Aika sama prosessi kuin itselläni. Ja tosiaan kannattaa suosiolla pitää se lämpötila jopa lähellä 180 astetta. Tämä siis käyttäjälle jonka kuorrutus irtoaa. Ja tarpeeksi öljyä pannuun/kattilaan, että puhutaan jo oikeasti Uppopaistosta. Itselläni on kapeassa kattilassa yleensä noin puoli litraa öljyä.Pidin maustetussa piimässä marinoitumassa n. 15h, jolloin jauho tarttuu tosi helposti. Eli:
1. Kanat piimään
2. Piimäiset kanat jauhoon
(Toistin tämän mutta ei ole pakko, eli:
3. Piimä
4. Jauho)
Paisto: paksupojaiseen kasariin öljyä niin paljon että kanat saa uppoamaan siihen kokonaan. 170-180 astetta ja paisto niin kauan kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Itsellä kesti joku seitsemisen minuuttia. Lepuutin ritilällä pienen kärkisuolan kanssa jotta loputkin öljyt valuivat pois. Kannattaa käännellä paiston aikana jottei tartu pannun pohjaan ja paistuu tasaisesti.