CHL 2020–2021

  • 14 326
  • 55

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Praha ja Munchen ovat molemmat CHL-hopeajoukkueita. Vuodesta riippuen voivat olla melkoisen kovia nippuja. Toisaalta JYP voitti kerran eikä se siltikään lähtisi ennakkosuosikkina ihan kaikkiin matseihin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Noh, ainakin Tapparalle tuli mielenkiintoinen vastustaja.
Viimeksi, kun kohtasivat kahdesti, niin voitot Tapparalle 2-0, maaliero 10-3. Jälkimmäinen peli Hakametsässä oli vain 4-2 vastustajan maalivahdin seistessä päällään.

Mutta CHL:ssa pudotuspeli-Tappara on perinteisesti ollut ihan eri joukkue häviten vuosikymmenen huonoimmilla esityksillä tyyliin SaiPalle.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Joo paitsi Tapparalla , Ilveksellä ja Lukolla on heti kärkeen todella kova haaste. Salzburghan tiputti Kärpät toissa vuonna. Munchen on Euroopan parhaita joukkueita ja Sparta on perinteikäs ja aina kova vastustaja.

Ei tässä turnauksessa toki mitään paskoja pidäkään tulla vastaan ellei käy tuuri Puolan/Tanskan/Ranskan suhteen. Kuitenkin jos on tarkoitus pärjätä tässä sarjassa, niin kyllä Salzburgh ja Sparta Praha on lyötävä. He ovat toki ihan eri luokkaa kuin joku marraskuinen Saipa/Kalpa/Ässät, mutta ei kuitenkaan samanlainen kauhukuva kuin toiselle puolelle arvotut huippuniput. Varsinkin Tappara lähtee suosikkina Red Bullin kanssa leveämmän joukkueensa takia. Parissa ottelussa kaikki on toki mahdollista kun Itävallan huipuilla on kuitenkin hyvät kärkipelaajat ja jos saavat vielä maalille laatua AHLstä tai joku Suomen mittapuulla ylihintainen KHL-pudokas kuten Niemi/Zapolski/Gudlevskis..

Ai onko Munchen kova joukkue? Ei kai viime kauden pelit enää vaikuta, kun joukkueissa varmaan pelaajatkin on vaihtuneet. Luulin Ilveksen olevan suosikki tuossa parissa, kun vastustajalla oli pääasiassa saksalaisia pelaajia ja pari jäähdyttelevää kanukkia.

Tämä oli varmaan kesäistä huumoria? Vastaan nyt kuitenkin kun sain hyvän syyn käydä kurkkaamassa ketä kaikkia Munchen on menettänyt viime kaudesta. Ilveksen kannalta täytyy ikävä kyllä todeta, että heillä on jalkeilla melkein sama joukkue kuin viime vuonna. Toinen asia tietysti jaksavatko he lennättää koko A-ryhmää Tampereelle kun näitä taidetaan pelata kesken kauden. Rutinoituneita ammattilaisia on paljon ja "ne jotkut saksalaiset" ovat siis KHL-tasoa, mutta pelaavat kotona koska saavat hyvää palkkaa kun antavat maksavalle yleisölle myös kotimaista laatua. Nyt eletään vasta kesäkuun alkua, joten kunhan Munchen ostaa energiajuomarahalla vasemman pakin ja 1-2 laituria (tai sentteri jos Roy pelaa laidassa), niin alkaa olemaan taas kova nippu kasassa.

Ehliz-Hager-Gogulla
Parkes-Roy-Bourque
Peterka/X-Voakes-Mauer/X

X-Redmond
Y.Seidenberg-Sanguinetti
Aulie-Boyle
Abeltshauser

Aus Den Birken

Siinä voidaan käydä laskemaan yksitellen kuinka monta Ilveksen pelaajaa mahtuu heidän kolmeen ekaan ketjuun. Varsinkin oikean puolen pakit ovat Kovat ja laituriosasto myöskin jahka sinne 1-2 uutta nimeä vielä saapuu. Kestää jonkun loukkaantumisen hyvin Eurojengiksi..
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nähtäväksi jää onko tuomaritoiminnalle ja kurinpidolle (joka on ollut aikaisempina vuosina täysi vitsi) tulossa muutoksia kun pelit alkavat suoraan playoffseista. Veikkaan että sama kurinpidon paskalinja jatkuu tulevanakin kautena.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Ilveksellä hyvät mahdollisuudet voittaa muovi. Riittää kun tiivis viisikko virheitä ei tule. Ei tämä nyt sentään mikään Suomi-Kanada ennakkoasetelma ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös