssytelty Arto I. Järvelän ja liigan johdonkin toimesta jo aivan liian kauan.
  Alpo FTW!
   
 4. Raatelurakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Liverpool, Jokerit.
  Apenator on täysin oikealla asialla, mutta käytetty keinovalikoima kaipaisi jonkin verran hiomista. Liigahan on jo pitkään ollut totalitäärinen arvostelua kohtaan, sitä ei suvaita, ongelmia ei julkisesti ole olemassakaan eikä niitä niin muodoin tunnustetakkaan. Pieni sisärunkkrunkkpiiri päättää asioista keneltäkään asiaa koskevalta kysymättä, ja sitten vielä ihmetellään kun joku viitsii arvostella ja kyseenalaistaa.
   
 5. Twite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hämeenlinnan Pallokerho
  Mahtavaa että suomalaisessa jääkiekkoilussa on persoonia jotka osaavat ja uskaltavat sanoa muutakin kuin "olen samaa mieltä kuin Kummola".
   
 6. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Onhan Alpo oikealla asialla, mutta tyylinsä vesittää itse tarkoituksen tehden äijästä lähinnä jotain huvittavan ja säälittävän välimaastosta. Apen kokemuksella olisi varmaankin paljon sanottavaa, jos äijä toisi sen esiin fiksusti ja keskusteluun kannustavasti. Tuo nykyinen huutaminen ja kiukuttelu ei toimi ja ihmettelen, jos Ape ei itse sitä ymmärrä.
   
 7. Raparberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho ja HIFK
  Alpon tapaisia persoonia Liiga kaipaa muutenkin, näistä syntyy kipinää ja mielenkiintoa laajemminkin. Korrektia jees-meininkiä on vähintäänkin riittävästi. Hillitsemättömät puuskat vaan eivät asiaa kovasti edistä, ne ampuvat usein yli ja silloin ne on helpompi kuitata yksittäisinä purkauksina.

  Liigaa moittisin siitä että ei tähän päivään tai yhteiskuntamuotoon kuulu tuollainen kritiikin vaimentaminen noin järjestelmällisesti kuin Liiga nyt tekee.
   
 8. Rontti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  paska kiekko
  Lainaus:
  Ai se on tehnyt jotain sellaistakin, minä kun luulin, että Alpo vaan ei tykkää budhista ja on muutenkin mielipiteineen sekava tuuliviiri. Hauska hahmo, kunhan ei ole oman suosikkijoukkueen kanssa missään tekemisissä.
   
 9. passenger Jäsen

  Onhan tuo mukavaa että tuo väriä harmaaseen massaan, mutta kuten täällä on jo monasti todettu, ei Alpon kritiikki ei ole oikein vakavastiotettavaa. Ihan tärkeistä asioista kyllä puhuu, mutta vääriin aikoihin, väärissä paikoissa, ja väärällä tavalla. Toisaalta nyt on pelin jälkeiset lehdistötilaisuudet huomattavasti mielenkiintoisempia, kun ikinä ei tiedä mitä se käppänä skitsoaa.
   
 10. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Lainaus:
  Aika odotettua, että ensimmäinen (ja toistaiseksi ainoa) kabinettikähmintää puolustava kommentti tuli perunakellarin suunnasta.
   
 11. Rontti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  paska kiekko
  Lainaus:
  Hetkinen, missäs kabinetissa nyt on kähmitty? Suhosta ei voi - eikä missään nimessä edes saa - ottaa tosissaan, niin kauan kuin kommentit ovat nähdyllä tasolla, oli sitten taustalla jotain asiaa tahi ei. Hänen kommenttinsa eivät edistä yhtään mitään asiaa, tekevät ennemminkin hallaa vähän joka suuntaan.
   
 12. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Liigahan kommentoi mm. että Suhosen toiminta on ollut "jääkiekon julkisuuskuvalle haitallista". Minkähänlaiseksi herrat tuota kuvaa luulevat, kun jokainen eriävä mielipide vaiennetaan sanktioilla tai niillä uhkailemalla? Ei se Alpon kiukutteluista juuri huonone.

  Paavikin luultavasti ihmettelisi SM-liigan keskiaikaisia menetelmiä ja veljeskuntakähmintää. Ihan oikein että joku pistää noille vapaamuurareille hanttiin. Peukku Apelle.
   
 13. tahtookirjoittaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Kyllä tämän kauden tuomaritoiminta on aika ajoin ollut niin kuraa, että pakko sitä on kissoja pöydälle jonkun nostella. Ja keskustelua pitää aina olla. En tiedä, tekeekö Ape sen nyt oikealla tavalla, mutta ainakin hänen mielipiteensä on nyt kuultu. Eli äänestin kyllä.
   
 14. morningstar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Buffalo Bills
  Lainaus:
  Yhtä vähän yllätti se, että ketjun ensimmäisen väärän mielipiteen määrääväksi syyksi löydettiin esittäjän turenkilaisuus.

  Kai se Alpo tavallaan hyvällä asialla on, fight the system saatana. Tuntuu vain että Apen tragikoominen tempoilu tekee asialle melkein enemmän haittaa. Vähän kuin Timo Kahilainen Spartacuksena.

  Ylle kirjoitettu perustuu silkkaan puusilmäiseen mutuun. Ja kyllä, pääni on perseessä. Mielipidevaikuttamisessa vain on se ongelma, että loppujen lopuksi aniharvat ottavat oikeasti asioista selvää ja miettivät tarkkaan mitä sanotaan. Suurin osa mielipidevaikuttamisesta pitää kohdistaa ihmisiin joiden pää on perseessä.

  My two cents. En mie tahalleen.
   
 15. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Vastasin kyllä, koska mielestäni SM-liigan toimarointi todellakin kaipaa kunnostusta. Mikä kuitenkin todella ihmetyttää on se, että SM-liiga (vai jääkiekkoliitto?) jakelee näitä sakkoja ja uhkasakkoja niin heikosti perustellen. Mennäänkö tässä nyt edes ihan lain kirjainten mukaan?

  Harmi, että Suhosenkin menetelmät ovat niin lapsellisen kuuloisia välillä. Haluaisin todella nähdä, mitä seuraisi hyvin argumentoidusta liigaa kritisoivasta puheenvuorosta. Sakkoja taas?
   
 16. punasydän Jäsen

  Suhonen on kiistatta oikealla asialla, esitystapa vain taitaa olla vähän väärä. Onneksi Sm-liiga näyttä kaapin paikan, tuomarit viheltää pitkin vittuja ja muut pitää aiheesta turpansa kiinni. Mun puolesta Suhonen saa jatkaa näiden kommenttien mättämistä, varsinkin jos tuomareiden esitykset ovat olleet todella heikkoja, jos Ape siitä sakot saa, niin muutamalla eurolla voisin osallistua jopa kolehtiin, jolla maksetaan Apen sakot.

  Sakoilla ja uhkasakoilla viedään keskustelu pois olennaisesta, eli siitä miten huonolla tasolla tuomarointi liigassa on.
   
 17. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Kyllähän se Ape ihan oikealla asialla liikkuu, mutta asian voisi ehkä ilmaista hieman toisella tapaa.

  Kylmä totuus on se, että SM-liigalla on käsissään tuomariongelma. Okei, tuomaritkin on ihmisiä siinä missä muutkin ja ihmiset tekevät aina silloin tällöin virheitä. Sille ei mahda mitään, mutta järjestelmä on silloin mätä jos virheiden tekijöitä ei saa arvostella, julkisesti. Arvostelijat "hiljennetään" antamalla heidän seuralleen useiden tuhansien eurojen sakot ja itse valmentaja saa toimitsijakieltoa. Mutta virheen tekijä/tekijät pääsevät kuin koirat siitä kuuluisasta avoimesta veräjästä. Miksi ? Eikö tällä tavalla juuri ummisteta silmät ja vähät välitetään "Ongelmasta" ? Olisi kiva tietää mihin käytetään ne rahat jotka on tuomittu maksettavaksi sanktioina valmentajan "virheistä"? Menevätkö ne tuomarien koulutukseen vai käytetäänkö ne pienen piirin saunailtaan tai lapin matkaan ?
   
 18. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Kyllä Ape ihan oikealla asialla on vaikka tuulimyllyjä vastaan tuntuukin taistelevan.
   
 19. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Lainaus:
  Sen sijaan hämmentävää oli, että turenkilaisen puolustuksiin ryntäsi heti toinen turenkilainen samoilla mielipiteillä. No ei vaineskaan, mielipiteet on vapaat, sen puolestahan taistelee myös Alpo "Malcolm S" Suhonen.

  Olen muuten kympillä mukana Alpon sakkokassassa, kuka muu lähtee mukaan? 999 muuta mukaan samalla summalla ja Alpo saa sanoa tuhman sanan Vuorisesta ja Rajalasta.
   
 20. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Kyllähän se Alpo aivan oikealla asialla on. Minä taas tykkään Alpon tavasta esittää asiansa. Kansa saa viihdettä ja liiga saa kovaa painetta. Tämä paineen sietokyky liigalla on näköjään täysin nauretta uhkasakkoineen. Jos Alpo esittäisi asiansa "oikein" liigan kesken ei häntä ottettaisi kuuleviin korviin ollenkaa.

  Alpo tarvitsee saada ehdottomasti kunnolla mukaan politiikkaan. Oi mitä viihdettä se olisikaan. Presidentinvaaleihin Alpo!
   
 21. ms.qvist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
  Kyllähän Alkon asiassa selkeä pointti on. Liigan tuomaritoiminta ja koko organisaatio kaipaa selkeää kehittämistä mutta se on sitten aivan toinen asia tuoko Alpo asian fiksulla tavalla esille. Hänellä olisi varmasti kapasiteettia toimia järkevästikin mutta nyt hän on valinnut hivenen "naurettavan" tien kiukuttelemalla ja raivoamalla - se ei tuo toivottua tulosta vaan seurauksena on sanktioita, kuten olemme havainneet. Toivottavasti tästä raivoamisesta huolimatta joku osaisi laskea 1+1 ja vetää oikeansuuntaisia johtopäätöksiä ja tehdä parannuksia tulevia kausia koskien - nyt se on jo liian myöhäistä.

  vlad.
   
 22. bultsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mikäs siinä, mielipide PITÄÄ todellakin sanoa, kunhan se pysyy hyvän maun rajoissa.
   
 23. Emiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Täältä ilmoittautuu toinen. Enää 998 ja Alpo saa päästellä rauhassa täyslaidallisen.
   
 24. bultsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jäsen #3 ilmoittautuu! Innolla odottelen Alpon sanavaraston tyhjenemistä...
   
 25. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Totta hitossa mukana. Sananmuunnosketjua siteeratakseni, nyt on kymppi turvassa.