Boston Bruins 2021–2022

  • 115 879
  • 383

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Folignolla onneksi tarttui Raskin edestä terät jäähän ja vastustajan nyrkki naamaan.

On lyhyessä ajassa pelannut itsensä Sweeneyn top3 -paskimmat ufa-hankinnat listalle ja se on kuulkaas kovatasoinen lista se.

Ja miksi helvetissä ylivoimalla?

Etkö nyt hieman liioittele? Vain kahden vuoden sopimus ja lopulta Folignon onnistuminen Bostonissa mitataan nähdäkseni kevään peleissä. Ihan sama mitä se tuolla nyt touhuaa, niin muut miehet vievät Bruinsin playoffeihin.
 
Eipä oo Bruins kannattajana ollut kovin hohdokas viikko tähän mennessä. Kapteenilla ilmeisesti aivotärähdys, Marchandin pelikielto ja Raskin uran lopetus siihen päälle.

Bruinsin hyökkäysrosteri Carolinaa vastaan oli ehkä laadukkainta mitä viime vuosina on nähty...
Hall-Studnicka-Pastrnak
Haula-Coyle-Smith
DeBrusk-Frederic-Foligno
Blidh-Nosek-Lazar

Tällä rosterilla mennäänkin mahollisesti vielä jopa 5 peliä.
Onhan tuo keskikaista nyt suoraan sanottuna luokaton ilman 36-vuotiasta Bergeronin poikaa...
Vielä on vähän hommia tehtävänä ennen kuin playoff-paikka varmistuu. Onneksi haastajilla Columbus, Detroit, Islanders ei ihan hirveän hyvin ole kulkenut.
Lauantaina sitten primetime-peli Ottawaa vastaan, kiva päästä näkemään Studnickaa Pastrnakin ja Hallin keskellä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Studnickalta jotain sellaisia yksittäisiä suorituksia, etten vielä heittäisi kirvestä kaivoon hänen osaltaan.

Vähän tietysti ihmetyttää, että Bruins ei ole raivannut kolmossentterin tonttia Studnickalle. AHL ja sitten suoraan änärin ykköseen. Edellinen Bruinsin riveistä noussut kärkisentteri on Krejci ja hän aloitti kolmosesta Wheelerin ja Ryderin kanssa. Spoonerille annettiin sama tontti ja vaikka jälki oli paikoitellen kohtuullista, siitä ei sen enempää syntynyt. Studnickan kanssa sitten eri strategia, tuskin toimii.

Raskia on ollut jo kauden alusta ikävä ja patjojen lyöminen naulaan oli tietysti iso kolaus myös Bruinsin keväthaaveille. Ullmark on kauden mittaan parantanut, eikä joukkue häneen varsinaisesti kaadu, mutta riparit jää turhan usein maalin eteen, peli kriittisillä hetkillä katkomatta. Ensimmäisellä kiepillä tullee vastaan Bob, Vasy tai Campbell. Lähtökohtaisesti etu maalivahtipelissä on vastustajalla.

Kyllä tuossa rosterissa on sen verran aukkoja ja jotkut ratkaisuroolien kaverit niin kaukana siitä tasosta mitä pitäisi, että pudotuspeleihin kohdistuu lähinnä toiveita, ei odotuksia. Mielenkiintoista nyt sitten nähdä, miten siirtorakarajalla toimitaan. Periaatteessa joukkueen rungolla on Bergeronia lukuunottamatta vuosia jäljellä. Uutta ykkössentteriä vaatisi, eikä tarvitsisi olla edes mikään supertähti. Sellainen Larkin/Hertl -taso riittäisi aivan hyvin. Että mieluummin ehkä prospektit, varaukset ja puolivaltakuntaa uudesta ykkössentteristä kuin joihinkin keskiketjujen vuokrapelaajiin.

Bergeronin aivotärähdys oli todella ikävä siinäkin mielessä, että jos pitäisi äkkiseltään keksiä joku syy, miksi Bergeron saattaa lopettaa tähän kauteen, niin pelko aivotärähdyksistä ja loppuelämän laadusta lienisi aika hyvä arvaus.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tuli katseltua yön ottelua ja liian hyvälle on tottunut Raskin myötä kun eka maali tuli juurikin riparista maalin edustalta Trotchekin ottaessa kiekon luistimella sivuun ja siitä tyhjiin. Hohhoijaa, ei voinut katsoa ottelua loppuun ja 3-0 tilanteessa oli aika nukkumaan. No vedot osuivat ja aion kyllä lyödä Ottawaakin voittamaan niin ei vituta nämä paskat tappiot.
Aivan karmea toi ylivoima ilman Marchandia ja Bergeronia. Siinä on kuitenkin 2 sellaista seppää ettei kovin montaa löydy tältä planeetalta jos aletaan peilaamaan yksilötasoa ja muiden myös tekemistä paremmaksi siinä samalla.
Mietin että mitä inserttiä tässä näytetään niin ilmeisesti oli Studnickan otteita ekassa erässä. Todella positiiviset suoritukset, mutta tiedä sitten oliko lopulta hyvä esitys. Kuulemma koittanut keskittyä farmissa opiskelemaan kuinka hyvää sentteröintiä pelataan. Ei se tästä ja jos mestaruusvetoja sisässä niin äkkiä cashouttiiin.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Vähän tässä alkaa jo pelkäämään aikaa kun Bergeron lopettaa.
Korpivaellus tekee väistämätöntä tuloaan, Marchandilla tulee kohta ikä vastaan, eikä McAvoy ja Pasta voi kahdestaankaan koko joukkuetta kantaa.
Tulee Tuukkaa ikävä.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Olipahan taas surkuhupaisa esitys. Carolina on aika pahasti kyllä tällä kaudella vienyt noita pelejä. En kyllä ihan hirveästi näe mahdollisuutta Bruinsilla ottaa 4 voittoa playoff-sarjassa Carolinaa tai Tampa Bayta vastaan ja ehkä jopa Torontokin on mahdoton. Paljon pitää tapahtua, että kevät olisi pitkä Bostonissa.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Onhan se äkkiseltään tosiaan kornilta tuntuva ajatus tällä hetkellä se Bruins, jota johtaa McAvoy ja Pastrnak.

'tu että tulee takkiin jos that's it.

Mutta oikeastaan syy miksi lähdin kirjoittamaan, mitä on jengi tästä nykynuorisosta kaikkineen mieltä? Mä nimittäin pahaa pelkään, että nyt tarvittais tuurilöytö joko draftista, free agencystä tai trade + resign (mallia Hall). Koska nuorempi runko Pastrnak-Hall-McAvoy-Carlo-Swayman (jossa Marchand vielä aikansa mukana) täytepelaajineen on liian hyvä. Ei tuolla viisikolla oteta kärkivarauksia. Tässä on nähty, että ilman Bergyä ja rottaa ei pelata mestaruudesta, mutta silti voitetaan nämä Ottawat. Niin yhä vain helpoin väylä olisi retool. Mutta se vain vaatisi pari pirunmoista osumaa jotain kautta (jota Hall toki keskipitkällä tähtäimellä omalta osaltaan on).
 

Burgerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Boston Bruins
Todella hyvä pointti yllä. Pitkään ajattelin, että jokin kombo tyyliin Hertl-Coyle olisi riittävä ylimenokauden (eli käytännössä sitä draftimunkitusta odottaessa) kärkikaksikko senttereiksi. Jäin kuitenkin Kentalin viestin myötä pohtimaan, tuomitseeko tuo oikeastaan vain takuuvarmemmin varaamaan niille sijoille 20-24? Minkä lisäksi tietty Bruinsin komerossa on aika vähissä sellaiset palaset, joilla Hertl tai muu riittävä sentterihankinta voisi ylipäänsä irrota.

Jossain vaiheessa pyörittelin myös perverssiä ajatusta Pastan kauppaamisesta tämän kauden jälkeen: en ole täysin luottavainen sen suhteen, että Pasta olisi vuoden 2023 jälkeen sellainen joukkueen ehdoton johtopelaaja, jota (mahdollinen) uusi kallis sopimus edellyttäisi. Unelmana tietenkin olisi saada irrotettua Bruinsin suuntaan se loistelias, nuori avainpalanen. Tätäkin olen nyt kuitenkin alkanut epäröidä, koska tuollaisessa kaupassa on aivan liian suuri mahdollisuus siihen, että Pasta olisi pölyn laskeuduttuakin kaupan paras pelaaja. Myyvän osapuolen todennäköisyys kaupan häviämiselle on omaan makuun liian suuri.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Ei missään nimessä Pastaa myydä ainakaan. Tosi iso työkalupakki kaverilla ja upsideä on edelleen mielestäni käytettävänä. Tosiaan kyllä huomaa miten huikea ero joukkueen tekemisessä on ilman Marchandia ja kapteenia. Vissiin toiminut ihan hyvin tuo Coyle-Frederick- Smith ketju kokonaisuudessaan, mutta ei ole kyllä uskoa pitkään kevääseen enää etenkin Raskin päätöksen jälkeen. Vähän kyllä pelottaa lähitulevaisuus kun kapteeni ja rotta alkaa taantumaan, että millaista se peli on kun ei ole oikein kantaviin saappaisiin astujia ja toinen mikä vähän ihmetyttää on tuo ettei oikein kärjen takaa tule tehoja vähejään koskaan ikinä. Johtuuko jostain pelitaktiikasta jossa pysytään kiekon ja maalin välissä minimoiden mahdolliset virheet vai mistä. Ei tämä nyt vaan oikein näytä kovin positiiviselta ja olisiko nyt aika räsäyttää kunnolla all in ja kyntää sitten vähän enemmän kun kovat luut telakoituu. Nyt kun tarkkailut Carlonkin tekemistä palstan huomion myötä niin ei ole kyllä kasvanut sille tasolle mitä odottelin. Fysiikka on super, mutta ei voi olla noin heikko kiekon kanssa ja etenkin kovan paineen alla.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Samoja fiiliksiä kuin ylhäällä. Helpottava voitto onneksi yöllä ja Pasta näytti ratkaisijan mallia, tätä lisää. DeBrusk oli myös kova, oli lähellä ettei Bruins voittanut hänen ansiostaan varsinaisella, mutta Lazar ei saanut loistavasta syötöstä sisään. Oliko nyt niin, että DeBrusk jää kuitenkin Bostoniin? Swayman otti myös kovia koppeja, mutta riittääkö kuinka pitkälle.

Varmasti tämä Raskin uran loppuminen sekoitti jengin pakkaa. Odotetaan paluuta, paluu tulee, Rask lopettaa. Ja toki peli tuosta taas paranee, kun Marchand tulee takaisin ja play-offeihin Bruins on vähintään tuolta viimeiseltä sijalta menossa. Mutta ei tuossa pelissä nyt liikaa hurraamista ole. Ottawan paineen alta ei päästy pois ja tuntuu, että Bruinsilla ei luistin liiku ollenkaan tarpeeksi nopeasti. Tähänkin se Marchand kykenee tosin yksin jo tekemään muutosta. Mutta nykyhetki näyttää ennakoivan sitä, että miltä peli tulee näyttämään parin kauden päästä. Ja silloin play-off -juna saattaa karata pidemmäksi aikaa.

Odotan kyllä todella mielenkiintoisena Bruinsin trade-deadlinea, mihin suuntaan lähdetään.
 

Mattila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset
Saisko tuonne Klaude Kirouksen kaavittua kakkosen keskelle? En sinänsä häneen kovin ihastunut ole, mutta kakkoseen tarvittaisiin osaamista keskelle.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Haulalla on ollut ihan hyvin kemioita Hallin ja Pastrnakin kanssa. Haula ei välttämättä ole tasoltaan kakkosketjun sentteri, mutta koska on paikkansa täyttänyt ja koska ketjussa on jo pari pelaajaa, joiden pitäisi pystyä ns. ajamaan peliä, niin miettisin ehkä muuta.

Smith oli pelillisesti hyvä ykkösessä, mutta eihän nuo kiekkoa maaliin saaneet ja Smith varsinkaan ei saanut tai saa vieläkään missään muussakaan ketjussa. Toisaalta #111213 kolmosketjuna kova.

Kumpi sitten on helpompi löytää järkevällä hinnalla, sen tasoinen kakkosketjun sentteri, jonka myötä Pasta voisi siirtyä ykköseen, vai ykkösketjuun oikea laita, joka saisi kiekkoa maaliin?

Jos siellä ei ole Hertliä tarjolla, niin tyytyisin tämän kauden pelillisten esitysten myötä johonkin Mark Recchi -tyyliseen hakuun.

Sitten pitäisi vielä keksiä tuolle puolustukselle jtn. Paljon mielipiteitä, mitä siellä pitäisi tehdä, mutta kyllä Carlosta on paljon kiinni. Tällä hetkellä nähdäkseni top4n suurin ongelma. Mielestäni vasemmalta puolelta löytyy kolme kaveria täyttämään sopiva parin kanssa top4-rooli, mutta yksikään ei ole sen tasoinen, että kantaisi tämän hetkisen Carlon. Ja oikealta ei löydy Carlon lisäksi realistista vaihtoehtoa kakkospariin.
 
Viimeksi muokattu:

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Haulalla on ollut ihan hyvin kemioita Hallin ja Pastrnakin kanssa. Haula ei välttämättä ole tasoltaan kakkosketjun sentteri, mutta koska on paikkansa täyttänyt ja koska ketjussa on jo pari pelaajaa, joiden pitäisi pystyä ns. ajamaan peliä, niin miettisin ehkä muuta.

Joo ja vaikka siitä hetki on jo vierähtänyt, niin Vegasissa pelatessaan Haulaa pidettiin varsin aliarvostettuna ja tärkeänä kakkossentterinä. Jos vieressä on pisteitä takovat laiturit, niin kyllä Haula voisi hoitaa hyvin sentterin hommat. Toivottavasti siis Marchandin palatessa pistävät Hallin ja Pastan taas kakkosketjuun, hyvin toimi kun perfection line hajoitettiin.

Ja olipahan hyvä peli äsken Avsia vastaan! Aivan eri meininki kuin Ottawassa, paitsi Pastrnak jatkoi siitä mihin jäi ja karisti viimeisetkin pienet apinat selästään. Oli ihan ehtaa Pastaa illan maalit taas. Sarjakärkeä vastaan 5-1, ei huono. Alivoimakin oli oikein hyvää Coloradon ekan maalin jälkeen, yllättävän aseeton oli vastustaja. Tärkeä voitto.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Lyhyesti. Onko DeBruskilla sittenkin tulevaisuus Bruinsissa? Ok, kivat ketjukaverit. Treidiä on ooteltu ties kuinka kauan, mutta tarvitaanko....
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Tulin fiilistelemään Jack Ahcanin uran ensimmäistä. Olipahan tyylikkäästi pelattu tilanne kaverilta. Mieshän alkaa näyttämään Toreykurgmaisia piirteitä. Hämmästyttävän pieneltä ukko näyttää Marchandiin verrattuna, vaikka saman pituisiksi ilmoitettu. Marchy tosin on kunnon liharekka.

Trade deadlineen pari viikkoa ja meitä yhdistetty taas Hertliin, Chychruniin, Jacob Middletoniin ja Andrew Coppiin. Copp irtoaisi kuulemma 2nd + mid tier prospect combolla. Pystyy pelaamaan sentterinä tai laiturina. En sitten tiedä, miten istuisi. Meillä on Coyle ja Haula.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Chychrun olisi kyllä todellinen pommi vahvistus. Nyt viimeisemmissä peleissä takonut ihan sikana pisteitäkin. En tiedä millä paketilla sieltä saisi lisäksi vielä Crousen mukaan. Aiemmin viikolla pähkäilin etten ole varmaan koskaan kuullutkaan tästä Jacob Middletonista, mutta kyllähän noista nimistä kuka vaan vahvistaisi joukkuetta.
Pitkään poffi runiin en jaksa uskoa mutta mukavahan se on katsella miten pärjätään tosi peleissä.
AHL Providence on oman divarinsa kärjessä ja voittoprosentilla mitattuna koko liigan 5:ksi paras joukkue mutta ei oikein kukaan yksilö pistä häikäisevästi tilastoissa silmään. Eli voisiko treidailla jotain vakkareita kokoonpanosta pois ja ottaa tilalle voittavaa grindaavaa jääkiekkoa pelaavia ukkoja farmista. Vaakanainen varmaankin saattaisi olla myös hyvä assetti näissä tulevissa kaupoissa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Chychrun olisi kyllä todellinen pommi vahvistus. Nyt viimeisemmissä peleissä takonut ihan sikana pisteitäkin. En tiedä millä paketilla sieltä saisi lisäksi vielä Crousen mukaan.

DeBrusk+ Reilly + prospekti + 1kierros + muu varaus. En tiedä kunhan heittelin ilmoille. Chychrunista pyynti muistaakseni taisi olla kuitenkin se rosteri peluri, a-prospekti + 1kierroksen varaus. Joka tapauksessa Bostonin pitää liikutella palkkoja Arizonan suuntaan ja Coyotes haluaa pelaajia joilla on myös ensi kaudeksi sopimus.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Mikä on kanssakärsijöillä fiilis trade deadlinen hankinnoista? Oma pää on viimeiset viikot toiminut kohtuu hyvin mutta miten maalinteko voi olla noin vaikeaa? Laitetaanko farmi ja puoli valtakuntaa pakkiin (Chychrun/Giordano) vai hyökkääjään (Bertuzzi/Crouse)?
 

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Juventus
Mikä on kanssakärsijöillä fiilis trade deadlinen hankinnoista? Oma pää on viimeiset viikot toiminut kohtuu hyvin mutta miten maalinteko voi olla noin vaikeaa? Laitetaanko farmi ja puoli valtakuntaa pakkiin (Chychrun/Giordano) vai hyökkääjään (Bertuzzi/Crouse)?

On kyllä mielenkiintoinen tilanne Bostonilla kaiken kaikkiaan tällä hetkellä. Oma toiveeni olisi että pistettäisin aivan kaikki likoon yhtä viimeistä vetoa varten koska Bergeron ansaitsee sen. Omat toiveeni olisivatkin enempi mallia pakki ja sentteri. Näistä sitten onkin pyöriteltävää että ketä lähtis jahtaamaan. Chychrun ois unelma koska hyvä soppari vielä pitkään, mutta veikkaan että tuon hinta lähtee lapasesta ja se Bostonilla ei tavara riitä siihen. Kääntäisinkin katseen vaikka juurikin Giordanoon tai Linhdolmiin (tämäkin voi lähteä hinnan suhteen käsistä).

Sentteri puolella sitten märkäuni olisi Hertl itselleni, voisi istua aika nätisti Hallin ja Pastrnakin väliin näin äkkiseltään. Tässäkin tullaan siihen tietty taas että jos Sharks ilmoittaa että Hertl on tarjolla niin voi olla että ei taas Bostonilla ole tarpeeksi kiinnostavaa vaihtotavaraa. Senttereistä sitten toinen minkä voisin ottaa sisään olisi Giroux, tosin hänen kohdalla taitaa olla aika tiukkaan rajattu mihin herra suostuu menemään joten tuskin siitä tarttee enempää unelmoida.

Joten paljon on auki asioita tässä kohtaa omasta mielestäni, mutta toivoisin että myydään sitten vaikka juurikin koko farmi ja tämän vuoden pickit ja yritetään vielä kerran. Kynnetään sitten myöhemmin ja rakennetaan uusiksi.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Jos miettii sitä kautta, että miten Bruinsilla olisi ylipäänsä mitään saumoja kannuun, niin kyllähän parannus tolppien välissä olisi oleellisin. En usko, että Ullmark/Swayman riittää, vaikka saataisiin Hertl ja Chychrun.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Osaakos joku tarkemmin kertoa, millainen kaveri tuo Marc McLaughlin on? Oman kylän poikia ja joku köyhän miehen Bergeron?
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Jos miettii sitä kautta, että miten Bruinsilla olisi ylipäänsä mitään saumoja kannuun, niin kyllähän parannus tolppien välissä olisi oleellisin. En usko, että Ullmark/Swayman riittää, vaikka saataisiin Hertl ja Chychrun.
Kyllä tämän kassarikaksikon on riitettävä. Vaatii tietysti sen, että sattuu kuuma kausi juuri oikeaan aikaan mutta niin se on miltei kaikilla muillakin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
On kyllä mielenkiintoinen tilanne Bostonilla kaiken kaikkiaan tällä hetkellä. Oma toiveeni olisi että pistettäisin aivan kaikki likoon yhtä viimeistä vetoa varten koska Bergeron ansaitsee sen.
Olen myös tässä all-in ryhmittymässä. Meidän haluamiin kauppoihin kuuluukin sitten varausvuorot, DeBrusk, Lysell, Moore, Beecher, Fredrick ja ensi kaudeksi pääsy Jacobsien pöytään päättämään liigan asioista.

Tuo Hertl olisi kiinnostava mutta viimeisimpien tietojen mukaan Sharks pyrkii saamaan jatkosopimuksen. Muutenkin nyt on näyttänyt, että Haulalla riittää liike, taidot ja peliäly Hallin ja Pastrnakin väliin kakkoseen. Koska sentterihankinnan pitäisi olla reeeilusti Haulaa parempi että vaihto kannattaisi lähdin hahmottelemaan pakki+laituri siirtorajapaketteja. Korvaukset, palkanpidätykset ja muut selänrapsutukset jätin tästä pois koska uskon, että jos molemmilla osapuolilla on halua kauppoihin niin ne syntyy.

"Tuhkatkin pesästä" -paketti
Chychrun (LD) + Crouse (LW)
Kaikille kelpaisi ykkösparin pakki seuraavaksi vuosikymmeneksi+ joten muutkin tarjoaa Chychrunista parastaan. Periaatteessa tuon statuksen pelaajia saa vaan varaamalla eli todella epätodennäköistä, että Bruinsilta saa parhaan vastineen joten kohti vaihtoehtoja.

"Ainakin yritettiin" -paketti
Bertuzzi (LW/RW) + Leddy (LD)
Tuskin on B's fania joka ei tahtoisi Bertuzzia joukkueeseen. Iso, komea, kova tekemään maaleja eli täydellinen pelaaja kaikin puolin. Nick Leddy tarvitaan tietysti myös niin saadaan Forbortin tilalle pakki joka osaa luistella sekä eteen- että taaksepäin. Huono puoli tässä tietysti se, että oman divarin joukkueelle tarjotaan tähtijunnuja. Kaupan bonuksena on, että tehtäisiin palstan Wings-jäärät ikionnelliseksi ja saataisiin lukea muutama romaanillinen Lysellistä jo ennen ensimmäistä NHL-peliä.

"Wanhassa wara parempi" -paketti
Giordano (LD) + Johansson (C/LW/RW)
Tuo Mark Giordano olisi niin Bruinsin näköinen hankinta: parhaat päivät jo takana mutta vielä mahdollisesti taso riittää yhteen tai kahteen playoff-kevääseen. Norris-kaudesta on jo muutama vuosi mutta 38-vuotiaanakin on varmasti kovempi luu kuin mitä Bostonista löytyy ehkä pl. McAvoy. Tuon Johanssonin halusin mukaan että on taitava pelaaja heittää mihin vaan ketjuun ja DeBruskin tilalle. Vai oliko taas loukkaantuneena? Siinä tapauksessa Järnkrok käy myös. Ja jos Kraken ihan välttämättä haluaa niin otetaan Lauzon takaisin.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kun nyt fantasioimaan aletaan, niin koittaisin saada Lindholmin Anaheimista, jos sinne päin kelpaisi vaihdossa Grzelcyk. Lindholm mielestäni näistä monipuolisempi pakki ja Grzelcykin sopimustilanne taas saattaisi houkuttaa tässä Anaheimia sen verran, että ihan hirveästi ei tarvitsisi väliä maksaa. Tosin ehkä siellä halutaan mieluummin nuorempaa lupausta ja varausvuoroja.

Sitten seuraavaksi koodia Vancouverin suuntaan ja sieltä vaihdossa DeBruskiin, joihinkin junnuihin ja/tai varausvuoroihin Brock Boeser. Hänelle sitten paikka Bergeronin ja Marchandin vierestä.

Molemmissa treideissä pitäisi olla tehdessä jo toki selvillä siitä, että pelaajat suostuvat järkevään jatkoon Bruinsin kanssa. Vahvistaisi Bruinsia lyhyellä tähtäimellä, mutta olisi jotain iloa myös tuleville vuosille.

Ei tule tapahtumaan, mutta kivahan näistä on haaveilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös