College Football 2020

  • 1 387
  • 7

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Laitetaan nyt alulle tämäkin ketju, kun tuli eilen hetki väijyttyä Florida Gatorsin kauden toista peliä, USC:tä (siis South Carolinaa) vastaan. 2-0, hyvä olla.

Kausihan on lähtenyt epätasaisesti liikkeelle, koska joukkueet lännessä eivät käsittääkseni aloita kauttaan kuin vasta marraskuussa, jos silloinkaan. Lähinnähän nyt sitten itärannikon ja etelän joukkueet pelaavat. Pac-12 pelaa kai konferenssipelejä marraskuusta lähtien. Joten sellainen sekainen kausi. Playoff pelataan kuulemma kuitenkin, kuten parilla edellisellä kaudella. Olisiko nyt Floridalla saumaa? Kova on kuitenkin vastus, ja etelästä löytyy taas kerran ehkä ne pahimmat vastustajat, Clemson, Alabama, Georgia jne.

Heisman Trophysta kisaavat mm. Miamin QB D’Eriq King, Clemsonin QB Trevor Lawrence, Ohio Staten QB Justin Fields, Texasin QB Sam Ehlinger ja onhan Floridan QB Trash eikun Trask:in mainittu.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Jaaha, taisi tulla tynkäketju tästä taas kerran. Florida Gators nimittäin otti ja hävisi Texas A&M:lle vieraspelissä peliajan umpeutuessa kolmen pisteen potkumaalilla. Joten se niistä playoffs-haaveista...tai no, alkukaudella se tappio kai pitää ottaa, ja jos sitten menee voittamattomana loppukauden, niin voi olla jotain saumoja, riippuen siitä, miten ristiin muut pelaavat. Floridan koutsi vaahtosi, että Swampillekin pitää päästää täysi yleisö, kuolivat sitten kaikki koronavirukseen myöhemmin tai ei, jotta saadaan sellainen kunnon kannustus aikaiseksi tulevissa kotipeleissä, kuten kuulemma TAMU:lla oli kotonaan.

Muualla Alabama antoi ihmeellisen paljon pisteitä Mississippille. Ja LSU:lla ei ole kuin kaukainen muisto college mestaruudesta tammikuussa, kun hävisivät nyt rankkaamattomalle Missourille.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Vähän päivitystä pitkästä aikaa. Vaisu on kausi, ja jotkut tiimit ovat vasta aloittelemassa sitä. Clemson/Alabama vetää letkaa. Floridan Gatorsit nyt kahdeksantena, heh. Taisi jäädä heiltä joku peli pelaamattakin, kun melkein koko joukkue (nyt vähän liioittelemalla) oli sika...ei kun koronaflunssassa.

Himoittu Heisman Trophy on lähinnä nyt Alabaman Mac Jonesin, Ohio Staten Justin Fieldsin ja Clemsonin Trevor Lawrencin kisaa. Onhan siellä roskana mukana vielä Floridan Trash:kin. Vai mikälie Trask. Ei ole tullut pelejä nyt seurattua sen enempää. Saa kyllä kirjoittaa tänne muutkin jotka asiasta paljolti tai vähän tietävät (tai jotain siltä väliltä niin kuin allekirjoittanut).
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Eilen katsoin vähän Florida-pelin loppua, mutta Trash oli jo roskannut Arkansasin kuudella heitetyllä touchdownilla (kuulemma toinen kerta hänelle tämä kuusi heitettyä ja Floridan kaikkien aikojen ennätys). Paljon perutettiin taas pelejä koronaviruksen riehuessa vapaana ympäri Amerikkaan. Ei sovi amerikkalaiseen mentaliteettiin mitkään maskipakot. Mitäköhän tästäkin kaudesta jää käteen, jos nyt saa elossa kauden loppuun asti edes seurattua.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Vaisua on college footballissa ja tässä ketjussa. Nyt sitten graduate school alma materini gaattorit Floridasta hävisivät toisen kerran tällä kaudella, joten tämä kausi on lopullisesti kuopattu heidän osaltaan ja tavallaan minunkin osaltani. Lauantaina on tulossa ilmeisesti selkäsauna vielä kaupan päälle Alamamban tulevalta mestaruusjoukkueelta. Hoh hoijaa, High Tide, alabamalainen graduate school ystäväni on taas kerran iloinen ja Alabama on aurinkokunnan keskus.

Täällä lännessä missasin UCLA:n ja USC:n jännittävän matsin. UCLA oli johdossa useamman kerran, mutta USC tuli lopussa ohi vielä ja voitti.

Heisman Trophykin on menossa Alabamaan Mac Jonesille. Jollei Trash sitten tee ihmettä lauantaina (en usko).
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Heisman Trophykin on menossa Alabamaan Mac Jonesille. Jollei Trash sitten tee ihmettä lauantaina (en usko).
No näinhän tuossa kävi, eli ihmeiden aika on ohi. Näennäisesti Florida pisti kampoihin Alan Bambaa vastaan, mutta olihan tuo tasoero täysin selvä tuossa pelissä. Jos Floridalla olisi jonkinlainen puolustus ja pystyisivät QB:tä suojelemaan edes vähän, niin ehkä sitten jotain mahiksia olisi ollut, mutta nyt tuli odotetusti turpaan, ja jo kolmannen kerran tällä kaudella.

Alabama siis pleijareihin mestarisuosikkina. Muut pleijareissa pelaavat ovat siis Clemson, Ohio State ja Notre Dame. Texasin maatalouden ja mekaanikan opiskelijat (A&M) jätettiin ulkopuolelle. Vastakkain pelaavat siis Alabama ja Notre Dame ja toisessa pelissä Clemson ja Ohio State. Heisman Trophy menikin yhtäkkiä kolmen Alabaman pelaajan kaupaksi, kun QB Mac Jonesin lisäksi RB Najee Harris viidellä touchdownillaan Floridaa vastaan kohenteli huomattavasti asemiaan, ja WR Devonta Smith jatkoi hyviä pelejään (mm. Tim Tebow nimesi hänet suosikikseen). Tras(h)k on out, vaikka kohtuullisesti pelasikin Alabamaa vastaan. Taitaa siellä jossain puheissa vielä olla Clemsonin QB Trevor Lawrencekin.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Jos joku lukee tätä ketjua, eikä jaksa selata internettiä, niin todettakoon, että College footballin semifinaalipeleissä Alabama päihitti Notre Damin ja Ohio State Clemsonin. Joten finaalissa maanantaina 11.1. pelaavat Alabama ja Ohio State, joista Alabama lähtee suosikkina peliin. Heisman Trophyn voittokin meni odotetusti Alabamaan, mutta ehkä vähän yllättäen Wide Receiver DeVonta Smithille. Näitä ei olla vissiin vähään aikaan nähty.

Katsotaan jos maanantaina muistaisi ja ehtisi katsella tuota finaalia.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
No niin, kausi 2020 College Footballissa on paketissa. Finaalissa Alabama vei odotetusti Ohio Statea kuin pässiä narusta. Jotenkin OSU onnistui alussa rimpuilemaan mukana, mutta tasoero oli alusta saakka selvä. Jotenkin mielikuvituksettomia olivat nuo OSUn hyökkäyssommitelmat. Ja Justin Fields oli pelinrakentajana harvinaisen epätarkka syöttöyrityksissään.

DeVonta Smith oli ihan maaginen ensimmäisellä puoliajalla (ja toisella ei kaveria enää näkynyt jonkun sormivamman takia). Kaveri on langanohut, ja etenee jotenkin niin vaivattomasti, että. Ota sitä sitten kiinni. Pelinrakentajana Mac Jones ei paljon virheitä tehnyt, ja juoksupelin hoitaa sitten Najee Harris ja välillä ottaa heittojakin vastaan. Siinä kolmipäinen monsteri jota vastaan OSU eikä mikään muukaan tiimi löytänyt minkäänlaista asetta. Jopa Gaattorit pelasivat mielestäni paremmin Alan Mambaa vastaan kuin Ohio State Buckeyes.

Moni Alabamban pelaaja tulee takaisin ensi kaudella, joten mestaruus saattaa matkata oliko se kahdeksatta kertaa viidentoista vuoden sisään tai jotain sellaista jälleen kerran Tuscaloosaan ensi kaudellakin. Toivottavasti saadaan muita kirjoittajia (ja parempia tietäjiä) mukaan ketjuun ensi kaudella.

Over and out.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös