Mainos

Burgeri – keskustelua ympärivuotisesta herkusta

  • 4 839
  • 29

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Pidin maustetussa piimässä marinoitumassa n. 15h, jolloin jauho tarttuu tosi helposti. Eli:
1. Kanat piimään
2. Piimäiset kanat jauhoon
(Toistin tämän mutta ei ole pakko, eli:
3. Piimä
4. Jauho)

Paisto: paksupojaiseen kasariin öljyä niin paljon että kanat saa uppoamaan siihen kokonaan. 170-180 astetta ja paisto niin kauan kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Itsellä kesti joku seitsemisen minuuttia. Lepuutin ritilällä pienen kärkisuolan kanssa jotta loputkin öljyt valuivat pois. Kannattaa käännellä paiston aikana jottei tartu pannun pohjaan ja paistuu tasaisesti.
Aika sama prosessi kuin itselläni. Ja tosiaan kannattaa suosiolla pitää se lämpötila jopa lähellä 180 astetta. Tämä siis käyttäjälle jonka kuorrutus irtoaa. Ja tarpeeksi öljyä pannuun/kattilaan, että puhutaan jo oikeasti Uppopaistosta. Itselläni on kapeassa kattilassa yleensä noin puoli litraa öljyä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oi burgerit! Teen ja tykkään kyllä, kukapa ei. Muutamat viime vuodet olen hurahtanut täysin smashburgereihin. Kamadolla grillailen kesät ja talvet.
Sämpylänä aina briossi, joko Råsten tai Fazer. Tuplapihvi juustolla, pikkelöity punasipuli, dijon-majoneesi, maustekurkku ja ketsuppi.
Keep it simple!

Toinen ikisuosikki on savustetusta kasslerista tehty pulled pork- burgeri.
Näissä on kyllä visuaalisuus kunnossa ja eittämättä makukin. Nuo voisi olla jonkun ravintolan promokuvia. Toi smash-burger näyttää ihan uskomattoman hyvältä…
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kuvia kun katselee niin kauas on tultu jostain makupalojen inspiroimasta aromisuola kokkailusta, mitä se kotiruoka tuntui 25-30v sitten olevan :D
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mutta mikä tuo juustolärpäke tuossa on? Aika surullinen ilmestys.
Haha. Mä kuulun siihen koulukuntaan, jossa ajatellaan, että hampurilaiseen kuuluu mieluiten laittaa prosessoitua cheddar-valmistetta jenkkityyliin. Tiedän, että jotkut tykkäävät burgerissa enemmän laadukkaammista juustoista, mutta mulle parempi on tuollainen ns. kammoviipale. Tämä oli Pirkan versio, joka ei kyllä ole parhaasta päästä omassa kategoriassaan. Normaalisti mulla on Arla Pron versiota jääkaapissa, joka toimii myös grilled cheese -leivissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös