Colorado Avalanche 2021–2022

  • 248 618
  • 891

Ralph

Jäsen
Ruotsalaiset Oskar Olausson ja Andreas Wingerli pudotettiin leiriltä. Wingerli painelee AHL:ään ja Olausson OHL:ään. Waivereiden kautta AHL:ään lähti kokeneempi viisikko Jordan Gross, Stefan Matteau, Roland McKeown, Kiefer Sherwood ja Dylan Sikura. Sherwood lähti ehkä yllättävän aikaisin, sillä ajattelin hänen olevan taas joku 14. hyökkääjä joukkueessa. Wingerlistä myös haaveilin, mutta ymmärrettävästi ensimmäinen kausi Pohjois-Amerikassa alkaa AHL:ssä. Muuten ei yllätyksiä.

Leirillä jäljellä 31 nimeä ja jos Pavel Francouz sekä Devon Toews aloittavat kauden IR-listalla, niin kuusi nimeä tuolta sitten vielä putoaa ennen ensi viikkolla alkavaa kautta. Justin Barron ja Shane Bowers lienevät varmimmat putoajat, mutta hyvä merkki heidän saavan jatkaa näin pitkään. Ja jos kaksi muuta pakkia vielä putoaa Barronin lisäksi, niin löytyy nelikosta Dennis Gilbert, Jack Johnson, Kurtis MacDermid ja Jacob MacDonald. Hyökkääjiä pudonnee Bowersin lisäksi kaksi ja ne löytyy viisikosta Artem Anisimov, Martin Kaut, Jayson Megna ja Sampo Ranta.

Yöllä vastassa on Stars ensi kertaa ja mainitut kuusi hyökkääjää pääsee vielä antamaan näyttöjä. Viidestä mainitusta pakista pelaa kaksi ja ne on ne molemmat, jotka oletettavasti pysyvätkin ryhmässä ennen Toewsin tervehtymistä.

- Jonas Johansson, Darcy Kuemper
- Bowen Byram, Sam Girard, Erik Johnson, Jack Johnson, Jacob MacDonald, Ryan Murray
- Artem Anisimov, Shane Bowers, Andre Burakovsky, J.T. Compher, Darren Helm, Tyson Jost, Martin Kaut, Mikhail Maltsev, Jayson Megna, Alex Newhook, Logan O'Connor, Sampo Ranta

Jared Bednar on antanut positiivisen koronatuloksen ja ei ole mukana ainakaan kahdessa viimeisessä harjoitusottelussa. Cale Makarin pelaamista viimeisessä harjoitusottelussa pidetään mahdollisena.
 
Toivottavasti koko viisikko Artem Anisimov, Martin Kaut, Jayson Megna ja Sampo Ranta tulee saamaan peliaikaa tällä kaudella NHL:ssä.

Mielenkiintoisesti Urheilulehti tuossa uusimmassa numerossaan linjasi, että Devon Toews ei kuulu Avalanchen avainpelaajiin.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Kylläpä syö itseltä intoa lähestyvältä kauden avaukselta yllätävän paljon vieläkin tuo, että Makarin iso sopimus napsahti jo tälle kaudelle eikä Donskoita ja Saadia kunnolla korvattu kesän aikana (ei toki välttämättä ollut mahdollistakaan)

Noh, eiköhän se tästä vielä lähde
 

Ralph

Jäsen
Näyttäisi Sampo Ranta sittenkin aloittavan kautensa NHL-miehistössä. Artem Anisimovin try-out ei tuottanut sopimusta, Shane Bowers ja Martin Kaut pudotettiin farmiin sekä Jayson Megna on waivereissa. Näin hyökkääjiä jää 13 NHL-rinkiin ja Kurtis MacDermid on varmaan sitten varavaravaihtoehto sekä hyökkäykseen että puolustukseen.

Puolustajista Dennis Gilbert laitettiin waivereihin eli Justin Barron jatkaa yhä joukkueessa. Joukkueessa on nyt 26 pelaajaa ja yksi tai kaksi puolustajaa putoaa riippuen Devon Toewsin tilanteesta että onko IR-listattuna vai ei, kun kausi alkaa. Jack Johnsonilla ei vielä ole sopimusta, mutta jatkaa yhä joukkueessa. Jos Toews on IR-listattuna, niin eiköhän Barronin kanssa alas mene Jacob MacDonald tai sitten J.Johnson ei yllättäen saakaan sopimusta. Tämän jälkeen 25 pelaajan ryhmä ja kokoonpano kauden avaukseen voisi olla tämä, perustuen viime pelien ketjuihin:

Landeskog - MacKinnon - Rantanen
Burakovsky - Kadri - Nichushkin
Jost - Newhook - Ranta
Helm - Compher - O'Connor
+ Maltsev

Murray - Makar
Girard - E.Johnson
Byram - J.Johnson
+ MacDermid, MacDonald, Toews (IR)

Kuemper
Johansson
+ Francouz (IR)
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
... viime pelien ketjuihin:

Landeskog - MacKinnon - Rantanen
Burakovsky - Kadri - Nichushkin
Jost - Newhook - Ranta
Helm - Compher - O'Connor
+ Maltsev

Murray - Makar
Girard - E.Johnson
Byram - J.Johnson
+ MacDermid, MacDonald, Toews (IR)

Kuemper
Johansson
+ Francouz (IR)

Suuret kiitokset veli Ralphille päivityksistä. Alkaa itselläkin jo vähän tunnelma nousta kun kauden alku lähestyy.
Mielenkiintoinen on tuo Rannan tilanne. Toivottavasti olisi kauden suomalaisyllättäjä.
Maalivahtiosasto on kyllä jotenkin kevyen oloinen.
No, kyllä tuolla nipulla vielä toukokuussa pelataan, talvella tulee sitten varmasti joitain muutoksia.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Toivottavasti koko viisikko Artem Anisimov, Martin Kaut, Jayson Megna ja Sampo Ranta tulee saamaan peliaikaa tällä kaudella NHL:ssä.

Mielenkiintoisesti Urheilulehti tuossa uusimmassa numerossaan linjasi, että Devon Toews ei kuulu Avalanchen avainpelaajiin.
Viisikossasi on vain neljä pelaajaa. Ranta noista näin suomalaisittain mielenkiintoisin tietty. Ei ole itselle tuttu kuin jostain junnukisoista, missä otteet olivat hyviä. Kaut olisi toki hieno nähdä ylhäällä ja onnistuvan, kun on korkea varaus. Megnahan on joitain pelejä pelannutkin, mutten ole kyllä mitenkään merkille pannut. Nelosketjun perusukkoja.

Olet Toews-fani, eikä siinä mitään pahaa ole. On tärkeä pelaaja joukkueelle. Vähän niin kuin Erik Johnsonkin. Jos pysyy ehjänä ja hoitaa tonttinsa, niin mahdollisuudet voittaa kasvaa. Pakisto on muutenkin mielenkiintoinen. Ottaako Byram kuinka suuren harppauksen eteenpäin. Väläytteli kyllä jo viime kaudella. On monipuolisempi pakki kuin Makar.
 

Ralph

Jäsen
Landeskog - MacKinnon - Rantanen
Burakovsky - Kadri - Nichushkin
Jost - Newhook - Ranta
Helm - Compher - O'Connor
+ Maltsev
Avalanche on reenannut edelleen näillä ketjuilla. Vaikka Logan O'Connor onkin nelosketjun duunarina todella hyvä, niin se kertoo aika karusti Avalanchen joukkueesta, että hän on joukkueen paras rightin laitahyökkääjä, jos J.T. Compher pelaa keskellä. Ja on toki sekin aika karua, jos Compher olisi se paras.

Ylivoimalla Compher on päässyt joonasdonskoiksi ykkösylivoiman keskelle, mikä on hassua, kun tasakentällisin Compher on ollut nelosessa. Toki nelosketju on tuossa muotissa todella hyvä. Compher on aiempina kausina pelannut kahden miehen ylivoimalla ykkösketjun kanssa, mutta viidellä neljää vastaan siinä on ollut Donskoi tai Nazem Kadri. Kakkosylivoimassa on harjoitellut Sam Girard sekä kakkosketju, joiden kanssa Sampo Ranta on ollut neljäntenä hyökkääjänä. Mielenkiintoista, että Ranta on ollut Alex Newhookin edellä ylivoimahierargiassa, mutta Devon Toews varmaan tuolle paikalle tulee, kunhan tervehtyy.

Alivoimasta ei ole ollut puhetta, mutta itse arvioisin Compherin ja Darren Helmin sekä O'Connorin ja Tyson Jostin olevan sopivat parit Avalanchen alivoimalle. Todella liikkuva ja nopea nelikko on tuossa. Compher saattaa hyvinkin olla sekä ykkösylivoimassa että ykkösalivoimassa.

Murray - Makar
Girard - E.Johnson
Byram - J.Johnson
+ MacDermid, MacDonald, Toews (IR)
Pakkiparit harjoituksissa ovat olleet muodossa:

Girard - E.Johnson
Byram - Murray
J.Johnson - MacDonald
Barron - Makar
Toews - MacDermid

Parhaassa mahdollisessa nuo kaksi ensimmäistä paria ovat yhdessä, joten ei ihme että ovat nyt olleet harjoituksissa kasassa. Ihan oma arvio on, että Toewsin puuttuessa Ryan Murray pelaisi kauden alussa Cale Makarin kanssa, jos Makar on kunnossa. Makarin odotetaan pelaavan viimeisessä harjoitusottelussa, mutta toisaalta ei kuitenkaan ole harjoitellut ykköskuusikossa vielä. Ylivoimalla on toki harjoitellut siinä omalla paikallaan.

Yöllä siis viimeinen harjoitusottelu Starsia vastaan ja Starsilla sanotaan olevan paljon AHL-pelaajia tuossa ottelussa, joten Avalanchen käytännössä pakko voittaa, kun melkein paras mahdollinen itsellä käytössä. Eli vastakohta edelliseen kohtaamiseen, jossa Stars oli kahta pelaajaa vaille ykkösmiehistöllä jäällä ja Avalanchella oli poissa muun muassa ykkösketju kokonaisuudessaan.

Avalanche on harjoitusottelusarjataulukossa sijalla 32. eli huonommalla kuin kukaan koskaan aiemmin, mutta tietysti harjoitusottelut ovat vain harjoitusotteluita ja esimerkiksi ykköspakkipari ei ole pelannut peliäkään ja ykköshyökkäysketjun jäsenet ovat pelanneet yhdessä pelissä jokainen. Mutta Avalanchella on teoriassa mahdollisuus nousta harjoitusotteluiden sarjataulukossa vielä sijalle 27!
 

Ralph

Jäsen
Ei pelaa Cale Makar tässäkään harjoitusottelussa. Jotenkin tuttua, että Makar on melkein pelikunnossa ja sitten odotellaan viikko tai pari, että milloin oikeasti on pelikunnossa.

Ketjut ei ole tiedossa, mutta eiköhän ne ole nuo aiemmin mainitut, kun Mikhail Maltsev on hyökkääjistä sivussa. Kaksi kärkiparia lienee nuo mitkä harjoituksissa, mutta kolmannessa pelaa Jack Johnson ja Justin Barron, kun kerran kokoonpanosta löytyvät. Barron tuskin pääsee vielä NHL:ään, mutta ensi kaudeksi häntä uskaltanee sovitella suoraan pelaavaan kuusikkoon, jonka myötä top-6 olisi jo valmiiksi sopimuksen alla ensi kaudeksi.

Starsilla näyttäisi olevan kahdeksan kenttäpelaajaa parhaasta mahdollisesta kokoonpanosta mukana, joten tosiaan AHL-painoitteinen ryhmä vastassa Avalanchen lähes parasta vastaan.

Pavel Francouzin sanotaan olevan sivussa kolme tai neljä viikkoa, joten ei pitäisi olla mitään niin isoa tällä kertaa.
 

Ralph

Jäsen
Kenraaliharjoituksesta tuli niukka 4-2-voitto. Avalanche oli kyllä hallitseva osapuoli ja voitti laukaukset 31-20, mutta maalien suhteen jäi yllättävän tasaiseksi, kun viimeinen maali tuli tyhjiin. Avalanchelta onnistui Nathan MacKinnon kahdesti sekä Mikko Rantanen ja Nazem Kadri kertaalleen. Stars sai ottelussa neljä ylivoimaa ja kaikki neljä Avalanche-jäähyä oli Sampo Rannan ottamia. Molemmat Starsin maalit tulikin ylivoimalla. Jonas Johansson torjui maalilla 18 kertaa.

Hyökkäysketjut olivat kuten mainittu, mutta pakkipareissa pientä eroa. Sam Girard pelasi Justin Barronin kanssa, Bowen Byram Erik Johnsonin ja Jack Johnson Ryan Murrayn. Jos tästä pitää jotain päätellä, niin Cale Makar ottaa suoraan Barronin paikan kauden alkaessa ja muuten parit pysyvät tuossa muodossa, kun Devon Toews puuttuu. Toki mitä muuta puuttuu on J.Johnsonin sopimus.
 

Ralph

Jäsen
Jack Johnson sai vihdoin sen odotetusti vuoden minimihintaisen sopimuksen. J.Johnson nähtäneen kauden avausottelussa pelaavassa kokoonpanossa ja on hierargiassa seiskapakki, joten jos itse pysyy terveenä, niin pelejä kertyy varmasti mukava määrä.

Devon Toewsia ei olla ilmeisesti laittamassa IR-listalle, joten Justin Barron ja Jacob MacDonald varmaan lähtee farmiin tänään. MacDonald tietysti ensin waivereihin.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Eli nyt kokonaisuutena tulevalle kaudelle kasassa on ehkä koko NHL:n palkkakattoajan paras ja tasapainoisin puolustus? Toki roolit ja parit eivät ihan vesiselviä, mutta pelikuntoinen Eric Johnson on ihan todellinen vahvistus ja Byram on taas vuoden vanhempi. Olisi tietysti kiva, jos Timmins olisi vielä osa iloista joukkoa, mutta jos haluaa saada pitää myös antaa. Pleijareissa on sitten mielenkiintoista nähdä, miten paljon vahvistunut peräpää kompensoi heikentynyttä keskiketjujen osaamista. Toki viimeisenä mainitun kategorian ukkoja on deadlinella saatavilla pilvin pimein, ja luotan täysin Sakiciin siinä, että osaa valita Avsille sieltä parhaiten sopivat jantterit. Kuemper tulee olemaan vähintäänkin "solid", maalivahtiin ei homma tule kaatumaan. Tietty Pavel saisi pysyä kasassa, jotta JJ tai muut hirvitykset eivät turhan montaa peliä kauden aikana pelaa.

2021-2022, Triumph of the skill, Colorado pudottaa pleijareissa Vegasin ja Toronto Bostonin. Saa ottaa talteen.
 

Ralph

Jäsen
Lähtihän sinne vielä Mikhail Maltsev farmiin. Tiedä sitten mikä tarkka idea tässä, on ehkä käydä pelaamassa yksi AHL-matsi Eaglesin paidassa. Avalanchellahan on se etu moniin joukkueisiin nähden, että AHL-joukkue on aivan naapurissa eli pelaajien saaminen AHL:n puolelta nopealla aikataululla NHL-porukkaan onnistuu, eikä tarvitse lennättää toisesta osavaltiosta tai toiselta puolelta valtiota. Toki jos toinen joukkueista on vieraskiertueella, niin ei onnistu.

Ja siksi ajattelinkin, ettei Maltsev ehdi pelata kuin yhden pelin AHL:ssä, koska Avalanche lähtee idän kiertueelle heti kahden kotipelin jälkeen, joten sinne otetaan varmasti lisävahvistuksia mukaan. Nyt ylhäällä on vain 12 hyökkääjää eli ei ainuttakaan varamiestä, mikä ei toimi vieraskiertueilla.

Devon Toews laitettiin sittenkin IR-listalle ja se tarkoittaa vähintään viikon poissaoloa. Mistä sitten se viikko alkaa, alkaako se tänään, huomenna kun kausi alkaa vai voiko sen laittaa alkamaan jo harjoitusottelukaudelle? Toewsilta taitaa jäädä väliin nyt varmasti Blackhawks- ja Blues-kotipelit.

Maltsevin lisäksi Justin Barron ja Jacob MacDonald lähtivät farmiin, siinä odotettu kaksikko. Ylhäällä on nyt 23 pelaajaa, vaikka voisi olla 25, kun sekä Toews että Pavel Francouz on IR-listattuna. Eli 21 tervettä pelaajaa ja Kurtis MacDermid on näin ollen ainoa terve varapelaaja.

Makar tosiaan harjoitellut nyt Girarin parina eli muuten samat pakkiparit kuin vikassa Stars-pelissä, mutta Makar ottanut odotetusti Barronin paikan. Hyökkäyksessä pientä hiomasäätöä, kun Tyson Jost ja J.T. Compher vaihtoivat paikkaa. Compher onkin ollut harjoituskaudella Avalanchen parhaimmistoa ja uskallan odottaa terveeltä Compherilta nyt 40 pisteen kautta. Laittaisin Compherin vielä Nichushkin paikalle kakkosen laitaan, mutta toisaalta Compher sopii Jostia paremmin täydentämään nelosketjua. Mutta jos Compherilla näetään enemmän pistepotentiaalia kuin Jostilla, niin sitten Compherin paikka on ylempänä.

Landeskog - MacKinnon - Rantanen
Nichushkin - Kadri - Burakovsky
Ranta - Newhook - Compher
Helm - Jost - O'Connor

Girard - Makar
Byram - E.Johnson
Murray - J.Johnson
+ MacDermid, Toews (IR)

Kuemper
Johansson
+ Francouz (IR)

Voihan noita ketjuja vielä hioa, mutta veikkaan, että näillä mennään ylihuomenna Blackhawksin saapuessa Denveriin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Mackinnon sitten saanut positiivisen koronatuloksen ja on poissa peleistä jonkun aikaa. Hyvin lähtee kausi käyntiin.
 

Ralph

Jäsen
Taitaa Mikhail Maltsev tulla nopeasti takaisin Avalanchen rosteriin. J.T. Compher pelaa varmaan sitten ykkössentterinä ja Maltsev menee nelossentteriksi.
 

Ralph

Jäsen
Taitaa Mikhail Maltsev tulla nopeasti takaisin Avalanchen rosteriin. J.T. Compher pelaa varmaan sitten ykkössentterinä ja Maltsev menee nelossentteriksi.
Väärässä olin vaihteeksi. Nazem Kadri on se joka on nousemassa ykkössentteriksi ja Compher pelaa sitten kakkosessa. Maltsev pysyy AHL-miehistössä ja Jayson Megna nostettiin pelaamaan nelosketjuun. Darren Helm joutuu siihen sitten sentteriksi.

Helm on ainoa hyökkääjä, joka tekee debyytinsä Avalanchessa virallisessa ottelussa, mutta toki Sampo Rannalle eka runkosarjaottelu NHL:ssä. Puolustajista Jack Johnson ja Ryan Murray ensimmäistä kertaa Avalanchessa sekä maalilla Darcy Kuemper.

Helm noista tietysti maininnan arvoinen, kun on pelannut 744 runkosarja- ja 82 pudotuspeliottelua NHL:ssä, joista kaikki Red Wingsin paidassa. Nyt ensi kertaa tilastoihin tulee ottelu jossain toisessa joukkueessa. Helmiä enemmän otteluita NHL:ssä on pelannut runkosarja ja pudotuspelit yhteenlaskettuna vain J.Johnson, jolla on 950 ottelua runkosarjaa takana eli tuhat tulisi täyteen, jos pysyy terveenä ja pääsee paljon paikkailemaan muita. Pelkän runkosarjan osalta Erik Johnsonilla on myös enemmän kuin Helmillä. Neljänneksi eniten on kapteeni Gabriel Landeskogilla, joka saanee 700 runkosarjaottelua kasaan marraskuun aikana ja hänestä tulee näin neljäs pelaaja, joka on tuohon yltänyt Avalanchen paidassa. Edellä kaikki kolme Avalanchen entistä kapteenia.

Helm on muuten Andre Burakovskyn kanssa ainoat Stanley Cup -voittajat pelaajien osalta tämän hetken Avalanchessa.
 

Ralph

Jäsen
Erik ja Jack Johnson ovat toinen saman sukunimen pelaajat, jotka pelaavat samaan aikaan Avalanchessa. Aiempi kaksikko oli Gabriel ja Rene Bourque kaudella 2016-17, kun pelasivat neljässä ottelussa samaan aikaan. Kolmas kaksikko samalla sukunimellä samalla kaudella Avalanchessa on Ben ja Jeremy Smith samaisella kaudella 2016-17, mutta eivät olleet samaan aikaan kokoonpanossa.

Kaikkiaan saman sukunimen jakavia pelaajia Avalanchen historiasta löytyy muutamia lisää. Bourque'ita on tietysti kolmaskin eli Raymond. Sitten on Brian ja Stefan Elliott, Dave ja Scott Hannan, jo mainittu Johnsonit, David ja Keith Jones, tuoreena listalla myös Ryan ja Troy Murray sekä Liam ja Shane O'Brien. Smith-nimellä löytyy Avalanchen historiasta eniten pelaajia, kuusi, eli mainittujen kahden lisäksi myös Colin, Dan, D.J. ja Wyatt. Sitten on vielä kolme Wilsonia eli Colin, Landon ja Ryan.

Mikä on sitten kymmenes sukunimi tälle listalle? Olisiko Kovalenkot, kun Andrein poika Nikolai on aloittanut KHL:ssä hyvin. Kahdella ekalla täydellä KHL-kaudella 21 ja 11 pistettä, mutta nyt on jo samat 11 pistettä 18 ottelussa. Sopimus voimassa Kazaniin vielä ensi kaudenkin, mutta josko kaudelle 2023-24 tulisi Avalanchen paitaan. Avalanchella on tuolloin varmasti tiukka palkkakattotilanne, joten joku tuollainen KHL-tähti keskikentissä tulokassopparilla voisi olla nannaa.
 

Ralph

Jäsen
Onhan tuo alakerta erittäin hyvä, kunhan ratkaisupeleissä pysyy terveenä. Devon Toews tuosta vielä puuttui ja tämän päivän perusteella Jack Johnson on liian hyvä seiskapakiksi. Erik Johnsonilta todella vahva peli ja Ryan Murray tuolla nyt oli eniten hukassa, mutta hyvä puolustaja hänkin. Bowen Byram on kehittynyt ja itseluottamusta tullut lisää. Ainekset on olla Cale Makarin tasoinen tai parempikin pakki, vaikka ei yhtä tehokas, sillä onhan Byram Makaria monipuolisempi pelaaja.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Byram oli hyvä, pysyisi nyt ehjänä. Murraystä ei noilla minuuteilla pystynyt sanomaan juuta eikä jaata. Ei se jaloissa ollut silti. Girard taklasi kaksi ja puoli kertaa. Vika kymppi jäi tosin multa katsomatta. Kuemper masensi Dachin. Mikko ja Burky olivat kohmeessa. Sampo hakee vielä rooliaan. On varmasti ikävä ketju vastustajille, jos pääsevät Valin kanssa rouhimaan jatkossakin. Ei oltu merkattu samaan ketjuun, mutta jossain vaiheessa olivat kimpassa kentällä ja yhteistyötä voisi jatkaakin tuon perusteella.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Chicago oli kyllä heikko ensimmäisessä erässä. Hyvä, että Coloradossa oltiin hereillä hieman takkuisen harjoituskauden jälkeen. Toinen ja kolmas erä oli pelailua, joten kiinnitin huomiota enemmän yksilöiden tekemiseen. Tuomaritoiminta oli mielestäni hieman ailahtelevaa. Ensimmäinen jäähy (josta tulleen ylivoiman seurauksena Chicago maalinkin teki) tuli aivan liian helposti, sillä Compherin koukun sijasta Debrincat piti itse Compherin mailasta kiinni. Sen jälkeen tasoiteltiin oudolla liian monta miestä kentällä -jäähyllä (CHI) eikä loputkaan ihan putkeen mennyt. Landeskogilta tyhmä ja todella turha taklaus.

Kuemper oli loistava, pari läpiajon pysäytystä ja muutenkin varmannäköistä työtä. Maali ei mennyt hänen piikkiinsä. Puolustus oli vakuuttava, Murray tosiaan eniten pihalla, Jack Johnson mainettaan parempi ainakin ensimmäisessä pelissä. Byramista oli tullut pelaaja, mikä on hyvä asia. Minulle riittäisi, että on edes puolet Makarin tasosta, mutta hienoa jos jopa Makaria paremmaksi nähdään tulevaisuudessa.

Rantanen oli vielä vähän uninen, Kadri ei kovin hyvä ole edelleenkään, Landeskog oli taklaustaan lukuun ottamatta hyvä. Burakovsky kesäterässä, Nichuskin vahva, joskin loukkaantuminen hieman jännitti ja paluustaan huolimatta aristeli kättä kuitenkin. Ranta oli vahva, ja olisi hieno nähdä kolmoskenttänä energinen kiekonhallintaketju Nicha-Jost-Ranta esimerkiksi. Newhook oli heikko, joskaan ei paljoa pelannutkaan. O'Connor oli uskomattoman hyvä, muu nelosketju näkymätön.

Tästä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös