reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Hagel on hyvä mentori Nylanderillekin siitä miten tilanteet pelataan loppuun, eikä selkä oikene muuta kuin vaihtoaitiossa.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Jälleen yksi Blackhawks-ikoni on siirtynyt pelailemaan pilven reunalle. Tony "O" Esposito kuoli haimasyöpään 78-vuoden iässä. Itsekin olen nähnyt hänen otteitaan vain jälkikäteen videoklipeistä, mutta hänen perinnöstään jää sentään muistuttamaan United Centerin katossa roikkuva numero #35.

 
RIP Naisten SM-sarja 1982–2017

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ikoni ja legenda. Kenties yksi seurahistorian pidetyimmistä pelaajista on poissa. Oli Tonyn aika mennä ja loistaa jatkossa kirkkaana tähtenä kiekkomaailman taivalla. Godspeed!
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Turboahdetun heinäkuun lopun jälkeen on ollut melko rauhallista kuten nyt yleensä elokuussa on. HfBoardsilla Chicagon osiossa on jo perinteeksi muodostunut fanien toimesta pistää organisaation nuoret lupaukset järjestykseen. Tällä hetkellä siellä taidetaan äänestää kuudenneksi parasta prospektia ja viisi ensimmäistä on saatu seuraavanlaiseen järjestykseen:

1. Lukas Reichel
2. Nicolas Beaudin
3. Wyatt Kalynuk
4. Drew Commesso
5. Wyatt Kaiser

Tästä inspiroituneena yritän parhaan tietoni ja intuitioni mukaan laatia oman listani kymmenestä organisaation parhaasta prospektista potentiaalin mukaan. Lasken listoille mukaan myös Ian Mitchellin, vaikka hän pelasikin jo 39 ottelua viime kaudella, mutta siitä huolimatta hänet voi vielä mielestäni ottaa laskuihin siinä missä esim. kaksi vuotta vanhemman Wyatt Kalunykin. Tämän hetkinen näkemykseni rakentuu tähän muotoon:

1. Drew Commesso (2002 ikäluokka)
Scott Wheeler listasi juuri näkemyksensä tämän hetken kymmenestä parhaasta varatusta ja alle 25-vuotiaasta maalivahdista. Commesso ylsi Wheelerin arvoasteikolla sijalle 8. Näen Commessossa ainekset kehittyä ykkösmaalivahdiksi NHL-tasolla ja pelkästään tuon potentiaalin ansiosta hän nousee tässä kohtaa listani kärkipaikalle, vaikka matka tuon potentiaalin lunastamiseksi on pitkä ja epävarma.

2. Lukas Reichel (2002)
Saksalaisella on kaikki ainekset tulla käyttökelpoiseksi NHL-pelaajaksi. Luistelu ja peliäly ovat jo sillä tasolla, että pysyisi todennäköisesti jo nyt mukana shown puolella. Aivan eliittitason lupaus hän ei kuitenkaan ole, mutta top 6 hyökkääjäksi realistiset mahdollisuudet.

3. Henrik Borgström (1998)
Se on makuasia haluaako nähdä Borgströmia enää prospektina, kun NHL-otteluita on vyön alla jo lähes kuusikymmentä kolmen kauden ajalta. Näkisin hänet kuitenkin vielä prospektina, joka aloittaa toisen yrityksen kohti kirkkaimpia valoja. Taitoa löytyy, mutta löytyykö riittävästi tahtoa? Tässä voisi olla tulevaisuuden kolmossentteri Chicagolle, jos kaikki osuu nappiin.

4. Ian Mitchell (1999)
Mitchell oli kenties hieman pettymys viime kaudella kaiken hehkutuksen jälkeen ja nuorukainen totesi itsekin menettäneensä itseluottamusta kovassa kyydissä. Potentiaali ei ole kuitenkaan hävinnyt mihinkään ja kausi AHL:ssä voi tehdä hyvää tuolle itseluottamukselle, kunhan niitä onnistumisia vaan tulee. Voimatasoissa näytti ainakin omaan silmään isoimmat puutteet olleen menneellä kaudella. Hävisi lähes poikkeuksetta kaikki kaksinkamppailut laitojen läheisyydessä ja maalinedustalla. Parhaimpien skenaarioiden toteutuessa ainekset olla kakkosparin kahden suunnan puolustaja.

5. Nicolas Beaudin (1999)
Beaudin teki jopa Mitchelliä isomman vaikutuksen vajaassa parissakymmenessä ottelussa viime kaudella. Todella rauhallinen ja loistavan syöttötaidon omaava puolustaja. Luistelunopeudessa hieman toivottavaa ja omassa päässä oli välillä isoissa vaikeuksissa (kukapa haukkapakki ei olisi ollut?). Voisin kuvitella hänet hyväksi kakkosylivoiman pyörittäjäksi juuri tuon syöttötaidon ja pelisilmän ansiosta, mutta toisaalta tuo jalkanopeus saattaa rajoittaa tehtävässä. Kausi alkanee farmin puolella.

6. Wyatt Kalynuk (1997)
Vapaana agenttina yliopistossa naarattu Kalynuk näytti olevan jo NHL-tason pelaaja ja kenties tuo pari vuotta enemmän ikää mm. edellä mainittuihin myös näkyi otteissa. Todella hyvä luistelemaan ja kiekollisessa pelissä vahvuudet. Kuinka paljon sitten on varaa vielä kehittyä 24-vuotiaana pelaajana?

7. Wyatt Kaiser (2002)
Tässä on nyt omalla kohdallani isoin mutupelaaja, mutta Kaiser otti heti ensimmäisellä yliopistokaudellaan Minnesota-Duluthin ykköspakin roolin ja valittiin mm. NCAA:n tulokastähdistöön omassa divisioonassaan. Kaikkien raporttien mukaan luistelu on aivan eliittitasoa.

8. Alex Vlasic (2001)
Puolustaja pukkaa toisensa perään. Vlasic otti viime kaudella ison kehitysloikan ja ensi kaudella on todennäköisesti vielä enemmän kiekollista roolia tarjolla Boston Universityn takalinjoilla, kun David Farrance lähti Predatorsiin. Vlasicista tulee tuskin koskaan mikään kiekollinen virtuoosi, mutta jos onnistuu hyödyntämään tuota kokoaan yhdistettynä hyvään luisteluun hänestä voidaan saada kelvollinen puolustava pakki. Kookkaasta rungosta huolimatta ei fyysinen peli kuulu nuoren miehen repertuaariin.

9. Artur Kayumov (1998)
Venäläisen laiturilla on vielä ensi kausi sopimusta jäljellä Lokomotivin kanssa ja ennakkotietojen mukaan tämän jälkeen suuntana on Chicago. Viime kausi oli hieman kaksijakoinen. Alku näytti todella lupaavalta ja pisteitä ropisi, mutta sitten rooli pieneni ja pudotuspeleissä varsinkin pistepotti jäi kovin vaatimattomaksi. Ensi kaudeksi hän saa joukkuekaverikseen Maxim Shalunovin, joka teki Lokomotiviin kolmen vuoden sopimuksen NHL-optiolla. Kaymovista on mahdollista saada valmis pelaaja rosteriin kaudelle 22-23.

10. Landon Slaggert (2002)
Slaggertin kausi Notre Damen yliopistossa u20-kisojen jälkeen ylitti varmasti kaikki odotukset erityisesti tehopuolella. Todella fyysinen hyökkääjä, joka tykkää viedä taklaukset loppuun välillä vähän ehkä liiankin kanssa. Tiedä vaikka tässä on kasvamassa United Centerin yleisön tuleva uusi suosikki. Chicagossa on aina osattu arvostaa tämäntyylisiä pelaajia.

Bubbling under mm. Colton Dach, Nolan Allan, Evan Barratt, Isaak Phillips jne..
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
Tästä inspiroituneena yritän parhaan tietoni ja intuitioni mukaan laatia oman listani kymmenestä organisaation parhaasta prospektista potentiaalin mukaan. Lasken listoille mukaan myös Ian Mitchellin, vaikka hän pelasikin jo 39 ottelua viime kaudella, mutta siitä huolimatta hänet voi vielä mielestäni ottaa laskuihin siinä missä esim. kaksi vuotta vanhemman Wyatt Kalunykin.
Eikös HF:llä ole perinteisesti rajattu listaukseen mukaan vain Calder-kelpoiset pelaajat. Siksi esim. Mitchell tai Borgström eivät ole tuolla.

Hyvä lista kyllä sinulta. Nostaisin omalla listalla Mitchellia ja Beaudinia pykällä ylemmäs ja Commessoa sekä Borgströmiä pari pykälää alemmas. Toki molarien ja kenttäpelaajien laittaminen samalla listalle on hieman haastavaa.
 
RELEASE THE KRAKEN

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Eikös HF:llä ole perinteisesti rajattu listaukseen mukaan vain Calder-kelpoiset pelaajat. Siksi esim. Mitchell tai Borgström eivät ole tuolla.
Näinhän se tosiaan on. Omassa listauksessani tosiaan yritin painottaa ja nähdä tuota potentiaalin kattoa, jonka kautta se painoarvo sijoituksessa tulee. Yleensähän nämä listaukset menevät päin honkia, kun vuosien päästä niitä tarkastelee.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tässä vähän keskustelen itseni kanssa ja viittaan vielä tuohon listaani niin taitaa olla ensimmäinen kerta, kun organisaation tuorein kärkivaraus ei mahdu kymmenen parhaan prospektin listalle. Tiedä sitten miten ns. viralliset tahot näkevät tilanteen, mutta veikkaan ettei Allan kovin monen listalla kymmenen joukkoon mahdu. Aika pian varaustilaisuuden jälkeen tuli fiilis, että Blackhawksille koko tilaisuuden tärkein asia oli Seth Jonesin hankkiminen. Tämä jo perinteeksi muodostuneen On The Clock -sarjan tämän vuoden viimeisestä jaksostakin on yli puolet varattu Jonesille.edit:

Entwistle sai nyt myös Hardmanin tavoin jatkosopimuksen hyvissä ajoin, kun nykyistä sopimusta oli vielä tuleva kausi jäljellä. Uusi sopimus kattaa kauteen 22-23 800K:n vuosittaisella caphitillä. Nämä Entwistlen ja Hardmanin sopimukset voivat nousta arvoon arvaamattomaan, jos pystyvät ottamaan vakituiset paikat joukkueen alaketjuista. Pidin molempien pelistä sen lyhyen hetken, mitä nyt pääsivät loppukaudesta Blackhawksin paidassa esiintymään.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kaikki rfa:t ovat nyt saatu sopimuksiin ja muutenkin pöly on jo laskeutunut, joten tähän kohtaan pikainen katselmus miltä kaikki näyttää tässä ja nyt. Otetaan nyt viitaksi capfriendlyn jakolinja ja sen mukaan rosterissa kannetaan 24 pelaajaa, mikä pitää sisällään Andrew Shawn sopimuksen. Tuo 3,9 miljoonaa tullaan siirtämään pikimmiten kauden alettua LITR:n puolelle. Tällä hetkellä katon yli ollaan karvan yli kolme miljoonaa dollaria.

Keskushyökkääjän tontille on tarjolla seuraavanlainen kattaus, joista osa tulee löytämään itsensä laidalta ja mahdollisesti toisesta organisaatiosta. Kapteenin pelivalmius näyttelee tässä asiassa isoa roolia.

Toews
Dach
Johnson
Strome
Gaudette
Khaira
Borgström

Siinä olisi seitsemän vaihtoehtoa keskustaan, joista useampi tulee pelaamaan laidalla. Dylan Strome ja Adam Gaudette etukäteen todennäköisimmät vaihtoehdot sinne. Melkoisen auki vielä tämä osasto. Laidalla lähes varmuudella pelaavat (jos pelaavat) kahdeksan miestä ja onhan tuossa esim. Kurashev, jonka voi heittää tarvittaessa myös keskelle:

Kane
DeBrincat
Kubalik
Hagel
Kurashev
Carpenter
Nylander
Connolly

No mikään ei ole varmaa kuin epävarma tässä vaiheessa. Puolustuksessa tilanne on kenties selkein maalivahtien lisäksi.

S.Jones
Murphy
McCabe
Kalynuk
de Haan
C.Jones
Stillman

Fluery
Lankinen

Olen edelleen hyvin vakuuttunut siitä, että ennen kauden alkua nähdään kauppa tai pari Chicagon toimesta ja em. lista todennäköisesti hieman muuttuu. Lopulliset paikat jaetaan kuitenkin harjoitusleirin otteiden perusteilla eikä niitä ole vielä täysin paalutettu. Hyökkääjistä Lukas Reichel kärkkyy varmasti paikkaa ja juuri sainatut Entwistle sekä Hardman yrittävät kaikkensa raivatakseen tien kokoonpanoon. Puolustuksessa Mitchell ja Beaudin tulevat luonnollisesti ensimmäisenä mieleen haastajina pelipaikoista. Maalilla Lankisen tonttia voidaan pitää varmana, vaikka Colliton ei halunnut Blackhawks Talk Podcastin haastattelussa vielä julkisesti sitä sanoa. Odotellaan nyt kun ei muutakaan voida.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Scott Wheeler The Athletciltä oli laittanut vuoden 2018 draftin tämän hetkisen tiedon ja näkemyksensä pohjalta uuteen järjestykseen. Koko juttu maksumuurin takana, mutta nostetaan tähän lainaukset Chicagoa koskien.


6. Detroit Red Wings: RHD Adam Boqvist
Actual draft pick: No. 8 (change: +2) to Chicago
My final ranking: No. 6 (change: none)


This is where things got really tough because I think you could take any of the eight players I have slotted from 6-13 in this exercise and re-order them any way you’d like. I think there are realistic outcomes for each (in either direction) that finish their career at the top of that group or the bottom, too. So I don’t consider this some huge victory for my board because I was a little higher on Boqvist than where he was drafted at the time, because he still hasn’t clearly shown that I was right. His 29 points in his first 76 games is a strong start for an offensive defenceman built in his mould, especially when you consider that he was one of the youngest players in the 2018 draft and he did all of that at 19 and 20 (he only just turned 21 on August 15). I think the age piece of his puzzle also has to extrapolate into his new projection, too. It certainly makes me more comfortable slotting him here because I suspect the best is yet to come at both ends. He’s never going to be a go-to guy defensively. That’s just not really what he was ever about. But I think he’ll continue to become a more serviceable, regular shift even-strength defender while taking huge leaps offensively when the minutes, usage and confidence come. He’s still not playing the aggressive, attacking style that he’s capable of playing. I won’t be the least bit surprised when he does in Columbus, though, and when he becomes the 10-plus goals, 40-plus point defenceman he’s capable of becoming, mans the top power play, and creates more than he gives up at 5-on-5. He’s got talent that the rest of these players don’t and the runway to tap into it.
Mielestäni osuva ja realistinen kuvaus sekä ennuste Boqvistista.

25. St. Louis Blues: C/LW Philipp Kurashev
Actual draft pick: No. 120 (change: +95) to Chicago
My final ranking: No. 37 (change: +12)


This is the point in the re-draft where the players start to become mostly interchangeable. It’s also the point in the list where you’re talking about complementary pieces who become impact types only in their best-case scenario, and more likely settle in as contributors. No matter how you slice up the two dozen or so names that could realistically order in the mid-20s and early 30s, though, Kurashev’s in that group. I’m proud of my evaluations of him over the years, too. They always saw a kid who was more talented and more noticeable on the ice than his production indicated. He makes things happen out there and there’s an art to that.
Siinä missä kollega Pronman ei nostanut tai edes maininnut Kurashevia taannoin Chicagon prospekteista puhuttaessa, Wheeler näkee hänessä talenttia olla 2018 vuosikerran ykköskierroksen kamaa. Viime kauden perusteella Wheeler tuntuu olevan paremmin kartalla tässä suhteessa.

31. Washington Capitals: LHD Nicolas Beaudin
Actual draft pick: No. 27 (change: -4) to Chicago
My final ranking: No. 34 (change: +3)


After an up-and-down first year at the pro level, Beaudin looked like the player I expected he would last season, controlling play offensively in the AHL and looking right at home in the NHL. His profile lacks explosiveness/power for his size (in his physicality, his shot, and his skating), but he plays such a smooth, effortless puck-moving style that his play with the puck is always reliable and then he’s able to defend at a high enough level with his mobility and reads. He may just settle in as a PP2/third-pairing guy who plays a possession-driving game in 15-19 minutes a night, but I think there might be slightly more than that in there too.
Beaudinin kohdalla kuvaus osuu taas hyvin yksiin oman näkemykseni kanssa.

Lisätään vielä saman herran listaus kymmenestä tämän hetken parhaasta varatuista ja alle 25-vuotiaista maalivahdeista. Drew Commesso pääsi listalla tosiaan sijalle kahdeksan.


8. Drew Commesso, G, 19 (Chicago Blackhawks — 46th overall, 2020)

Commesso reliably makes the saves that he should and plays the same game-to-game. He doesn’t steal a ton of starts and he’s got below-average size, but he plays a studious game that reads the play well, cuts down on angles, stays on his lines and relies on his quick feet and athleticism only when he has to. I wouldn’t say he’s got any A-plus tools that really pop, but there’s not a lot in his game that you can nitpick either and I thought he was really good for a teenaged freshman goalie at Boston University last season.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ben Pope twiittasi juuri, että Chicagonkin organisaatioon kuulunut Jimmy Hayes on kuollut. Sen enempää tässä kohtaa ei ole asiasta tietoa. Jimmy oli kuollessaan vasta 31-vuotias. Nuorempi veli Kevin oli tunnetusti 2010 Haukkojen ykkösvaraus ja edustaa tällä hetkellä Flyersia. Järkyttävä ja surullinen uutinen tähän päivään.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Maltillinen palkankorotus ja neljässä (tai käytännössä viidessä) vuodessa tasokaan ei välttämättä ehdi romahtaa ilman pahoja loukkaantumisia. Ensivaikutelma sopimuksesta on tosiaan hyvä.
 
RIP Naisten SM-sarja 1982–2017

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Omaan silmään Murphyn peli on kypsynyt kuin vanha viini ja mennyt pienin askelin parempaan suuntaan. Viime kaudella oli kenties joukkueen paras puolustaja. Tiedä vaikka parhaat vuodet ovat vielä edessä tai jos pitää viimeisen parin vuoden tasonsa, niin tämä sopimus näyttäytyy tuossa valossa jopa loistavalta.

Minulle tämä näyttäytyy nyt siltä, että puolustuksen runko rakentuu seuraavien vuosien aikana Jonesin, Murphyn sekä McCaben ympärille. Nuoret puolustajat voivat rauhassa kasvaa taustalla ilman sen suurempia paineita. Tilanteet muuttuvat NHL:ssä hyvinkin nopeasti ja tämän päivän näkymä voi olla hetkessä täysin toinen. Tästä näkymästä kuitenkin pidän, jossa nuorten puolustajien harteille ei ole liikaa lastattu ja puolustuksen runkoa on rakennettu jo kyntensä näyttäneiden pelaajien varaan.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Onhan tuo puolustus ihan todella kiva. Hyvin liikkuvia isokokoisia, nimenomaan puolustajia kolme kappaletta ja moderneja nuoria kiekollisia puolustajia siihen kylkeen. Tasapaino loistava, paperilla.

Kyllä tykkään.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Murphyn soppari oli ehdottomasti hyvä niin hinnaltaan kuin pituudeltaankin. Kuten aiemmin totesitte Murphy on parantanut peliään Chicagossa vuosi vuodelta ja on meidän puolustukseemme kova soturi.

Meillä on nyt neljä pakkia joilla on sopimus vähintään kolmeksi vuodeksi Seth Jones, Murphy, McCabe, ja Stillman. Tykkäsin myös Stillmanin otteista viime kaudella. Saa nähdä nouseeko omista varauksista kukaan joukkueen kärkipakeiksi...

Kyllä tämä rosteri on nyt sen verran vahvistunut ettei mun papereissani Collitonillakaan ole muuta mahdollisuutta kuin luotsata tämä jengi pleijareihin.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks
Erinomainen jatkosopimus Murphylle, helppo samaistua muiden palstaveljien kommentteihin. NHL:ssä tuskin monen muun seuran fanit tietää, kuinka hyvä pakki Murphy on. Puollustuksessa runko rupee näyttämään erinomaiselta ja takana kaksikko Fleury&Lankinen, niin pudostuspeleihin on mentävä.
 
5.3.2021 Juteeni - Miksi Ilves olisi jotenkin poikkeuksellinen vastustaja Tapparalle?

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tavoite on ilman muuta oltava pudotuspeleissä ja Collitonin johtama valmennustiimi saa nyt käsiinsä rosterin, jolla sinne on realistiset mahdollisuudet päästä. Samaan aikaan on hyvä muistaa, että puolet NHL:n joukkueista jää ilman pudotuspelipaikkaa. Keskisen divisioonassa tuosta tulee varmasti kova kilpailu ja näin ennakkoon ainoastaan Arizona voidaan laskea pois taistelusta. Toivotaan, että eväät riittävät tällä kertaa runkosarjaa pidemmälle. Mielenkiintoista on seurata samalla, että onnistuuko Colliton ja kumppanit paremmilla pelimerkeillä kohentamaan joukkueen pelaamista muutenkin parempaan suuntaan. Erityisesti viisikkopuolustaminen ja oman pään pelaaminen ovat täällä vahvasti suurennuslasin alla. Ei Fleurykään ihan mahdottomuuksiin kuitenkaan kykene.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Joo maalivahdeista ei pleijaripaikka jäänyt viimekaudellakaan kiinni, toki Fleury on tuolle osastolle hyvä lisä kokemusta.
Mun papereissa Colliton ei voi turvautua enää mihinkään tekosyihin jos joukkuepuolustus ei parane näillä päivityksillä.

Tulos tai ulos Collitonin osalta !
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Toimistoa tuuletettu jälleen. Mm. Jay Blunk ja James Gary ovat poistuneet rikospaikalta ja esim. CapFriendly-sivuston perustaja Dominik Zrim on palkattu strategiapuolen manageriksi. Blunk tuli haukkoihin Chicago Cubseista 2008 ja toimi John McDonoughin oikeana kätenä kunnes McDonough sai fudut. Gary toimi taas mentaalipuolen valmentajana ja on ollut nyt myrskyn silmässä tässä Brad Aldrcih jutussa. Maksumuurin takaa pääsee tarkastelemaan kattavammin toimistolla tapahtuneita muutoksia tässä lyhyen ajan sisällä.

 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Hyvä, että toimistoa on alettu tuulettaa. Mitä vähemmän McDonaughin hännystelijöitä, sen parempi. Olisi minun puolestani voitu laittaa koko paletti uusiksi ja potkia Bowmankin samalla oven avauksella, niin se sakki voisi odottaa rauhassa oikeuden toteutumista ja me muut voisimme taas keskittyä kiekkoon.

Jeremy Collitonilla on todellakin tulos tai ulos-kausi tulossa. Nyt ei ole enää tekosyitä, kun katsoo millä tavalla joukkuetta on vahvistettu ja nuorten pelaajien esiinmarssi on hyvässä vauhdissa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Blackhawks
Hyvä, että toimistoa on alettu tuulettaa. Mitä vähemmän McDonaughin hännystelijöitä, sen parempi. Olisi minun puolestani voitu laittaa koko paletti uusiksi ja potkia Bowmankin samalla oven avauksella, niin se sakki voisi odottaa rauhassa oikeuden toteutumista ja me muut voisimme taas keskittyä kiekkoon.
On tuo järkyttävä tapaus. Kyllä tuon Bowmanin tuolta pitäisi kenkiä samalla, kun kengitään USA:n olympiajoukkueen GM:n pestistä.
 
Gatorade me bitch!
(1)
  • Tykkää
Reactions: reme

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Jeremy Collitonilla on todellakin tulos tai ulos-kausi tulossa. Nyt ei ole enää tekosyitä, kun katsoo millä tavalla joukkuetta on vahvistettu ja nuorten pelaajien esiinmarssi on hyvässä vauhdissa.
Oma vaatimaton mielipide on, että nuorten esiinmarssi on hyvässä vauhdissa osittain juurikin Collitonin ansiosta, siksi itse en vielä laita tulos/ulos kautta käyntiin. Toki, jos ei mistään tuu mitään, niin silloinhan on ajateltava muitakin ratkaisuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy