Cover-ketju

  • 1 555
  • 8

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Tuli tässä mieleen, että jospa sitä tähän keräisi alkuperäisiä biisejä/esittäjiä vs. uusi versio. Voihan tästä tehdä visailunkin; esim Ugly Kid Joe - Cats in the cradle, aloitan sillä kun te kerrotte alkuperäisen esittäjän tuohon?
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Älkääkä nyt vittu hakeko jotain vanhaa ketjua, ne on nähty.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pöh, pitää mennä seitkytluvulle että löytää alkuperäisen esittäjän. En vaan muista kuka on kyseessä...:-)
 

axe

Jäsen
Mää sanosisin CITC:lle alkuperäisesittäjäksi Harry Chapinin albumilla Verities And Balderdash (1974).

Guns N' Roses ei ole kyseistä kappaletta ikinä edes esittänyt. Se minkä noilla vertaisverkoilla saa netistä imutettua GNR:lle nimettynä on edelleen Ugly Kid Joe. Pitkätukkabändit, kaikkihan ne on samoja.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Mainittakoot vielä kuriositeettina "Cat's in the Cradle" -kappaleesta, että sitähän coveroi myös legendaarinen Johnny Cash viimeisinä vuosinaan ja varsin mainiosti coveroikin.

Ja kun ketjun aihe on coveroinnit yleensä, niin Johnny Cashiltä tulee mieleen ainakin seuraavat alkuperäisesityksinään pop/rock-hiteiksi nousseet coverit: "One" (U2), "Solitary Man" (Neil Diamond), "Personal Jesus" (Depeche Mode) sekä "Hurt" (Nine Inch Nails).
 

redpecka

Jäsen
Ylläolevalla Gabiellalla on mielettömiä covereita ja juuri kun nyt kuuntelen
Another Brick In The Wall -versiota häneltä niin pakko sanoa että paras ikinäkuulemani versiointi biisistä on tältä ihme Gavino Lochelta:


Siis toi soolo on ihan mahoton, vaikka tiedän ettei hän sitä videolla oikeasti soita, mutta lähtökohtaisesti kumminkin yhdellä kitaralla studiossaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös