Center Ice web-tv, ehkä jo tällä kaudella!

  • 1 294
  • 4

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
http://www.broadcastnewsroom.com/articles/viewarticle.jsp?id=108422

Voi jösses sentään, tuli touhutippa ja jännäkakka samanaikaisesti kun näin tämän jutun! Ei puhuta mitään Euroopasta mutta toisaalta en olisi kuullut että kukaan olisi hankkinut webbi-tv oikeuksia NHL:lle Suomeen eli pidetään peukkuja. Aion pistää mailia tuolle tyypille asap ja katotaan mitä kuuluu.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Daespoo sanoi:
Ei puhuta mitään Euroopasta mutta toisaalta en olisi kuullut että kukaan olisi hankkinut webbi-tv oikeuksia NHL:lle Suomeen eli pidetään peukkuja.

NASN on hankkinut ne koko Eurooppaan.

"NASN also has secured the exclusive European broadband and mobile rights enabling the streaming of live NHL games as well as non-exclusive rights to show highlights over the Internet and on wireless devices in Europe."

http://www.nhl.com/news/2005/10/237900.html

Tästä voisi jossain määrin päätellä että ei tule ainakaan Eurooppaan.

"He added that the NHL wants to make sure its broadband package is secure in order to protect its broadcast partners: NBC, Versus and the regional sports networks. "We've been testing it, but our primary concern is the security of the gating and the ability to make sure our broadcast partners are protected,"

Tämä tuote on siis tarkoitettu ns out of market peleille, eli ei näy jos jollain on tietyllä alueella yksinoikeudet. Kuten Versuksella, NBC:llä ja paikallisilla kanavailla on tiettyihin peleihin. Nythän tilanne on se että NASN omistaa yksinoikeudet Euroopassa kaikkiin peleihin joten tänne ei voi edes toimittaa out of market pelejä. Tai pitää korjata sen verran että tietenkin NASN saattaa tuota teknologiaa käyttäen ruveta pelejä näyttämään. Tai tietenkin korvausta vastaa luopua omista oikeuksistaan.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Noniin, se sitten siitä. Housut vaihtoon ja uutta matoa koukkuun. Saatanan saatana, alkaa vituttamaan tämä pelleily.

Olispa nyt se miljardi euroa lompakossa niin voisi alkaa hieromaan kauppaa.
 

rivet

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, ManU
Kylläpäs oikein innostuin kun luin otsikon, mutta nopeasti se laskikin kun luin ketjun viestit, olisihan se ollut liian hyvää ollakseeen totta. No, ei sillä, kyllä pärjään canal+ ja Tvu yms, mutta eipä tämä pahitteeksikaan olisi ollut.

Toivotaan että jossain vaiheessa saataisiin kunnolla toimiva netti tv NHL:llekin .
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
No ei nyt ehkä kannata olettaa sitäkään että missään nimessä ei tule. Kyllä varmaan NASN:illäkin on noita hommaamiaan oikeuksia kiinnostusta hyödyntää. Siinä nyt voi tietenkin mennä aikaa ja toki NHL:llän prioriteetti ensisijaisesti on Pohjois-Amerikassa, mutta neuvoteltavissa oleva asiahan tuo on, ettei nyt mikään mahdoton kuitenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös