Zohan

Jäsen
Tälle ketjulle varmasti on tilausta. Kymmeniä miljoonia pelaajia maailmassa. Yli kolmekymmentätuhatta pelaajaa suomessa. Tälläkin palstalla varmasti on useita. Käytetään tätä ketjua kaikkeen aiheeseen liittyvään. Ammattilaispelien seurantaan, yleiseen keskusteluun, omiin kokemuksiin tai miksei vaikkapa peliseuran hakuun.

Itsellä pelitunteja noin 3500. Matchmakingissa korkeimmalla tasolla ja Faceitissä pyöritään lvl 10 hujakkeilla. Ammattilaispelejä tullut seurattua muistaakseni 2014 Katowicen Majoreista lähtien. Vedonlyönti tullut mukaan seuraamiseen viimeisen vuoden aikana.

Counter-Striken raamattu.
Täältä näet pelit
 
Viimeksi muokattu:
"Blue sixteen"

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tattis Zohan! Minun kokemukset rajoittuu pelkästään pelin seuraamiseen. 14v poika pelaa ja vihjaa, joten sitä kautta oma innostus heräsi lajiin. Kiinnostusta olisi lähteä joku Major paikan päälle katsomaan. Pistetäänkö täältä porukka pystyyn?
 

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Hyvä Zohan että pistit ketjun pystyyn!

Olikin mielessä teille enemmän seuraaville kysymystä: Onko tuo SK:n peleissä pelaajien taustalla seisova nuori nainen joku valmentaja/neuvonantaja vai mikä hänen rooli on? Olematta mitenkään seksistinen, niin tuntuu oudolta että tuollainen parikymppinen nuori nainen on tuolla koutsina.
 

Lehtipuhallin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Bruins
Se on turnauksen eli EPICENTERin admin eli "valvoja". Ei hänellä taida muuta roolia olla kuin mahdollisen vikatilanteen sattuessa kutsua korjaajat paikalle yms.
 
"Melkein ku pelais kotonaan ku Hakamettässäki on yleensä yhtä hiljasta" - Patrik Laine Hakametsän läpsytintemppelistä

Zohan

Jäsen
En oo ihan varma ketä tarkotat, mutta yleensä noissa kopeissa on yksi turnauksen järjestäjän ''admineista'' valvomassa, että kaikki sujuu hyvin. Näitä on ollut miehiä ja naisia. Astraliksen taustalla saattaa näkyä kuitenkin myös tämä nainen.
 
"Blue sixteen"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
En haluis olla ilonpilaaja, mutta aiheelle löytyy tästäkin osiosta jo ketju, heheee.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Sunnuntain kunniaksi vois koittaa kattoa yhen matsin. Telkkarista noita tuli vissiin viime jouluna, mutta ei siinä pysyny yhtään kärryillä että mitä tapahtuu, joten jos löytyy striimiä niin linkin sk-vp matsiin voisi pistää tänne tai yv:nä.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikö tämä @Zohan olisi luonnollisesti kuulunut Muu urheilu-osioon? Menee toki täälläkin, mutta olisipahan ollu hyvää ravistelua vanhan liiton änkyröille ("EIHÄN NYT TIETOKONEPELAAMINEN OLE URHEILUA!!!") :D
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT #97, Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
Myöskin seurailen ihan mielenkiinnosta. VP ilmeisesti niskan päällä?
 
"En koske mömmöihin enää metrin kepilläkään! - Kas metrin keppi ja mömmöjä, taidanpa koskea niihin sillä vähän..." - 8.2.2013 Rauno Repomies
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Koskaan en ole näitä pelejä katsonut, mutta nyt juuri vedonlyönnin takia seuraan tätä finaalia (täältä löytyi melko vakuuttavat perustelut SK:n ylivoimaiselle voitolle). Tämähän on nyt ihan kaikkea muuta, ei näyttänyt olevan SK:lla minkäänlaista etulyöntiasemaa, pikemminkin päinvastoin. Mutta, kuten @Rutale ylempänä – minäkään en mistään mitään tiedä.
 
2.11.2017. Vapise, bönde.

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Joo vähän pahalta näyttää. Minkä ihmeen buustin tuo VP saanut? Tuossa vähän aikaan sitten otti turpaan heikoiltakin porukoilta.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, AVS, Mustapha Lemieux
Betsit ainakin menossa pieleen heti kättelyssä. Peesasin sitä SK -1,5-vihjettä isolla (sori offtopic) ja tie nousi pystyyn heti. Edes SK ei pysty kolmea mappia putkeen viemään VP:tä vastaan, etenkin kun VP näyttää olevan hurjassa vireessä.
 
"Mä tunnen nää veljet"

markusst

Jäsen
Itselläni pian 1000 tuntia takana ja tämänhetkinen rank on MGE, hiukan kutkuttaisi myös hiukan kilpailullisempi pelaaminen, mutta työssäkäyvän aika on kortilla treenaamisen suhteen. Alunperin 2000-luvun alkupuolella tuli pelattua paljon, sitten Steamin käyttöönotto toi mukanaan mellakkakilvet ja benji-köydet ja pelin mekaniikka meni rikki, ja siitä tuli itselle 10 vuoden tauko. Kertakaikkisen nautinnollista painaa hyvällä porukalla full lobbylla comppia, pitäisi joskus ottaa sykemittarilla oma pulssi pelin aikana, tuntuu että välillä etenkin clutcheissa käy varsin korkealla.
 
markku kusti
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyssäriä: onko SK vain aivan pihalla, eikä onnistu omilla vuoroillaan virittämään pommia, vai saako Virtus.Pro koko ajan ns. hyökätä? Vai molemmatko tässä yrittävät tuota pommia räjäyttää? VP näyttää aivan ylivoimaisesti paremmalta joukkueelta.
 
2.11.2017. Vapise, bönde.

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Nyt näyttää SK:lla kulkevan vähän paremmin ja peli on kohta 1-1. 3-1 voitto on vielä kovan työn takana mutta toivo elää. Onkohan Trainissa ja Cachessa etua kummallakaan vai onko tasaista ennakkoon?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy