Chicago Blackhawks 2020–2021

  • 229 909
  • 1 072

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ettet nyt sekoita Rasmus Dahliniin? ;-) Kaikki se mitä Boqvistista olen lukenut ja kuullut kertoo, että on asettanut tavoitteet itselleen korkealle. Eikää harjoittelun suhteen mistään ole kuulunut moitteita. Ilmeisen rento tyyppi olemukseltaan noin muuten. Ei tuolla tasolla enää kukaan pelkillä lahjoilla pelaa.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Ettet nyt sekoita Rasmus Dahliniin? ;-)

Tuskin kuitenkaan, tosin haluan antaa toivonkipinän Dahlinille. Tossa jengissä on vaikea puhjeta kukkaan + fudis pomo Krueger koutsina ei myöskään vakuuta. Noilla Sabres junnuilla kyllä jäi hieman musta-pekka käteen. Mulla on jotenkin sellainen mielikuva, että Krueger sai ahaa elämyksen viime kauden jälkeen ja suurella kiireellä kaikille piti saada massaa lisää ja heti-äkkiä-nyt suunnitelmalla. Jotkut veti tän hieman pitkäksi, kyllähän Ristolaisellekin tuli "hieman" lisää.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
No Krueger sai jo potkut, mutta se siitä ja Dahlin heitto nyt oli läppä. Mäkinen vaan teki samanlaista analyysia hänestä ulkonäön perusteella muutama viikko sitten, kun posket on pyöreät ettei ole urheilija jne.

***

Maaliskuun härkäviikot toivat lopulta 11 pistettä 14 ottelusta. Tuo saldo on vähintäänkin tyydyttävä tälle joukkueelle. Ennustin, että maaliskuun jälkeen pleijarijuna on karannut, mutta siellähän nämä ovat edelleen taistossa mukana. Kauden alkaessa kukaan tuskin uskalsi ennustaa, että joukkue pärjäisi näin hyvin. On helppo keskittyä negatiivisiin asioihin, mutta kokonaisuutena tähän asti ei voi kuin olla tyytyväinen joukkueen ilmeeseen. Kasvukipuja on nähty ja niitä tullaan näkemään jatkossakin. Sarja on kova ja vastustajat hyviä. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa matkaa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Puolustuspäähän Boqvist tarvitsisi rohkeutta mennä tilanteisiin. Ja uskomaton oli kauden alussa se hänen liikkeen hitautensa, en ole nyt päässyt näkemään luistelukilpasia onko jalka nyt jo kilpailukykyinen jos oikeasti tulee kiire.

Hyökkäyssuuntaanhan ne hänen assettinsa ovat ja kehitettävää kaverilla löytyy vielä runsaasti.
Mutta Adam on vasta 20-vuotias joten aikaahan on.
Ja jos tilanne olisi toinen niin edelleen hänelle voisi tehdä hyvää pelata Hogseissa isoilla minuuteilla.

Kokonaisuutena tuo Chicagon puolustus ja puolustuspelaaminen on kyllä luvattoman heikkoa puolustussuuntaankin. Vetoja omaa maalia kohden taitaa tulla liigassa eniten edelleen. Liikaa joutuvat maalivahdit seisomaan päällään illasta toiseen että tulosta saadaan aikaan.
Ja olihan tuo ensimmäinen erä Carolinaa vastaan melkein kuin kauhuelokuvaa olisi katellut :)
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Puolustuspäähän Boqvist tarvitsisi rohkeutta mennä tilanteisiin. Ja uskomaton oli kauden alussa se hänen liikkeen hitautensa, en ole nyt päässyt näkemään luistelukilpasia onko jalka nyt jo kilpailukykyinen jos oikeasti tulee kiire.

On kenties järkevää ettei hän mene kulmiin tuulispäänä, kun ei niitä kulmavääntöjä tai kaksinkamppailuja fyysisyydellä tule voittamaan. On fiksua pelata tilanteet toisella tavalla ja pelirohkeudesta on sanottava, että juuri siinä on tapahtunut paljon hyvää kauden edetessä. Puolustuspäässä puolustaa välillä oikein kelvollisesti mailalla ja muutenkin, mikä jää ehkä huomaamatta, kun ei loista millään Zadorovin kaltaisilla pommeilla. Boqvistin aikana on tainnut tulla vähiten takaiskuja tasaviisikoin Chicagon pakeista, jotka ovat pelanneet yli 20 ottelua tällä kaudella. Toki Boqvist on tainnut pelata vähiten tasaviisikoin noista, mutta on hoitanut ruutunsa ihan kelvollisesti. Ja kyllä sen nyt voi ihan omin silmin sanoa, että luistin liikkuu huomattavasti alkukautta paremmin. Suora luistelu ei nyt ole kuitenkaan se paras vahvuus.

Hyökkäyssuuntaanhan ne hänen assettinsa ovat ja kehitettävää kaverilla löytyy vielä runsaasti.
Mutta Adam on vasta 20-vuotias joten aikaahan on.
Ja jos tilanne olisi toinen niin edelleen hänelle voisi tehdä hyvää pelata Hogseissa isoilla minuuteilla.

Kyllä, kyseessä on vielä nuori puolustaja ja on hieman edellä sitä etukäteen kaavailtua kehityskäyrää. Sen jälkeen, kun Boqvist tuli takaisin karanteenista, on hän osoittanut kuuluvansa NHL:n puolelle ja kehittyy paremmin siellä pelatessa. Saa jo aika kivasti vastuuta ja peliaikaa kovemmassa sarjassa.

***

Blackhawks on tehnyt tulokassopimuksen puolustaja Isaak Phillipsin kanssa. Toimistolla on oltu ilmeisen tyytyväisiä viime vuoden viidennen kierroksen varauksen otteisiin Rockfordissa. Sopimus astuu voimaa ensi kaudesta.


***

Sattumoisin Ben Pope on tehnyt juuri jutun Boqvistista Sun-Timesiin.

Adam Boqvist’s accelerating development a bright spot in Blackhawks’ downturn

His offseason decision to switch his defensive tactics and emphasize positioning and stick usage rather than body contact when engaging opponents has also helped.

There have been some hiccups, such as when he left the front of the net and still allowed a centering pass to get through for the Predators’ first goal Saturday.

But every Hawks defenseman has made mistakes — Boqvist at least has committed fewer than most. His on-ice scoring chance ratio this season is actually best among all Hawks defensemen by a significant margin.

On the offensive end, Boqvist may not yet be the dynamic playmaker some expected, but he’s making more and more crafty plays.
 
Viimeksi muokattu:

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Tähän juuri kiinnitin eräässä tilanteessa Carolina pelissä huomiota kun Boqvist antoi vastustajan mennnä kulmauksessa ensin kiekolle ja alkoi sitten vasta sohia mailallaan vaikka olisi itsekin ehtinyt kiekolle.

"His offseason decision to switch his defensive tactics and emphasize positioning and stick usage rather than body contact when engaging opponents has also helped."
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Juu, jostain podcastista kuuntelin talvella, että tämä olisi (varsinkin ei fyysisten) puolustajien uusi tapa pelata. Riittää, kun antaa paineen kiekolle. Taklaaminen tälle ryhmälle on aina riski, koska sehän on pohjimmiltaan 1vs1 tilanne, jota ei saa hävitä omissa, tasuri on ok.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Bowman siis tosiaan valittiin Jenkkien olympiajoukkueen toimariksi vuoden 2022 kisoihin. Tehtävä vaikuttaa jonkin verran myös Blackhawksiin ja muu staffi saa nyt enemmän vastuuta kontolleen. Valinta on osoitus siitä, että Stanilla on arvostusta kiekkopiireissä, vaikka keskustelupalstoilla ja somessa häntä lytätään tämän tästä.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Maaliskuun härkäviikot toivat lopulta 11 pistettä 14 ottelusta. Tuo saldo on vähintäänkin tyydyttävä tälle joukkueelle.
Katselin Hawksin jäljellä olevaa otteluohjelmaa.

10 peliä kotona, 9 vieraissa

4 x CAR (1 kotona, 3 vieraissa)
4 x NSH (2 kotona, 2 vieraissa)
4 x DAL (4 kotona, 0 vieraissa)

2 x CBJ (0 kotona, 2 vieraissa)
2 x DET (0 kotona, 2 vieraissa)
2 x FLA (2 kotona, 0 vieraissa)
1 x TBL (1 kotona, 0 vieraissa)

ESPN:n listaus on paljon selkeämpi kuin NHL:n ja Blackhawksin kotisivujen tapa listata ottelut kuukausi kerrallaan.

Varsinkin huhtikuu on pudotuspelipaikan kannalta todella tärkeä Hawksille. Jos maaliskuun otteluohjelma olikin vaikea, niin huhtikuussa divisioonan kärkikolmikosta tulee kukin vain kertaalleen vastaan. Sen sijaan esimerkiksi keskinäisten otteluiden voitoilla juuri ohi kiilannut Nashville on vastassa neljä kertaa. Preds- ja Stars-kohtaamisissa ratkaistaan todennäköisesti pudotuspelipaikan kohtalo. Toki tasaisen hyvin pitää kerätä pisteitä muistakin peleistä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tärkeintä tässä on kenties se, että nuoret pelaajat saavat kokemusta tärkeistä peleistä. Jos pudotuspelipaikka tulee, niin se on tietenkin iso asia, mutta tässä joukkue saa tavallaan koko ajan maistaa pudotuspelien kaltaista tunnelmaa ja panosta. Siirtojen takaraja lähestyy ja todennäköisesti tuon jälkeen joukkue jatkaa loppukauden matkaansa entistä ohkaisemmalla rosterilla. Oletuksena, jos esim. Janmark ja Söderberg vaihtavat maisemaa vaihdossa varausvuoroihin jne..

Varaustilaisuudesta puhuttaessa olen jälleen iskenyt silmäni pariin nimeen kesän draftia ajatellen. Zachary L´Heureux olisi näistä toinen. Pieni, mutta pippurinen sentteri/laituri QMJHL:stä olisi mieluinen haku hieman myöhäisemmällä vuorolla ensimmäistä kierrosta. Tehnyt yli ppg-tahdilla pojoja Halifaxille tällä kaudella ja on todellinen sähikäinen kentällä. Toinen on Kirbyn pikkuveli Colton Dach, joka saattaa olla vapaana vielä toisella kierroksella, mutta on aloittanut Saskatoonissa vahvasti WHL-kauden (10gp 7+5) ja samaa tahtia jatkaen saattaa tehdä vahvan nousun scouttien listoilla. Hieman lätkäromantikkona fantasioin kahden ison veljeksen pelaavan samassa ketjussa tulevaisuuden haukoissa. Mutta siitä voi ottaa Bowman pari nimeä haltuun ja ei tarvi kiittää.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Olipa julma tapa hävitä. Kun Nashville ja Columbus hävisivät, niin yksikin piste olisi ollut kultaakin kalliimpi.

Eka puolisko pelistä oli taas vaikeaa. Hirveästi kiekonmenetyksiä eikä Reimerille saatu kunnollisia vetoja. Sitten pelistä saatiin kiinni ja toinen puolisko oli tasaista vääntöä. Strome on palannut hyvälle tasolle slumppinsa jälkeen ja pelasi ehkä kauden parhaimman pelinsä. Myös Dach parantaa peli peliltä.

Kukaan ei oikeastaan pelannut huonosti. Molemmille tuli erikoisia pomppumaaleja ja nyt pomppi harmittavasti Carolinalle yhden pompun enemmän.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Alusta loppuun oli fiilis, että takkiin tulee. Toki peli tasottui loppuun mentäessä, mutta olihan Hurrikaanit parempi jengi, vaikka kylmähän toi loppu oli. Toi Haukkojen tapa pelata ei oikein tuota ylhäällä mitään. Aina, kun halutaan voittaa, niin pitää lapioida loistavalla % sisään ja veskarin seisoa päällään. Kane oli jotenkin vaisu ja kiukkusen oloinen vaikkakin tarjoili totuttuun tapaan muutaman namun. Boqvistin "heikkous" tuli ekassa esiin vaikkakin olisi vihulaiselle siitä voinut 2min antaa kiekottoman estämisestä. Hyvällä % se kuitenkin toimitti kiekkoja viivasta maalille asti eikä blokkaajien syndeihin. Siitä plussat, kun on tullut solvattua viime aikoina. Uusi poika, en muista nimeä, oli ihan ok.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: reme

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Sanotaan se nyt alkuun, että Hurricanes on ihan helvetin kova joukkue. Siihen nähden ei voi olla kuin tyytyväinen, että Chicago pysyi kaksi peliä noinkin hyvin tuo ryhmän mukana. Hieman pelkäsin, että tästä pelistä tulee Carolinan näytöstä sisuuntuneena hävityn pelin jälkeen. Ensimmäinen erä näytti pelkoni osuvan toteen, mutta hienosti jätkät nousi taistelemaan pisteistä.

Ei vaan tällä kertaa riittänyt ja kirvelevä tappio aivan viime hetken maalilla. Siinä oli hetkeä aiemmin Kubalikilla paikka ratkaista toiseen päähän Kanen hienosta syötöstä. Aloitukset eivät menneet tällä kertaa aivan yhtä selkeästi Carolinalle. Se ratkaiseva aloitus kuitenkin hävittiin Suterin toimesta hyökkäyspäässä. Sen jos olisivat voittaneet ja pysyneet kiekossa, niin vähintään piste olisi jäänyt kotiin. Tässä katson myös hieman Collitonin suuntaan, että mikä idea laittaa Suter tuohon tärkeään aloitukseen, kun Storme tai Söderberg olivat kauhoneet noita Suteria huomattavasti paremmin ottelun aikana? Suter oli koko pelin vaikeuksissa aloituksissa ja sitten hänet palkitaan laittamalla tuohon paikkaan. En ymmärrä?

Carolinan ensimmäisessä maalissa olisi voinut tosiaan viheltää estämisestä jäähyn, mutta kenties tuomarit ajattelivat vain fysiikan lakien toteutuvan. Tuollaisista tilanteista kuitenkin yleensä vihelletään yhdeksän kymmenestä. No ei peli tuohon ensimmäiseen maaliin ratkennut. En osaa löytää pahaa sanaa oikein kenestäkään. Hyvä taistelu jälleen kerran, mutta vieläkään ei sellaista 60 minuutin vahvaa esitystä, jota tarvitaan mikäli näitä huippujoukkueita halutaan kaataa. Joukkueen kokemattomuus tulee osittain tässä ainakin esille. Taso heittelee vielä liikaa pelin sisällä. Brandon Hagel oli jälleen aivan loistava, ei voi kuin ihailla kaverin työmoraalia eikä peliälyssäkään ole valittamista. Dylan Stromelle isyys taitaa sopia, sillä on ollut todella pirteä nyt kahdessa pelissä peräkkäin.

Lauantaina Blackhawks piipahtaa Nashvillen vieraana ja sen jälkeen kaksi kotipeliä Dallasia vastaan. Noiden jälkeen neljän vieraspelin rupeama ja vastassa Columbus sekä Detroit kahdesti. Pudotuspelejä ajatellen kauden kymmenen tärkeintä ja ratkaisevinta ottelua päättyy kolmeen otteluun Nashvilleä vastaan, joista ensimmäinen vieraissa ja loput kaksi kotona. Seuraavat kolme viikkoa näyttävät pystyykö joukkue taistelemaan itsensä pudotuspeleihin. Kukapa olisi uskonut tätä ennen kauden alkua?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiHi

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Karmiva loppu mutta ei voi välttämättä sanoa että Chicago olisi voittoa pelistä ansainnutkaan. Ei vaan riittänyt esitys pelillisesti kun alussa oltiin taas niin purjeissa ja jatkuvasti takamatkalla.
Mutta kuten todettua Carolina on kova joukkue ja meidän taisteluilmeemme ei katoa parin maalin takamatkallakaan. Positiivinen tämän Chicagon joukkueen yleisilme on joka tapauksessa.

  • PLUSSAT
  • Kubalik oli tänään hyvä, maali ja viisi kutia maalia kohti.
  • Dach parantaa peliään ja oli jo näkyvämpi tänään paitsi aloitukset voitto yhdessä viidestä.
  • Wyatt Kalynuk uran eka piste ja millä kentän puhkaisevalla syötöllä Kubalikin maaliin.
  • Hagel sai pelin edetessa lisää vastuuta ja kuittasi maalin. (tämän kaverin peliä on vaan ilo katsella)
  • Stromella oli lähellä toinenkin ohjaus mennä maaliin.
  • MIINUKSET
  • Puolustuspäässä on ongelmia mm. toisen kiekon putsauksessa. Pahiten jopa Keith-Boqvist kaksikolla.
  • Janmark on hiipunut, ei ole enää niin näkyvä.
  • Kämpf jatkaa vaan taapertamistaan kakkosen keskellä &%¤#"!?=(/##%&
  • Mitä kuuluu Lucas Wallmark?
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mitä kuuluu Lucas Wallmark?

Alkaa olla selvä, että Wallmark ei kuulu joukkueen suunnitelmiin. En tiedä onko taustalla sitten jotain vammaa ja eikös hänelläkin tuo covid ollut, että onko sitten jotain jälkioireita tms.? Kurashev on myös saanut koko ajan vähemmän vastuuta tasaviisikoin ja näyttää nyt siltä, että pelaaminen on hieman hakusessa. Tiedän ettei ketjukoostumuksilla pelkästään asioita ratkaista, mutta jotain järkevämpää pitäisi nyt kokeilla. Kämpfin peluuttaminen ei avaudu nyt sitten yhtään.

Jonathan Toews olisi huikea apu tuonne aloituksiin ja muutenkin, mutta ei taida kapusta olla tällä kaudella pelaamaan. Onko sitten koskaan jää vielä arvailujen varaan, mutta ainakin Bowman totesi laskevan sen varaan, että ensi kaudella Toews on mukana. Hieman tässä alkaa kuitenkin jännittämään koko uran kannalta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: reme

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Onneksi pelin edetessä Kämpf istutettiin alemmas ketjuhierarkiassa, mutta onhan tuo nyt järjetöntä, että pääsee pelistä toiseen pelaamaan Hagelin ja Kubalikin kanssa. Varmasti Colliton ajattelee, että Kämpf tasapainottaa puolustussuuntaan, mutta toisessa päässä hän ei tajua hyödyntää Hagelin energian luomia tiloja eikä osaa ruokkia Kubalikia.

Nyt kun Dach on tullut takaisin ja pelillinen käyrä ylöspäin, niin ehdottomasti Kanen kanssa samaan ketjuun ja Suter kakkoseen Hagelin ja Kubalikin keskelle. Söderberg kolmoseen Janmarkin ja Stromen kanssa. Nelosesta tehtäisiin sitten energinen shutdown-ketju Kämpfin ja Carpenterin kanssa, jossa kolmas lenkki voisi olla Highmore tai Johnson. Tykkään Kurashevista, mutta tuonne nelosen laitaan hän ei vain sovi.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nyt kun Dach on tullut takaisin ja pelillinen käyrä ylöspäin, niin ehdottomasti Kanen kanssa samaan ketjuun ja Suter kakkoseen Hagelin ja Kubalikin keskelle. Söderberg kolmoseen Janmarkin ja Stromen kanssa. Nelosesta tehtäisiin sitten energinen shutdown-ketju Kämpfin ja Carpenterin kanssa, jossa kolmas lenkki voisi olla Highmore tai Johnson. Tykkään Kurashevista, mutta tuonne nelosen laitaan hän ei vain sovi.

Pitkälti samoilla linjoilla tästä. Siirtäisin tuosta vielä Suterin laidalle ja Stromen keskelle Hagelin&Kubalikin väliin. Kurashevin pelin hyytyminen voi olla seurausta tuosta peluuttamisesta eikä hänen parhaat puolet tule tuolla esiin. On kuitenkin enemmän kiekollinen jannu ja peliä tekevä kuin rikkova pelaaja. Entwistleä olisi mukava nähdä vähän enemmän tuolla nelosessa. Highmore on ollut ihan energinen, mutta ei oikein ole tuonut mitään lisäarvoa kentälle kuin pörräämistä sinne tänne. Johnsonista pidin niissä muutamissa peleissä, joissa vei jokaisen taklauksen loppuun ja toi fyysisyyttä kokoonpanoon. Kiekolliset avut hänelläkin hyvin rajalliset. Evan Barratt on myös mielenkiintoinen nimi, jonka näkisin mielelläni kokeiltavan pelissä tai parissa tällä kaudella.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Lucas Wallmarkin kausi Chicagossa näyttää menevän kyllä kaikilta osin ihan vihkoon. Toinen kenen pelit taitavat olla pelatut on Andrew Shaw.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Brandon Hagel OUT COVID-19 protokolla. Toivotaan ettei tämä ala poikia lisää nimiä tuohon listaan.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kerpele! Toivotaan, että suosikkipojan kohdalla kyse on vaan pikatestin aiheuttamasta väärästä hälytyksestä.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hinostroza sieltä sitten takas rosteriin! Stan jatkaa tuttua toimintaansa.

Hyvää pörräämistä varmasti taas saadaan ja enemmän hänellä on annettavaa todennäköisesti kuin vaikka pois kaupatulla Brad Morrisonilla.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Toivotaan tosiaan, että Hagelilla ei ole koronaa ja jää ainoaksi tapaukseksi.

Hinostrozan otan mielelläni takaisin. Klassinen Bowman-liike, jossa hankitaan entinen pelaaja takaisin, mutta tämän hyväksyn. Aikoinaan harmitti huolella, kun oman kylän poika jouduttiin antamaan Hossan kylkiäisenä Arizonaan.

En tiedä, varaudutaanko tällä jonkun nykypelaajan kauppaan vai tuodaanko täky Krakenille, mutta alaketjuissa on Vinnielle varmasti tilausta.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Vinnien paluu voi tarkoittaa myös vahvistusta Hogseihin.
Collitonin sokea piste Kämpf se vaan jatkaa kakkosessa harjoitusten kokoonpanoissa.
DeBrincat-Dach-Kane
Kubalik-Kampf-Kurashev
Janmark-Suter-Strome
Highmore-Soderberg-Carpenter
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
En tiedä, varaudutaanko tällä jonkun nykypelaajan kauppaan vai tuodaanko täky Krakenille, mutta alaketjuissa on Vinnielle varmasti tilausta.

Vai Hagelin pidempään poissaoloon? Tai jos Janmarkit ja kumppanit poistuvat pian rosterista ja sitä silmällä pitäen sitten näin? Vai saako Kurashev pian komennon farmiin? En tiedä, mutta eiköhän tämä pian selviä. Vaikka tämä on näitä Bowmanille tyypillisiä vanha bändi takaisin -liikkeitä, niin ei tämä nyt sikäli huono liike ollut kun ECHL-pelaajasta saatiin NHL-pelaaja. Kenties tämä auttaa myös Vinnietä, jos saa loppukauden ajaksi hyvän vireen päälle ja herättää taas kesällä kiinnostusta jossain päin NHL-karttaa? Sopimus päättyy joka tapauksessa tähän kauteen ja Hinostroza on kesällä vapaa kuin taivaan lintu.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Dachia on muuten ihan turha peluuttaa keskellä niin kauan kuin kaveri on aloituksissa noin luokattoman huono. Ja kun vielä häviää ihan satanolla suurimman osan aloituksistaan. Toisaalta eipä tuolla kovin monella muullakaan kulje ympyrässä, mutta joo.

Tule jo takaisin Jonathan Toews.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiHi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös