Columbus Blue Jackets 2018–2019

  • 75 641
  • 207

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Todennäköisesti NHL-tandemina aloittaa Merzlikins-Korpisalo.

Monstereiden AHL- kuviot on auki. Tarasovin kanssa tehtiin 3v entry soppari, mutta pelaako Daniil lainalla KHL:ää vai Montereissa AHL:ää niin ei tietoa.
Mostereiden maalilla tällä kaudella ovat olleet Berube, Thiessen ja Kivlenieks. En tiedä heidän sopimustilanteistaan, mutta kyllä siellä saattaisi Vehviläiselle paikka olla. Ja jos Merzlikins-Korpisalo haparoi niin ei olisi mahdottomuus että pääsisi kokeilemaan shown puolella.
Kiitos! Seurataan mielenkiinnolla tilannetta.
 

Jarpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Tietääkö kukaan enemmän uutisia lukevat mitä ovat Rick Nashin tulevaisuudensuunnitelmat? Talvella peliura virallisesti päätettiin aivotärähdyksiin vedoten ja sen jälkeen Nashin huomattiin hengaavan paljon Jacketsin toimistolla. Nyt se on tuolla front officen seurassa pelejä jännittämässä niin intensiivisesti, että fist bumpit lentelevät. Suhteet organisaatioon ja McConnelleihin luulisi edelleen olevan sen verran hyvät, että varmasti saisivat miehen halutessaan itselleen työllistettyä.

Davidsonia huhuiltiin siirtyvän Rangersiin vastaavaan PoHO:n virkaan, kun Sather ilmoitti astuvansa syrjään nykyisestä tehtävästään(?). Tämä olisi tarkoittanut muutoksia Columbuksen johtoportaan hierarkiassa, jolloin Nashille olisi tilaa paikata jonkin vanha rooli. Davidson itse taisi kuitenkin ampua alas nämä toimittajien twiittailut, ja niin ollen ylin johto tullee jatkamaan samalla koostumuksella kesän jälkeen.

Kai sen jotain tekemistä pitäisi keksiä kiekkopiireistä, mutta tiedä sitten mikä kiinnostaa. GM- tai valmennusura? Columbuksessa tuo kuulostaa viihtyvän, vaan mikäli uutta uraa ollaan luomassa, kannattaako asettua pysyvästi 'kotiin' ja ottaa ensimmäinen tarjous vastaan mistä tahansa tehtävästä vai hakea uudestaan vauhtia ja kokemusta muualta maailmasta?

Nhl.comissa oli taannoin artikkeli Nashista. Jonkinlaisessa "työharjoittelussa" Sinitakkien toimistolla.

https://www.nhl.com/news/rick-nash-...r-with-blue-jackets/c-307191962?tid=277548856

edit. Eli tuon mukaan kiinnostaa enemmän management- kuin valmennushommat
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Rick Nash nimitettiin General Managerin erikoisneuvonantajaksi

"Columbus Blue Jackets General Manager and Alternate Governor Jarmo Kekalainen today announced several promotions within the club's hockey operations department. Bill Zito has been promoted to senior vice president of hockey operations, associate general manager and alternate governor, while Basil McRae and Josh Flynn have been promoted to assistant general manager and Chris Clark to director of player personnel. In addition, former captain Rick Nash has been named special assistant to the general manager."
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Drafti meni frenzy lähestyy...Columbuksessa hiljaista kuin huopatossutehtaalla.
Ehkä se on tyyntä myrskyn edessä. Tai sitten vain tyyntä.

Draftissa Keklu sentään kauppasi nuttujen ensimmäisen varauksen 81 vuoroihin 104 ja 114. Ihan ok hajauttaa lottoa tuolla peräpäässä..
Noilla vuoroilla varattiin Eric Hjorth ja Dmitri Voronkov.
Seiskakierroksella tarttui Tyler Angle. Siinäpä se tämän draftin anti.

Muutamia täytesoppareita on sorvattu mm. Hännikäiselle ja viimeisimpänä Glendeningille ja sitten entry diilit Vehviläiselle ja Tarasoville.

Columbuksen puolustus on ihan liigan eliittiä, siellä on käytännössä 6 top4 pakkia: Jones, Werenski, Murray, Savard, Nutivaara, Gavrikov ja sitten vielä Kukan ja Harrington. Varmaan joku noista irrotetaan hyökkäyksen vahvistamiseksi jos Panarin ja Duchene lähtee. Toisaalta maalivahtien ollessa kysymysmerkkejä niin puolustuksen on oltavakin timanttinen jos halutaan menestyä.

Kyllä Keklulla on joku kani hatussa jos ufat häipyy, Panarin-Saad tyyppinen kauppa.
Pysytään poissa ufa hölmöilystä ja helpotetaan sitten jonkun cappijengin olotilaa.

Keklu sanoi että haluaa joukkueeseen pelaajia jotka haluavat pelata Columbuksessa, keitä ne sitten on jää nähtäväksi.

Tunnelma tiivistyy.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Salaa haaveilin että Haula päätyisi Ohioon.

Keissi Duchene on kyllä mielenkiintoinen: kilpahuuto tulee johtamaan siihen että hinta nousee tolkuttomaksi, toivottavasti Keklulla on jäitä hatussa ja lyö pillit pussiin jos menee hullutteluksi. Ehkä oli jo tiedossa kauppaa tehdessä ettei jää cbussiin ja siksi pystyi lupaamaan sen conditional ykkösen kaupantekijäisenä.

Minä antaisin Duchenen suosiolla mennä ja yrittäisin vongata Pavelskia koulimaan Pierre-Lucista Bergeronin regeneraatiota. Voi olla ettei hintalappu tässäkään tapauksessa ole kohtuullinen, mutta jos Bob-Panarin-Duchene-Dzingel kaikki menevät niin ainakaan ei capin kanssa painita.

Pitäiskö tässä olla huolissaan kun Columbus ei pyöri missään huhuissa? Vai onko Keklu niin pelottava että mediahiljaisuus pitää?
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Jos saisit itse valita vapaasti, sama duuni ja noin sama palkkaluokka. Missä asuisit mieluiten: Helsinki, Turku, Tampere - vai Kouvola, Mikkeli tai vaikka Vaasa. Columbus on Ohion pääkaupunki, siisti, varakas, mutta kuten Merovingi jo ansiokkaasti avasi, niin kovin tylsä verrattuna suurempiin kyliin. Raleigh on ehkä samantyylinen kaupunki kuin Columbus. Moni pelaaja viihtyy hienosti Pohjais-Carolinassa myös uransa jälkeen.

NHLWAMissa Nutivaara muistaakseni kehui kaupunkia kun se ei ole liian suuri. Pieni keskusta-alue. Pääsee fillarilla helposti hallille jne. Ei liian suuri, mutta ei mikään kyläpahanenkaan, 787,033 asukasta (2010) ja kasvaa koko ajan.

Siirretään joukkueen omaan ketjuun, kun ei tässä nyt enää kaupoista ole kyse.

Niin, enpä tiedä. Jos itse olisin huippu-urheilija, niin voisin ehkä ajatella että ajattelisin asioita enemmän sen urheilun tiimoilta, kun ei se ura kuitenkaan niin hirveän kauaa kestä. Sellaisena tienaisin sen verran kivasti, että jos sitä aikaa jää jäljelle käyttääkseni niitä tienaamiani rahoja, voisin ehkä ehtiä sellaiseen mestaan missä ikinä haluaisinkaan hurvitella. Jos en ole väärin ymmärtänyt, niin kauden aikana sitä aikaa ei ihan hirveästi ole, joten tokkopa niitä huvituksia silloin tarvitsisi olla ihan siinä kulman takana, erityisesti kun ymmärrän että paljon kaudesta kuluu liikkuessa ihan muissa kaupungeissa.

Ymmärtäisin myös että olen lähtökohtaisesti kauppatavaraa, joten vaikka itse haluaisinkin vakiintua jollekin tietylle paikkakunnalle, ei oikeuteni omistava organisaatio välttämättä ajattele samoin. Niinpä ymmärtäisin että tavoitteellisesti johonkin tiettyyn kaupunkiin pyrkiminen saattaisi vesittyä melkein milloin vain.

Mutta minähän en olekaan huippu-urheilija. :D Ihan noin muuten, luulisin että arvostaisin suht samaa kuin Markus tuossa ylhäällä näyttäisi tekevän, joten ilmeisesti niillä lähteneillä on sitten hieman erilaiset prioriteetit.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
'Let's have all the people write us off': Blue Jackets' GM confident in his team

Kekäläinen ESPN:n Wyshynskin haastattelussa. Ihan mielenkiintoinen mielestäni.
Mielenkiintoista luettavaa. Keklu vastasi siihen kysymykseen, mitä on täälläkin mietitty ja spekuloitu, eli siis olisiko kannattanut treidata Panarin ja Bob varausvuoroja sekä prospekteja vastaan. Keklun omin sanoin:

We weighed the risks. It wasn't just us swinging [at] something because we felt it at the time. We talked about it. We weren't going to trade Panarin and Bobrovsky for just picks and prospects. Now, if someone came along and gave us a package that was just too good to pass up, we might have made a different decision. But it wasn't there. So we decided to go all-in. There are no regrets.

Eli Columbus ei saanut kyseisestä kaksikosta mieleistä tarjousta siirtotakarajalla, joten päättivät panostaa loppukauteen pleijareita silmällä pitäen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös