Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Zohan, 29.10.2017 klo 12.46.

 1. Zohan Jäsen

  Tälle ketjulle varmasti on tilausta. Kymmeniä miljoonia pelaajia maailmassa. Yli kolmekymmentätuhatta pelaajaa suomessa. Tälläkin palstalla varmasti on useita. Käytetään tätä ketjua kaikkeen aiheeseen liittyvään. Ammattilaispelien seurantaan, yleiseen keskusteluun, omiin kokemuksiin tai miksei vaikkapa peliseuran hakuun.

  Itsellä pelitunteja noin 3500. Matchmakingissa korkeimmalla tasolla ja Faceitissä pyöritään lvl 10 hujakkeilla. Ammattilaispelejä tullut seurattua muistaakseni 2014 Katowicen Majoreista lähtien. Vedonlyönti tullut mukaan seuraamiseen viimeisen vuoden aikana.

  Counter-Striken raamattu.
  Täältä näet pelit
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2017 klo 19.56
 2. Mikko78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Tattis Zohan! Minun kokemukset rajoittuu pelkästään pelin seuraamiseen. 14v poika pelaa ja vihjaa, joten sitä kautta oma innostus heräsi lajiin. Kiinnostusta olisi lähteä joku Major paikan päälle katsomaan. Pistetäänkö täältä porukka pystyyn?
   
 3. Mikko78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Laittakaa vihjeet kuitenkin jatkossakin vedonlyöntiketjuun, kun se on aktiivisessa seurannassa.
   
 4. Zohan Jäsen

  Juu samaa mieltä. Pidetään tää ihan vaa seuranta/keskusteluketjuna. Toivottavasti jo ensi vuonna nähtäisiin suomessa iso tapahtuma, jossa CS olisi pääosassa.
   
 5. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Hyvä Zohan että pistit ketjun pystyyn!

  Olikin mielessä teille enemmän seuraaville kysymystä: Onko tuo SK:n peleissä pelaajien taustalla seisova nuori nainen joku valmentaja/neuvonantaja vai mikä hänen rooli on? Olematta mitenkään seksistinen, niin tuntuu oudolta että tuollainen parikymppinen nuori nainen on tuolla koutsina.
   
 6. Lehtipuhallin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Bruins
  Se on turnauksen eli EPICENTERin admin eli "valvoja". Ei hänellä taida muuta roolia olla kuin mahdollisen vikatilanteen sattuessa kutsua korjaajat paikalle yms.
   
 7. Zohan Jäsen

  En oo ihan varma ketä tarkotat, mutta yleensä noissa kopeissa on yksi turnauksen järjestäjän ''admineista'' valvomassa, että kaikki sujuu hyvin. Näitä on ollut miehiä ja naisia. Astraliksen taustalla saattaa näkyä kuitenkin myös tämä nainen.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  En haluis olla ilonpilaaja, mutta aiheelle löytyy tästäkin osiosta jo ketju, heheee.
   
 9. Zohan Jäsen

  Hö. En edes tuolla haulla löytänyt :(
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  @Moderaattorit voivat varmasti yhdistää.
   
 11. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Sunnuntain kunniaksi vois koittaa kattoa yhen matsin. Telkkarista noita tuli vissiin viime jouluna, mutta ei siinä pysyny yhtään kärryillä että mitä tapahtuu, joten jos löytyy striimiä niin linkin sk-vp matsiin voisi pistää tänne tai yv:nä.
   
 12. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eikö tämä @Zohan olisi luonnollisesti kuulunut Muu urheilu-osioon? Menee toki täälläkin, mutta olisipahan ollu hyvää ravistelua vanhan liiton änkyröille ("EIHÄN NYT TIETOKONEPELAAMINEN OLE URHEILUA!!!") :D
   
 13. Raid76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT V-M Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
  Myöskin seurailen ihan mielenkiinnosta. VP ilmeisesti niskan päällä?
   
 14. Zohan Jäsen

  On tää hienoa katseltavaa, kun maailman paras pelaaja Coldzera on täydessä formissaan.
   
 15. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Betsien kannalta ahdistavan vahvaa pelaamista VP:ltä näin ensimmäiseen karttaan.
   
 16. Zohan Jäsen

  Tässä tilanteessa voisi luovuttaa jokaisen muun jengin paitsi SK:n kohdalla.
   
 17. Rutale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joe Finley terveillä olkapäillä.
  Mitään mistään tietäen,isot näyttää olevan erot.
   
 18. Shadow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, MLB, Nyrkkeily
  Tiukka paikka, betsien kannalta ois SK:n vietävä 3 seuraavaa karttaa
   
 19. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Koskaan en ole näitä pelejä katsonut, mutta nyt juuri vedonlyönnin takia seuraan tätä finaalia (täältä löytyi melko vakuuttavat perustelut SK:n ylivoimaiselle voitolle). Tämähän on nyt ihan kaikkea muuta, ei näyttänyt olevan SK:lla minkäänlaista etulyöntiasemaa, pikemminkin päinvastoin. Mutta, kuten @Rutale ylempänä – minäkään en mistään mitään tiedä.
   
 20. Mikko78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Joo vähän pahalta näyttää. Minkä ihmeen buustin tuo VP saanut? Tuossa vähän aikaan sitten otti turpaan heikoiltakin porukoilta.
   
 21. Väärä Varuste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Colorado Avalanche, Suomi, Les Bleus
  Betsit ainakin menossa pieleen heti kättelyssä. Peesasin sitä SK -1,5-vihjettä isolla (sori offtopic) ja tie nousi pystyyn heti. Edes SK ei pysty kolmea mappia putkeen viemään VP:tä vastaan, etenkin kun VP näyttää olevan hurjassa vireessä.
   
 22. markusst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Itselläni pian 1000 tuntia takana ja tämänhetkinen rank on MGE, hiukan kutkuttaisi myös hiukan kilpailullisempi pelaaminen, mutta työssäkäyvän aika on kortilla treenaamisen suhteen. Alunperin 2000-luvun alkupuolella tuli pelattua paljon, sitten Steamin käyttöönotto toi mukanaan mellakkakilvet ja benji-köydet ja pelin mekaniikka meni rikki, ja siitä tuli itselle 10 vuoden tauko. Kertakaikkisen nautinnollista painaa hyvällä porukalla full lobbylla comppia, pitäisi joskus ottaa sykemittarilla oma pulssi pelin aikana, tuntuu että välillä etenkin clutcheissa käy varsin korkealla.
   
 23. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Kyssäriä: onko SK vain aivan pihalla, eikä onnistu omilla vuoroillaan virittämään pommia, vai saako Virtus.Pro koko ajan ns. hyökätä? Vai molemmatko tässä yrittävät tuota pommia räjäyttää? VP näyttää aivan ylivoimaisesti paremmalta joukkueelta.
   
 24. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Happee
  Nyt näyttää SK:lla kulkevan vähän paremmin ja peli on kohta 1-1. 3-1 voitto on vielä kovan työn takana mutta toivo elää. Onkohan Trainissa ja Cachessa etua kummallakaan vai onko tasaista ennakkoon?