Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Champions Hockey League 2019–2020

Viestiketju osiossa 'CHL' , aloittajana Tshekki77, 07.02.2019 klo 23.24.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Edellinen kausi saatiin pakettiin ja kun CHL:llä on nyt oma osionsa täällä jatkoajassa, niin olisiko paikallaan avata oma ketjunsa, jokaiselle kaudelle erikseen. Ja kun edellinen kausi tosiaan paketissa, niin miksi ei sitten seuraavan kauden ketjua auki jo hyvissä ajoin.

  Ensi kaudelle osallistujamäärä pysyy samana. Eli 32 seurajoukkuetta ympäri Eurooppaa pääsee kilpailemaan maanosamme mestaruudesta. Edelliseen kauteen nähden sellainen muutos kuitenkin tulee, että sveitsiläiset saavat ensikaudelle yhden joukkueen lisää kilpailuun ja puolestaan suomalaiset joutuvat luopumaan yhdestä paikasta.

  Myös karsintasysteemiä on muutettu hieman ja siinä, missä esim. HIFK onnistui parina viime kautena jouluttelemaan itsensä CHL:ään, pitkän kevään avulla, niin ensi kaudesta lähtien kisoihin pääsee mestareiden lisäksi parhaat runkosarja menestyksen kautta. Tarkoittaa siis sitä, että jos tuleva mestari on runkosarjassa neljän parhaan joukossa, riittää CHL paikkaan sijoittuminen neljän parhaan joukkoon runkosarjassa. Jos sitten tulee yllätys ja mestari tulisi sijoilta 5.-10. niin mestarin lisäksi kisaan pääsee runkosarjan kolme parasta. Ei ainakaan itselle mieluinen muutos, koska vaikka hyvinkin epätodennäköistä, niin jos esim pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kaikki kotiedun joukkueet putoavat, niin välieriin asti päässeistä joukkueista vaan mestari pääsee kilpailuun ja kolme muuta olisi ensimmäisellä kierroksella pudonneita.

  Vaikka kevät on vasta alkuasetelmissa, niin jo kolme joukkuetta on varmistanut paikkansa ensi kauden kilpailuun. Frölunda tietenkin hallitsevana mestarina, mutta sen lisäksi Saksasta Adler Mannheim pääsee DEL:in runkosarjan voittajana mukaan ja Itävallasta EBEL liigan runkosarjan voittajana mukaan pääsee ensikertalainen Graz 99ers.

  Wikipediassakin näyttäisi olevan jo sivu ensi kauden kilpailulle.
   
  Strongbow, JakeTheGreat, Pardus ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Koska tämän kauden Continental Cupin voitti kazakstanilainen seura ja koska CHL ei pidä kazakstania osana Eurooppaa, on CHL:n Board (mitenköhän tuo parhaiten suomentuu? Johtokunta?) tehnyt päätöksen, että tänä vuonna Continental Cupissa toiseksi tullut Belfast Giants saa paikan ensi kauden CHL:ään. Uutinen aiheesta löytyy mm. kilpailun nettisivuilta. Tämä tarkoittanee sitä, että ensi kauden CHL:ssä nähdään kaksi seuraa Iso-Britanniasta.