Connor McDavid – The Next, Next One?

  • 609 070
  • 1 904

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Mutta KUN EI PELAA SITÄ VOITTAVAA JÄÄKIEKKOA

Vai miten ne villeniemiset ja ismolehkoset ruukasivat McDavidia aina kritisoida. Ymmärrän kyllä mihin noilla latteuksilla viittasivat, mutta jos mietitään ihan konkretiaa niin vaikea kyllä keksiä miten McDavid voisi vielä enemmän auttaa joukkuettaan voittamaan pelejä. Olisiko 200 pinnaa per kausi jo tarpeeksi? Aivan ylivoimaisin yksilö vuosikymmeniin.
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Mielenkiintoista, että nuo maalit ovat 75% McDavidin itsensä järkkäämiä maaleja. On läpiajoja siten, että ottaa vaan kiekon omalla alueella ja käy tekemässä maalin. Tai sellaisia, joissa ylivoimalla vaan veivaa itsensä keskustaan ja vetää täydellisesti ylänurkkaan tai puikoista miten milloinkin on parasta. Tosi vähän one-timereita tai upeiden syöttöketjujen päätteeksi tehtyjä maaleja.

Ja maalien jälkeen silti katsoo aina joukkuekavereita kiitollisena. Vain yhden kerran tuuletti kunnolla (se lämäri).

Tulin juuri uskoon.
Tämä. Moni nykypäivän maalintekijä kuitenkin elää one-timerien ja rannareiden kautta (quick release). McDavidillä todella paljon häkkejä, jossa saa kiekon laidassa, lähtee käytännössä yhdellä potkulla liukumaan keskustaan samalla harhauttaen lähimmän pelaajan nopeilla käsillään ja yhtäkkiä onkin ykkössektorin laukaisupaikassa ja lähes hidastettuna katsoo mihin veskari on jättänyt tilaa ampua. Toinen vaihtoehto alasarjoista tuttu "omalla alueella kiekko parhaalle pelaajalle ja hyviä asioita tapahtuu". Ei tunnu olevan mitään merkitystä missä asennossa kaveri laukaisuhetkellä on, välillä kova rannari yläkulmaan, välillä nopea laukaus puikoista, välillä rystyltä ylös. Käsittämätöntä.

Melkein tulee mieleen Red Dead Redemptionin dead eye-toiminto, joku tuollainen McDavidillä on pakko olla.

Tuota koostetta katsellessa tulin ihan kaikkialle.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä McD on omaa luokkaansa hyökkäyspäähän, se on selvä.

Kannattaa kuitenkin huomata, että hän on peliajaltaan liigan #37 ja pelaa hyökkääjistä eniten eli 22:47 per peli. Kakkosena muuten Mikko Rantanen, joka pelaa keskimäärin 7s vähemmän per peli. McD nykyinen dominointi juontaa paljolti heidän sikatehokkaaseen yv-viisikoon, McD on tehnyt pisteistään 55 ylivoimalla, kakkosena Drai 45 ja kolmantena Nugentti 40. Neljäntenä on ensimmäine ei-oiler eli Kucherov 35 pisteellä.

Tasakentällisin yllättäen jakaa johdon Erik Karlssonin kanssa (58 p) ja peliaikaa suhteutettuna tasakentällisin (ESP/60) Jeesus on sijalla 12. P/60 toki johtaa (5.0) ja kakkosena Tage Thompson (4.3) joka pelaa n 4 minuuttia vähemmän per peli.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siinä McJumalan kauden maalit toistaiseksi.

Kyllähän montaakin noista katsoessa täytyy vähän hieraista silmiä, että tosiaan. Siellä on vastassa miljoonia tienaavia huippupelaajia, joita välillä viedään isät vastaan pojat meiningillä.
On kyllä sellainen poikkeustason taituri kyseessä, ja hei huomionarvoista että siinä kun laittelee noita maaleja helponlaisesti sisään oikealta ja vasemmalta, kuljetellen tai lämärillä, kämmeneltä sekä tulisesti rystyltä niin vain yksi tehty tyhjiin. Jännä ja luulisikin, että muutama olisi enemmän niitäkin kun on jo yli 50 kasassa tähän kauteen.

Tuota maalikoostepätkää katsomalla tuli taas mieleen se taannoinen keskustelu täältäkin, etteikö McDavidilla olisi "peliäly" kovin kummoinen vai miten se nyt menikään.

Kutsutaan sitä sitten peliälyksi, pelisilmäksi, pelikäsitykseksi tai ihan miksi vaan niin onhan sitä nyt oltava ja valtavasti että tuohon kaikkeen pystyy tuolla pelivauhdilla, ei olisi muuten mahdollista painaa dominoiden menemään ja saada jäällä aikaiseksi kaikkea tuota mitä hän tekee. Joutuu vielä mukautumaan muiden pelivauhtiin joka on n. puolet hänen omastaan, siinä sitä pelisilmää ja -käsitystä tarvitaan jos missä, kun miettii että omien vaistojensa vastaisesti joutuukin tekemään vielä hieman pidemmän kaarron parilla lisätikkauksella, että koodinimi Möttönen tai Johnson pääsee saman tilanteen tasalle.

Aivan huikea pelaaja ja kiva katsella mitkä tehot tulee tälle kaudelle, ja aika mykistävää mitkä tehot ovat tilillään jo tässä vaiheessa uraa tuossa iässä. Ja millä tahdilla niitä kertyy lisää, hauska että joskus kolmen vuoden päästä kaverilla on taas 400-450 pistettä enemmän kasassa kuin nyt.

Samaa naureskelin taas kun eksyin miljoonatta kertaa hymyilemään iso-Wayne Gretzkyn tilastojen äärellä. Kolmen NHL-kauden jälkeen kasassa vaatimattomasti 198 maalia ja 513 pistettä, neljän kauden jälkeen 269 maalia ja 709 pistettä, viiden NHL-kautensa jälkeen kasassa ihan sairaat 356 maalia ja 917 pistettä jne. Eli 400 maalia ja 1000 tehopistettä tulivat Väinöllä täyteen kuudennen NHL-kautensa puolessavälissä. Ok.

Hulluja ovat, perkeleet!
 
Viimeksi muokattu:

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
McDavid on paras pelaaja jonka olen omana elinaikanani tähän mennessä nähnyt. Jääkiekon pelaaminen näyttää kirkkojen kattomaalauksien tasoiselta taiteelta kun Connorilla on kiekko lavassa. Ei voi muuta kuin ihmetellä ja nauttia.
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Heh, sellanen ulospuhallus sitten McDavidiltä tänään. Täälä kehutaan sen maaleja ja heti 0+3 vaan tauluun. Aikasemmat 5 ottelua oli kuitenkin 10+6, nyt se muuttu 8+8:aan. Piti ihan kattoa nuo sen 50-maalia että muistais että se niitäkin ossaa tehä.

Tuola yrittää kuitenkin maailman parhaat pelata, ja toinen viittii mennä sinne tekemään mitä tahtoo. Pikkusen vois nöyryyttä hankkia tuokin kaveri.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Connor McDavid rikkoi jo 120 pisteen rajan tällä kaudella. Pelejä takana 63. Nopein suoritus sitten kauden 1995-96, jolloin Mario Lemieux'lla meni samaan saavutukseen vain 50 peliä. Toiseksi pistepörssissä kaudella 1995-96 tullut Jaromir Jagr sai kokoon 120 pistettä McDavidin tavoin 63:ssa ottelussa.

McDavidin koko kauden tahti on peräti 157 pistettä. Tällä hetkellä saldona 121 pistettä ja oma aiempi ennätys kaudelta 2021-22 on enää kahden pinnan päässä.

 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Kannattaa kuitenkin huomata, että hän on peliajaltaan liigan #37 ja pelaa hyökkääjistä eniten eli 22:47 per peli. Kakkosena muuten Mikko Rantanen, joka pelaa keskimäärin 7s vähemmän per peli.
Kannattaa myös muistaa, että esim. Rantanen ei ole pelannut täyttä kautta urallaan ikinä, että ei kaikkien fysiikka ja kroppa kestä tuota rasitusta vuodesta toiseen. Barkov ja Suzuki vääntäneet myös 21min per peli vaatimattomilla tehoilla, eipä se peliaika automaattisesti muutu tehopisteiksi kun ei tällä tasolla voi vaan mennä sinne kentälle pelaamaan puolivaloilla. Mikäli on Oilersin pelejä katsonut, niin ne McDavidin minuutit eivät myöskään ole mitään matalan intensiteetin tekemistä edes ylivoimalla, siinä missä joku Ovechkin voi kirjoitella vaikka Putinille rakkauskirjeitä samalla kun seisoskelee siellä b-pisteen kaarella.
 

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Ovechkin mielestäni voitti 07-08 kaikki kyseiset palkinnot.
Näin on, ja Ovechkin myös johti kolme vuotta putkeen liigaa pisteet ja maalit per peli -tilastoissa. Ilman noita muutaman pelin poissaoloja vuosina 2008-2010 olisi hyvin todennäköisesti korjannut kotiin Rocket+Ross+Hart+Lindsay-kombon kolme vuotta putkeen.

Siitä huolimatta Connor menee kyllä tämän kauden myötä palkkakattoaikakauden urahuippuvertailussa Ovechkinistakin ohi. Käsittämätön on miehen tahti. Toivottavasti 70 maalia ja 150 pistettä menee rikki (ja syöttöpörssin ennätys toki myös, josta minusta voisi kyllä jakaa palkinnon kun meillä on myös Rocket), ja toivottavasti ensi kaudesta saadaan samanlainen kuin tästäkin - ei tällaista dominointia ole tosiaan liigassa jokuseen vuosikymmeneen nähty.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Näin on, ja Ovechkin myös johti kolme vuotta putkeen liigaa pisteet ja maalit per peli -tilastoissa. Ilman noita muutaman pelin poissaoloja vuosina 2008-2010 olisi hyvin todennäköisesti korjannut kotiin Rocket+Ross+Hart+Lindsay-kombon kolme vuotta putkeen.
Voi luoja näitä juttuja. Kausi 2010 oli sevästi Ovechkinin, jos vertaa Crosbyyn mitä tulee pisteet per peli ja maaleihin, mutta noina muina kausina ppg ero näiden kahden kesken oli hyvin marginaalinen ja myös Crosby missasi ison kasan pelejä. Oviella olisi voinut riittää Rocket+Ross komboihin, tai sitten ei. Crosby oli käytännössä samoissa pistetahdeissa joten, jos molemmat olisivat päässet pelaamaan täydet kaudet, niin aivan mahdoton sanoo kumpi olisi ollut kumman edellä korjaamassa pistepörssin. Maalit toki Ovielle tuttuun tyyliinsä.

Sen sijaan Hart ja Lindsay. Crosbyn kokonaisvaltaisuus huippupisteiden kera vs. Ovien 100% puhdas all-in hyökkäyspelaaminen. Playoff-menestys, cup. En käyttäisi todellakaan ilmaisua "todennäköisesti", että Ovie olisi noina vuosina korjannut kaiken. Crosbylla oli ansaitusti oma arvostuksensa pelaajien ja toimittajien kesken. Hienoa Crosby vs. Ovie aikaa se kuitenkin oli ja näiden välillä oli aitoa rivalrya ja "vihaa".

McDavid dominoi yksin (joukkuekaverinsa kanssa). Mitään rivalrya ei ole syntynyt mihinkään suuntaan ja tunteet eivät räisky. Täyttä puhdasta dominointia millaista ei ole nähty sitten Lemieuxin.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
McDavid on sellaisessa tahdissa, että nousisi kolmanneksi tehokkaimmaksi pelaajaksi yhdellä kaudella (kun otetaan vain yksi kausi jokaiselta pelaajalta). Gretzkyllä 215 on Lemieux'llä 199, ja nuo ovat tavoittelemattomissa, mutta Steve Yzerman pitää kolmossijaa 155 pisteellä.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
McDavid on sellaisessa tahdissa, että nousisi kolmanneksi tehokkaimmaksi pelaajaksi yhdellä kaudella (kun otetaan vain yksi kausi jokaiselta pelaajalta). Gretzkyllä 215 on Lemieux'llä 199, ja nuo ovat tavoittelemattomissa, mutta Steve Yzerman pitää kolmossijaa 155 pisteellä.
Heitetäänpä jo valmiiksi tämä lista kaikkien aikojen kovimmista kausista. Yksi/pelaaja. Top 20, joten mukana myös suomalaisväriä.
Koodi:
1. Wayne Gretzky  52+163=215 (1985-86)
2. Mario Lemieux  85+114=199 (1988-89)
3. Steve Yzerman   65+90=155 (1988-89)
4. Phil Esposito   76+76=152 (1970-71)
5. Bernie Nicholls 70+80=150 (1988-89)
6. Jaromir Jagr    62+87=149 (1995-96)
7. Pat LaFontaine  53+95=148 (1992-93)
8. Mike Bossy      64+83=147 (1981-82)
9. Adam Oates      45+97=142 (1992-93)
10. Peter Stastny  46+93=139 (1981-82)
11. Bobby Orr     37+102=139 (1970-71)
12. Paul Coffey    48+90=138 (1985-86)
13. Marcel Dionne  53+84=137 (1979-80)
14. Dennis Maruk   60+76=136 (1981-82)
15. Guy Lafleur    56+80=136 (1976-77)
16. Jari Kurri     71+64=135 (1984-85)
17. Bryan Trottier 47+87=134 (1978-79)
18. Teemu Selänne  76+56=132 (1992-93)
19. Pierre Turgeon 58+74=132 (1992-93)
20. Brett Hull     86+45=131 (1990-91)
Jo tälle listalle pääseminen olisi todella kova juttu, puhumattakaan viiden kärjestä.
 
Viimeksi muokattu:

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Vaikka tiesinkin, että kyseessä Bernie, niin oli pakko googlettaa mikä mies.
Nyt oli aivopierujen aivopieru. Korjattu!

Bernie Nichollsin uran toiseksi paras kausi oli muuten 100 pistettä. Kevyt suonenveto tuo 150 pistettä.
 

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Voi luoja näitä juttuja. Kausi 2010 oli sevästi Ovechkinin, jos vertaa Crosbyyn mitä tulee pisteet per peli ja maaleihin, mutta noina muina kausina ppg ero näiden kahden kesken oli hyvin marginaalinen ja myös Crosby missasi ison kasan pelejä. Oviella olisi voinut riittää Rocket+Ross komboihin, tai sitten ei. Crosby oli käytännössä samoissa pistetahdeissa joten, jos molemmat olisivat päässet pelaamaan täydet kaudet, niin aivan mahdoton sanoo kumpi olisi ollut kumman edellä korjaamassa pistepörssin. Maalit toki Ovielle tuttuun tyyliinsä.

Sen sijaan Hart ja Lindsay. Crosbyn kokonaisvaltaisuus huippupisteiden kera vs. Ovien 100% puhdas all-in hyökkäyspelaaminen. Playoff-menestys, cup. En käyttäisi todellakaan ilmaisua "todennäköisesti", että Ovie olisi noina vuosina korjannut kaiken. Crosbylla oli ansaitusti oma arvostuksensa pelaajien ja toimittajien kesken. Hienoa Crosby vs. Ovie aikaa se kuitenkin oli ja näiden välillä oli aitoa rivalrya ja "vihaa".

McDavid dominoi yksin (joukkuekaverinsa kanssa). Mitään rivalrya ei ole syntynyt mihinkään suuntaan ja tunteet eivät räisky. Täyttä puhdasta dominointia millaista ei ole nähty sitten Lemieuxin.
Mitähän ihmettä nyt? Ei tuo sanomani ole mitenkään kontroversiaalia, mutta perustellaanpa sitä sitten hieman.

Siinä tosiaan luki, että mikäli Ovechkin ei noita missaamiaan pelejä olisi missannut. Crosbysta en sanonut mitään, mutta leikitään mukana: 07-08 ero pistetahdissa oli toki varsin marginaalinen Ovechkinin hyväksi, mutta Crosby missasi niin monta peliä, että pidän edelleen todennäköisempänä Ovechkinin voittoa noissa tilastoissa, kun meillä on hänen osaltaan suurempi otanta. Todennäköisyyksistähän tässä oli kyse. Hartin Ovechkin voitti tuolla kaudella täysin ylivoimaisesti, mutta paha toki sanoa, miten siinä kisassa olisi käynyt, jos Crosby olisi täyden kauden pelannut. Seuraavalla kaudella pistetahti oli jo hieman selvemmin Ovechkinille, joten enpä usko, että Crosby olisi muutamassa missaamassaan pelissä ottanut miestä kiinni, vaikka molempien kaudet olisivat olleet täydet. Hart meni Ovechkinille tuollakin kaudella taas täysin ylivoimaisesti. Kolmannella puheena olleella kaudella Ovechkinin pistetahti taas oli ihan omassa luokassaan (1.51 vs H.Sedinin 1.37 ja Crosyn 1.35). Hart meni hienoisella erolla Sedinille, mutta täyden kauden pelatessaan olen varsin varma siitä, että Ovechkin olisi tuon palkinnon voittanut. Mies hävisi pistepörssin kolmella pisteellä, vaikka pelasi kymmenen peliä vähemmän kuin pörssin voittanut Sedin. Crosby teki yhtä monta pistettä kuin Ovechkin, vaikka pelasi 9 matsia enemmän. Cupilla ja playoff-menestyksellä ei tosiaan ole Hartin ja Lindsayn kannalta mitään merkitystä, kun niistä äänestetään ennen playoffeja.

Lindsayn Ovechkin muuten voitti noilla kaikilla kolmella kaudella, eli eiköhän se olisi mennyt muutenkin samaan osoitteeseen. Ei siitä ole kahta sanaa, etteikö kyseessä olisi selvästi dominoivin urahuippu palkkakattoaikakaudella ennen näitä McDavidin urotekoja. Crosbyn huippu olisi toki voinut olla vielä kovempi, mutta se jäi valitettavasti jossitteluiden varaan.

Edit: Lisätty linkit Hart-äänestyksien tuloksiin, vievät Hockey-Referenceen.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mitähän ihmettä nyt? Ei tuo sanomani ole mitenkään kontroversiaalia, mutta perustellaanpa sitä sitten hieman.
Ok. Tartuin vain siksi kun sanoit todennäköisesti. En näe sitä todennäköisenä, mutta tietenkin täysin mahdollisena.
 
Nyt oli aivopierujen aivopieru. Korjattu!

Bernie Nichollsin uran toiseksi paras kausi oli muuten 100 pistettä. Kevyt suonenveto tuo 150 pistettä.

En ole koskaan kuullutkaan kyseisestä pelaajasta, mutta oli pakko käydä ihan mielenkiinnosta tsekkaamassa. Tuon 150 pisteen kauden jälkeen teki toki 112 pistettä heti seuraavalla kaudella, että ei ehkä kuitenkaan niin uskomaton suonenveto kuin miltä aluksi näytti, eikä tuo 100 pisteen kausikaan ole kuin "vain" kolmanneksi paras. Sillä 150 pisteen kautta seuraavalla kaudella mies toki treidattiin kesken kauden, ja PPG tippui aika rajusti uudessa seurassa (1,60 -> 1,16 kyseisen kauden aikana).

Pahoittelut rajusta OT:sta.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
En ole koskaan kuullutkaan kyseisestä pelaajasta, mutta oli pakko käydä ihan mielenkiinnosta tsekkaamassa. Tuon 150 pisteen kauden jälkeen teki toki 112 pistettä heti seuraavalla kaudella, että ei ehkä kuitenkaan niin uskomaton suonenveto kuin miltä aluksi näytti, eikä tuo 100 pisteen kausikaan ole kuin "vain" kolmanneksi paras. Sillä 150 pisteen kautta seuraavalla kaudella mies toki treidattiin kesken kauden, ja PPG tippui aika rajusti uudessa seurassa (1,60 -> 1,16 kyseisen kauden aikana).

Pahoittelut rajusta OT:sta.
Vetäisin ulkomuistista tuon sadan pisteen kauden. Vituix män.

Onhan se 38 pistettäkin toki aikamoinen ero parhaan ja toiseksi parhaan kauden välillä.

Nicholls taisi päästä ainakin erikoistilanteissa pelaamaan Gretzkyn kanssa Kings-aikoinaan. Se selittää pistetahdin ainakin osittain. Pelipaikaltaan keskushyökkääjä, joten oli kakkosvitjan keskellä normaalisti.

Kävin tarkistamassa: Nicholls teki kaudella 1988-89 ylivoimalla pisteet 21+28=49 (Gretzky: 11+42=53). Yli sata pinnaa ylivoimapisteiden lisäksi on kyllä kova saavutus kakkosketjun pelaajalle. Alivoimallakin näköjään syntynyt peräti 14 (8+6) pistettä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Vetäisin ulkomuistista tuon sadan pisteen kauden. Vituix män.

Onhan se 38 pistettäkin toki aikamoinen ero parhaan ja toiseksi parhaan kauden välillä.

Nicholls taisi päästä ainakin erikoistilanteissa pelaamaan Gretzkyn kanssa Kings-aikoinaan. Se selittää pistetahdin ainakin osittain. Pelipaikaltaan keskushyökkääjä, joten oli kakkosvitjan keskellä normaalisti.

Kävin tarkistamassa: Nicholls teki kaudella 1988-89 ylivoimalla pisteet 21+28=49 (Gretzky: 11+42=53). Yli sata pinnaa ylivoimapisteiden lisäksi on kyllä kova saavutus kakkosketjun pelaajalle. Alivoimallakin näköjään syntynyt peräti 14 (8+6) pistettä.
Lempinimi Broadway-Bernie kertoo Nichollsista jotain. Viihtyi siis myös yössä kohtuu paljon, mikä söi osan potentiaalista. Pois lukien tuo Ysiysin eka Kings-sesonki, jolloin Bernie sai Gretzkysta kirittäjän/motivaattorin/esikuvan, ja sai itsestään kaiken irti, ja nimenomaan kakkoskentässä! Harmi, että myytiin eteenpäin New Yorkiin pian Gretzkyn tulon jälkeen. Kova pelimies, vaikka luistelu oli todella hidasta jopa kasari-ysäri-mittapuulla. Hyökkäyspäässä haisteli tekopaikat ja rakensi paikkoja muillekin.
 

Ralph

Jäsen
Connor McDavid teki uuden franchise-ennätyksen - eniten pisteitä ylivoimalla yhden kauden aikana. Aina toki hienoa, kun rikotaan ennätyksiä, mutta onhan se helpompaa näissä organisaatioissa, joissa ei mitään erikoisia pelaajia ole historiansa aikana pelannut.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Connor McDavid teki uuden franchise-ennätyksen - eniten pisteitä ylivoimalla yhden kauden aikana. Aina toki hienoa, kun rikotaan ennätyksiä, mutta onhan se helpompaa näissä organisaatioissa, joissa ei mitään erikoisia pelaajia ole historiansa aikana pelannut.

Pitää ottaa sekin huomioon, että eräs pelaaja pelasi periaatteessa jatkuvasti ylivoimalla, vaikka pelaajia olikin yhtä paljon kentällä. Ja voisi kuvitella, että niitä oikeita ylivoima minuuttejakin kertyi enemmän per peli?
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
17 peliä ja 26 pistettä 150 pisteen kerhoon. Aika mieletöntä kautta McDavid pelaa.
Mahdollisuuksien rajoissa jopa Yzermanin 155 pisteen ylitys ja nousta kolmanneksi Gretzkyn ja Lemieuxin perään.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
McDavid teki juuri uuden yhden kauden piste-ennätyksensä ja runkosarjaa vielä viidennes jäljellä. Tahti on 156 pistettä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
McDavidista on varmaan hyökkäyspelaamisen suhteen käytetty jo kaikki mahdolliset ylisanat mitä on keksitty. Bruins-ottelussa saivat Draisaitlin kanssa Stuart Skinnerilta kehut puolustuspelistään. Selvisi myös tuosta yhteentörmäyksestä Derek Ryanin kanssa säikähdyksellä ja palasi kolmannessa erässä takaisin peliin.

 

Vogoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, NHL
McDavidista on varmaan hyökkäyspelaamisen suhteen käytetty jo kaikki mahdolliset ylisanat mitä on keksitty. Bruins-ottelussa saivat Draisaitlin kanssa Stuart Skinnerilta kehut puolustuspelistään. Selvisi myös tuosta yhteentörmäyksestä Derek Ryanin kanssa säikähdyksellä ja palasi kolmannessa erässä takaisin peliin.

Pakko sanoa, mutta omaan silmään Connor McDavid näytti Bruinsia vastaan inhimilliseltä, väsyneeltä. Toki Bruins on niin hyvin organisoitu koko kentälle ja painavat neljän sylinterin peliä. Välillä nähtiin ihan perinteistä päällystakkia McDavidin päällä, mikä näytti sopivan ja syövän parhaimman terän.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös