Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Carlson Hockey Games 27.–30.4.2017 – otteluseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 27.04.2017 klo 13.57.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Onnistunut viimeinen EHT tuloksellisesti. Korpisalo oli suunnanmuuttaja omaan silmääni Venäjä ottelusta ja nelonen ollut todella hyvä. Pitää tänään spekuloida Suomen omassa ketjussa, ketkä ottaisin mukaan.

  E: Monta kisapassia saa leimata?
   
 2. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tua ny jotai muutaki pöytään. Mitä hyvää pelissä oli / on ollut lopputuloksen lisäksi?

  Onko marjamäen saldo nyt 9 voittoa 15 häviötä?
   
 3. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Tämähän se hämmentääkin. Tuloksellisesti hyvä turnaus mutta jotenkin se henki ja halu puuttui.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Hyvä tuleminen, hyvää hyvää, hyvää, hyvät johtavat pelaajat, hyvät näytöt, paljon hyvää, meil on hyvät maalivahdit, heidänkin hyvyyttä.
   
 5. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Onhan nämä harjoituspelit tälläistä harmaata pakkopullaa - Suomen peli ei häikäise, mutta on ollut todella lukuisia keväitä, kun ei ole häikäissyt, mutta turnauksessa on tullut silti hyvää menestystä. Vähän hitaaltahan tuo Suomen EHT-pelityyli vaikuttaa, dieselillä mennään, mutta toivottavasti paremmin sitten Pariisissa.
   
 6. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  En minä itsekään kovin innostunut ole näistä tähänastisista esityksistä. Mutta oli World Cupissa hyviäkin hetkiä, vaikka se ei tuloksellisesti realisoitunut.
   
 7. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Tiivis oman alueen puolustuspeli ja räkämaalit, nyt ihan selkeinä esimerkkeinä. Jääkiekko ei ole enää nykyään mitään ihmeen hurlumhei pystysuunnan paskaa, vaan hyökkäyskin lähteen puolustuksesta, luulisi sen Nokka Jalosen ja Kärppien menestyksen tämän jo opettaneen. Ei Suomi voi koskaan lähteä mihinkään maalintekokisaan, paitsi ehkä jossain U20/U18 kisoissa.
   
 8. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Pikemminkin liikaa khl pelaajia. Sen takia ei kiinnosta. Enemmän pelaajia Suomesta ja NHLstä niin johan alkaa kiinnostamaan. Hintz olisi kiinnostavaa nähdä kisoissa mutta noinkohan toteutuu. Ei muita Stadista tänä vuonna.
   
 9. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Jaakolan vois jätellä ulos. Vaikeuksissa tänään jatkuvasti. Korpisalo selkeä ykkönen. Veikkaan Osalan olevan kovassa vedossa kisoissa.

  Jotenkin hengetön matsi tänään, mutta kaippa se johtuu siitä kun ei ole panosta.
   
 10. ruoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Suomen loistava taktiikka sijoittaa kolme peliä nimeltä jääkiekko, ja nimenomaan sen osa-alueeseen hyökkääminen pystyvät pelaajat nelosketjuun, tämä poiki sitten voiton. Mitähän tästä sanoisi. Tulee pitkiä pelejä seurata nuo alkulohkon pelit.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ruotsin liigan parhaita pelaajia tällä kaudella. Maalipörssin ja pistepörssin 3. Edellisen ja ainoan kerran kun Palola on ollut MM-kisoissa oli hän Suomen paras maalintekijä. Uskoisin, että niillä meriiteillä. Ei taida silti riittää lopulliseen jengiin ainakin jos peluutuksesta tällä EHT:llä voi jotain päätellä. Silti uskoisin hänestä olevan paljon enemmän hyötyä kuin vaikkapa saman profiilin Puljujärvestä.
   
 12. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Olet nyt käsittänyt hyökkäys lähtee puolustuksesta lausahduksen jotenkin väärin. Ei se lähde siitä, että kaikki äijät seisoo tiiviisti maalin edessä, se on nimenomaan hyvää maalin edustan puolustamista hyökkäyspelin kustannuksella. On pakko keksiä keinot, miten vastustajien hyökkäykset tapetaan nopeammin, sitten voitaisiin päästä hyökkäämäänkin.
   
 13. Jäkishöntsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jokipojat
  Lainaus:
  Minulle on kyllä ihan täysin yhdentekevää onko joukkueessa yhtään HIFK:n pelaajaa. Paikka ansaitaan, jos se ansaitaan. Itse en vain saa minkäänlaisia säväreitä EHT tai MM -peleistä kun vertaa vaikkapa viime yön Ottawa-Rangers peliin. Mutta ei minulla ole sitäkään vastaan, jos joku pääsee fiiliksiin tällaisesta läpsyttelystä. Jokainen tavallaan.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Aika hauskaa että tuohon kökköylivoimaan ei löydy minkäänlaista roolia Magnitkassa kohtuullisella YV- vastuulla olleelle Osalalle.
   
 15. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Turnausmuoto on sellainen, että ekassa seitsemässä pelissä kerätään tarpeeksi pisteitä,, että päästään playoffeihin ja sitten yksittäisessä ottelussa voi käydä mitä vain. Ei kukaan torijuhlien aikaan muista kuinka paskaa peli oli viimeisessä EHT turnauksessa. Ja olihan se MM2011 aika ajoin tervanjuontia ja sitten homma loksahti kohdilleen, kun 64nevöfoget kävi Venäjää vastaan välierässä sen yhden maalin tekemässä.

  Tämä turnaus jätti enemmän kysymysmerkkejä valintoihin kuin olisi antanut vastauksiam utta on pakko hieman kisajoukkuetta spekuloida. Nelonen pelasi itsensä kisoihin ja JMA on todennäköisimmin se pelaaja kuka voi yksin ratkaista kullan. Vaikka Palolaa olinkin koneeseen laittamassa hänen tilalleen, mutta esitykset etenkin kahdessa viimeisessä pelissä vei kevvään miähen kisoihin pellaamaan. Sinänsä on huolestuttavaa, että nelosen lisäksi Kemppaisen kentän peli näytti parhaimmalta, mutta ennen veren punnintaa on vielä 7 peliä aikaa laittaa peliä kuntoon. Bottom six on siis aika saletissa ja kaksi kärkiketjua on sitten hankalampi. Aho, Filppula, ja Rantanen voidaan jo leimata, mutta jäljelle jäävät 5 paikkaa hyökkäykseen on auki.

  Maalivahtitilanne on se, että Korpisalolla mennään kisat ja 2. ja 3. veskari on ihan sama. Puolustuksessa on se suurin kysymys, miten se 8 pakkia valitaan.
   
 16. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Ei vaan sinä olet ymmärtänyt prosenttilätkän väärin. On tehokkaampaa huonoilla maalintekijöillä varustetussa joukkuueessa lähteä pelaamaan 0-0, kuin yrittää voittaa maalintekokilpailu. Se maksaako se kuinka paljon hyökkäyksestä on samantekevää, koska tarvittavat maalipaikat kyllä pystytään luomaan ja omiin ei montaa mene.
   
 17. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Joo, ilmeisesti. En tosiaan ymmärrä prosenttilätkää, missä taitavammalle joukkueelle annetaan n. tuplaten maalintekoyritksiä.

  Ja sinä mielestäni mainitsit, että tuon Suomen puolustuksen päälle on hyvä rakentaa hyökkäyspeliä.

  Sää et kyl taida olla ihan tosissaan näissä sun jutuissa ;) hyvää vappua.
   
 18. Vini29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit // Real Madrid // Chelsea
  Lainaus:
  Tämä. Liian aliarvostettu jätkä,ilman muuta kisoihin ja isoon rooliin.
   
 19. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Tosissaan ja tosissaan. Marjamäki se Kärpissä jo näytti miten pelaamalla tiivistä viisikkoa omissa, voidaan voittaa mestaruuksia. Hankalampaa se niinpäin on lähteä rakentamaan, että ensin opetellaan tekeen maaleja ja sitten puolustamaan, kuin että ensin opetellaan pelaan 0-0 ja sitten voittamaan.
   
 20. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Ei siinä sitten mitään, mikä toimii Liiga joukkueita vastaan toimii varmasti maajoukkueitakin vastaan. Mitä eroa siinä muka voisi olla? Lätkä on lätkää.
   
 21. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Olen niin ymmälläni, että en osaa edes vastata. Jos vaikka kerrot että miten ne maajoukkueet, eroaa seurajoukkueista, niin voin ehkä päästä kärryille. Tai no jaa, kai joku NHL seura omaa paremmat tähdet kuin yksikään maajoukkue, että eroa toki on. En silti ymmärrä miten se pelin perusta muuttuu jos kyseessä on maajoukkue, juniorit, tai aikuisten seurajoukkue.
   
 22. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Ota tästä koppi ja mieti kotiläksyiks ihan itte mitähän eroo siitä vois löytyä.
   
 23. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Ei, en taida ottaa. Jääkiekko on hieno laji, mutta valitettavasti sen nykyajan nyanssit ei kaikille taida mennä ymmärrykseen. Ei se väärin ole.