Carrolsit Turkulaisille

  • 31 514
  • 300

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Burger Kingistä ym.

Viestin lähetti ipaz
Mäkilläkin lihat ja salaatit ovat myös kaikki Suomesta.

Salaatit voivat ollakin, mutta lihat saapuvat kyllä suurelta osin Ruotsista ja Saksasta. Näin he ainakin itse ovat esitteissään kertoneet. Joka lihanpalasta on kuulemma BSE-paperit mukana, ja mausta päätellen asiakas joutuu aina ne pihvin ja pullan mukana myös syömään. (Onko tämä sitten sitä luontoystävällisyyttä, kun ei jää niin paljon roskia; mene ja tiedä)

Sitten: Millä Peruna muuten perustelet väitettäsi siitä, että Hese teki nyt huonot kaupat, siis omalta kannaltaan? Hesehän teki omalta kannaltaan erinomaiset kaupat, sillä hintakilpailu vähenee ja ennen kaikkea Hesburger saa pääkaupunkiseudulta nyt haltuunsa kymmeniä hyviä liikepaikkoja, jotka ovat tuossa bisneksessä makua tärkeämpiä, ja joita sen muuten olisi ollut liki mahdotonta hankkia. Nimenomaan pääsy ruuhka-Suomen markkinoille lienee ollut kaupan tärkein motiivi ostajien mielessä. Carrolsiin tottuneet tietysti "vannovat nyt kostoa" ja ikuista boikottia, mutta uusi hampurilaissukupolvi kasvaa pian, sukupolvi, joka ei ole Carrolsista kuullutkaan: "Carrols on jotain yli kakskymppisten eläkeläisten juttuja!"

Hampurilaissukupolvien varttuminen ja vaihtuminen näkyy siinäkin, ettei täälläkään kovin moni enää muista Burger Kingin Suomen visiittiä, jota joku tuossa aiemmin hämmästellen kyseli. Burger Kingillä oli ravintolat Tampereen Keskustorilla sekä Helsingissä Kaisaniemessä ja Mannerheimin tiellä. Tampereen pulju avattiin syksyllä 1982 ja vaihtui yhdessä Mannerheimintien BK:n kanssa Mc Donalseiksi syksyllä 1984, kun ravintoloita Suomessa pyörittänyt yhtiö syystä tai toisesta vaihtoikin amerikkalaista "hevostaan". Kaisaniemi löi lapun luukulle.

Meikä oppi järsimään lättyä Burger Kingissä, ja kaipaus sen tuotteiden perään on edelleen olemassa. Vaan kun niitä ei enää Suomesta saa, niin on ollut tyytyminen muihin. Hyvinpä nekin ovat alas menneet järjestyksessä Hese, Carrols ----(pitkäväli)-----McDonalds. Teilläkin arvoisat carrolsimmeiset on vielä toivoa. Olen mielessäni vannonut Burger Kingin paremmuutta, mutta taas viime kesänä Roomassa se ei maistunutkaan enää niin hyvältä, kuin olin sen viimeiset pari vuotta muistellut maistuvan. Ihminen oppii uusille tavoille ja tottuu uusiin makuihin. Tsemppiä!

Burger King olisi toki ihan mukavaa saada vielä Suomeen, mutta nyt toteutunut kauppaa lienee viimeinen niitti näille haaveille. Burger Kingin (tai jonkun muun uuden yrittäjän) sauma olisi nimenomaan ollut jonkun vanhan toimijan ostamisessa, siis Hesen tai Carrolsin, koska Donalds tuskin myisi. Nyt parhaat kauppapaikat varsinkin Helsingin aluella ovat menneet. Mutta jos saataisiin edes se KFC.... (jonka kylläkin omistaa Burger King). Huoh! Toivotonta.
 
Viimeksi muokattu:

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Rolls

Viestin lähetti Tykki
Edit: Niin ja Rolssi ja Rolls ovat taas ihan eri juttuja. Klaukkalassa on tien toisella puolella tämä Rolls -ketjun hampparibaari ja toisella puolen Rolssi -niminen hampparikioski. Näistä kahdesta Rolssi on se vanhempi ainakin Klaukkalassa.
Näissä molemmissa Klaukkalan paikoista muutaman kerran käyneenä, suosittelen kaikille Klaukkalaan eksyville tätä Rolssi-nimistä kioskia. Ruoka on siellä ihan hyvää, mutta Rolls on suoraan sanottuna hanurista; mikään ei maistu miltään. Kuin pelkkää pahvia söisi.
 

Roswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Burger King Mannerheimintiellä?

Onko BK:lla ollut liikepaikka Mannerheimintiellä? Missä kohtaa? Kaisaniemen muistan hyvin. Kaisaniemen BK:n alakerrassa sai polttaa, joten siellä istuttiin joka ilta.

Carlon (Carrols) tapauksesta sen verran, että ainakin Clubi ja Iso-Caroliina pidetään Hesburgerin valikoimissa.

Nämä eri burgeriketjujen väliset eipäsjuupas ketjut on hauskoja ja todistaa että, joillain on vain maku sormessa ja sormi...! Makuasioista ei väitellä.

Muistan aina kun Helsingin vanhassa hallissa Jokerit pelasi Ässiä vastaan, niin Jokerien "Fanikatsomo" A3 oli varustettu "I Hate Hesburger" tarroin! Tarroja oli sitten liimattu joka paikkaan. Saattoi tapahtua myös silloin kun Jokerit pelasi SITÄ Palloseuraa vastaan. Ei voi muistaa.

Voi niitä aikoja.

Tässä voi ruveta vaikka laihtumaan!
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
niin kauan kuin minä muistan

about 25v on Carrollsseja kutsuttu Rolssiksi, joten
eka brandi-violaatio tapahtui, kun tämä puupäiden
"Rollssi" tuli kuvioihin mukaan.

no nyt sitten Hese aikoo muuttaa Carrollssit Heseksi.

joten Carrols R.I.P.

Hesestä ei tule muuta mieleen kuin Hesekiel ja se on kyllä
sillon lopun alkua

No Carrolssin mömmöihin on viimeaikoina kuulunut pikkupöpö
joka laittaa pakin sekaisin, eli ei haittaa......


Siirrymme 100% Ison pahan Mäkkärin linjoille..........
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Jii

Ja taas puhutaa ilman parempaa tietoa. Turussa on ainakin kaksi Carrolssia, Yliopistonkadulla ja länsikeskuksessa.

Itseasiassa vanhaa tietoa mulla siten oli, kun ei ole turussa tullut käytyä moneen vuoteen...jossain vaiheessa vaan se torin vieressä ollut Carrols lopetettu. Olisikohan ollut -96...
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Muistan jostain lukeneeni, että Coca Cola myy kalliimmalla, kuin Pepsi sen takia, että ihmiset ostaa sitä kuitenkin enemmän kuin Pepsiä. Mitään hintavertailua en kyllä ole tehnyt, mutta kai se on ne kuluttajat, jotka lopulta hinnat määräävät.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Mäkkäri vähensi kilpailua markkinoilla

Eiköhän koko prosessin takana olekin Mäkkäri, joka hintoja alentamalla kahmi kertaheitolla suuren osan kysynnästä ja varmasti oli tietoinen siitä, että kohta Carrols ketju ei täytä enää Keskon vaatimuksia sijoitetun pääoman tuoton suhteen. Näin mäkkäri sai kertaheitolla vähennettyä hintakilpailua, joka varmasti tulee näkymään tulevaisuudessa myös Mäkkärin omassa hinnoittelussa. Nythän mäkkäri voi hyvin nostaa hintojaan olemalla silti halvin hampurilaispaikka. Nostovaraa taitaa olla jopa kymmeniä prosentteja.

Taitaa olla melko hyvin etukäteen laskettu juttu tuo Mäkkärin hinnan alennus. Ilman hintasotaa meillä olisi luultavasti vieläkin kolme suurta hampurilaisketjua.

Ja sitten vaan odotellaan kuinka pysyvää tuo Mäkkärin hinnan alennus todellisuudessa on. Sellaisenahan sitä mainostettiin.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Jos nyt ihan asiaa puhutaan hampurilaisista, niin kyllä se on niin, että vanhoilta kunnon spydäreiltä saa ne parhaimmat ja rasvaisimmat purilaiset. Niihin ei Hese eikä Mäkki yllä ikinä.
 
Tykki kirjoitti:
Rolls löytyi ainakin jokin vuosi sitten Tampereen Hervannasta ja taitaa löytyä vieläkin.
Juu, tuossahan tuo on vieläkin. Tosin nykyään suurin osa tuosta liiketilasta on Makuunin käytössä. Välissä siinä ehti olemaan Makuunin lisäksi myös Telefonia. Nykyään asiakasmäärä on mielestäni melko vähäinen. Sen jälkeen kun Hervantaan tuli Hesburger, niin mielestäni Rollsin asiakasmäärä on vähentynyt selvästi.

Itse en ole moneen vuoteen Rollsissa syönyt, enkä varmaan syökään. Mielestäni Rollsissa on liian huono hinta-laatusuhde. Jossakin vaiheessa Rolls yritti saada pari liikettä lisää Tampereelle. Pian Hervannan liikkeen avaamisen jälkeen joskus 1995/1996, Rolls ilmestyi myös Tammelantorille. Tänä päivänä Tampereella taitaa olla vain kaksi Rollsia, juuri Hervannan Rolls sekä Siperian, eli Aamulehden/vanhan Finlaysonin talon Rolls.

Hesburgerin kerroshamppareista pidän varmaankin eniten, mutta Hesessä on melko kallista. Hese ja Mäkki valtaavat alaa nyt kyllä todella Tampereella. Hese juuri avasi liikkeen Hämeenkadun alkupäähän ja nyt se sitten vielä ottaa haltuun yhden Carrolsin Koskipuiston luota? Sitten Hämeenkadulla pelkästään olisi kolme Heseä. Ja Itsenäisyydenkadullakin on yksi. Turtolan melko uudesta Kodin Anttilan talosta löytyy yksi Carrols, joten Hesejä tulee tulevaisuudessa kyllä riittämään. Ihmettelen tosin vaan, jos eivät sulje edes paria liikettä.

Tämä siis tamperelaisen "näkökulmana".
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Ei rahaa turkulaisille!

Kyllä se vaan niin on, että turkulaisille en ropojani anna, perkele!

Hesburger kuuluu turkulaisuuteen yhtä kiinteästi kuin TPS, Turun Sanomat, Erkki Liesmäki ja Hannu Jortikka. Nämä ovat osaltaan muodostamassa turkulaisuuden läpeensä pahaa ydintä, jota vastaan pitää taistella armotta (vrt. War against terrorism).

Kun tuossa edellä puhuttiin boikoteista turkulaisia tuotteita kohtaan, eivät esimerkiksi Marlin juomat heti tuo mieleen turkua, mikä on valitettava totuus Heseeeen kohdalla. Sitä paitsi nakkikioskinpitäjä Salmela edustaa kaikessa vastenmielisyydessään periturkulaista "mulkeroa" ihmistyyppiä, joka näyttää olevan muutenkin vallallaan kyläpahasen pienissä piireissä.

Carrolsin poistuminen ei itseäni niin hirveästi hetkauta, sillä onhan kyseinen pulju leimautunut jo useamman vuoden "Hjalliksen imperiumiin kuuluvaksi". Toisaalta henkilökohtaisesti boikottini Carrolsia kohtaan ei ole ollut yhtä perusteellinen, kuin Heseä kohtaan. Aina sitä omat killinkinsä mielummin Hjallikselle antaa kuin turkulaisille. Nyt ei jäljelle jää kuin Mäkki. Jatkakaa vaan rauhassa sademetsien tuhoamista ja kehitysmaiden riistämistä, kunhan ette myy itseänne turkulaisille.

Täytyy myöntää, että olen yhden kerran syönyt Hesburgerissa. Ymmärrätte varmaan hairahdukseni, kun valoitan hieman taustaa. Olin luvannut itselleni käyväni em. turkulaisella nakkikioskilla jahka nään paikan päällä IFK:n voittavan TPS:n Turussa. Pleijareissa 2000 tämä ihme näki päivänvalon, ja meikäpoika suuntasi Heseen. Älkää kysykö, miltä purilainen maistui, sillä en varmastikaan voitonhumalaltani sitä kyennyt rekisteröimään. Toiste en ole Hesessä syönyt, enkä syö!
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Re: Snacky

Viestin lähetti Janos
Muistaako joku aika pitkäänkin vallinneen hampurilaisketjun SNACKY ? Niitten slogani oli kait "Jätä pressalle tilaa", ja ne myi hampurilaisten lisäksi muutakin pikaruokaa. Carrols osti kaikki Snackyt 1997...

löytyi myös slogan "Poliisi on ystävä", jota pidettiin liimattuna veneen nokkaan, jotta meitä nuoria lievästi nauttineita (kesäillasta) ei pysäyttäisi paha poliisivene.

Että silleen...
 

sani

Jäsen
Suosikkijoukkue
lukko, kärpät, ujk
Yes! Must noi Carrolsin safkat on aina ollu ihan ala-arvosia. Joskin en o käyny monesti syömässä. Silloin vaan ku muuta vaihtoehtoa ei ole ollut lähettyvillä. Tosi kuivia ja mauttomia. Hese on ehdottomasti paras. Nam!
Ja noist hinnoist sen verran, et ehkä siel Carrolsil oli halvat hinnat, mut ei o enää. = ) Eli mihin johti liian halvat hinnat? Tuotti liikaa tappiota ja siks myytiin pois. Nyt on toivoa, et toi meitin lähel oleva Carrols muuttuu Heseks. YES!
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti sani
Yes! Must noi Carrolsin safkat on aina ollu ihan ala-arvosia. Joskin en o käyny monesti syömässä. Silloin vaan ku muuta vaihtoehtoa ei ole ollut lähettyvillä. Tosi kuivia ja mauttomia. Hese on ehdottomasti paras. Nam!
Ja noist hinnoist sen verran, et ehkä siel Carrolsil oli halvat hinnat, mut ei o enää. = ) Eli mihin johti liian halvat hinnat? Tuotti liikaa tappiota ja siks myytiin pois. Nyt on toivoa, et toi meitin lähel oleva Carrols muuttuu Heseks. YES!

Ollaanpa termien kanssa tarkkana. Carrolsin liikevaihto oli keskon liikevaihdosta 0,5% eli aika marginaalista liiketoimintaa Keskon kannalta. Samalla koko hampurilais bisneksen tuotot laskivat, suhteessa aikaisempaan. Carrolsin liiketoiminta ei ollut tappiollista vaan yksinkertaisesti tuotti liian vähän sijoitettua euroa kohden, jotta suuri Kesko olisi viitsinyt panostaa toiminnan kehittämiseen.

Jos joku on valmis investoimaan Hesen Burgereihin pienen omaisuuden niin siitä vaan, minä marssin maciin tai 3,5 euron pitsalle (sisältää kahvin ja salaatin). Heseen en edelleenkään eksy.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ketä normaali ihminen pystyy syömään Mäkin ruokia niin s......nan kamalia maistuvat ihan näiltä mikro hampurilaisilta kuivia paskoja eikä kyllä huvita syödä mitään rotankynsiäkään
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Vähän tottumuskysymys

Mutta jumalauta sentään jos LA-Areenan Carrolsit muuttuvat HESBURGEREIKSI! Siis ei saatanan saatana sitä häpeää ja surua. Kehtaako sitä enää ostaa edes kausikorttia kyseiseen paikkaan?
Kyllä tässä nyt ollaan menty liian pitkälle. Olisivat antaneet edes nimen pysyä samana....

Ja kuten joku sanoikin, TODELLAKIN imago on tärkeä. Ne kaameat mainoksetkin mitä Hesburger syytää, ovat omiaan luomaan vahvaa boikottia kyseistä paikkaa vastaan. Se on kaikessa vastenmielisyydessään ykkönen...ja itse luonut sen kuvan. Yksi kerta tulee mieleen kun olen siellä syönyt, ja olipa melko karmaiseva kokemus. Kyseinen kerta oli viime kesänä Espoontorilla eli siinä kauppakeskuksessa. Jonkun kerrosburgerin ostin, joka ei todellakaan maistunut erityisen hyvältä jos nyt ei älyttömän huonoltakaan, mutta itse paikan taso oli niin paska, että huhhhuh. Pöydät oli varmaan pyyhitty viimeksi toissavuonna, ja roskia joka puolella. Vaikka Mäkki edustaakin ilkeää Jenkkiroskaa ja globalisaatiota parhaimmillaan, hoitaa se sentään kaiken paljon paremmin kuin Heseeeeee kuten Turussa sanotaan. Joten mieluummin rahat sille.

Hmmm...jos Heseeeeeestä tulisi monopoli Suomeen, olisi se todennäköisesti loistava asia ainakin PK-seutulaisten terveydelle! Kukaan ei enää söisi hampurilaisia....

Häpeäkseni on todettava, että Marlin juomista Rybb&Deckers on aika hyvää....tulee juotua silloin tällöin. Huonolla omallatunnolla tosin.
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Janneone
Hellsinkiläiset tuntuvat olevan kovin kateellisia kun ei ole itsellä mitään niin hyvää kuin Turkulaisilla.
No kertokaas nyt, mitä hyvää teillä Turussa sitten oikein on. Ja vastaukseksi EI kelpaa Hesburger.
 

Digwiid

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Viestin lähetti Janneone
Hellsinkiläiset tuntuvat olevan kovin kateellisia kun ei ole itsellä mitään niin hyvää kuin Turkulaisilla.


Jos sun miellestä hesen safka on hyvää niin sulla on kieroutunut maku niin kuin yleensä turkulaisilla on ;) ;) :D
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jotain hyvää Turuust...

Kyllä Hesen "murkinat" on pikaruokaloiden parhaimmistoa, joten henkilökohtaisesti en menetä mitään, vaikka Carrolsit katukuvasta häviävätkin.
 

Demon Allbran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Murkinoitiinpas tänään koko perheen kanssa Kupittaan Hesessä, ja neljän aterian toimittaminen pöytään asti kesti - yhtään liioittelematta - 20 minuuttia.

Pahinta kaupassa on se, että Turusta katoaa se ainoa "kompromissipaikka". Kun itse olen aina vastustanut Hesburgeria ja monet kaverini puolestaan Mäkkiä, Carrols on ollut sopiva valinta. Perkele.

Hesen kuuluisista mainoksista... Niiden takana on ainakin veljeni mukaan Hesen oma mainostoimisto! Miettikääpä sitä. Sinneköhän kaikki lahjattomat mainosalan ihmiset päätyvät? :rolleyes:
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
kyllä harmittaa. Se Hesemies sanoi että Clubi säilyy "ainakin" kampanjatuotteena. Paras ois. Toivottavasti sitä ei mainosteta millään "herroille ja hemmoille" -tuuballa. VOI HERRANJUMALA! Kyllä ne Carloksen kaksi entistä IT-miljonääriä oli sentään jotain.

Olin nälissäni kerran pakotettu Aleksin Heseen Helsingissä. Läheiset Carlokset oli tupaten täynnä, mutta Hesen "asiakastulvaa" riitti palvelemaan yksi kassa. En viitsinyt laskea kuinka MONTA ranskalaista perunaa sain, mutta tosi vähän niitä oli. Säälittävää.

Hesemies valittaa, että nykyisillä hinnoilla ei burgeribisnes voi olla kannattavaa. Samaan aikaan äijän lafkoissa on kalliit hinnat, annokset pieniä, ja markkinointibudjetti varmaan alle 100 € (mainoksien laadusta päätellen). Hesen toiminta on varmasti tuottoisaa tällä konseptilla, (äijä antaa haastattelunsa huvipurtensa kannelta, jahdin nimi lienee Hesus? ;)), mutta onko konsepti oikea tulevalle markkinajohtajalle? Eikös niillä ole jotain tekstiviesti-chattejakin..? Tällaisella keskinkertaisella tuotteella, jolla ei ole oikein imagoakaan ei tässä maassa markkinaosuutta nosteta.

Etelä-Suomessa, jossa Hese ei koskaan ole oikein kovassa huudossa ollut, ja missä erittäin suuri osa myynnistä tehdään, Carloksen asiakkaista valtaosa tulee siirtymään Mäcin asiakkaiksi. Hesen hinnat pysyy korkeina ja annokset pieninä, kun tilavuokrat Etelä-Suomen isoissa kapungeissa ovat hieman korkeampia kuin jossain Noormarkussa. Asiakkaita ei käy samassa suhteessa kuin on ravintoloita, ja homma ei olekaan enää kannattavaa. Hesemies myykin koko roskan jollekin uudelle yrittäjälle, ja ryhtyy itse papiksi. Carrols palaa katukuvaan, Clubin paluuta juhlitaan monta viikkoa, ja ihan älyttömillä tarjouksilla..:)

Carrolshan on alunperin jenkkien brändi. Sibylla yritti maihinnousua Suomeen tässä taannoin, mutta samanlainen konsepti ei toimi täällä, kun toimii Ruotsissa. Kertokaas Ruotsissa asustelevat, onko siellä ollenkaan sellaisia nakkikiskoja, missä joku mummeli myy niitä torttuja, ilman että kiska kuuluu mihinkään Gatuköket tai Sibylla-ketjuun?

Clubi on hyvää, mutta jos sitä mainostetaan telkussa Junteille ja Jupeille niin jää heseclubit aika usein kyllä liuskalle.

vtu.
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täähänon ihan oikein ylpeille hesalaisille

Joopati joo! Kun tätä kehäteiden sisäpuolelle pakkautuneiden Clubin jäystäjien itkua turkulaisten (vai turkulaisen?) tekemästä vääryydestä on aikansa lukenut ja kuunnellut, ei edes tälläinen perinteisen tamperelaisen "Turku-antipatian" sisäistänyt henkilö voi muuta sanoa kuin että "se oli Hesemies miehen työ!" Kerrankin ne maailmanomistajat saavat maistaa omaa pullaansa (heh-heh, eivät enää kauaa ;) ) ja kärsiä kauhean juntti-imagon tunkeutumisesta urbaaneille kotikulmilleen. Ihanaa, Hese, ihanaa!!!

Viestin lähetti Cosmo

Tällaisella keskinkertaisella tuotteella, jolla ei ole oikein imagoakaan ei tässä maassa markkinaosuutta nosteta.

Tässähän se on helsinkiläisen hampurilaisten ystävän suurin ongelma on ollut ja vielä pahemmaksi vaan käy. Kun hän lähtee lättyään syömään, mieltä askarruttaa: "Näkeekö naapurit mun, jos mä meen Heseen, siis rapistuuks mun imago, ettei ne vaan luule et mä oon joku juntti, siis saiskohan Mäkistä jotain autotarraa hämäykseks tai sillee?"

Viestin lähetti Cosmo
Etelä-Suomessa, jossa Hese ei koskaan ole oikein kovassa huudossa ollut, ja missä erittäin suuri osa myynnistä tehdään.
Nyt vähän kredittiä pöndeillekin, jooko? Hese on viime vuonna laajentunut rankasti ja ollut koko ajan erittäin kannatava bisnes. Kun sen "imago ei ole riittänyt" Helsingin valloitukseen, tuotto on kai revitty jostain muualta päin maata. Siis Helsinki ei olekaan kaikki kaikessa? Vaan nytpä alkaa huuto paranemaan kehäteiden syrjässäkin, kun kilpailija ostettiin pois, ja ennen kaikkea kilpailijalta ostettiin parhaat liikepaikat, mikä lienee ollut kaupan tärkein motiivi.

Viestin lähetti Cosmo
Carloksen asiakkaista valtaosa tulee siirtymään Mäcin asiakkaiksi.

Onko tämä varma tieto? No onhan se selvää, että imago on tärkeä ja sitä kannattaa vaalia. Lähempänä voisi kyllä olla vaikkapa jako, jossa 25% rupeaa imagosyistä mäkkiläisiksi, 25 % muistelee juuriaan Hesellä ja loput 50% eivät oikein osaa päättää, ovatko mitä ovat vai esittävätkö hesalaista. Minä luulen, että Hesemies on ihan tyytyväinen, jos aluksi vaikkapa puolet siirtyvät Clubista kerrokseen, sillä sekin jo tarkoittaa Heselle aikamontaa uuttaa asiakasta. Ja jos ravintoloita on liikaa, niin lähekkäin olevissa on sulkemisen varaa.

Moni täällä "vannoo" tapahtuneen kaupan huonoksi Hesburgerille, koska he tarkastelevat sitä vain omien kulutustottumustensa ja urautuneiden tapojensa vinkkelistä. Minä sanoisin, että bisnesmielessä Hesburger teki erittäin onnistuneen vedon. Totta kai meille kuluttajille homma on siinä mielessä ikävä, että valikoimat pienenevät. Mitä kuitenkin tulee hintakilpailuun, niin ette kai te luulleet, että (mäkin jaC:n) hintakilpailun piti jatkua maailmantappiin. Eiköhän niillä ollut vain tarkoitus jonkin aikaa kasvattaa markkinaosuutta, jotta ketjuilla olisi lisää uskollisia asiakkaita, jotka nähtyään markkinaosuuksien kasvusta tehtyjä todella hienoja mainoksia pian maksaisivat lätyistään sen "normaalin" hinnan. Nyt hintakilpailu päättyi n. puoli vuotta etuajassa.

Viestin lähetti Cosmo
Hesemies myykin koko roskan jollekin uudelle yrittäjälle, ja ryhtyy itse papiksi. Carrols palaa katukuvaan, Clubin paluuta juhlitaan monta viikkoa, ja ihan älyttömillä tarjouksilla..:)

Sitten kun Hesburger menee myyntiin, niin pitää toivoa, että Salmela tekee meille suomalaisten enemmistölle vielä yhden pienen palveluksen eikä sisällytä kauppaan Carrolsin tuotemerkkejä eikä reseptejä. Kiusaa se on pienikin kiusa.

Nimim. "Viimeeksi eilen Clubburgerin ja Pekonijuuston ahminut"
 
Viimeksi muokattu:

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Janneone
Hellsinkiläiset tuntuvat olevan kovin kateellisia kun ei ole itsellä mitään niin hyvää kuin Turkulaisilla.

Onhan niillä paljon parempaa, välisarjavastustajat! :D
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voiko joku väittää Hesburgerin mainosten olevan parempia kuin Carollsin? Älkääkä ohjatko kysymystä sivuraiteeelle sanomalla, että mainoksilla/imagolla ei ole merkitystä, jos burgerit on parempia.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Vahva huhu!

Olin äsken Carrolsissa ja tiedustelin työntekijältä, milloin kyseinen ravintola muuttuu Hesburgeriksi, hän vastasi näin: "Ei välttämättä muutu ollenkaan. Kuulin, että Carrols ja Hesburger yhdistyisivät ketjuksi nimeltä BURGER- IN, jossa on pari Carrolsin ja useita Hesburgerin tuotteita. Tää on kuitenki vast huhu".

Tämä kuulostaisi vähän oudolta siltä kantilta, kun Hesellä on kuitenkin myös vahva brändi ja näinhän molempien tuotemerkki poistuisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös