CHL 2022–2023

  • 2 247
  • 8

zzonejj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ketjua auki uudelle kaudelle, kun arvontakorit saatiin eilen ulos. Varsinainen arvonta tasan viikon päästä, 25. päivä toukokuuta kello 17:00 (suomalaista aikaa) Tampereen Nokia Arenalla. Arvonnassa mukana paitsi CHL:n puheenjohtaja Peter Zahner ja toimitusjohtaja Martin Baumann, myös Olli Jokinen ja Pekka Rinne. Arvonta näytetään suorana CHL:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla.

Arvontakorit seuraavasti:
Kori 1: Rögle (SWE), Färjestad (SWE), EV Zug (SUI), Eisbären Berlin (GER), Tappara (FIN), Oceláři Třinec (CZE), Red Bull Salzburg (AUT), Luleå (SWE)
Kori 2: Fribourg-Gottéron (SUI), Red Bull Munich (GER), Jukurit (FIN), Mountfield HK (CZE), Villach SV (AUT), Skellefteå (SWE), ZSC Lions (SUI), Grizzlys Wolfsburg (GER)
Kori 3: Ilves (FIN), Sparta Praha (CZE), Fehérvár AV19 (HUN), Frölunda (SWE), Rapperswil-Jona Lakers (SUI), Straubing Tigers (GER), TPS (FIN), HC Davos (SUI)
Kori 4: Belfast Giants (UK), Grenoble (FRA), Slovan Bratislava (SVK), Stavanger Oilers (NOR), GKS Katowice (POL), Aalborg Pirates (DEN), Olimpija Ljubljana (SLO), Comarch Cracovia (POL)

Arvontahan menee siten, samasta maasta tulevat joukkueet eivät voi päätyä samaan lohkoon. Mikäli tällainen tilanne tulisi, siirretään joukkue seuraavaan sopivaan lohkoon ja arvotaan tähän edelliseen lohkoon uusi joukkue tilalle.

Alustava ottelupäivärunko julkaistu myös:

01 SEPGroup StageGame Day 1
02 SEPGroup StageGame Day 1
03 SEPGroup StageGame Day 2
04 SEPGroup StageGame Day 2
08 SEPGroup StageGame Day 3
09 SEPGroup StageGame Day 3
10 SEPGroup StageGame Day 4
11 SEPGroup StageGame Day 4
04 OCTGroup StageGame Day 5
05 OCTGroup StageGame Day 5
11 OCTGroup StageGame Day 6
12 OCTGroup StageGame Day 6
15 NOVRound of 16First Game
16 NOVRound of 16First Game
22 NOVRound of 16Return Game
23 NOVRound of 16Return Game
06 DECQuarter-FinalsFirst Game
07 DECQuarter-FinalsFirst Game
13 DECQuarter-FinalsReturn Game
10 JANSemi-FinalsFirst Game
11 JANSemi-FinalsFirst Game
17 JANSemi-FinalsReturn Game
18 JANSemi-FinalsReturn Game
18 FEBFinalFinal
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

axe

Jäsen
En kyllä tykkää yhtään Tapparan arpaonnesta näissä arvonnoissa. Varmaan monella tavalla on ollut hyviä lohkoja, mutta mää toivoisin lohkovaiheeseen suhteellista helppoutta ja tiettyä vastustajaeksotiikkaa, mutta kun ei osu kumpaakaan minään vuonna.

Ennen ykköskorin arvontaa oli viisi mahkua, toiveena F-lohko ja pelkona C-lohko. Ja tietysti se arpa osui siihen Ceehen. Tai ei edes osunut, mutta kun tää arvontametodi on suhteellisen paska. Ihan typerää alottaa huonoimmasta korista ja sitten parhaat joukkueet on noiden maa-clashien uhrina heiteltävänä seuraavaan tai sitä seuraavaan lohkoon, kuten Tapparakin nyt.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Sitten jännäämään mihin lohkoon IFK sij...ainii. Vittu eihän me tuolla pelata. Perkele!

Tsemppiä suomalaisille seuroille ja toivotaan, että mestari tulisi jostain muualta kuin Ruotsista ensi kaudella.

Harmittaa, ettei IFK ole mukana. Jäikö pisteestä vai kahdesta kiinni?

Vierasreissujen suhteen hienot lohkot suomalaisille. Toki otteluohjelman pitää vielä osua hyvin varsinkin Jukureille ja Ilvekselle, jotta hyvän tuplareissun saa järkättyä.
Hienoja matkoja ovat olleet, kun on reissussa käynyt.

Kateeksi käy.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ilveksellä kävi hyvä tuuri. Eiköhän Ilves ja Fribourg-Gottéron tuosta lohkosta jatkoon painele. Muilla kävi nähdäkseni ihan perus tuuria lohkojensa kanssa eli pari kovaa joukkuetta ja yksi heittopussi mukana. Mielestäni Tapparan lohko on mielenkiintoinen, olisi toki voinut helpompikin olla, mutta en valittaisi. Hyvä ja ennenkaikkea mielenkiintoinen lohko. Jukuri-fanit voivat lähteä Prahan reissulle mikä kelpaa aina.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Olli Salo Sexy Hockey - Team Ukraina
Ruotsalaisjoukkueita toivoin liigajoukkueiden vastustajiksi, mutta aika laiha lopputulos oli. Ehkä Jukureiden ja Luulajan kapinan voisi käydä katsomassa, jos kalenteriin osuu. Mutta kun olihan siellä myös Frölunda ja Färjestad...

Toivottavasti liigajoukkueille osuu noista edes toinen myöhemmin vastaan. Nimenomaan näitä suurimpia ruotsalaisjoukkueita vastaan painiminen toisi mielestäni CHL:ään sellaista yleistä kiinnostavuutta, eurooppalaisen suurturnauksen tuntua. Esimerkiksi IFK:lla ja Frölundalla oli viime syksynä mainiot tanssit keskenään - ja jo hyvin varhaisessa vaiheessa.

Olisi hyvä, jos ruotsalaisten kanssa päästäisiin painimaan joka vuosi, siinä alkaisivat ruotsalaiset joukkueet tulla useammillekin tutuiksi ja syntyisi perinteitä ja kenties taistelupareja. Ruotsissa pelaa kuitenkin paljon suomalaisillekin tuttuja pelaajia, niin suomalaisia, ruotsalaisia kuin muunkin maalaisia. Sitä paitsi SHL:ssä pelataan muutenkin hyvää lätkää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös