Boston Bruins (3.) – New York Islanders (4.), MassMutual East 2. kierros

  • 14 327
  • 64

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Ensi yönä jatkuu tämä sarja, ketjua ei vielä ollut. Bruinsin 1-0 sarjajohdosta jatketaan.

Osaavat kirjoittajat, estradi on teidän.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Smith ei pelaa ja Krejci saa taas DeBruskin rekeensä. Toivottavasti Hallista on apua vetohommissa.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Smith ei pelaa ja Krejci saa taas DeBruskin rekeensä. Toivottavasti Hallista on apua vetohommissa.

Parempi olisi minusta ollut pitää ylijäämäpelaajista kohtuulliseksi muotoutunut kolmonen ennallaan ja laittaa Kuhlman suoraan tuohon kakkoseen. Noh, nyt on DeBruskilla se tilanne, että ketjukaverit ovat ns. riittävät, saa suorittaa. Enkä nyt automaattisesti vaadi maaleja tms., mutta kunhan ketju pysyisi edelleen jäällä ollessaan sinä hallitsevana osapuolena eikä Smith->JDB sotkisi sitä.
 

Fishstick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Islanders
Islanders jatkaa kenttäpelaajien osalta samalla kokoonpanolla kuin ensimmäisessä pelissä, oma veikkaukseni on että Varlamov palaa tolppien väliin, sillä Sorokinin patjoilla torjutut reboundit oli selkeästi scoutattu Bostonin toimesta.
Kyllä täällä uskoa löytyy Bruinsin kaatoon sanoi "maaliodottamat ja advancedstatsit" mitä tahansa sillä jääkiekko on niin monen sattuman summaa, että noille data-analyytikkojen hömpötyksille ei kannata liikaa laittaa painoarvoa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^^ Mietin ihan samaa: Smith on kova työhevonen ja yleispelaaja. Kuhlman olisi ollut parempi korvike kuin JDB, joka on enemmän tuollainen kiekonhallinnan saattohoitaja.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Islanders kaivoi sitten ryöstön TD Gardenista vaikka peli näytti jo lipuvan isännille Bostonin tultua kahden maalin takaa tasoihin. On kyllä sitkeä nippu tuo Isles, kaikki pohjautuu Trotzin systeemiin, jota lähes sama porukka om jauhanut koime kautta. Toki tänään oli onneakin matkassa kun avausmaali ohjautui Bostonin pakin luistimista sisään ja Zeekerin jatkoaikamaaliin tarvittiin Bruinsin viivakoomailut. Komeasti muuten laittoi "kädetön nelossentteri" Cizikas lätkän aivan ylähyllylle!

Nyt Bruins joutuu Long Islandin hornankattilaan nihkeästä asemasta, sillä Islanders ja kotiyleisö saivat varmasti aika lailla lisäpuhtia voitostaan.
 
Ens yönä mennään taas!
Harjoitusten perusteella Craig Smith on mahdollisesti takaisin kokoonpanossa, mikä olis Bruinsin kannalta loistava asia.

Cassidyn kommentit Smithistä:
“He looks a lot better. That’s a good development for us. We weren’t sure to be honest. He made it through the entire practice. That’s a good sign. Tomorrow morning, we’ll see if there’s any residual effects. If not, I assume he’ll be in the lineup.”

Raskista seuraavanlaiset kommentit:
“He’s been dealing with some injuries all year. Obviously good enough to play. They’re nagging."
 
Islanders olis ehkä ansainnut voiton tänään, mutta toisin kävi.
Tätä on jääkiekko. Bruinssilta kuitenkin ok peli vieraskaukalossa.

Brandon Carlo loukkaantui kolmos erässä eikä palannut enää kehiin. Melko huonolta vaikutti ottaen huomioon Carlon aivotärähdyshistorian.
Brandon Carlo Dazed After Hit By Cal Clutterbuck - YouTube

Cassidyn kommentit:
“I don’t want him to rule him out until we see him in the morning and we get a final word from our medical staff. It never looks good when you leave like that. But at the end of the day, he was here talking with his teammates. So maybe he’ll be fine.”

Sikäli mikäli Carlo ei ole pelikunnossa, niin oletettavasti kehiin hyppää Jarred Tinordi (tai "hyvällä" tuurilla MEIDÄN Urho).
Tosi ohuella pakistolla mennään. Millerikään ei ole ilmeisesti ihan hetkeen hyppäämässä takaisin kehiin.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Jos kakkospeli oli Bruinsilta paskaa kaikkine vaihtosekoiluineen (miten voi olla niin vaikeaa pelata lyhyttä vaihtoa pitkän vaihdon erissä, tätä perseilyä on jatkunut koko Cassidyn ajan), niin kolmonen oli erinomainen vieraspeli: paikkoja oli riittävästi ja ottelu on pari erää ihan hyvin kontrollissa. Kyllähän tuo ottelun loppu silti oli ihan yhtä maalia Islesin hallinnassa ja Marchandin onnekas laukaus pienestä kulmasta ns. pelasti Bruinsin. Mut tuuriakin tarvitaan.

Craig Smith ei taida olla ihan 100% kuosissa, mutta on se ihana! Todella suuri vaikutus Krejcin pelaamiseen, suurempi kuin Hallilla, väittäisin. Bruinsin parhaat paikat 5vs5 oli kakkosella, odottama 0.8/1.8.

Toivottavasti Carlo tai Miller saadaan pelikuntoon vielä tänä keväänä. Clifton kakkosparissa on vähemmän optimi ratkaisu.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Hyvä vieraspeli Bruinsilta ja vastustajaa muistuttava vittumaisen ehyt puolustuspaletti pääosan ajasta. Tämä nyt riitti kotiedun nappaamiseen takaisin, voittomaalin tekoon oli lopussa Islandersilla paremmat paikat tosin, mutta tällä kertaa meni näin päin. Kääntöpuolena Bruins olisi helposti voinut tehdä toisen maalin jo esim. toisessa erässä.

Haiskahtaa kylläkin Pyrrhoksen voitolta. Paitsi että Carlo on av:llä ja kiekottomana ihan jäätävä pakki, niin nyt loppui oikealta puolelta materiaali ihan määrällisesti. Kun Carlo, Miller ja Kampfer ovat kaikki sivussa, jälkimmäisellä kausi ohi ja kaksi muutakin kaiken järjen mukaan pitkään, niin McAvoy ja Clifton on ainoat mitä on koko organisaatiossa. Eli nyt sitten joko mennään kahdella parilla, tai siellä on parikymmentä minuuttia illassa joku sohlaamassa väärällä puolella. McAvoy toki voi ottaa kuormaa, mutta Clifton on kumminkin seiskapakki, jolle nykyinenkin vastuu on aika lailla ennenkuulumatonta. Providencessakin oikea puoli on enimmäkseen koostunut AHL-sopimuksella pelaavista, NHL-kartalla olevista lefteistä ainoastaan Ahcan on osin pelannut "väärää" puolta alhaalla, eikä Ahcan kumminkaan ihan heti olisi depth chartilla vuorossa. Carlon ja/tai Millerin ihmeparantumista tämä huutaa, mikäli päätyyn asti menosta aikoo edes unelmoida.

Jos vielä positiivista loppuun niin tuommoinenkin tuli vastaan:


 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Carlo on listattu day-to-day ja huomenna Cassidy kertoo lisää. Voi paremmin, mutta saas nyt nähdä. Miller on jo jäällä, mutta ei ole paluu lähelläkään.
 
Carlo ulkona, Tinordi paikkaa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Aika tasainen ottelu. Ei kaatunut Bruinsin osalta varamiehiseen pakistoon, vaan lähinnä että hyökkääjät eivät päässeet edes paikoille. Isles ei anna tilaa eikä aikaa ja dominoi kaksinkamppailupelaamista.

Kohti vitosta.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Ihan huvittavaa, että samaan aikaan Game 4:n kanssa Brooklynissa pelattiin Islandersin "pakkoasuttamassakin" Barclay Centerissä NBA:n pudotuspelejä. Kyse vielä super-odotetusta Brooklynin ja Milwaukeen kohtaamisesta, jossa tähtiä vilisee parketilla. Ja silti tunnelma ei lähelläkään samaa tasoa kuin Nassau Coliseumissa. Lätkä korista pienempi laji jenkeissä, siitä ei epäilystäkään, mutta yleisönsä lätkälläkin on.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Aika paljon laitan Pastan piikkiin tuosta tappiosta. Islanders tarjoili lopussa melkoisen klinikan johtoasemapelaamisesta, mutta kelpo saumat olisi ollut mikäli olisi ollut yksi maali enemmän hyvää taululla. Joskus nämä pelit ratkeavat henkilökohtaisiin virheisiin, mutta yleensä sen ajatellaan tarkoittavan vain puolustuspelaamisen, kiekonhallinnan tai maalivahtipelaamisen kömmähdystä, joka johtaa suoraan maaliin omiin. Mutta mielestäni tuo Pastrnakin huti Bergyn tarjoilusta oli niin räikeä, samalla lailla maalin "miinukseen" johtava suoritus, että voi ihan vastaavaksi laskea. En edes muista, milloin olen viimeksi nähnyt noin hyvän maalipaikan (maaliin johtaneet mukaan lukien) ellei joitakin tyhjiin tehtyjä lasketa, ja tässä oli nyt kyseessä erittäin tiukan puolustuspelin playoff-ottelu, ja NHL:n maalintekijöiden ehdottomaan eliittiin kuuluva pelaaja. Toivottavasti vitospelissä nähdään sisuuntunut Pasta ja kärkiketjut muutenkin.

Valmennuksesta sen verran, että hiukan ihmettelen Cassidyn peluutusta lopussa. Ymmärrän ja arvostan tuota neljän ketjun ja kolmen pakkiparin jauhamista, ja pidän sitä viisaana toimintana pitkää runia ajatellen. Mutta mitä nämä Kuralyt ja Lazarit tekevät jäällä maalin tappioasemassa jotain kolme minuuttia ennen loppua? Ketju ei pelaa ollenkaan hassumpia playoffeja kokonaisuutena, mutta eiväthän nämä pelaajat tee maalia tyyliin koskaan, ja jos on tarkoitus tasoittaa, niin tuossa kohtaa sitä olisi jo hyvä ryhtyä ihan tosissaan yrittämään. Tuskin mikään ratkaiseva asia, kun ei tuosta puolustusmuurista kukaan päässyt läpi, mutta sai silti raapimaan päätä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Pastan huti oli hirveä, mutta Bruins sai myöhemmin kuitenkin johtomaalin, joten en pysty itse ajattelemaan, että tuo virhe kovin ratkaiseva olisi ollut. Eri pelihän siitä olisi seurannut ja tuskin siinä pelissä mitään yv-maalia olisi lisäksi syntynyt.

Kakkos-yvltä sitten ihan perus-bruinssia: ylipitkä vaihto ja omissa soi. Surkea homma ihan vaan siksikin, että tappioasemassa pelaaminen on aika kuluttavaa ja Isles pakotettiin siihen jopa noin kolmeksi minuutiksi.
 
Voisi olla kai jossain muussakin ketjussa, mutta Rask on taas vaihteeksi hyvä. Oli viime yönä ja ollut koko kevään. Niissä parissa huonommassakin pelissä on taakse mennyt varsinaisella peliajalla vain kolme maalia. Ilmeisesti koko kauden ollut loukkaantumisia, mutta silti vahva perustaso, joka antaa kyllä joka ilta mahdollisuuden voittaa. Ei ryöstöpelejä, mutta ei ohipelejäkään. Ja tätähän tämä tuntuu olevan joka kevät.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuo Bruinsin yv-maali ja siitä seurannut valmentajan haasto sekä uusi ylivoima Bruinsille oli melkoinen tapahtumasarja. Itse en ymmärrä miten tuo maali voitiin hyväksyä kun mielestäni Marchandin maila aivan selvästi haittasi Varlamovin mahdollisuutta liikkua ja torjua, mutta siinä kuitenkin tarjottiin Bruinsille iskun paikkaa jopa paketoida kenties koko sarja. Niin vain Islanders selvitti tuosta pieleen menneeestä valmentajan haastosta tulleen jäähyn ja kovalla asenteella siihen perään peli ja koko sarja tasoihin.

Islanders on todella sitkeä joukkue, mutta niin on myös Bruins joka lopulta vie tämän sarjan 4-2. Toinen jäljellä olevista peleistä ratkeaa jatkoajalla.

Ps. Pageau on melkoinen playoff-pelaaja. Siellä se kyykyttää Selke-Bergeronia aloitusympyrässä. Melkoista...
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Kauden tähän asti tärkein peli edessä. Jakaako Rouva Fortuna ilmaisia maaleja tässäkin pelissä? Saadaanko kiekko tyhjään maaliin vai ehtiikö tolppa tielle? Kenen kelloja soitetaan tällä kertaa? Onko Jake DeBrusk löytänyt Edmontonista mukavan kämpän?
 
Kauden tähän asti tärkein peli edessä. Jakaako Rouva Fortuna ilmaisia maaleja tässäkin pelissä? Saadaanko kiekko tyhjään maaliin vai ehtiikö tolppa tielle? Kenen kelloja soitetaan tällä kertaa? Onko Jake DeBrusk löytänyt Edmontonista mukavan kämpän?

Rask päästää 1 tai 2 ja kenttäpelaajat ratkoo, että kumpi voittaa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Onko Jake DeBrusk löytänyt Edmontonista mukavan kämpän?

JDB:lla tosiaan illalla vapaata, joten voi vaikka selata Kanadan oikotieltä kämppiä. Kuhlman Coylen toisella laidalla.

Paikkoja pitäis pystyä luomaan. Menee sitten sisään taikka ei, mutta aika vaikea on keväältä odottaa mitään, jos hyökkääminen on yhtä nihkeää kuin nelosessa.
 

Fläppitaulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, KOOVEE, Ilves
Viime matsissa Bruinsin ykkösellä alko jaloissa painaa ekan erän jälkeen. Tämän seurauksena kaksinkamppailut hävittiin lähes järjestäen ja peli oli ykkösen kentällä olessa pääosin omassa päässä. Alemmat kentät, varsinkin 3-4 kentät, loi paljon paremmin painetta Islandersin päätyyn. Mikäli kotiyleisö ei saa pumpattua lisäenergiaa Bergeronin ykköseen alkaa sarja kääntymään voimakkaasti saarelaisille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös