Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Champions Hockey League 2019–2020

Viestiketju osiossa 'CHL' , aloittajana Tshekki77, 07.02.2019 klo 23.24.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Edellinen kausi saatiin pakettiin ja kun CHL:llä on nyt oma osionsa täällä jatkoajassa, niin olisiko paikallaan avata oma ketjunsa, jokaiselle kaudelle erikseen. Ja kun edellinen kausi tosiaan paketissa, niin miksi ei sitten seuraavan kauden ketjua auki jo hyvissä ajoin.

  Ensi kaudelle osallistujamäärä pysyy samana. Eli 32 seurajoukkuetta ympäri Eurooppaa pääsee kilpailemaan maanosamme mestaruudesta. Edelliseen kauteen nähden sellainen muutos kuitenkin tulee, että sveitsiläiset saavat ensikaudelle yhden joukkueen lisää kilpailuun ja puolestaan suomalaiset joutuvat luopumaan yhdestä paikasta.

  Myös karsintasysteemiä on muutettu hieman ja siinä, missä esim. HIFK onnistui parina viime kautena jouluttelemaan itsensä CHL:ään, pitkän kevään avulla, niin ensi kaudesta lähtien kisoihin pääsee mestareiden lisäksi parhaat runkosarja menestyksen kautta. Tarkoittaa siis sitä, että jos tuleva mestari on runkosarjassa neljän parhaan joukossa, riittää CHL paikkaan sijoittuminen neljän parhaan joukkoon runkosarjassa. Jos sitten tulee yllätys ja mestari tulisi sijoilta 5.-10. niin mestarin lisäksi kisaan pääsee runkosarjan kolme parasta. Ei ainakaan itselle mieluinen muutos, koska vaikka hyvinkin epätodennäköistä, niin jos esim pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kaikki kotiedun joukkueet putoavat, niin välieriin asti päässeistä joukkueista vaan mestari pääsee kilpailuun ja kolme muuta olisi ensimmäisellä kierroksella pudonneita.

  Vaikka kevät on vasta alkuasetelmissa, niin jo kolme joukkuetta on varmistanut paikkansa ensi kauden kilpailuun. Frölunda tietenkin hallitsevana mestarina, mutta sen lisäksi Saksasta Adler Mannheim pääsee DEL:in runkosarjan voittajana mukaan ja Itävallasta EBEL liigan runkosarjan voittajana mukaan pääsee ensikertalainen Graz 99ers.

  Wikipediassakin näyttäisi olevan jo sivu ensi kauden kilpailulle.
   
  Strongbow, JakeTheGreat, Pardus ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Koska tämän kauden Continental Cupin voitti kazakstanilainen seura ja koska CHL ei pidä kazakstania osana Eurooppaa, on CHL:n Board (mitenköhän tuo parhaiten suomentuu? Johtokunta?) tehnyt päätöksen, että tänä vuonna Continental Cupissa toiseksi tullut Belfast Giants saa paikan ensi kauden CHL:ään. Uutinen aiheesta löytyy mm. kilpailun nettisivuilta. Tämä tarkoittanee sitä, että ensi kauden CHL:ssä nähdään kaksi seuraa Iso-Britanniasta.
   
  Anzi tykkää tästä.
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Joukkueita alkaa pikkuhiljaa tipahtelemaan lisää ja viimeisimmän päivityksen jälkeen on taas neljä joukkuetta varmistanut paikkansa ensi kauden kilpailuun. Eli sveitsiläiset SC Bern ja EV Zug, saksalainen RB München ja Kärpät Oulusta. Nyt siis tiedossa jo 8/32 joukkuetta, eli neljäsosa.
   
  Anzi tykkää tästä.
 4. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  @Tshekki77 Mielestäni tämä muutos ottaa tulevaisuudessa joukkueet runkosarjan sijoitusten mukaan on erinomainen muutos. Se on lisäpalkinto runkosarjapeleihin ja lisäksi ei tule sitten mitään IFK:n tapaisia kevään komeettoja, jotka on seuraavana syksynä jo todella heikkoja. Samalla CHL -joukkueet alkavat tulla tutuksi, kun sinne pääsee vuosi vuodelta samoja kovia ja suuria seuroja. Runkosarjamenestys tuntuu menevän nimittäin enemmän suurseuroille, kuin pudotuspelimenestys.
   
  Walkin ja Euro71 tykkäävät tästä.
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Näinhän se voi olla, mutta se jättää myös sen teoreettisen mahdollisuuden, että CHL:ssä eivät esim. hopea ja/tai pronssi joukkue esiintyisi ja jos näiden tilalla olisi lopullisessa järjestyksessä vasta viidentenä tai alempana olevia, niin kyllä se ainakin omaan silmään pistäisi, vaikkei toki maailmaa kaada. Se vaan, ku CHL negailijat aina koittaa löytää erilaisia tekosyitä dissaamiseen, niin tässä CHL tuntuu jakavan potentiaalisen syötön suoraan lapaan.

  Ja toki sekin on täysin kannatettavaa, että runkosarjalle annettaisiin enemmän merkitystä. En vain näe, että se pitäisi tehdä CHL:n kustannuksella. Jos CHL haluaa olla aito mestareiden liiga, niin silloin siellä pitäisi pelata osallistuvien liigojen mestarit, kakkoset, kolmoset ja niin edelleen, eikä siis tehdä tällaisia kompromisseja osallistuvien Liigojen hyväksi. Toki ymmärrän senkin, että joissain liigoissa sijoitukset katsotaan runkosarja menestyksen mukaan ja kevään pudotuspelit ovat sitten ikäänkuin cup muotoinen lisä kauteen. Jäänyt vähän sellainen fiilis, että näin olisi esim. Iso-Britanniassa. Tuolloin toki ymmärrän, että myös lähettävät sen mukaan joukkueita, mutta omasta mielestä kustakin liigasta pitäisi lähteä kunkin liigan omilla määrittelytavoilla parhaat CHL:ään mukaan.
   
 6. Angelo Bronte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Tällä hetkellä CHL-paikkansa varmistaneet:

  Itävalta: Graz ja Wien
  Tshekki: Liberec ja Trinec
  Suomi: Kärpät
  Saksa: Mannheim ja München
  Iso-Britannia: Cardiff ja Belfast
  Ruotsi: Frölunda, Färjestad ja Luleå
  Sveitsi: Bern, Zug, Lausanne ja Biel-Bienne

  Kärpille erityisesti toiveissa vastustajat mieluiten Briteistä ja Saksasta (pl. Red Bull), itävaltalaisetkin olisivat aika mieleisiä. CHL:n lohkoarvonta tapahtuu siis MM-kisojen yhteydessä ja on ainut mielenkiintoinen asia mitä koko skoda cup pitää sisällään.
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2019 klo 14.41
 7. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, David Tomasek. Ja JYP.
  Omasta näkökulmasta tähänmennessä tulleista joukkueista Färjestad ja Luleå ois mielenkiintoisimpia vastuksia länsinaapurista, Tsekeistä Trinec ja Sveitsistä oikeestaan kaikki.

  Sääli vaan et ensi kausi taitaa olla välikausi JYPin osalta CHL:n suhteen.
  .

  ..muutenkin CHL:n suhteen haluaisin nähdä sen et edes joku puolivälierä/välieräpeli pelattaisiin lauantaiehtoona. Enemmän riskiä taitaisi olla (lähinnä taloudellisesta näkökulmasta) kuin mahdollisuutta, mutta samalla saisi rikottua vähän rutiineja sen suhteen et ei olisikaan perus "viikonloppuna kohdataan Tappara kotona"
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  CHL kaipaisi kyllä semmoiset vakiopelipäivät, aivan kuten fudiksen puolella.
   
 9. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Suomesta siis Mestareiden Liigaan Kärpät ja Tappara jo kuudetta kertaa sekä Pelicans täysin uutena tulokkaana.

  Neljäs paikka menee TPS:lle myös jo kuudetta kertaa ellei Suomen mestaruutta voita yllättäen joku runkosarjan sijoille 5-10 sijoittuneista porukoista.
   
  aurora borealis ja Euro71 tykkäävät tästä.
 10. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kärpät siis viidettä kertaa mukana turnauksessa, ei kuudetta. Joukkueet joilla on jo viisi osallistumista, eli ovat olleet joka vuosi mukana, ovat Tappara, TPS, HIFK ja JYP.