SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Osaako joku muuten avara miksi tuo vertigo on poolissa.Eihän siitä edes pidä kukaan. Cachea sentään joku pelasi. Ylipäätään onko jotain muuta kattaa noiden lisäksi mikä voitaisiin ottaa tuohon pooliin? Itse en oikein tiedä noista nykyisistä kartoista.
 
"Ja pahimpia on aamut
joiden päättymistä ei näy"

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Osaako joku muuten avara miksi tuo vertigo on poolissa.
Onko tuota Vertigoa edes pelattu vielä minkään vertaa protiimien toimesta?
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

Aapee79

Jäsen
Osaako joku muuten avara miksi tuo vertigo on poolissa.Eihän siitä edes pidä kukaan. Cachea sentään joku pelasi. Ylipäätään onko jotain muuta kattaa noiden lisäksi mikä voitaisiin ottaa tuohon pooliin? Itse en oikein tiedä noista nykyisistä kartoista.
Cache on huoltotauolla. Siihen tulee muutamia muutoksia ja palaa mappooliin myöhemmin.
 

Aapee79

Jäsen
Map pooliin kaatui mielestäni finaali Liquidiä vastaan. Liquid pääsi pelaamaan oikeastaan parhaita karttojaan, kun ENCE joutui tyytymään heille keskinkertaisiin karttoihin.

Miragen valinta on jälkikäteen hassu ja toki hävityn kartan jälkeen toivoisi, että ENCE olisi haastanut Liquidia Nukessa, jossa ENCE on kuitenkin maailman aivan parhaita tiimejä.

Overpassin voitto oli hieno, vaikka tuntuukin, että Liquidin pitäisi voittaa tuo ainakin 6 kertaa kymmenestä.

Infernossa Liquid on huikaiseva, kun taas sekin on ENCE:lle keskikastia.

Vertigo pitäisi saada permabännista pois tai sitten hioa jotain muuta karttaa Trainin ja Nuken tasolle. Tällä hetkellä ENCE ei voi oikein edes leikkiä pick/bannissa alussa esim. Liquidia vastaan, kun se Vertigo on ilmeisesti pakkoa bannia alkuun, vaikka Liquid tuskin sitä aluksi valitsisikaan. Tämän myötä Liquid saa aina valittua parhaan/lempikarttansa alkuun.
Hieman eri mieltä sinun kanssa noista valinnoista. Kyllähän Mirre on ollut Encen 2. paras mappi Trainin jälkeen. Taisi olla voitto% viimeisen 3kk ajalta täydet 100 ennen eilistä, kun katsoi HLTV:stä tilastot. Se, että Nuke on kulkenut viime aikoina myös hyvin, kuten esim. Astraliksesta otettu voitto osoitti, niin se on myös pettänytkin. Toki peli kaatui Mirren häviöön, mutta olisiko lopputulossa ollut eri Nuken kanssa - vain herra tietää.

OP:n valinta oli hieman yllätys TL:ltä, kun Dust2 odotin, mutta hienon voiton pojat kaivoivat.

Omasta mielestäni vihu saa aina jonkun hyvän kartan Enceä vastaan. Banneja on vain yksi ennen valintaa, joten se on aika se ja sama onko Vertigo se banni, kun auki jää silti Encelle huonoja mappeja vihulle valittavaksi. Kuten eilen, ei sitä olisi saanut mitenkään estettyä, että TL ei saa jotain hyvää mappia itsellensä - banni Vertigon ensimmäiseksi tai ei.

Itseäni ihmetyttää yksi asia eli aikalisien käyttö. Miksi niitä ei ikinä käytetä ajoissa ja katkaista näin kaverin flowta tai koota omia rivejä ja sovita huolella seuraava taku? Niitä on kuitenkin se neljä käytössä, mutta tuntuu, että ne ovat kultaakin arvokkaampia ja joskus saatetaan käyttää se yksi. Toki tämähän voi olla jengin sopimus ja he ovat päättäneet, että ne sotkevat vain omaa peliä ja auttaa vihua enemmän kuin itseä. En tiedä.
 

Zohan

Jäsen
Onko tuota Vertigoa edes pelattu vielä minkään vertaa protiimien toimesta?
On sitä vähän. Kuitenkaan kartta ei ole vielä lähelläkään valmista. Melkein joka viikko päivityksissä on jotain uudistusta vertigoon. Sieltä se pikku hiljaa muokkautuu pelattavaksi kartaksi. Sen lisääminen turnauksien map pooleihin oli varmasti järkevä ratkaisu siinä mielessä, että kaikki näkee mitä epäkohtia ja parannettavaa kartassa on. Kuten viimeisimmät muutokset A-pommilla.

Sama homma oli vuosia sitten, kun Overpass lisättiin map pooliin. Ei sitä pelailtu paljoa yhtään ja kartta oli muutenkin aivan hirvittävä. Siitä se sitten muokkautui kokoajan parempaan ja nykyään omaan mieleen ainakin yksi parhaista kartoista.

Toki Vertigo voi kohdata myös de_seasonin kohtalon, joka pyöri muutaman kuukauden propeleissä. Se kuitenkin haudattiin syystä tai toisesta kokonaan.

En usko, että varsinkaan encellä on mitään kiirettä Vertigon opetteluun. Cache oli heillä perma ban, ja nyt se vaihtui sopivasti Vertigoon.
 
"Blue sixteen"

Robu

Jäsen
Totta kai vastustaja saa BO3:ssa aina valita hyvän kartan @Aapee79 . Mutta eikö ole vähän ongelmallista, että ensimmäinen banni käytetään bannaamaan vastustajan 5.-7. paras mappi? Tämä ongelma on aina perma-ban joukkueilla.

Olen edelleen sitä mieltä, että Nuke on kovempi mappi suomalaisille, mutta valitse nyt näistä. Ei se Mirage pickiin kaatunut, olet oikeassa siitä.

ENCE:n edelliset 3kk (LAN):
Nuke - 10/11 (parhaat voitot: Liquid, NiP, Faze, Astralis. häviö: NiP)
Mirage - 5/5 (parhaat voitot: Liquid, Navi, Vitality)
 
Show me a good goalie and I'll show you a good coach.

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Pislarundit harvemmin toimivat ENCEllä ja toiselle rundille harvemmin forcettavat ja yleensä koittavat vain saada tuon toisen kierroksen nopeasti ohi, jos ovat hävinneet pislan. Sitten, jos ensimmäiseltä aserundilta tulee läskiin, niin aika nopeasti siinä on vihulla joku 5-6 kierrosta jo taulussa, kun ENCEllä alkaa oleen kassa edes jossain kunnossa. Sama se on melkein jokaiselle jengille.

Nuo allun röökipaikkajutut ovat kaikki mappien välillä kuvattuja eli kyllä siellä ihan yhdessä lämpöjä vedellään ennen matsia.

ENCE nousi aika nopeasti tuolle nykyiselle tasolle ja se näkyy välillä, kun allua lukuunottamatta harva pelaaja on pelannut näin kovatasoisia pelejä jatkuvasti. ENCE on nyt onneksi keskittynyt pelkästään lan-tapahtumiin ja jättänyt nettiliigat välistä. Laneissa sitä nimeä tehdään seuralle paremmin kuin nettiliigoissa.
Juu tottahan toki tuokin. Tuntuu vaan, että usein vaikka ENCE pislan viekin, niin sitten toiset pelaa hitaasti dessuilla ja voittavat sitten forcen. ENCE taas painaa suoraan vain kuolemaan.

Joo se oli lähinnä läppä. Kyllähän ne siinä ENCE dokkarissa työstelivät lämpöjä, mutta ehkä tuossa pitäisi jotain yrittää muuttaa ? Niin tahmealta tuntuu lähes joka matsi aina alkuun olevan, ja heräävät vasta toiseen mappiin.

Tottahan toki tuokin. Nuori joukkue, nuoria pelaajia niin semmoista rutiinia ei niin paljoa ole. Etenkään tiukoista ja isoista peleistä. Vähän tuntuu, että joka pelissä pitää itsensä ylittää, että voitto tulee. Tähän asti ovat kyllä vahvasti vastanneet huutoon.

Vielä on palattava tuohon Allun rullaan. On se vain erikoisen näköistä tuossa infernon highlight pätkässäkin. Allu on useamman kerran "hiljaa" beellä kirkossa ja yhtäkkiä vetää rullahypyn ja päästää itsestään äänet. Ei riitä se, että hyppäät kun pitäisi ampua. Vaan myös paljastat oman sijaintisi, kun voisit päästä selkään tai kylkeen. Kyllä minä ainakin tuossa tilanteessa alkaisin jo uutta hiirtä virittelemään koneeseen. Jospa tässä treenitauon aikana Allu tuon homman kuntoon jollain tavalla laittaisi. Karua katseltavaa, etenkin kun tuo tapahtuu parhaalla PRO tasolla.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.
(1)
  • Tykkää
Reactions: Robu

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Odotettu voitto Encelle Telian finaalissa. Olisin odottanut SJ laittavan edes vähän kampoihin, mutta tulikin perseraiskaus Encen taholta. Paljon on muilla jengeillä tehtävää jotta mahkuja isoihin turnauksiin olisi tulevaisuudessa.
 
What ho said the thing with the three "bonce", do not meddle with things you don't understand...

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Odotettu voitto Encelle Telian finaalissa. Olisin odottanut SJ laittavan edes vähän kampoihin, mutta tulikin perseraiskaus Encen taholta. Paljon on muilla jengeillä tehtävää jotta mahkuja isoihin turnauksiin olisi tulevaisuudessa.
Tuossa sanoi Natu hyvin studiossa ennen pelejä. Että yhdessä kartassa voi aika käydä mitä vaan, mutta bo3 palvelee aina ennakkosuosikkia. Yleensä se parempi voittaa. Näinhän siis kävi siinä ekassa, että SJ yllätti. Nyt taas otti kylmää kyytiä.

Olihan tuo aika dominoivaa menoa. 16-3 ja 16-0. Ei jätä tilaa selittelyille. Iso on ero tämän hetken Suomen 1-2 välillä. Vai onko se Havu #2 ? Mitä tuossa eilen ennen peliä katselin hltvstä SJn statseja niin oliko sen mukaan jo 10. perättäinen tappio. Ei ole siis ihan nappiin viime aikoina mennyt.

Toki nuin sen pitääkin mennä. Kun eikös ENCE ole koottu jengi Suomen parhaista pelaajista yhteen ja samaan?
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Harmittavan yksipuolinen matsi, kun ajatelleen että se näytettiin kuitenkin parhaaseen katseluaikaan ja valtakunnan televisiossa. Toki hienoa nähdä miten hyvin ENCE pystyi pelaamaan, kun ennakkosuosikin asema oli selkeä ja edellinen matsi päättyi nolosti yllätykseen. Natusta näki televisiossa aika hyvin, ettei ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka oma joukkue voittikin selkeästi.

ENCE pelasi sillä tavalla, kuin maailman kolmanneksi paras joukkue voi pelata ja tuskin säästelivät taktiikoita tällä kertaa.


Eiköhän Sunny ollut suomen paras ainakin Encen kokoamisen aikoihin. Nykytilanteesta en tiedä, mutta varmasti top 5 pelaaja silti.
Eikö ENCE koitettu kasata nimenomaan joukkueeksi? Kovasti ilmeisesti on ihmetelty parinkin pelaajan valintaa lineuppiin, mutta sen ajan mitä olen pelejä seurannut, niin XSeven on kyllä paikkansa täyttänyt loistavasti. Olisiko Sunny ollut edes houkuteltavissa ko. projektiin? Nyt toki voi hieman harmittaa, kun katsoo minkälaisessa vireessä ENCE on.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Noilla Telian turnauksen palkkiorahoilla Xseven nousi CS:GOn tienestilistalla sadan joukkoon (98.) kolmanneksi suomalaiseksi. Allu nyt 52. ja suNny 65. Lisää suomalaisia top 100:aan tullee pian, kun Aleksib on 103., sergej 106. ja Aerial 115. Tämän vuoden rahojen osalta ovat vain Astraliksen ja Liquidin poikia perässä ja Liquidkin on vain muutamia tonneja edellä.
 
Tekijä ei vieläkään kirjaimellisesti mainitse Rylleä hevoseksi. Torjumme kuitenkin liian mielikuvituksellisena vääristelevän olettamuksen, että häntä olisi korpitiellä vetänyt kesy strutsi.

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Noilla Telian turnauksen palkkiorahoilla Xseven nousi CS:GOn tienestilistalla sadan joukkoon (98.) kolmanneksi suomalaiseksi. Allu nyt 52. ja suNny 65. Lisää suomalaisia top 100:aan tullee pian, kun Aleksib on 103., sergej 106. ja Aerial 115. Tämän vuoden rahojen osalta ovat vain Astraliksen ja Liquidin poikia perässä ja Liquidkin on vain muutamia tonneja edellä.
Näitä olisi ihan kiva seurailla ja tutkailla enemmänkin. Onko linkkiä heittää mistä voisi katella ?

Juu oli/onhan se sunny kanssa suomen parhaita ja ottonD? mutta olivatko silloin saatavilla. En tiedä tarkemmin. Nimenomaan joukkueenahan tuo toimii aika nätisti. Xseven ja Aerial tukevat muita ja hakevat tilaa muille. Aleksib leadaa jengiä ja tekee samalla parhaansa. Sergej taas nöyryyttää kaikkia suurimman osaa aikaa ja allu hoitelee awp hommat. Tuo jengi on nimenomaan joukkue, jossa jokaisella on tonttinsa ja paikkansa. Ja sitä kautta loistavat vuoro-vuoroin. Ei ole mikään parhaista yksilöistä koottu sillipurkki. Taino toki Suomen mittarilla, mutta nuin muuten.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Zohan

Jäsen
Melkosta jälkeä kyllä Zywoo tehnyt tässä viimeisen parin kuukauden aikana. Tällä hetkellä maailman paras pelaaja. Luulin, että s1mplen viime vuoden numeroita ei tule koskaan kukaan lyömään. Nyt on tainnut löytyä vastaus siihenkin. Aika paljon sai mun hehkutus alkuvuodesta outoja naamoja vastaan, kun julistin jo silloin hänet parhaaksi.

The Chosen One.

Terveisin, fanipoika.
 
Viimeksi muokattu:
"Blue sixteen"

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Tekijä ei vieläkään kirjaimellisesti mainitse Rylleä hevoseksi. Torjumme kuitenkin liian mielikuvituksellisena vääristelevän olettamuksen, että häntä olisi korpitiellä vetänyt kesy strutsi.

Robu

Jäsen
Melkosta jälkeä kyllä Zywoo tehnyt tässä viimeisen parin kuukauden aikana. Tällä hetkellä maailman paras pelaaja. Luulin, että s1mplen viime vuoden numeroita ei tule koskaan kukaan lyömään. Nyt on tainnut löytyä vastaus siihenkin. Aika paljon sai mun hehkutus alkuvuodesta outoja naamoja vastaan, kun julistin jo silloin hänet parhaaksi.

The Chosen One.

Terveisin, fanipoika.
Tähän tulisin himmailemaan. Ei Zywoo nyt s1mplen edelle mene sillä, että ECS:ssä pommitti rajut numerot NRG:tä (10.), Furiaa (11.) ja Complexityä (43.) vastaan.

On hän toki nyt ihan kärkipelaajien joukossa ja jos "formin" perusteella haluaa argumentoida, voi kai sen väitteen tehdä. Itse kaipaan vielä aika paljonkin enemmän näyttöjä, että maailman parhaasta pelaajasta voisi puhua.
 
Show me a good goalie and I'll show you a good coach.

Zohan

Jäsen
Tähän tulisin himmailemaan. Ei Zywoo nyt s1mplen edelle mene sillä, että ECS:ssä pommitti rajut numerot NRG:tä (10.), Furiaa (11.) ja Complexityä (43.) vastaan.

On hän toki nyt ihan kärkipelaajien joukossa ja jos "formin" perusteella haluaa argumentoida, voi kai sen väitteen tehdä. Itse kaipaan vielä aika paljonkin enemmän näyttöjä, että maailman parhaasta pelaajasta voisi puhua.
Mulle riittää ihan se mitä oon omin silmin nähnyt. Kun mennää vielä tilastojen taakse ja huomataan se impactin määrä pelejä katsomalla. Ei löydy mun mielestä parempaa pelaajaa tällä hetkellä. Vain NiKolta ja s1mpleltä oon nähnyt samanlaista dominointia aikaisemmin.

FURIA muuten nousee tänään varmaan lähelle TOP 5 rankingissa. Näin ollen mibrin aika brasilian ykkösjoukkueena on hetkellisesti ohi.
 
"Blue sixteen"

Robu

Jäsen
Mulle riittää ihan se mitä oon omin silmin nähnyt. Kun mennää vielä tilastojen taakse ja huomataan se impactin määrä pelejä katsomalla. Ei löydy mun mielestä parempaa pelaajaa tällä hetkellä. Vain NiKolta ja s1mpleltä oon nähnyt samanlaista dominointia aikaisemmin.

FURIA muuten nousee tänään varmaan lähelle TOP 5 rankingissa. Näin ollen mibrin aika brasilian ykkösjoukkueena on hetkellisesti ohi.
Näillä perustein tämän nielen. Sitten jos jätetään silmätestit pienempään arvoon ja katsotaan objektiivisemmin ei-fanipojan vinkkelistä tilastoja ja vastuksia, niin ei voi saada vieläkään muuta vastausta kuin s1mple.

Tiimien TOP-5 alkaa tosiaan olla jännä. ENCE, Vitality ja Furia. Nyt voi alkaa sanoa, että ne nimet ovat vaihtuneet huipulla.
 
Show me a good goalie and I'll show you a good coach.

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Näillä perustein tämän nielen. Sitten jos jätetään silmätestit pienempään arvoon ja katsotaan objektiivisemmin ei-fanipojan vinkkelistä tilastoja ja vastuksia, niin ei voi saada vieläkään muuta vastausta kuin s1mple.

Tiimien TOP-5 alkaa tosiaan olla jännä. ENCE, Vitality ja Furia. Nyt voi alkaa sanoa, että ne nimet ovat vaihtuneet huipulla.
Furialta ihan hyvä turnaus, mutta tuollainen yliaggressiivinen pelityyli tuskin kovin pitkälle huipulla kantaa. Furialla on myös vasta kymmenisen peliä oikeasti kovia joukkueita vastaan pelattuna viimeisimmän putken aikana, joten materiaalia ei ole vielä kovin hirveästi muiden joukkueiden käytettäväksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Robu

Zohan

Jäsen
Colognesta tulossa kyllä tän vuoden kovin turnaus, jos ja kun Liquid vielä selvittänee hölmöilyjensä takia qualit. Liian vähän turnauksia missä on kaikki maailman parhaat mukana. Tänä vuonna taitaa olla Major ainut sellainen..
 
"Blue sixteen"

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Furialta ihan hyvä turnaus, mutta tuollainen yliaggressiivinen pelityyli tuskin kovin pitkälle huipulla kantaa. Furialla on myös vasta kymmenisen peliä oikeasti kovia joukkueita vastaan pelattuna viimeisimmän putken aikana, joten materiaalia ei ole vielä kovin hirveästi muiden joukkueiden käytettäväksi.
Näimpä. Lisäisin tähän, että Furian pelaaminen on tullut muille ehkä hieman puskista. Niiden taktiikoihin ja pelityyliin ei ole ehkä varauduttu kunnolla. Seuraavassa turnauksessa tuo on varmastikkin jo muuttunut ja Furia ei yllätä enää housut nilkoissa.

Ei toki siis mitään pois, hienosti ovat pelanneet niin Furia, että Zywoo. Ja onhan tuo videoiden perusteella kova tekijä.

Kävin HLTV rankingin katsomassa niin kovassa nosteessa Furia sielläkin. Nyt vain pitää sitten vakiinnuttaa paikkansa. Eikä olla vain tähdenlento. ENCE tosiaan edelleen sijalla 3. ja pisteitä 666. Beast-mode siis päälle seuraavassa turnauksessa ja nousu jo Astraliksen ohi. Joka taas tuntuu olevan laskussa päin. Pitkän dominointijaksonsa jälkeen.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy