Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Colby Robak vahvistaa Sportin puolustusta

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana t.m.a.l, 05.10.2018 klo 10.04.

 1. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
 2. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Mitä ihmettä? Nyt tuli kyllä sellainen kala puolustukseen, että huhhuh? Millä rahalla?

  Lainaus:
  Itse en ainakaan muista kenenkään huhunneen tuollaista?
   
 3. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Lainaus:
  Yhteistyökumppanit kuulemma astuneet esiin. Luki tuossa tiedotteessa. Hyvä näin.
   
 4. Kansankynttilä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Siellähän se uutisessa lukee, yhteistyökumppaneiden ja red armyn avulla.
   
 5. castorpollux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
 6. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Jumakauta! Näenkö unta? Ei oo turhaa ääni käheäksi kannustettu! Hienoa, jos on löytynyt yhteistyökumppaneilta rahaa. Nyt toivon totisesti, että Sport napsisi voittoja ja peruskatsojat löytäisivät takaisin hallille. Upeaa Sport!
   
 7. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Onko red army saanut rahaa kasaan jostain. Tietääkö joku?
   
 8. teba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Jokerit
  No huhhuh mikä pelaaja sinne haaviin eksyikin, odotin echl miestä. Mahtavaa sport & red army & yhteistyökumppanit! Tämä kaveri pistää varmasti laidat ryskymään. Tänä keväänä nähdään playoffit vaasassa, saa ottaa talteen.
   
 9. Nebelwerfer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Herranen aika! WTF?

  Erittäin, erittäin kova hankinta (paperilla) Huhuh!
   
 10. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Onko rahakkaat taustajoukot laittaneet pennosiaan peliin? Ei Sportin nykyisillä katsojamäärillä näitä hankita, jos ei haluta konkkaan mennä.
   
 11. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Onko Red Army voittanut lotossa?

  Nyt tuli kyllä pitkään aikaan kova kaveri rapakon takaa, oho! Mahtava juttu kyllä, mikäli yhteistyökumppanit olleet Pohjanmaalla aloitteellisia tässä liikkeessä.
   
 12. kende Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sport
  Nyt kyllä, paperilla juuri sitä itteään. Yllätti kyllä todella näin kovanluokan ukkeli tähän väliin. Nyt vaan kuviot tutuksi ja kovaa ajoa! Yhtään en tiedä liikkuuko jalka, mutta kyllähän pelkkä pelisilmä ja rauhallisuus olisi oiva lisä.
   
 13. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Lainaus Hockey’s Futuren scouting reportista:

  ”Robak is an above-average skater and a big, physical presence. He has a hard, heavy shot, and is an able puck-moving defenseman. He makes strong passes, both out of his own zone and in transition, and is able to read and react intelligently to dictate the flow of play when on the attack. He plays a poised, fluid game at both ends of the ice, and has above average hockey sense. Robak is also deceptively quick with good straight-line speed that allows him to win puck races and chase down opposing forwards.”

  Kilometrejä on toki tuon analyysin jälkeen tullut mittariin, mutta kovaltahan se vaikuttaa! Lisäksi todella arvostettu persoona, tuo johtajuutta ja asennetta koppiin.
   
 14. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Parantamisen varaa löytyy, jos mielii kiekolliseksi leaderiksi, mutta onhan hän tilastoiltaan silti Sportin parhaimmistoa. Kovin peliaika ja tehotilasto, eikä corsikaan näytä huonolta, vaikka ottaa paljon puolustuspään aloituksia. Viljasen kanssa ovat nyt suoriutuneet vähän yllättäen juuri puolustussuunnan hommista erittäin hyvin. Uskon, että Sundinkin kausi lähtee vielä liitoon, kun saa kiekon kuskaamisen ja siitä luopumisen oikeaan balanssiin.
   
 15. Biisoni Jäsen

  Toivon, että olen väärässä ja ilman sarvia, hampaita ym., niin tällaiset kommentit voivat saada aikaan surkuhupaisia lopputuloksia. Henkseleiden paukuttelusta etukäteen ei ole hyötyä. Joskus on esim. Helsingissä uhottu, että on niin kova nippu kasassa, että ei hävitä otteluakaan. Mutta joo, puolustuksen tasoa varmasti nostaa.
  "Lähtökohtaisesti hän on varmasti kovin Sportissa koskaan pelannut puolustaja, joka nostaa puolustuksemme tasoa selkeästi, kuvaili Sportin urheilujohtaja Markus Jämsä."
   
 16. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Liigassa pelaa nyt sitten virolaiset Rooba ja Arrak ja kanadalainen Robak. Noh, höpinät sikseen, kuulosti vain hauskalta. Todennäköisesti loistava hankinta Sportilta. Onneksi olokoon!
   
 17. Ylikovaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport ja Vaasan öyhöttäjät
  Hienoa! Nyt alkaa olemaan runkoa ja varmaan myös lisää kilpailua takalinjoihin.
   
 18. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Pakko myöntää, että pienenpieni tilkka hunajaa pääsi lirahtamaan housuihin kun tämän luin. Robak on (ainakin paperilla) just mitä lääkäri määrää Sportin puolustukseen, mutta vähintäänkin pari-kolme napsua kovempi kuin koskaan uskalsin unelmoida.

  Sen lisäksi, että Robak varmasti pystyy nielemään isoja minuutteja laadukkaasti, hänen merkityksensä esimerkkinä Sportin nuorelle pakistolle on ehkä vieläkin isompi ja luo entistä paremmat edellytykset heille kehittyä. Sportin mittarilla lähes käsittämättömän hyvä hankinta tähän saumaan.
   
 19. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Lainaus:
  No meillä on ylivoimaisesti sarjan heikoin materiaali. Ei sitä kukaan ole unohtanut. Suodaan nyt pieni ”henkseleiden paukuttelu”, kun meillä kerrankin on aihetta vähän iloita jostain. Tämä Sportin kannattaminen on lähtökohtaisesti vuodesta toiseen pelkkää tuskaa ja masennusta. Kiva jos kerra henkselit vähän paukkuu.
   
 20. Boxer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Team Sport
  Hyvä haku, nuoret puolustajat saavat tukea ja mallia kuinka pelataan. Toivon mukaan on myös hyvä koppipelaaja niin että nykyinen joukkuehenki säilyy. Tuskin on kitisiä ja toivon mukaan pysyy jäällä eikä jäähyboksissa. Welcome to Vaasa, see you in the arena.
   
 21. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Ilmeisesti nimenomaan sellainen hyvä persoona pukukopissa ja johtajatyyppi. Ainakin kaikkialla kehutaan kovasti ja Sportin tiedotteessa mainittiin että voitti jonkun asiaan liittyvän palkinnonkin.

  ” Viime kaudella hänet valittiin Stockton Heatin ”vuoden mieheksi” arvokkaasta työstään seurayhteisöä kohtaan. Tämä kertoo Robakin loistavista johtajaominaisuuksista, joita myös Sportissa odotetaan. ”
   
 22. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Ei ole Robak ainakaan Veikkauksen sivujen mukaan kokoonpanossa tänään. Odotellaan ja katsotaan, kun Liiga julkaisee omat kokoonpanonsa.
   
 23. Orion Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Saattaa tämän päivän peli tulla liian nopeasti, josko sitten perjantaina olisi pelaavassa kokoonpanossa?
   
 24. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Sielä saattaa olla pelilupa-asiat vielä kesken. Eiköhän tuo ilmesty kokoonpanoon vielä iltapäivän aikana. Toivotaan ainakin.
   
 25. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport