Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
”Pojat ei hävinny tänään, ne ei vaan voittanu”

Fordél

Jäsen
Havertz on huikea signaus Chelsealta. Hintakaan ei kuulosta pahalle. Nyt vaan kahtellaan, miten sopeutuu Lampardin systeemiin.
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
No, oikeasti on todettava, että Lampardin toiminta näyttää keränneen eniten arvostusta tämän siirron läpiviemisessä. Lampard oli jatkuvasti yhteydessä Havertziin ja sai hänet vakuuttumaan tästä projektista.
Tämä, Lampardin rooli on ollut iso jokaisessa hankinnassa. Ei pitäisi olla ainakaan yhdellekään hankinnalle epäselvää, mikä heidän rooli tulee olemaan ja mitä heiltä odotetaan nyt tai tulevaisuudessa.

Viikko tässä pitäisi vielä odotella ja sitten nähdään, mitä kentällä tapahtuu? Chilwell vetää jo aika tiukkaa omatoimista, joten voi hyvin olla jo pelikunnossa kauden avauksessa, vaihtopelaajan muodossa.
 
Viimeksi muokattu:

Fuzzy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Geelikonnan Touhutiimi
Onko Lloris-huhu vielä relevant vai mennäänkö vielä Kepalla? Itseäni ei kauheasti haittais jos sais uuden veskan, mutta eipähän mulla mitään Kepaakaan vastaan ole, nuorihan hän vasta on.
 
Kaikki alkoi siitä kun mä lopputilin sain...
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tuskinpa Kepa on mihinkään lähdössä, palkka ja mahdollinen hintalappu ovat liian korkeita. Rennesin veskaria on huhuiltu jo hetken aikaa.

Havertz jäi muuten Lontooseen ja valmistautumaan kauden aloitukseen. Tämä oli hyvä asia, ettei ole mukana UEFAn höpö-peleissä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Rennesin Eduard Mendya huhutaan veskariksi. Peter Cech entisenä Rennes pelaajana junaillut tätä mahdollista siirtoa.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock
Rennesin Eduard Mendya huhutaan veskariksi. Peter Cech entisenä Rennes pelaajana junaillut tätä mahdollista siirtoa.
Christophe Lollichon scoutannut ja Petr Cech hoitaa käytännön asioita. Eiköhän Mendy ole tuleva Chelsea-maalivahti kuten olen jo jokusen viikon ennakoinut.Pyrin saamaan tänään tai huomenna uuden kausiketjun auki. Hieman vielä avauksen kirjoittaminen kesken.
 
RELEASE THE KRAKEN
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ampadu lähti sittenkin lainalle, Sheffield Unitediin. Toivottavasti riittää peliaikaa, vaikka enemmän sitä on siellä luvassa kuin Chelseassa olisi ollut.

Mendyn pahvi pitäisi olla valmis parin päivän sisällä ja Declan Rice on edelleen kiikarissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy