Breaking the law, breaking the law! – kiekkoilijat rikoksen polulla

  • 816 367
  • 2 940

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Arsenal, KuPS, Kalikka, BVB ja Eagles
Mutta näin kärjistetysti sanottuna näissä syytöksissä on oikeasti jotakin perää? Joku yrittää hiljentää jotakin, mutta joku yrittää myös tuoda asioita esille median kautta? Tämä sentään ei ole mikään sana vastaan sana keissi, koska mukana kuitenkin enemmän kuin yksi vastaaja epäiltyjen puolelta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Että sellainen joukkoraiskaus vuonna 2003
Tästä voi kurkkia tuttuja nimiä:
Marc-André Fleury on ainoa joka vielä pelaa. Luulis että TSN saa helposti asiasta komentteja ja tietoa kun Carlo Colaiacovo on osa niiden tiimiä. Tai sitten ei.
 

agent082

Jäsen
Hyvä jos joku ei ole raiskannut, mutta kyllähän kaikki tietää, ettei tuollaista jätetä kertomatta seuraavissa harkoissa. Mutta toki vasikat on vasikoita vielä näin 2020-luvullakin.
 

Buster

Jäsen
Tässähän alkaa jo kohta Don Cherryn lempilainauksiin kuuluva "Good (ol') Canadian boys" saada uudenlaisia merkityksiä, kun aina vaan tulee lisää. Siellä saadaan alkaa vetää Hockey Canadan leireillä ja junnusarjojen puolella mediakoulutuksen ohella vähän toisenlaistakin koulutusta; mitä voisi kutsua vaikka ihmisenä olemiseksi.

Olisi jännä tietää, miten siellä on luotsattu näitä poikia aikuisten taholta. Kun joukko hädin tuskin täysi-ikäisiä minikuuluisuuksia lyövät viisaat päänsä yhteen irrottelun merkeissä selkeästi tähän mahdollisuuden antavan kokoontumishenkisen maajoukkuetapahtuman tai junnusarjan palkintojenjaon sateenvarjon alla, niin siellä on potentiaalia jo muutenkin sattumuksiin yleisesti ajateltuna. Ja mitä nyt on selvinnyt näistä elämänkerroista ja muistakin, kun on vähän jätkien kanssa päästy porukalla viihteelle. Ei sillä etteikö tällaisissa tapauksissa pitäisi jo ihan itse tajuta. Ihmisiin kohdistuneet fyysiset rikokset ovat vähän eri tasolla, kuin vaikka kännissä joku yleisen rauhan häiritseminen tai julkisen omaisuuden tärvely olisi.

Tehnee tosiaan hallaa myös NHL:n statukselle Yhdysvaltain markkinoilla, mistä varmasti ollaan rahapajalla mielissään. Siellä ollaan varmasti myös valmiina antamaan penalttia syyllisille tutkimusten päätteeksi, että näyttävät rahoittajille ja yleisölle olevansa valmiita toimimaan aktiivisesti tällaisissa tapauksissa.
 

Vikings

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos tuomioita alkaa tulemaan niin näihin osallistuneiden pelaajien NHL ura tulee päätökseen ja hyvä niin…

Mitä tulee 2003 tapaukseen, niin toivottavasti syylliset saavat ihan oikean tuomion jos syytteet pitävät paikkansa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Lainaus tosta Ilta-sanomien jutusta tohon 2018 juttuun liittyen.
Kanteen mukaan pelaajajoukko pakotti naisen koskettelemaan itseään ja antamaan kiekkoilijoille suuseksiä. Kiekkoilijat istuivat hajareisin naisen päälle ja asettivat genitaalinsa tämän naamalle. Kanteen mukaan he myös muun muassa sylkivät naisen päälle, ejakuloivat hänen päälleen ja suorittivat vaginaalista yhdyntää.

Pelaajat toivat kanteen mukaan huoneeseen myös golfmailoja.

Asianomistaja kertoo olleensa peloissaan ja tunteneensa olonsa uhatuksi, minkä takia hän myöntyi seksuaalisiin toimiin. Yhdessä vaiheessa hän alkoi itkeä ja yritti poistua huoneesta, mutta hänet taivuteltiin jäämään.
Jos meno on ollu tosiaan tollasta niin kyllä siinä pelaajilla on varmaan ollu tarve ottaa todistusaineistoa että "hauskaa oli" ja pomittaa seuraavana päivänä viesteillä että ethän mee poliisin puheille. Jos toi on tapahtumien kulku niin kyllä mäkin toivon pojille pientä linnareissua jonka jälkeen voivat kadota KHL:lään. Siihen päälle kaikki se häpeä mitä mahdollisesta tuomiosta tulee.

Pakko nostaa hattua Rick Westheadille että on lähtenyt tätä asiaa tutkimaan. Hän on puhunut noissa klipeissä puhunut myrkyllisestä kultuurista Kanadan junnulätkässä. Jos on oikeassa niin pahimmassa tapauksessa nyt on vasta nähty jäävuoren huippu. Ja se taas tarkoittaa että siellä saattaa olla NHL-pelaajia ja vaikutusvaltaisia tahoja joilla ei ole puhtaita jauhoja pussissa. Varmasti saa vihamiehiä kun tätä asiaa on ruvennut tonkimaan.

Ensi viikolla taitaa olla ekat kuulemiset asiasta. Tippuisko silloin epäiltyjen nimet jo julkisuuteen? Varmaan ne on ainakin tolla Rick Westheadilla tiedossa ja varmaan myös tietyllä tasolla lätkäpiireissä. Sen verran iso juttu tää on Kanadassa että uskon että tapaus avataan poliisin taholta uudestaan jolloin noi epäillyt pääsee kuulusteluihin.
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, sympatiat myös Senators & Hurricanes
Ensi viikolla taitaa olla ekat kuulemiset asiasta. Tippuisko silloin epäiltyjen nimet jo julkisuuteen? Varmaan ne on ainakin tolla Rick Westheadilla tiedossa ja varmaan myös tietyllä tasolla lätkäpiireissä. Sen verran iso juttu tää on Kanadassa että uskon että tapaus avataan poliisin taholta uudestaan jolloin noi epäillyt pääsee kuulusteluihin.
Tähän huomiona, että en usko edes Westheadin olevan tietoinen ainakaan kaikkien kahdeksan syyllisen henkilöllisyydestä. Ymmärtääkseni uhri ei pelaajia nimennyt edes statement of claimissaan, vaan pelaajiin viitattiin siinäkin pelkästään John Doe'ina 1-8. Ja kun uhri ei myöskään osallistunut haasteen jättämisen lisäksi aiempiin tutkintoihin millään tavalla, eikä ole halunnut antaa asian tiimoilta yhtään haastattelua (ei halua julkisuuteen), niin luultavasti on niin, että varma tieto nimistä on edelleenkin pelkästään hänen hallussa. Nythän hän on lupautunut osallistumaan tähän Hockey Canadan uuteen tutkintaan ainakin jossain muodossa, joten saa nähdä johtaisiko se sitten näiden nimien lopulliseen paljastumiseen.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Kuinka pitkän ajan takaa raiskaus on tuomittavissa Kanadassa?

Westhead vieraili vastikään Steve Danglen podcastissa ja kertoi, että vaikka uhri saikin omaan siviilikanteeseensa jo vastineen Hockey Canadalta, väkivalta/seksuaalirikos ei Kanadassa vanhene ikinä ja tämän takia tapaus voidaan nostaa rikosoikeudellisesti uudelleen käsittelyyn.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tänään jatkuu sitten Hockey Canadan jutun käsittey. Linkistä voi kuunnella Westheadin viimesimmät kommentit
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund

El Tito

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, IFK
KHL:ssä varmaan paraikaa käytetään jonkin verran resursseja siihen, että saadaan nimet selville ja sen jälkeen pikascouttauksella parhaat maan kamaralle.
Mitä luulet minkä verran tätä tapahtuu Kohelossa? Just saying. Tää on vaikee keissi koska aina on onnen onkijoita mutta myös kusipäisiä hokiniiloja. Maailma on paska paikka…
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin rikkinäinen pumppu
Jake Virtanen on todettu omassa tapauksessaan valamiehistön toimesta syyttömäksi.

Olisi mielenkiintoista tietää kuinka Jaken asianjohdosta saamat potkut ja tästä aiheutuneet tulonmenetykset korvataan?

Kuten El Tito jo kirjoitti, on onnenonkijoita (kuten nyt) ja sitten ääliöitä hokiteroja. Molemmissa tapauksissa hokitero joka tapauksessa tuomitaan lehdistössä ennen oikeudenpäätöstä. Jos ei tuomita käräjillä niin kuinka hokiteron tulevaisuus turvataan ja nämä ongenonkijat rangaistaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös