Boston Bruins (2.) – Columbus Blue Jackets (WC2), Atlantic 2. Kierros

  • 26 824
  • 89
Toisen kierroksen ketju käyntiin!

Idän toiseksi sijoittunut Boston Bruins kohtaa idän viimeisen pudotuspelipaikan napanneen Columbus Blue Jacketsin. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Bruins tiputti Toronton seitsemänteen peliin venyneessä sarjassa. Columbus taas tarjosi yllätyksen tiputtaen ennakkosuosikki Tampa Bay Lightningin suoraan neljässä pelissä.
Omasta mielestäni Boston lähtee sarjaan lievänä ennakkosuosikkina, siitäkin huolimatta, että Columbus nöyryytti Tampa Bayn noinkin selvin lukemin.

Muutama pointti sarjaan liittyen:
Bobrovsky vs. Rask. Molemmat maalivahdeista edustaa aivan maailman ehdotonta eliittiä. Molemmilta veskareilta löytyy kaapistaan Vezina (Bobilta vieläpä kaksi). Näistä veskareista Raskilla on kuitenkin selkeästi enemmän playoff-kokemusta ja pidän häntä tasaisempana maalivahtina. Bobrovskylta taas löytyy ehkä aavistuksen enemmän sitä ns. jumalmoodia, jonka ollessa päällä joka ikinen kiekko tuntuu tarttuvan kiinni. Tästä nähtiin jo vähän esimerkkejä Tampaa vastaan. Mikäli Rask jostain syystä haparoi ja epäonnistuu, on Bruinsilla penkillä odottelemassa Jaroslav Halak joka pelasi aivan mainion runkosarjan. Columbuksella taas on Bobin haparoidessa heittää putkien väliin Joonas Korpisalo, tai trade-deadlinella hankittu Keith Kinkaid.

Seth Jones vs. Charlie McAvoy. Kahden nuoren pakin kaksintaistelu. Molemmat näistä kavereista ovat aivan sukupolvitason talentteja. Seth Jones on toki muutaman vuoden vanhempi ja pelasi jo kuudennen runkosarjan menneellä kaudella. McAvoylla on vasta kaksi runkosarjaa takana, mutta mikä erikoista, playoffit ovat hänelle jo kolmannet. Kumpi näistä kavereista vie lopulta pidemmän korren?

Adam McQuaidin (ja Riley Nashin) Bruins-side. Molemmat näistä ukoista pelasivat Bruinssissa vielä viime kaudella ja Quaider reenasi vielä koko viime kesän Bostonin kanssa, kunnes tuli ensin treidatuksi Rangerssiin ja sieltä myöhemmin Columbukseen. McQuaid voitti Bostonissa Stanley Cupin ja oli fanien ja joukkueen keskuudessa todella arvostettu ja pidetty kaveri. Nähdäänkö loukkaantunut McQuaid pelaamassa playoffeissa vanhaa seuraansa vastaan? McQuaidilta ja Nashilta löytyy varmasti näkemystä ja sisäpiiritietoa Bostonin mahdollisista heikoista kohdista ja vaikka siitä, miten Raskia tulee maalilla häiritä ja mihin kohtaan kannattaa laukoa. Tästä on varmasti jonkin verran etua Columbukselle.

Pystyykö Columbus pitämään saman hurmoksen päällä kuin Tampaa vastaan?
Mikä on Bostonin energiataso kovan Toronto-sarjan jälkeen?
Kestääkö veskareiden kantti?
Vetääkö Keklu pelikamat tarvittaessa päälle?

Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia.

Ensi yönä se alkaa. Klo 02.05, be there or be square.
Lets GO!
 
Viimeksi muokattu:
Nykyään harvemmin tulee enää niitä hetkiä, jolloin John Mooren olemassaolo palautuu mieleen. Noh, tämän sarjan myötä ehkä taas useammin. Muistan Mooren hyvänä luistelijana, ja muuta hyvää en oikeastaan muistakaan. Aina ajatellut Moorea vähän kuin parempimaineisena Michael Del Zottona. Päällimmäisenä muistot hävityistä 1vs1-maalinedustilanteista ja vaikeudet pelinrakentelussa. Edelleen se silti näyttää vastuuta saavan ja pitkän sopimuksen kesällä allekirjoittanut, eli jotain on siellä tehty myös oikein eikä se ihan toivoton syvyyspakki olekaan?

John Mooren onni on tällä hetkellä se, että Kevan Miller ei ole pelikuntoinen. Sillä Millerin ollessa kunnossa, olisi Mooren paikka hyvin todennäköisesti poppariosastolla. Moorehan oli itsekin loukkaantuneena vielä kolmesta ensimmäisestä playoff-pelistä, mutta palasi nelospeliin. Ekat pari peliä meni aika heikohkosti Mooren osalta, mutta sitten taas game 6 ja game 7 oli jo omaan silmääni kelpo suorittamista. Neljästä playoff-pelistä joukkueen huonoin +/- tilasto -4 ei tosin hirveästi mairittele. Moore on kuitenkin ihan hyvin liikkuva polustuspään perusluutija, joka pystyy myös silloin tällöin avittamaan hyökkäyspään peliä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Odotin, että @Ni$pekt15 olisi avannut tämän ketjun jo viikko sitten.

Ja siis Moore vai McQuaid, niin edellinen osaa vähän pelata vuoden 2019 jääkiekkoa ja jälkimmäisellä on muita avuja.

Bruinsille harmittavan vähän lepoa sarjojen välillä, mutta onneksi Leafsia vastaan ei jatkoaikoja pelattu, ja Cassidyn peluutuskin oli suhteellisen tasaista neljän ketjun rullausta. Taukoa taitaa otteluiden välillä tulla yli 2vrk vasta toisen tai kolmannen pelin jälkeen.

Sanoisin, että sarjan alku määrittää paljon. Jos BJs vie ekan, se ei lupaa hyvää.
 

Knap

Jäsen
Bruinssilla kävi aikamoinen flaksi, että sieltä tuli vastaan takit eikä salamat. Nyt pitää vaan karhujen ymmärtää olla tekemättä salamoja.

Vakavissaan, veikkaan tästä sarjasta tulevan aika moninkertaisesti fyysisempää kuin Torontoa vastaan. Anderson, Foligno, Dubisnky, Jenner, Hännikäinen, Savard, McQuaid ja Jones pystynee ainakin kovaan peliin. Mielenkiintoista nähdä kaivaako Bruins nyt sen Backesin esiin, nimittäin nyt hällekin lienee käyttöä. Sarja myös ehkä pelinopeudessa hieman suotuisampi Backesille kuin Leafs-sarja.

Klassinen aspekti eli jäähyt. Kummallakin ne on kunnossa, tosin Blue Jacketsien YV silti vähän vaikea sanoa. Pystyykö kovempaa pelaava Tortorellan nippu pysymään boxista pois kuten Leafs? Jaa'a.

Edellinen arvaus, eli Bruins in seven meni oikein, joten tässä lienee Bruins in six oikea vastaus. Lepoetua Bruinssilla ei ole, mutta tuntuma taas on.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tässä on toisen kierroksen helmi yhdessä Blues-Stars sarjan kanssa, huikeita matseja varmasti luvassa ja uskoisin fyysisyyden nousevan reippaasti esim. tuosta aiemmasta Boston-Toronto sarjasta. Mielenkiintoista nähdä miten Bob kestää, mikään playoff-maalivahti tuo ei ole aiemmin urallaan ollut, mutta nyt Tampaa vastaan tuli onnistuminen ja sitä taas tarvitaan. 50-50 sarja omissa papereissani tämä, tuskin nopeasti ohi (eli nopeasti ohi).
 
Columbus aloittaa ilmeisesti samalla kokoonpanolla kuin game 4 Tampaa vastaan.
Aamujäiden perusteella Bruinssilla Wagner hyppää askiin kolmosketjuun Kuhlmanin tilalle ja Clifton korvaa John Mooren, joka kärsii kuulemma ”upper-body-injurysta” joka on luokkaa day-to-day.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tämän olisi tosiaan voinut avata jo viikko takaperin, mutta eipä käynyt mielessäkään rasittavan liikkeen myötä. Oma reportteri kertoi aamujäiltä tuntojaan ja kuulemma voittavaa joukkuetta ei vaihdeta näin alkuun. Veikkaan Backsin kuiteskin iskevän freesinä jossain vaiheessa sarjaa, kun oli pirtee myös Torontoa vastaan muutaman ottelun verran. Sen verran tästä sarjasta että ase ohimolla veikkaisin CBJ jatkoon sen jälkeen mitä ne teki hyökissä Tampan kovalle paineelle. En oo tuommoista tilan ja ajan hallintaa aikaisemmin varmaan todistanutkaan. Toki sininutut olivat helisemässä ajoittain kun Tampa sai vauhtipelin raiteilleen ja tuli vastustamattomasti alueelle.

Veikkaan että tässä tullaan näkemään erityylisiä otteluita kun joukkueilla ei ole isompaa historiaa toisistansa, ja jännä nähdä miten peluutukset ja taktiikat vaihtelevat sarjan edetessä. Eka peli ja loistava alku olisi tarpeen kun vieraat ovat huilineet ja tuntuma voi olla vielä hukassa.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Kova sarja tulossa. Columbusta on pakko sympata tämän kevään toimien takia ja sen lisäksi joukkueesta tulee vahvat (Bruins-henkiset) ”duunarijoukkue”-vibat. Odotan fyysisiä pelejä ja voi olla, että Bruins jää siinä leikissä kakkoseksi.

Katotaan saadaanko CBJ:n alakerran lukko murrettua. Sarjan voiton kannalta pitäisi Pastrnak saada hereille, olisiko aika kokeilla alussa taas ykkösen laidalla jos Marchandin vire tarttuisi myös Pastaan? Bergeronin puolikuntoisuudesta on myös spekuloitu ja toivotaan että taso ei laske nähdystä. Tätä sarjaa ei kyllä voiteta nollanollaa pelaamalla eli myös tasakentällisin olisi tultava ykköseltä onnistumisia.

Onneksi senttereistä Krejci on pelannut paremmin kuin vuosiin, Kuraly palasi omana yritteliäänä itsenään ja Coylen diesel tuntuu nostavan kierroksia. Toivottavasti tämä laajuus riittää ja neljän ketjun käyttö tuo voiton.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Mitähän Werenski tekee? Hänen miehensä sitten luikertelee tekemään maalia, olisi varmaan kannattanut keskittyä pelaamiseen.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Mitähän Werenski tekee? Hänen miehensä sitten luikertelee tekemään maalia, olisi varmaan kannattanut keskittyä pelaamiseen.

Tämä oli jalkapallosta tuttu "näytän paitsiota ja lopetan pelaamisen jonka jälkeen vastustaja tekee maalin"- tilanne. Voi olla että Tortorellalta on tullut palautetta pelin jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Alkukankeutta niinkuin Naukkarisen Niilolla nakurannalla. Ei olleet sinitakit ihan terävimmillään pitkän huilin jälkeen, no kyllä se kone siitä vertyy kun sarja etenee.
Varsinkin Werenski-Jones parille jäi paljon parannettavaa.

Sikäli positiivista että tuommoinen keskinkertainen esitys vie kuitenkin jatkoajalle. Mut ei pitäisi yhen maalin johossa lopettaa pelaamista ja ruveta roiskimaan. Eiköhän se Torttu sen verran meuhkaa että seuraavaan yritykseen tullaan hereillä.

Bruinsille ansaittu voitto.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsoin kaksi jälkimmäistä erää, eikä ollut ihan sellaista tykitystä mitä olisin toivonut. Väsyneempi Bruins tuntui määräävän tahdin ja Columbus lähti siihen ihan suotta mukaan. Odotan, että viimeistään Columbuksessa alkaa kunnon pelit ja päitä alkaa tippumaan.
 
Suhteellisen hyvä ottelu Bruinssilta, vaikkakin viimeistely ei ollut ihan parhaalla tasolla. Toki myös Bobrovsky oli aivan tulessa ja piti Columbusta pelissä mukana varsinkin ensimmäisessä erässä. Boston olisi voinut lyödä pelin ns. "pakettiin" jo 1. erässä (niin kuin Tampa ;)), sillä a-luokan maalipaikkoja oli runsaasti ja Sinitakit olivat kyllä aivan vastaantulijoita. Toisessa erässä Columbus pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta matsi tuntui silti olevan aika hyvin Bostonin hallussa. Columbus tasoitti pelin sitten kolmannessa erässä Dubinskyn ohjausmaalilla ja teki vielä johtomaalin heti tasoituksen perään hieman onnekkaalla pompulla. Bruins ei kuitenkaan ollut tästä moksiskaan ja tasoitti pelin Charlie Coylen maalilla noin 5min ennen loppua. Coyle paikkasi tasoituksella oman harhasyöttönsä joka maksoi Columbuksen 1-1 maalin. Sama mies maalasi jatkoajalla Bostonin voittomaalin, kun Werenski jäi osoittelemaan tuomarille, että kyseessä olisi ollut paitsio ja osittain tästä syystä ei ehtinyt pitelemään vapaana ollutta Coylea jolle Johansson tarjoili maukkaan passin.

Krejci loukkaantui jollakin tavalla kolmannen erän loppupuoliskolla Nashin taklauksesta, eikä häntä nähty jäällä enää sen jälkeen. Bruce Cassidyn kommentit Krejcin tilanteesta pelin jälkeen olivat kuitenkin suhteellisen lohdulliset: “I would rule him as day-to-day for now. First thing someone said was well is he in [concussion] protocol – no, it’s not a concussion. He got hit. He left the game, and by the time he was available to come back, the game was over. So we’ll see how he is in the morning. Hopefully, have an update for you then if it’s anything more serious than day-to-day.”

Pastrnak oli jälleen koko pelin ajan melkoisen kuutamolla, eikä tuttua hymyä tuntunut irtoavan lähikuvissakaan. Taitaa olla vähän apina selässä, kun ei tunnu kulkevan sitten millään. Sinänsä hyvä, että ratkaisukykyä löytyy Bergeronin, Marchandin ja Pastankin takaa, mutta olisihan tuon Pastrnakinkin pikku hiljaa herättävä tähän kevääseen.

Jos sitten La-Su yöllä vielä kotivoitto ja sitten se yksi tärkeä ekstrapäivä lepiä ja ei muuta kuin ryöstöretkelle Columbukseen. Oletan tosin, että Columbus tulee ihan eri ilmeellä seuraavaan matsiin ja ne jalat alkaa löytymään.
 
Alku oli Bostonilta jäätävä. Bob piti sinitakkeja pystyssä ja oli kyllä lähellä että Columbus olisi ottanut stealin heti ensimmäisessä vierasottelussa. Olisi muuten Bruinsin kannalta ollut raskasta lähteä toiseen otteluun tappio niskassa tuollaisen esityksen jälkeen. Onneksi tämä kuitenkin vältettiin, ja toivottavasti tuosta opitaan...

Muita ajatuksia:
- Krejcin loukkaantuminen olisi erittäin erittäin iso isku Bostonille
- Bergeronin kenttä sai ainakin ensimmäisessä ottelussa enemmän tilaa ja aikaa kuin Toronto sarjassa
- Johansson-Coyle -akseli toimii hyvin
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Oli kyllä ansaittu voitto Bostonille. Olisihan se tuntunut vähän kohtuuttomalta, jos Blue Jackets olisi vienyt matsin tuollaisilla otteilla ja kahdella pomppumaalilla. Etenkin ekassa erässä jäällä oli vain yksi joukkue eli Bruins, jolla oli varmaan lähemmäs kymmenen ykkösluokan maalipaikkaa. Pomput, huono viimeistely ja Bobrovsky pitivät lukemat kuitenkin vain 1-0:ssa. Toinen erä oli melko tasainen ja kolmas taas vähän enemmän Bruinsin hallintaa.

Blue Jacketsilla näkyi kyllä pelitauko ja/tai jännitys, sen verran isoja käynnistymisvaikeuksia joukkueella oli. Toivottavasti seuraavissa matseissa kumpikin joukkue olisi liikkeellä samalla intensiteetillä, jolla Bruins veti ekan erän, niin saataisiin tästä vauhdikas ja fyysinen sarja.

Molemmat maalivahdit olivat hyviä. Rask otti pari kovaa koppia, eikä hän mahtanut mitään Blue Jacketsin pompuille. Coyle on kyllä ollut kova vahvistus Bruinsille, vaikka Blue Jacketsin eka maali lähtikin hänen oman alueen kiekonmenetyksestään, jossa sen olisi saanut laitettua helposti keskialueen puolelle. Myös Johanssonilta pari nättiä syöttöä Coylen maaleihin. Muuten Bruinsin ykkönen oli kentän paras ketju.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ekan kymmenen minuutin tapahtumat menivät vähän ohi kun ihmettelin, että miten tällainen AHL-porukka on edennyt Boltsin läpi toiselle kierrokselle.

Kolmannessa erässä vihdoin ymmärsin, että rouva Fortuna taitaa olla Ohiosta kotoisin.

Eipä siinä, helvetin tärkeä voitto Bruinsille, sillä tuntui vähän, että BJs ei pelitauon myötä oikein löytänyt kaikkia vaihteita askista. Bruinsilla alkoi taas ottelun loppua kohti hyytymään, ja jatkoaikaan lähdettäessä oli toiveena enää lähinnä nopea tappio, joten kiitos Werenski!
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Kova lähtö otteluun, ja ajettiin armotta kaikkea liikkuvaa. Oliko jopa Krug joka nakkasi jonku pussien vinkuheinän seinälle päätykiekkoa hakiessa(ite oisin viheltäny estämisen) ja Andersonkin oli löytää itsensä vaihtoaitiosta pariinkin otteeseen. Boston vei kyllä mielin määrin ja karvasi ylhäältä. Lisäksi oliko jopa 10 tilastoitua vaarallista maalipaikkaa ekassa erässä. Meinas jo alkaa vatuttamaan kun mistään ei mennyt kunnes hieman yllättäen alivoimalla Acciari tykitti uransa parhaan kudin ja helpottavan johto-osuman. Raskilla ei ollut juurikaan hommia,mutta kahdesti joutui ottamaan ns. game saverin hienosti pitäen ottelun omille. Yhessä kohtaa pisti silmään deja vu TB sarjasta kun paine ei tullut heti niin pussit otti pakki-pakki passin ja viisikolla harppuunan ylöspäin. Ilmeisesti toistamiseen ei moista nähty ja Boston jaksoi ihan hyvin paineistaa koko pelin pakkeja.
Kolmannessa tupla deflectioni ja Duboisin kantapäästä kimmokkeella 2 maalia 13 sekunttiin sen jälkeen kun Bostonin vauhti alkoi hiipumaan ja erheitä tulemaan veti mielen vakavaksi ryöstön suhteen. Jostain saatiin kammettua vielä varavirtaa ja ottelu tasoihin. Arvasin että ot tuli maali kun striimi jähmettyi hetki ennen osumaa ja makia 1-0 johto sarjaan.

Mikä helvetti tuota Pastaa vaivaa. Saatiin lahja yv kolmannessa ja mies yksin tappoi tilanteen kahdella satavuotta ohi menneellä passilla ja yhdellä pölyt päältä hutiloinnilla. Selostajat keskustelivat että Krejcin pitäisi olla Johanssenin paikalla, mutta Pastan tilalle noilla esityksillä voisi pistää. Tämän jälkeen Cassidy siirsi ykkösen laitaan hakemaan itteluottamusta.
Rentalit ratkaisivat pelin ja muutenkin oli hyvää tekemistä molemmissa päissä niin kauan kuin virtaa riitti. Eiköhän pussit paranna seuraavaan, ja olihan heillä nyttenkin Andersonin ja Jennerin ranteet tolppaan, mutta Rask ei jaksa ohivetoja torjua.
 

Knap

Jäsen
Ensimmäinen matsi jäi jälleen väliin, mutta tulipa järjettömän hyvä mieli, kun aamulla avasin livetulokset. Boston oli voittanut ja maalintekijät oli vielä Kuraly ja Coyle x2.

Koosteesta nyt hankala peliä arvioida, mutta olihan tuossa enemmän Bruinssilla paikkoja peli naulata. Columbuksen maalit sitten enemmän tai vähemmän tuollaisia roiskaisuja, jotka nyt sattui maaliin menemään. Ei sillä, oli sininutuillakin laadukkaita paikkoja, maalit tulivat nyt vain eri tilanteista.
 

Burgerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Boston Bruins
Mikä helvetti tuota Pastaa vaivaa. Saatiin lahja yv kolmannessa ja mies yksin tappoi tilanteen kahdella satavuotta ohi menneellä passilla ja yhdellä pölyt päältä hutiloinnilla. Selostajat keskustelivat että Krejcin pitäisi olla Johanssenin paikalla, mutta Pastan tilalle noilla esityksillä voisi pistää. Tämän jälkeen Cassidy siirsi ykkösen laitaan hakemaan itteluottamusta.
Rentalit ratkaisivat pelin ja muutenkin oli hyvää tekemistä molemmissa päissä niin kauan kuin virtaa riitti. Eiköhän pussit paranna seuraavaan, ja olihan heillä nyttenkin Andersonin ja Jennerin ranteet tolppaan, mutta Rask ei jaksa ohivetoja torjua.

Pasta on ollut kyllä aivan kuutamolla loukkaantumisensa jälkeen. Nyt sentään peli näyttää yritteliäältä mutta mikään ei vain onnistu. Lisäksi käsi taitaa olla edelleen klesana, koska mies ihan silmiinpistävästi välttelee laukomista. Toivon että Cassidy malttaa kuitenkin pitää ketjut nykymuodossaan (=kuten peliin lähtiessä ja edellisen sarjan loppupuolella), vaikka Krejcin ketju jääkin edelleen usein pelottavan näköisesti omiin pyörimään. Ykkösylivoimaan Pastalla ei kylläkään pitäisi nykyvireessä olla asiaa.

Noin muuten jatkoa ajatellen olisi ihan suotavaa viimeistellä hieman tehokkaammin, sillä jokaiseen matsiin ei varmaankaan ole mahdollista saada samanlaista linkousta päälle kuin ensimmäisessä erässä viime yönä. Erityisesti kärkiketjut saisivat alkaa taas osua, ettei joka matsissa tarvitsisi toivoa nelosen jätkien kerran elämässä -laukauksia.

Pakisto näyttää edelleen hyvältä, vaikka välillä tuleekin kiire kovassa paineessa. Oon todella iloinen, että Carlo on tänä keväänä ehjä ja käytettävissä, huikea kaveri.

Lisäksi oon myös täysin rakastunut Charlie Coyleen (ja vähän MaJoonkin).
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Pastan pelaaminen kakkosessa ei välttämättä johdu (pelkästään) miehestä itsestään, vaan väittäisin, että ainakin osaltaan siitä, että pudotuspelivauhti on kostautunut DeBruskille liian kovaksi ja pojan yleispelaaminen ja kiekonhallintaratkaisut vielä paskempaa kuin runkosarjassa.

Siis eihän DeBruskista noin ylipäänsäkään ole iloa kuin viiden metrin säteellä vastustajan maalista, mutta nyt kaverille on tehnyt tiukkaa antaa kiekkoa edes alaspäin pakeille.

Johansson olisi toinen vaihtoehto Krejcin ketjun yleispelaajaksi ja itse käyttäisin sitä, mutta Cassidy ilmeisesti näkee toisin.
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Bruins tuli raivolla ottelun alkuun. Ekat 10 minuuttia pyörittiin lähes kokonaan Sinitakkien päädyssä, ja Bobrovsky oli ainut syy miksi taululla oli vain 1-0 johto Brunseille. Ottelun edetessä Blue Jackets pääsi paremmin otteluun mukaan, mutta kyllä Bruins silti hallitsi peliä läpi ottelun.

Sinitakeista selvästi näki, että pitkä tauko alla. Seuraavassa ottelussa varmasti paremmin jo mukana. Mitä pidemmälle ottelusarja etenee niin luulisi, että etu kääntyy Sinitakeille, kun ovat paremmin levänneitä.

Mikä tuota Pasternakkia vaivaa? Ehdin pari peliä nähdä Toronto sarjasta ja ei vakuuttanut niissä yhtään. Tänään oli mun silmään vielä huonompi.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Mikä tuota Pasternakkia vaivaa? Ehdin pari peliä nähdä Toronto sarjasta ja ei vakuuttanut niissä yhtään. Tänään oli mun silmään vielä huonompi.
Käsi. Paluun aikoihin oli juttua, että joutuu mahdollisesti pelaamaan loppukauden jonkinlaisen lastan kanssa, en tiedä onko vielä Pastalla lasta. Mutta eihän tuo oma itsensä ole ja helposti näkyy sitten kaikessa tekemisessä, jos ei pysty pelaamaan vamman takia normaalisti selkärangasta.

On se tuo Marchand ihana mulkku. Muutenkin pitkän koosteen perusteella tunnetta oli puolin ja toisin jo ihan kivasti mukana, joten eiköhän tästä hyvät kuumat väännöt saada aikaiseksi. Blue Jackets on Bruinsin jälkeen itselle ihan top3-suosikkeja, joten mukava on sarjaa seurata.

Eka voitto oli tärkeä siinäkin mielessä, että sai tuota Blue Jacketsin ekan sarjan jälkeistä flowta vähän tapettua. Columbus ehkä ennakolta helpompi ja sopivampi vastus Bruinsille kuin mitä TB olisi ollut, mutta ei tästäkään sarjassa mitään ilmaiseksi saa. Fyysisesti raskas sarja odotettavissa, varsinkin jos venyy 6-7 peliin. Toivottavasti Krejci on pelikunnossa.
 

kyyninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, MCFC, NATO
Eiköhän tuo Bruins tämän suoraan neljässä pelissä hoida. Columbus tyyliin voittoputken perään sitten tappioputki.
 

Kesan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Nashville Predators (sympatiat: Flames, Avs)
Jännä nähdä miten tulevat pelit menee tai kääntyykö sarja jos tuloksellisesti nämä pelit jatkavat samaa kaavaa tämän ekan pelin kanssa. Bostoni vei peliä huomattavasti enemmän, ainakin siltä osin mitä peliä tuli itse katottua. Columbuksella taas lepo-etu voi vielä näkyä sarjan edetessä mikäli pelejä kertyy viidestä seitsemään. Mielenkiintoinen ottelupari!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös