Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus
 1. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
 2. Leikkikalugangsteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Los Angeles Kings, Leijonat
  Myös MTV3n Katsomosta voi katsoa tuota tilaisuutta. Petu Nummelin, Tomi Kallio, Pasi Nurminen ja Aravirta asiantuntijoina.
   
 3. _Kuusyks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
  Arvontasysteemiä ei oltu sitten suunniteltu yhtään. Voi jumala tätä touhua. Noh, eiköhän jonkinlaiset lohkot saada aikaan vaikeimmankin kautta..
   
 4. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei helkutti mitä sekoilua :D Ja tää kun alkoi niin ammattimaisen näköisesti.
   
 5. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Oma suosikkini on toi postit-lappuäijä!
   
 6. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihmeellistä sekoilua arvonnassa. Kukaan ei oikein tiedä miten nämä arvotaan.

  Ihan mielenkiintoinen lähetys muuten.
   
 7. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  On muuten aivan perseelleen suunniteltu tämä arvonta. Osallistuvia maita on niin vähän, että arvottuja jokkueita joudutaan vaihtamaan koko ajan jotteivät saman maan joukkueet osuisi samaan lohkoon. Nyt menossa kolmas kierros ja kauhulla odotan mitä sekoilua neljäs kierros tuokaan tullessaan.

  Tapparalla lohkossa tällä hetkellä Trinec Tsekeistä, Bern Sveitsistä ja Stavanger Oilers Norjasta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2014 klo 13.47
 8. Hank Edmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, CBJ
  Nyt on KalPa ja TPS jäljellä ja vain yksi lohko jossa EI ole suomalaisia, mitenköhän tämä nyt tästä selvitellään..

  E: Jaahas, Zug siirrettiin F-lohkosta H-lohkoon ja TPS arvottiin tuohon F-lohkoon.
   
 9. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Ei kai siinä, toivottavasti joukkueet tietävät pelipäivinä oikean osoitteen, missä pitäisi pelata. Ammattimaisesti hoidettu turnaus, hyvin aloitettu. Pukumiehet nuoleskelee sikareitaan pyöreässä pöydässä klubilla ja heittevät yläfemmoja konjakin siemailun lomassa, kun tv-kameroiden edessä paljastuu todellisuus. Amatöörit.
   
 10. fisuboy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NYRangers, Barca.
  Aikamoista sähläämistä arvonnassa.. Eiköhän ensikaudeksi saada parempi systeemi aikaiseksi.
  Kyllähän toi menee ihan järjellä ajateltuna suhteellisen yksinkertaisesti, mutta pukumiehet eivät ole oikein hereillä poisluettuna kaveri kuka laittelee lappuja tuolla lavan vierellä.

  Edit: Kärppien lohkossa pelaavat Kölner Haie, Liberec ja Kosice.
   
 11. Kennel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Voi tsiisus, tähän olisi yksi osaava nörtti koodannut hetkessä softan, joka hoitaa varotukset mahdollisista konflikteista välittömästi ja ongelmitta.
   
 12. M@thieu Jäsen

  Ei herranjumala mitä touhua tämä arvonta on. Aivan jäätävää sähläystä. JYPin olisi kaiken järjen mukaan kuulunut arpoutua tuohon G-lohkoon Växjön ja Spartan kaveriksi, mutta jostain syystä sen yli hypättiin ja laitettiinkin lohkoon I, vaikkei tuossa mitään konfliktia olisi kuitenkaan muodostunut.
   
 13. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Kunnon meininkiä....ukko availee arpoja ja etsii sieltä sopivia.... Hellurei.
   
 14. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 15. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Oli kyllä ihan CHL:n näköinen ja makuinen toi lohkoarvonta. Ei jumalauta mitä puuhastelua. Miten voi ryssiä tuon noin täydellisesti? Hienoa mainosta sai heti kärkeen herkkusieniturnaus.
   
 16. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Post-it-mies oli ilmeisesti laittanut jo siihen G-lohkoon saksalaiset (Mannheim vai kuka se oli), vaikka videotaululla sitä ei näkynytkään.
   
 17. Shardik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Avs, Mestis
  Aika kauheeta arpomista. Varmaan Kummola jyrähtänyt, että näin toimitaan. Homma kun olisi mennyt niin helposti, että olisi ensin arvottu ruotsalaisjoukkueet lohkoihin, sitten suomalaiset, sitten sveitsiläiset jne. Toki jos jotain tällaista korisysteemiä haluaa käyttää, niin olisi senkin voinut paremmin hoitaa, mutta tällä maajakaumalla tulee hyvin todennäköisesti melko noloja tilanteita aikaan, niin olisin jättänyt sen suosiolla pois.
   
 18. Kynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Oli kyllä melkoinen farssi tuo arvonta. Rutiinin puute näistä hommista futiksen CL:ään verrattuna pääsi vähän paistamaan. :)

  No, mielenkiintoistahan tuo oli seurata, kunhan ei liian vakavasti ota. JYP taisi olla suomalaisseuroista - ja ehkä jopa kaikista seuroista - ainoa, jolle arvontasekoilu tuotti jopa pettymyksen. Sijoitettiin toiseen lohkoon, vaikkei tarvetta olisi ollut, ja (jompikumpi) alkuperäinen lohko olisi varmaan miellyttävämpi ollut.
   
 19. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Sehän meni putkeen. Homman kohokohta oli kuitenkin tuo post it -mies, huikeaa!

  JYP:lle koitui tosiaan kohtaloksi tuon sekoilun seurauksena (ennakkoon) vaikeampi lohko kuin mihin joukkue olisi alunperin sijoitettu. Noh, näillä mennään.
   
 20. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Seuraavan vuoden arvontaan sitten puolet vähemmän joukkuetta (vaikka 24), niin arvonta saattaa helpottua kummasti?! Tai sitten kannattaisi käydä ennakkoon läpi, miten tuo arvonta hoidetaan... Livenä kyllä hienoa komediaa ja post it-laput ovat oikeasti hyödyllisiä oikein käytettynä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2014 klo 15.06
 21. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Ruotsissa sarjan näyttäminen maksuttomilla kanavilla on ainakin realismia. Suomessa toki MTV3 nostaa hinnan niin ylös, että YLE ainakin luopuu leikistä suosiolla...
   
 22. Jalasvaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja WSH Capitals
  Lainaus:
  Tuon voisi suoraan kopioida jalkapallosta. Siellähän otetaan korista ensin joukkue ja sitten arvotaan lohko johon joukkue menee. Tuolla tavalla pystytään välttämään nämä turhat sekoilut, kun laitetaan vain ne mahdolliset lohkot sinne kuppiin josta ne arvotaan.
   
 23. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:

  Siis tätä juuri tarkoitin. Kaikkia suomalaisia seuroja tulisi seurata tasapuolisesti. Se saattaisi vaatia toisinaan useampia samanaikaisia lähetyksiä. YLE:llä olisi resursseja periaatteessa tuohon myös ilmaisilla kanavillaan, mutta luultavasti kokoomusvetoinen johto haluaa nykyään nähdä kaikkea muuta kuin urheilua. Tietty noita oikeuksia voi yrittää kaupata sellaisilla ehdoilla jotka velvoittaa näkyvyyteen maksuttomilla kanavilla, mutta siinä voi sitten jäädä luu käteen. Maalaisjärjellä kuvittelisin, että yhden seuran on helpompi hankkia ilmaista näkyvyyttä halutessaan. Ainakin mikäli televisiointioikeuksien myynti on heidän kontollaan.
   
 24. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Niinhän se olisi voinut hoitaa, mutta nämä valopäät yrittivät keksiä pyörää uudelleen ja lopputulokseksi saatiin komediaa ja post it-lappuja. Ei huono suoritus sekään, mutta kyllä tällaisissa asioissa kannattaisi ottaa mallia jo toimivista systeemeistä. Noh, sarja ei ole edes ehtinyt alkaa ja se näyttää jo puuhastelulta.