Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
Vaikkakin 'Canesin mahtava kausi edelleen jatkuu, niin otetaan jo ennakolta katse tulevaan...

Sopimustilanne...

Cam Ward - sopimus 2006-2007
Martin Gerber - UFA
Craig Kowalski - RFA

Bret Hedican - sopimus 2006-2007 ja 2007-2008
Oleg Tverdovsky - sopimus 2006-2007 ja 2007-2008
Glen Wesley - UFA
Aaron Ward - UFA
Frantisek Kaberle - UFA
Niclas Wallin - UFA
Mike Commodore - RFA
Andrew Hutchinson - RFA
Anton Babchuk - RFA
Chris Hajt - RFA
Derrick Walser - RFA

Cory Stillman - sopimus 2006-2007 ja 2007-2008
Andrew Ladd - sopimus 2006-2007 ja 2007-2008
Ray Whitney - sopimus 2006-2007
Kevyn Adams - sopimus 2006-2007
Josef Vasicek - sopimus 2006-2007
Rod Brind'Amour - UFA (option 2006-2007)
Mark Recchi - UFA (option 2006-2007)
Matt Cullen - UFA
Craig Adams - UFA
Doug Weight - UFA
Justin Williams - RFA
Eric Staal - RFA
Erik Cole - RFA
Chad LaRose - RFA
Keith Aucoin - RFA
David Gove - RFA
Gordie Dwyer - RFA
Stephen Peat - RFA

Joten paljon ei vielä sopimuksia JR:llä ole ensi kautta ajatellen. Ja kun tiedetään Carolinan "oma palkkakatto", niin ainakin Tverdovskyn huimat 2,5 miljoonaa menee täysin hukkaan, jos ei mahdu edes pelaavaan kokoonpanoon. Toisaalta Wesley ja Wallin eivät enää välttämättä ole ensi kaudella joukkueessa mukana, varsinkin jos (ja kun) Stanley Cup tulee kotiin. Myös Wardin ja Kaberlen pitäminen voi olla vaikeaa, ainakin molempien. Tärkeintä onkin pitää Commodore ja Babchuk joukkueessa. Ja Jack Johnson sitten kun kaveri päättää lopettaa yliopistopelit... Ja onhan siellä monia muitakin lupaavia puolustajia varattuna. Yhtä huippupakkia tarvitaan edelleen!

Hyökkäyksessä Staal, Cole, Williams ja Cullen sopimuksiin, ja tietysti Brindyn pitää myös jatkaa kapteenina. LaRose ja C.Adams ovat myös hyviä neloskentän pelaajia, ja Rosie ehkä enemmänkin. Weightin ja Recchin tilanteeseen ei kyllä osaa sanoa mitään, ehkä parempiakin olisi tarjolla. Omia lupaavia hyökkääjiä ei hirveästi ajasarjoista löydy...

Wardo on loistanut maalivahtiosastolla playoffeissa, mutta pitäisin myös Martyn mielellään joukkueessa. Hyvä kaksikko tulevalle kaudelle. Ja katsottaisiin sitten seuraavalla kaudella joko Kevin Nastiuk olisi valmis nousemaan NHL:ään...tai jopa Justin Peters...
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
[QUOTE='canes83]
Hyökkäyksessä Staal, Cole, Williams ja Cullen sopimuksiin, ja tietysti Brindyn pitää myös jatkaa kapteenina. [/QUOTE]

Taitaa tulla aika kallis kesä Carolinassa, ainakin Staalin ja Colen diilit voivat tulla kalliiksi. Paljon on UFA pelaajia joten aika monet heistä saattavat vaihtaa maisemaa riippuen siitä mitä tapahtuu näiden kaverien kanssa.

Staalille voisi kaavaille saman tasoista diiliä kuin Nashillä, tosin mielestäni on paremmasta pelaajasta kyse ja kun liigan tulot ja katto ovat kasvaneet niin Staal ei tyydy välttämättä Nash tasoiseen diiliin vaan vaatii jotain lähempänä Richardsin sopimusta. Tietenkään pitkää sopimusta ei ole pakko nyt tehdä vaan RFA pelaajana Carolina oikeudet tulee pitämään ja asiassa voidaan mennä vuosi kerrallaan mutta varmasti Carolinan toiveissa on saada pitkä sopimus aikaiseksi mutta se ei varmasti tule olemaan ihan helppoa tai halpaa.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaberle jatkaa

Kaberle jatkaa Raleigh'ssa 4 vuotta 2,2 milj / kausi.

Tästä on puolustusosaston rakentamista hyvä jatkaa. Mielestäni varsin halpa pahvi ottaen huomioon kuluneen kauden. Aaron Ward, Niclas Wallin ja Andrew Hutchinson ovat kolmikko, joille The News & Observerin mukaan on laitettu sopimustarjous menemään. Wesley luultavasti lopettaa. Lisäksi Gerber aikoo katsastaa UFA-markkinat.
 

Seneca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina, Vancouver, SaiPa
Juu, hyvä diili varsinkin kestonsa suhteen kun näyttää että puolustajien palkkatrendi on kohoamaan päin. Kaberle on Hedicanin ohella yksi harvoista oikeasti kahden suunnan pelaajista: Hurricanesin puolustajien pistepörssikärki sekä runkosarjassa että pleijareissa ja ihan pätevä vääntäjä omassakin päässä. Fyysisyyden puutetta lukuunottamatta todella hyvä pelaaja. Vieläköhän Cup-huumassa saisi muutaman muunkin UFA-tason kaverin pysymään seurassa käypään hintaan...

Viime päivinähän sekä Brind'amour että Laviolette tekivät uudet 5-vuotiset sopparit joten jatkuvuuteen organisaatiossa ollaan selvästi panostamassa. Carolina nauttii kuulopuheiden mukaan pelaajien keskuudessa varsin lojaalin työnantajan mainetta, nähtävästi väite pitää paikkansa. Staalille ollaan niin ikään tarjoamassa tulevaisuuden franchise-pelaajalle sopivaa pitkäkestoista diiliä. Lisäksi kaikki muut RFA-jannut (Cole, Williams, Commodore, Hutchinson) saivat qualifying offerit, tosin LaRosea ja Hutchia lukuunottamatta kukaan ei tule tyytymään 10% indeksikorotukseen.

Puolustus näyttää menevän uusiksi, ennen Kaberlea voimassaolevat sopimukset löytyivät ainoastaan Hedicanilta ja Babchukilta. Wesleyllä ei välttämättä riitä potkua enää yhteen rajuun kauteen ja Wallin harkitsee paluuta Luulajaan. Ukrainan pommittaja Babchuk tulee saamaan lisää peliaikaa ensi kaudella veteraanien väistyessä. Aaron Ward olisi tärkeä saada pidettyä joukkueessa muttei ihan mihin hintaan tahansa. Commodorenkin tuleva liksa liikkunee 1,2 - 1,3 miljoonan tienoilla.

Hyökkäyspuolella Staalin ohella joukkueen kasvoihin kuuluvat Justin Williams sekä Erik Cole, joista jälkimmäisen markkina-arvo saattoi laskea tuntuvastikin loppukauden loukkaantumisen myötä. Ihan hyvin näytti kaveri silti pommittavan vikoissa finaalipeleissä joten eiköhän uuteen kauteen päästä täysin puhtaalta pöydältä. Hurricanes on ilmoittanut julkisesti vastaavansa mihin tahansa heistä tehtyyn tarjoukseen mutta varmasti agenttien kanssa sorvataan pitkiä jatkosopimuksia tälläkin hetkellä.

Matt Cullen sen sijaan on täysin vapaa agentti, joka on ilmoittanut haluavansa pelata nimenomaan Canesissa ja Lavioletten alaisuudessa joten lähellä jatkosopimusta ollaan tälläkin saralla. Hyvä ja monipuolinen pelaaja, ehdottomasti pitämisen arvoinen kunhan ei liikoja pyydä. Saisi varmasti vapailta markkinoilta rahallisesti paremman tarjouksen kuin Carolinasta, kuinka paljon se tulee vaikuttamaan?

Vanhana Whalers-fanina täytyy aina tarkasti seurata Geoff Sandersonin UFA-kesiä, josko palaisi Carolinaan. Tiedä tosin mitä käyttöä nykyisellä joukkueella moiselle kakkosluokan sniperille olisi mutta saahan sitä toivoa.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tässä on nykyhetken sopimukselliset pelaajat Hurricanesissa. Sopimuksen alla on siis 11 pelaajaa

Maalivahdit

Cam Ward $684,000

Puolustajat

Oleg Tverdovsky $2.5 million
Bret Hedican $2.432 million
Frank Kaberle $2.2 million
Anton Babchuk $900,600

Hyökkääjät

Rod Brind’Amour $4 million
Cory Stillman $1.75 million
Ray Whitney $1.5 million
Josef Vasicek $1.3 million
Andrew Ladd $984,200
Kevyn Adams $725,000

Yhteensä sopimuksissa kiinni $18 975 800

Sopimukset on kirjoittamatta vielä seuraavilta RFA ja UFA pelaajilta:

Doug Weight $5.7 million UFA
Mark Recchi $2.28 million UFA
Aaron Ward $1.52 million UFA
Justin Williams $1.22 million RFA
Erik Cole $1.14 million RFA
Martin Gerber $1.06 million UFA
Glen Wesley $1 million UFA
Eric Staal $942,400 RFA
Niclas Wallin $836,000 UFA
Matt Cullen $668,800 UFA
Craig Adams $465,000 UFA
Andrew Hutchinson $450,000 UFA
Mike Commodore $450,000 RFA
Chad LaRose $450,000 RFA

Näistä Erik Cole ja Staal tulllaan kiinnittämään, mutta huomattavasti isommilla liksoilla. Staalille arvelisin tarjottavan pitkää ainakin Brindyn palkkaa vastaavaa summaa aluksi ja sopimus luultavasti kallistuu loppua kohden. Cole tullee saamaan 3,5 millin tienoille. Wesley lopettanee, Gerber lähtee pois. Commodore pelasi upean kauden ja alle miljoonan hänen nimeään ei paperiin saada. LaRose olisi hyvä pitää ja luultavasti pienellä korotuksella hän tulee jäämään. Justin Williams onkin aika kinkkinen tapaus. Onko hänelle varaa maksaa sen mitä hän pyytää? Luulen hänen pyyntönsä olevan yli 2 miljoonan jopa lähelle kolmea ja mikäs pyytäessä niin hyvän loppukauden hän pelasi. itse arvelisin Weightin palaavan takaisin Bluesiin niinkuin hän jo siirtyessään toivoi ja Recchi voi olla liian kallis verrattuna saavutettavaan hyötyyn. Siiten onkin vielä Aaron Ward, joka olisi tärkeä puolustaja saada pidettyä, mutta epäilen vahvasti hänen siirtyvän uusiin tai vanhoihin maisemiin. Cullen ilmoittanut halunsa jäädä Carolinaan, mutta hinta on varmasti yli miljoonan taalan.

Itse ajattelisin seuraavaa kaudelle 2006-2007:

Staal 4,5 milj (hyvä jos piisaa)
Cole 3,75 milj
LaRose 0,6 milj
Commodore 1,2 milj
Cullen 1,2 milj
Hutchinson 0,7 milj
Adams 0,6 milj
Williams 2,2 milj

Yhteensä 14,75 Milj

Nykyiset ja ja tulevat olisivat tässä vaiheessa yhteensä 33 725 800 ja sopimuksissa olisi:

1 maalivahti, 6 puolustajaa, 12 hyökkääjää. Carolinan on huhuttu tekevän noin 40 miljoonan pelaajabudjetin niin noin 6 miljoonaa jäis käytettäväksi 2 veskariin (Nastiuk, Manzato, Peters???) sekä vähintään yhteen hyvään oman pään äpelin hallitsevaan puolustajaan sekä kenties, Weightin korvaajaan.

Itse ajattelisin rosterissa olevan liikaa yli 2 milj ansaitsevia pelaajia. Williamsin tai Cullenin luulen jomman kumman lähtevän.

Ufa-markkinat kun aukeaa niin pitää katsoa mitä siellä on tarjolla.
 

Seneca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina, Vancouver, SaiPa
Muuten tuo palkkabudjetti näyttää toimivalta mutta luulisin Colen ja Staalin välille kehittyvän enemmän eroa. Niskansa murtanut pienikokoinen power forward ainakin kuulostaa aika riskaabelilta sijoitukselta. Veikkaan Colelle lyhyttä sopparia, ehkä kahta vuotta jonka jälkeen hän olisi vielä RFA.

Cullen ja Williams tulevat vaatimaan isompaa palkkaa. Cullen tulee lähes varmasti saamaan noin kahden miljoonan tarjouksen muualta, johon Carolina ei aikone vastata. Ylipalkkaamisen arvoista hänen pitämisensä ei kuitenkaan ole, sillä Cullenin ympärille on uran aikana koitettu rakentaa kakkoskenttää jos toistakin. Toissijaiseksi pistemieheksi hän näyttää sopivan oikein hyvin mutta koko kauden mittainen keikka kahdessa ylimmässä kentällisessä tuntuu aika utopistiselta. Hyvin menneet playoffit nostavat sopimusvaatimusta entisestään.

Williams taas pelasi perushyvän nousujohtoisen alkukauden mutta oli aivan huikeassa vedossa vuodenvaihteen jälkeen ja pudotuspeleissä mutta toisaalta kyseessä oli nuoren veteraanin (ikää 24v, 5 täyttä kautta änärissä) ensimmäinen oikeasti onnistunut kausi. Ehkä tuo 2,2m saattaa olla lähempänä kuin aluksi kuvittelinkaan. Mies oli kuitenkin hankintansa aikoihin selvästi Hurricanesin haluama pelaaja enkä pysty mitenkään kuvittelemaan että hän ei ensi kautta Raleghissa aloittaisi. Kyse on vain hinnasta.

Periaatteessa Hurricanesin hyökkäysrunko voi säilyä lähes muuttumattomana. Ensi kaudella Ladd aloittaa heti alusta alkaen ylhäällä ja Recchiä en oikeastaan vuokrapelaajaa kummempana ole missään vaiheessa pitänytkään. Weightin en usko jäävän Canesin budjettiin sopivalla palkanalennuksella.

Stillman - Staal - Cole
Ladd - Brind'amour - Williams
Whitney - Vasicek - Cullen
LaRose - Adams - Adams

Ei paha. Vähän leveyttä kaipaa mutta kyllä tuolla pelissä pysytään mukana.
 

Seneca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina, Vancouver, SaiPa
Juu no nythän näitä alkaa tihkumaan

Williams 3,5milj / 5 kautta
CAdams 600k / 3 kautta
Hutch 450+500 / 2 kautta

Williams tosiaan sai sen markkina-arvonsa mukaisen sopimuksen. Vuoden tai kahden diiliä tehdessä olisi saattanut tulla ehkä hieman halvemmalla mutta tällä säilyy jatkuvuus. Piste/peli-tahtiin nakuttavasta kahden suunnan hyökkääjästä tuo voi olla todellinen ryöstöhinta pidemmän päälle. Staalille ja Colelle kun repäistään vielä pahvit niin hyökkäyspään ydin tulee olemaan todella hyvällä tasolla. Parempi kuin Tampalla mutta kolmanneshintaan.

Hutchinson tulee pyörittämään kakkosylivoimaa ja ottamaan rajoitetusti pelaavan kolmospakkiparin kiekollista roolia, Adams sai yllättävänkin pitkän sopimuksen mutta ei neloskenttään paljoa sopivampaa jehua ole olemassa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Aaron Wardin on vahvasti huhuttu olevan kiinnostuneen palaamisesta Detroitiin. Asuto siellä ja vaimo kotoisin sieltä jne. Toki jonkun täytyy tilaa tehdä Jack Johnsonille, ja ehkä se olisi juurikin Ward. Äijä pyytänee 2,2 miljoonaa palveluksistaan.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Eric Staal sainattu kolmivuotiseen sopimukseen, ensimmäisenä vuotena 4mil, toisena 4,5mil ja kolmantena 5mil. Eli siis "cap hit" on 4.5mil.

Edit: Tämä unohtui, puolustaja Mike Commodore signattiin myös sopimukseen. Kaksivuotisen sopimuksen ensimmäisen vuoden arvo on 1.2mil ja toisen vuoden arvo 1.3mil.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
'Canes on tehnyt sopimuksen Tampan viime kauden maalivahdin, John Grahamen kanssa. Sopimus on kestoltaan 2-vuotinen, tulot ovat 1.4mil vuodesta.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mun mielestä Williamsin soppari on kyllä kallis 3,5 miljoonan palkallaan. Liikaa painoi hyvät esitykset pleijareissa. Samoin Grahamen sopimus ja varsinkin sen hinta on kova tulevalle kakkoselle joka tienaa lähes puolet enemmän kuin ensi kauden ykkönen. Cullenin lähtö ei ollut yllätys.

Maalivahdit

Cam Ward $684,000
Grahame $ 1.4 million

Puolustajat

Commodore 1.2 million
Niclas Wallin $1,725 million
Andrew Hutchinson $450,000
Oleg Tverdovsky $2.5 million
Bret Hedican $2.432 million
Frank Kaberle $2.2 million
Anton Babchuk $900,600

Hyökkääjät

Eric Staal $4 million
Justin Wiiliams $3,5 million
Rod Brind’Amour $4 million
Cory Stillman $1.75 million
Ray Whitney $1.5 million
Josef Vasicek $1.3 million
Andrew Ladd $984,200
Kevyn Adams $725,000
Graig Adams $600,000

Tilanne se, että 2 maalivahtia, 7 pakkia ja 9 hyökkääjää ja rahaa palanut $31,850,800. Vielä pitäis Colelle sorvata sopoimus ja yhdelle pakille, joka korvaa Wardin. Cole ei voi saada enempää kuin Williams ja Wardin paikkaaja tai Ward itse alle Kaberlen hinnan niin max 6 miljoona sais mennä. Sitte olis vielä cappiin matkaa 6 miljoonaa. Pari nuorta hyökkääjää á 700000 kpl (toinen näistä LaRose)ja yks Ufa laituri niin silloin on hyvä lähteä puolustamaan mestaruutta.

Vieläkään en voi lakata ihmetelemästä Williamsin sopimuksen suuruutta (kolminkertainen!!!!), no kasataan kaverille vähän painetta...
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Päivitystä

Maalivahdit

Cam Ward $684,000
Grahame $ 1.4 million

Puolustajat

Commodore 1.2 million
Niclas Wallin $1,725 million
Andrew Hutchinson $450,000
Oleg Tverdovsky $2.5 million
Bret Hedican $2.432 million
Frank Kaberle $2.2 million
Anton Babchuk $900,600

Hyökkääjät

Eric Staal $4 million
Justin Williams $3,5 million
Rod Brind’Amour $4 million
Cory Stillman $1.75 million
Ray Whitney $1.5 million
Josef Vasicek $1.3 million
Andrew Ladd $984,200
Kevyn Adams $725,000
Graig Adams $600,000
Chad LaRose $400,000

Yhteensä $32,250,800

Yksi pakki ja 2 hyökkääjä vielä niin alkaa olemaan homma paketissa. Otetaan takaisin kotiin Boughner (1 milj) ja Friesen ja vaikkapa Ruutu (yht 3,5 milj) niin mun puolesta voidaan alkaa odottelemaan kauden alkua.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Janis sanoi:
Yksi pakki ja 2 hyökkääjä vielä niin alkaa olemaan homma paketissa. Otetaan takaisin kotiin Boughner (1 milj) ja Friesen ja vaikkapa Ruutu (yht 3,5 milj) niin mun puolesta voidaan alkaa odottelemaan kauden alkua.
Boughner taisi lopettaa uransa viime kauteen ja siirtyi OHL-seura Windsor Spitfiresin pomoksi. Boughner omistaa osan Spitfiresista.
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
En löytänyt ketjusta mitään mainintaa, joten heitelläänpä tälläistä kehiin:

Carolina on ilmeisesti käyttänyt Recchin sopparissa olleen option, sillä niin tsn:n kuin nhlpa:n listoilla Recchi on merkattu sopimukselliseksi peluriksi. Olenko päätellyt oikein?
 
.

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Eric Cole jatkaa Carolinan paidassa.

Eric Cole teki tänään 3 vuoden jatkosopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa. Sopimus takaa Colelle 4milj$ per kausi.

Näin kertoilee Sportsnet.ca sivusto:

"The Hurricanes re-signed resricted free agent Erik Cole to a $12-million, three-year contract. The 27-year-old had a career-high 30 goals and 59 points despite missing the final 22 regular-season games with a serious neck injury. He returned for the final two games of the Stanley Cup final.

"Erik has developed into a dominant power forward," Hurricanes GM Jim Rutherford said in a statement. "His size, speed and skill make him the ideal player for today's NHL, and he is one of the cornerstones of our team going forward."
 
Dave Brown:''What are you doing on the powerplay?''
Chris Nilan:''What are you doing in the league?''

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Trevor Letowski Hurricanes paitaan.

Laitahyökkääjä Trevor Letowski siirtyy Carolina Hurricanesin paitaan seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Sopimus on arvoltaan 800,000$. Letowski pelasi viime kaudella Columbuksen joukkueessa. Mies on hyvä alivoimapelaaja joten siihen osastolle Carolina saa yhden hyvän miehen lisää.

http://www.tsn.ca/nhl/news_story/?ID=170693&hubname=nhl
 
Dave Brown:''What are you doing on the powerplay?''
Chris Nilan:''What are you doing in the league?''

SS#31

Jäsen
Parker27 sanoi:
Laitahyökkääjä Trevor Letowski siirtyy Carolina Hurricanesin paitaan seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Sopimus on arvoltaan 800,000$. Letowski pelasi viime kaudella Columbuksen joukkueessa. Mies on hyvä alivoimapelaaja joten siihen osastolle Carolina saa yhden hyvän miehen lisää.

http://www.tsn.ca/nhl/news_story/?ID=170693&hubname=nhl
Yllättävä siirto. Vaikka Letowskin lähtö Columbuksesta oli jo jonkin aikaa tiedossa, olisin odottanut hänen tekevän sopparin jonkin lännen joukkueen kanssa. Mielestäni Letowski on yksi liigan aliarvostetuimmista pelaajista, vaikka hyökkäyspäässä hänestä ei korkeammille kentille käyttöä olekaan. Loistavan duunarin Carolina hänestä saa.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Päivitystä

Maalivahdit

Cam Ward $684,000
Grahame $ 1.4 million

Puolustajat

Bret Hedican $2.432 million
Oleg Tverdovsky $2.5 million
Frank Kaberle $2.2 million
Niclas Wallin $1,725 million
Glenn Wesley $ 1,2 million
Commodore 1.2 million
Anton Babchuk $900,600
Andrew Hutchinson $450,000

Hyökkääjät

Eric Staal $4 million
Eric Cole $4 million
Rod Brind’Amour $4 million
Justin Williams $3,5 million
Cory Stillman $1.75 million
Ray Whitney $1.5 million
Josef Vasicek $1.3 million
Andrew Ladd $984,200
Trevor Letowski $800 000
Kevyn Adams $725,000
Graig Adams $600,000
Chad LaRose $400,000

Yhteensä $38 250 800

Nyt on varmasti tehty Canesin historian kallein joukkue. Hyvin on runko säilynyt menneestä kaudesta - ehkä enemmänkin vaihtuvuutta olisin nähnyt rosterissa. Wesleyn sopimus oli kyllä aika yllätys. Olin aivan varma miehen eläkkeelle jäämisestä, mutta veri se näköjään vielä veti. Vielä hyökkäykseen pari tuomaan syvyyttä ja seuraavat siirrot sitten kauden kuluessa.

Huhuissa on edelleen pyörinut Atlantan systeemiin kuulunut Pat Dwyer sekä Floridasta lähtöpassit saanut Sean Hill. Mikäli Hill saa sopimuksen, uskon Tverdovskyn olevan liipasimella vaikka eivät olekaan samantyyppisiä pelaajia. Palkka verrattuna viimekauden suorituksiin on kuitenkin tekijä, jossa Canesilla ei ole kuin hanttikortit käsissä.
 

Cramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tuliko Babchukille riittävästi pelejä että sai nimensä kannuun?
 
"It's just missing teeth," Keith said through his bloodied and swollen mouth. "It's a long way from the heart."

Seneca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina, Vancouver, SaiPa
Jonkin verran on kerennyt tapahtua viime päivityksen jälkeen. Hurricanesin runkohan oli jo käytännössä kasassa vajaa kuukausi sitten joten harmaita hiuksia monille seuroille aiheuttaneilta UFA & välimiessirkuksilta vältyttiin. Näytti hetken aikaa siltä että palkkataso palautuisi järkeviin mittasuhteisiin mutta muutama ylihinnoittelu (lähinnä kai Havlatin diili) näyttää toimivan mittatikkuna moniin välimiessopimuksiin ja siten vahvistavan trendiä entisestään. Sanokaa mitä sanotte, mutta Justin Williamsin 3,5 miljoonan dollarin pitkä soppari näyttää aika edukkaalta juuri tällä hetkellä. Ja Eric Staalin agentti kai solmii jo hirttoköyttä, vaikka hieman arpapeliä nämä läpimurtokauden jälkeiset diilit aina ovatkin.

Vasicek vaihdettiin Scott Walkeriin, joten käytännössä Letowskia kai kaavaillaan kolmoskentän keskelle. Mies ei ole sentteriä pelannut viiteen kauteen mutta oli sitä koko junnu-uransa ajan. Walker pelasi viime kauden loukkaantuneena mutta on tehnyt pari vuotta sitten 70 pojoa, tosin luonnollisesti ykköskentän peliajoilla. Kyllä tuolla Recchi korvataan.

Vasicekia tulee vähän ikävä vaikka miehen avut eivät 'uuteen änäriin' ihan parhaalla mahdollisella tavalla sovi. Nyt on tarjolla kakkossentterin jopi yhdessä lännen nousuvoimaisimmista joukkueista. Lycka till.

Canes hankki myös paljon halpoja UFA-pelaajia paikkaamaan talven treideissä kaventunutta AHL-reserviä. Varsinkin puolustajia näyttää olevan kelpo määrä ja satakunta ottelua nhgl-tasolla mättänyt Derrick Walser lienee ensimmäisenä odottamassa kutsua ylös, Glen Wesleytä tuskin aivan joka ottelussa peluutetaan vaikka säilyisikin ehjänä. Myös SaiPasta ja Ässistä tuttu J.D Forrest vetäistiin hieman yllättäen rapakon taakse.

Depth chartti lienee kutakuinkin tällä tasolla:

Stillman-Staal-Cole
Ladd-Rod-Williams
Whitney-Letowski-Walker
LaRose-Adams-Adams
Dwyer-Aucoin-Willis
Gove


Hedican-Commodore
Kaberle-Wallin
Wesley-Tverdovsky
Babchuk-Hutchinson
Walser-Forrest

Ward
Grahame
Nastiuk

Hyökkäjäpuolella ei ihan hirveästi reserviä löydy, vanha yleisösuosikki Shane Willis hankittiin takaisin jos sattuisi väläyttelemään aivotärähdyksiä edeltänyttä virettään. Lähinnä tuossa lineupissa on kysymysmerkkinä kolmoskentän pistetehtailu, Laddin ja Wardin kehityskäyrät sekä Colen tervehtyminen mutta paketti on paremmin kasassa kuin monella muulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy