Boston Bruins (1.) – Carolina Hurricanes (6.), Itäisen konferenssin 1. kierros

  • 19 575
  • 66

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Oletan, että kukaan ei jaksa tehdä mitään alustuksia, kun sarjan piti alkaa viime yönä, eikä ketju ole vieläkään tulilla.

Bruins on hyvä joukkue, Hurricanes on hyvä joukkue, kumpikin haluaa voittaa, hyvä sarja tiedossa.

Viime keväänä Bruins sweeppasi konferenssifinaaleissa, sitä edellinen taisi olla 2008 tai 2009 kun Canes vei seiskan jatkoilla.

Omissa papereissa 55-45. Bruins ylisuoritti viime keväänä, mutta takuuvarma suoritus lienee tänäkin keväänä veteraaneilta tiedossa. Canes on vuoden kokeneempi, rosteri vahvistunut ja maalivahtikin vaikutti kuumalta Ragsia vastaan. Lisäksi Hurricanes on ollut tilastojen mukaan jo muutaman vuoden sarjan kärkijoukkueita. Yleensä tällaiset joukkueet breikkaavat jossain vaiheessa vähintään finaaliin saakka ja kestomenestystäkin saattaa povata. Onko tämä läpimurtovuosi, en tiedä, mutta viime kevään konferenssifinaalinöyryyryksessä oli jotain samaa kuin Bruinsilla kymmenisen kautta sitten Flyersia vastaan.

Ja tulihan sitä jossain vaiheessa pelattua Carolinan kannua...

Se siitä.

Edit: tein muuten sen verran taustatöitä ketjun avaamiseen, että katsoin sarjataulukon ja sen myötä luulisin Carolinan olevan idän kutossijoitettu. En ymmärrä millä perusteella Isles olisi, vaikka Caps -Isles sarjan otsikossa niin lukeekin.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Viime keväänä Bruins sweeppasi konferenssifinaaleissa, sitä edellinen taisi olla 2008 tai 2009 kun Canes vei seiskan jatkoilla.
2009 nimenomaan edellisen kerran ennen viime vuotta, sitä edellinen sarja oli 1999 ensimmäisellä kierroksella jolloin Bruins voitti kyseisen sarjan otteluvoitoin 4-2.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Edit: tein muuten sen verran taustatöitä ketjun avaamiseen, että katsoin sarjataulukon ja sen myötä luulisin Carolinan olevan idän kutossijoitettu. En ymmärrä millä perusteella Isles olisi, vaikka Caps -Isles sarjan otsikossa niin lukeekin.

Nämä meni vissiin vähän ristiin rastiin noissa ketjujen avauksissa otsikoihin. Jotkut laittoivat runkosarjasijoitukset sinne, ja jotkut taas nämä Round Robinien kautta tulleet sijoitukset. Eli koska Capitals oli RR:n 3., niin sitten NYI on periaattessa jäljellä olevista 6th seed, vaikka sarjataulukon pisteprosenteissa Canes oli idän kuudes.

Tämä on idän puolelta itselleni jostain syystä kaikkein kiinnostavin sarja, vaikkei mitään tunnefiboja erityisemmin ole kummallekaan joukkueelle. Ehkä sen takia, että tämä tuntuu joukkueiden tasoja peilaten kaikkein kovimmalta. Lisämielenkiintoa tuo myös se, että Canes tuli viime keväänä Bruinsin sweeppaamaksi, mutta nyt Carolina käveli Rangersia vastaan jatkoon, ja Bruins veteli vaisusti. Uskon itsekin ehdottomasti, että playoff-vaihde lähtee Bruinsiltakin silmään tuossa reilun parin tunnin päästä, mutta Hurricanes tarjoaa kyllä ihan kivan vastuksen.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Boston pelasi ihan ok viimeisissä kahdessa lohkopelissä ja pelin trendi oli nouseva. Ei se toki sillä tasolla ollut, mitä se voi Bostonilla olla, kun puhutaan runkosarjan suht selvästi parhaasta joukkueesta. Uskonkin, että kun koneet käynnistyvät ei näillä parilla tappiolla ole mitään merkitystä tai vastavuoroisesti sillä, että Carolina voitti Rangersin, joka nyt on ihan mitätön joukkue. Carolina on ollut Bostonille lisäksi viime aikoina helppo vastus. Boston on voittanut viimeisestä 11 keskenäisestä ottelusta 10.

Veikkaan, että ekan pelin voittaja voi olla ihan kolikon heittoa, mutta että sen jälkeen Carolina voittaa korkeintaan yhden pelin. Eli sanotaan vaikka 4-1 Bostonille.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Hyvä avaus. Eikä niillä sijoitusnumeroilla niin väliä, pääasia ettei otsikko ole Tuukka Raskin Boston vs. Sebastian Ahon Carolina

Carolinan kohdalla kiinnostaa päivän kunto viikon kuplamarinoitumisen jälkeen sekä Dougie Hamiltonin kunto hieman pidemmän tauon jälkeen.

Toivottavasti sarjasta tulee enemmän vuoden 2009 tyyppinen kuin viime kevään ylikäveleminen, voitti sarjan sitten kumpi tahansa. Tuo 2009 on myös ainoa kerta, kun Whalers/Canes on Bruinsin playoffeissa voittanut. Silloin hahmoksi nousi Scott Walker monellakin tapaa.

Vaikka Whalers vs. Bruins on jo kauan ollut historiaa ja samanlaista tunnetta ei enää ole, niin eihän sitä Bostonista silti saisi vieläkään tykätä.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Tärkeä voitto ja mikä syöttö Pastalta. Jos tästä lähtee kone käyntiin niin ei sitä helppo ole pysäyttää, vaikka kuinka olisi Canes vireessä.

Jatkoerä oli pitkälti Bruinsin hallintaa, mutta vähän siinä on hakemista vielä. Vedot menee vähän minne sattuu, mutta yritys rupeaa jo näkymään ja Bruins pelasi ehdottomasti pleijarien parhaan matsin tähän mennessä.
Ahon ketju oli yhä paikoitellen vaarallinen, mutta ei se sama alkusarjan lentokeli oikein lähtenyt käyntiin. Ja nyt oli kieltämättä vähän vahvempi jengi vastassa.

Tiukka sarja voi tulla, mutta huolestunut tässä tuskin tarvitsee olla enää Bostonin osalta.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikkea muuta kuin vakuuttava avaus, mutta lieventäviä asianhaaroja sen verran, että ymmärrettävää. Huolestunut olen Tuukasta. Aika epävarma olemus, kiekko pomppi ja aika ajoin sijoittumisvirheitä. Tuolla maalivahtipelillä ei mitään asiaa ensimmäistä kierrosta pidemmälle. No eiköhän se Tuukkakin paranna kesän edetessä kohti syksyä.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Bostonin kannattajana en ole lainkaan huolissani. Selvästi Bruins oli tänään parempi vaikka tiukat lukemat tulikin. Carolina on ihan liikaa Ahon kentän varassa, ja vaikka se hyvä onkin niin ei riitä kun Bostonilla löytyy vielä parempi kenttä, enemmän leveyttä ja parempi veskari. Bostonilla ei tosiaan vielä ollut kaikki ihan rytmissä, ja kun palaset loksahtelee, niin voi tulla selviä pelejä.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Tiedä johtuiko viikon pelaamattomuudesta vai mistä, mutta suurimmaksi osin Carolinan pelaaminen oli kaukana hyvästä. Boston toki on aivan eritasoinen vastustaja kuin Rangers, ja rehellisyyden nimissä eihän Canes ollut kovinkaan hyvä voitoista huolimatta edes Rangers-sarjassa. SIltikin tämä oli Canesin huonoin kuplapeli. Oikeastaan vain alivoima on ollut erittäin hyvää.

Hamiltonista näkyi pelaamattomuus. Ykköspakkipari ei toiminut kuten ennen Hamiltonin loukkaantumista, mikä ei ole sinänsä yllättävää. Yllättävää oli kuitenkin Slavinin ehkäpä kauden huonoin peli. Fleury ja Edmundson ovat olleet näiden neljän kuplaottelun vakuuttavimmat puolustajat. Vatanen oli poissa jostain syystä, joten Gardiner pääsi jatkamaan surffailuaan.

Mrazekilla oli tänään taas alusta alkaen ylipelaamismoodi päällä. Se katosi ehkä ottelun kuluessa hieman, mutta ratkaiseva maali oli taas sitä itseään. Huomenna back-to-backissä Reimer saa mahdollisuuden. Mrazek on välillä ihan ykkösmaalivahdin tasoa, mutta sitten tulee liian usein tällaisia ylipelaamiseen suuntautuvia pelejä.

Hyökkäys oli jo Rangers-sarjassa ykköskentän ja osittain neloskentän varassa. Nyt ykkönen oli näkymätön, varsinkin Svech ja Teukka, mutta eipä Ahokaan kummoisesti pelannut. Siitä toki kunnia kuuluu myös Bostonin ykköselle. Williamsin ollessa poissa myös nelonen oli hajotettu, eikä Nino tuonut tietenkään sitä samaa energiaa kuin McGinn. Jotain täytyisi tehdä. Bostonin "kotipeleissä" voisi vaikka kokeilla hajauttaa ykköskentän miehiä?

Boston oli parempi joukkue ja ansaitsi voiton. Bostonin ykkönen oli myös Carolinan ykköstä parempi, mikä usein lopulta ratkoo tällaiset tiukat pelit. Tuomarityöskentely oli mitä oli, ei yllättänyt.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Olen tyytyväinen Bostonin voitosta. Niin siinä käy, kun penkittää Vatasen. No okei, ei se lopputulos ollut siitä kiinni, mutta silti.

Boston hallitsi mielestäni melko selvästi, vaikka otteista puuttui yhä viimeinen terävyys. Monta kertaa esim. maalipaikoissa se viimeinen syöttö tuli vähän jalkoihin, väärälle puolelle tai muuta vastaavaa. Silti Bostonilla oli maalipaikkoja useammankin maalin tekemiseen. Joukkue antoi myös hyvin painetta Carolinan pakeille, mikä teki vastustajan pelin avaamisen vaikeaksi.

Bergeronin kentän peli alkoi näyttää paikoitellen jo aika hyvältä. Myös Debrusk oli aktiivinen. Carolinalta Ahon kenttä ei päässyt loistamaan samalla lailla kuin Rangersia vastaan. Silti useimmat Hurricanesin pyöritykset taisivat olla tuon ketjun käsialaa.

Jatkoajalla sai taas hakata halkoja, kun Skjein maila pistettiin päreiksi. Myöhemmin hän otti sitten itse jäähyn kiinnipitämisestä. Hurricanesin homer-kommentaattorin mielestä se ei ollut edes kamppi. Aiemmin hän oli ehtinyt jo valittaa Bruinsin tokan maalin hyväksymisestä. Se olikin vaikeasti tulkittava tilanne, enkä osaa ainakaan itse sanoa, kummin tilanne olisi pitänyt viheltää.

Vielä Vataseen palatakseni totean, että ymmärrän toisaalta hänen penkittämisensä, nyt kun Hamilton on takaisin kokoonpanossa. Vatanen on kuitenkin virhealttein nousta Carolinan pakeista. Toisaalta esim. Fleury ei tuo samanlaista kiekollista osaamista kuin Vatanen.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Olihan tuo selvästi Bruinsin peli, vaikka parannettavaakin toki esim. Raskilla oli. Erityisen vakuuttavaa oli tuo, miten Bruins-puolustus otti Hurricanes-hyökkäyksiä vastaan. Eivät päässeet oikein mihinkään, aika ja tila otettiin pois. Ihan yö ja päivä tämä ja Rangers-sarja on Carolinalle, ja Bostonilla on ollut Carolinan "puhelinnumero" jo pidemmän aikaa, joten paljon saa tapahtua, että Hurricanes tämän itselleen kääntää.

Tuomarilinja näiden playoffien jatkoajoilla on kyllä näyttänyt kunnolla häränpersettä. Ensin se Tampa-Jackets -setti, ja nyt vielä tämä perään. Ei ihmekään, että pelit venyvät, kun selviä rikkeitä ei uskalleta viheltää.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Aiemmin hän oli ehtinyt jo valittaa Bruinsin tokan maalin hyväksymisestä. Se olikin vaikeasti tulkittava tilanne, enkä osaa ainakaan itse sanoa, kummin tilanne olisi pitänyt viheltää.

Miten palstaraati tämän arvioi?





Minusta aika erikoinen tilanne. Mrazekilla on kiekko hanskan alla, mutta Bostonin pelaaja lyö hanskaan sillä tavalla, että kiekko irtoaa ja päätyy Coylelle, jolla on sitten tyhjä maali edessään. Olisiko ollut eri tilanne, jos olisi haastanut maalivahdin estämisestä?
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Jatkoajalla sai taas hakata halkoja, kun Skjein maila pistettiin päreiksi. Myöhemmin hän otti sitten itse jäähyn kiinnipitämisestä. Hurricanesin homer-kommentaattorin mielestä se ei ollut edes kamppi. Aiemmin hän oli ehtinyt jo valittaa Bruinsin tokan maalin hyväksymisestä. Se olikin vaikeasti tulkittava tilanne, enkä osaa ainakaan itse sanoa, kummin tilanne olisi pitänyt viheltää.

Jos ei se aiempi ollut huitominen, niin ei sen jälkimmäisenkään pitäisi olla kiinnipitäminen/kampitus/tai mikään muukaan. Pidetään ne pillit taskussa. No tämä nyt huumorilla, sillä näitä vääriä puhaltaa/ei puhalla -tapauksia nyt valitettavasti tulee.

Tripp saa nyt loistaa, kun Forslundia ei enää ole vieressä. Sitä kun on niin monet monet vuodet kuunnellut Trippiä, niin osaa olla välittämättä "ex-huippumaalivahdin" höpinöistä. Ei kai kukaan Carolinaa tiiviisti seuraava ota Trippiä tosissaan, mutta mukavasti se aiheuttaa tuskaa harvemmin miestä kuunteleville. Tämä ei myöskään ollut suunnattu sinulle, vaan ihan yleinen huomio. Tripp on Tripp, älkää ottako miestä tosissaan.
 

Escapist

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Colorado Avalanche
Minusta aika erikoinen tilanne. Mrazekilla on kiekko hanskan alla, mutta Bostonin pelaaja lyö hanskaan sillä tavalla, että kiekko irtoaa ja päätyy Coylelle, jolla on sitten tyhjä maali edessään. Olisiko ollut eri tilanne, jos olisi haastanut maalivahdin estämisestä?
Jos en väärin kuullut/ymmärtänyt niin tuomari päätöstä kertoessaan totesi että tarkistivat videolta käsisyöttöä joka se ei heidän tulkinnallaan ollut. Eivätkä näin ollen ottaneet kantaa oliko maalivahdin häirintää vai ei koska canes haastoi nimenomaan tuon käsisyötön. Eli jos olisi haastanut maalivahdin estämisestä niin olisi hylätty. Tuntuu kyllä hölmöltä mutta säännöt on säännöt.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Jos ei se aiempi ollut huitominen, niin ei sen jälkimmäisenkään pitäisi olla kiinnipitäminen/kampitus/tai mikään muukaan. Pidetään ne pillit taskussa. No tämä nyt huumorilla, sillä näitä vääriä puhaltaa/ei puhalla -tapauksia nyt valitettavasti tulee.

Tripp saa nyt loistaa, kun Forslundia ei enää ole vieressä. Sitä kun on niin monet monet vuodet kuunnellut Trippiä, niin osaa olla välittämättä "ex-huippumaalivahdin" höpinöistä. Ei kai kukaan Carolinaa tiiviisti seuraava ota Trippiä tosissaan, mutta mukavasti se aiheuttaa tuskaa harvemmin miestä kuunteleville. Tämä ei myöskään ollut suunnattu sinulle, vaan ihan yleinen huomio. Tripp on Tripp, älkää ottako miestä tosissaan.
Joo, itse olin siis sitä mieltä, että molemmat tilanteet olivat selviä jäähyjä. Eli Skjein mailan huitojalle olisi pitänyt antaa jäähy, samoin sitten Skjeille, kuten sitten tapahtuikin. Samaa mieltä muiden kommentoijien (en jaksa tarkistaa, ketkä kaikki tästä jo sanoivat) kanssa, että myös jatkoajalla olisi paikoillaan käyttää sitä pilliä, silloin kun siihen tarvetta on.

Ja ei minua Carolinan kommentaattori hirveästi häirinnyt. Kunhan parissa kolmessa tilanteessa se sattui kiinnittämään huomiota. Kiitokset silti varoituksesta.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Samaa mieltä tuosta kiistellystä maalista kuin aiempi kirjoittaja. Mielestäni ei ollut käsisyöttö, mutta maalivahdin häirintää saattoi olla. Ei kuitenkaan mikään oikeusmurha. Canes valmentajasta oli tällaista:

A furious Rod Brind'Amour says the officials wouldn't clarify the call on the ice, leaving him to flip a coin on what to challenge. “This is why the league’s a joke, in my opinion, on these things,” Brind’Amour told the N&O. “That one is a crime scene.”

En oikein ymmärrä. Tuomareiden päätöshän oli, että kyseessä on hyväksyttävä maali.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Joo, itse olin siis sitä mieltä, että molemmat tilanteet olivat selviä jäähyjä. Eli Skjein mailan huitojalle olisi pitänyt antaa jäähy, samoin sitten Skjeille, kuten sitten tapahtuikin. Samaa mieltä muiden kommentoijien (en jaksa tarkistaa, ketkä kaikki tästä jo sanoivat) kanssa, että myös jatkoajalla olisi paikoillaan käyttää sitä pilliä, silloin kun siihen tarvetta on.

Kuten sanoin, niin heitinkin huumorilla tuon "jos tuo ei ollut, niin ei tämäkään"-jutun. Ajattelin kuitenkin, että olet juurikin mainitsemaasi mieltä asiasta. Eli molemmat selkeitä jäähyjä, joista toinen jäi viheltämättä. Tripp näki taas mitä toivoi näkevänsä.

Pitää tietysti muistaa, että jokaisella joukkueella on omat selostajat. He matkustavat ja viettävät aikaa joukkueen kanssa. Ovat osa organisaatiota. Tuskin kukaan pystyy olemaan täysin puolueeton, eikä tietysti tarvikaan. Osalla menee jutut pahemmin yli ja osalla vähemmän. On kuitenkin outoa kuunnella Carolinan pelejä ilman John Forslundia, mutta ehkä siihenkin tottuu.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
En pitänyt tuosta Mrazek hanskan alta hakatusta kiekosta, ei noita pitäisi hyväksyä, mutta eihän siinä nyt mitään suurempaa oikeusmurhaa tapahtunut, kun fairplay-Pastrnak lahjoitti seuranneella ylivoimalla Canesille tasoituksen. Eli väärän tuomion ja epäonnistuneesta haastosta seuranneen jäähyn jälkeen jatkettiin tasatilanteessa.

Alkoi jo vähän näyttää Bruinsin otteet pudotuspelikiekolta, kun ensimmäisestä jatkoerässä alkaen nöyrryttiin läpsimään kiekkoa päätyyn sen hyökkäyssinisellä menettämisen sijaan.

Aika hakemista siis oli kolme erää, mutta keskinkertaisesta pelaamisesta huolimatta Bruins nähdäkseni koko ottelun niskanpäällä paikkojen määrässä ja laadussa. Ehkä vähän yllättävästi.

Sitten vaan toivotaan, että McAvoy pelaa sataprosenttisena jatkon. Melkoinen eläin ja varmaan suurin syy sille, että Canesin karvaus syvältä, luultavasti heidän vaarallisin aseensa, ei oikein toiminut.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En löisi monta ropoa Canesin puolesta tässä sarjassa. Mrazek ei ainakaan riitä Bostonin kaatamiseen, numerot olisivat voineet olla rumatkin. Niin monta avopaikkaa Bruins hukkasi. Tuomarointi oli kyllä huonointa, mitä olen tällä kaudella nähnyt eikä tule edes kilpailua. En nyt puutu tuohon kyseenalaiseen maaliin, vaan niihin käsittämättömiin viheltämättä jättämisiin pitkin matsia. Ihan vankilasäännöt, ja sitten arvotaan lopulta jäähy jollekin.

Eipä ole meikäläisen silmiin tihkunut vielä infoa Williamsin ja Vatasen unfiteistä. Dzingel pelasi kyllä hyvin, joten kovin paljon ei Canes joutunut antamaan tasoitusta.
 

Ilotollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bunch of Jerks (Carolina Hurricanes)
Miten palstaraati tämän arvioi?





Minusta aika erikoinen tilanne. Mrazekilla on kiekko hanskan alla, mutta Bostonin pelaaja lyö hanskaan sillä tavalla, että kiekko irtoaa ja päätyy Coylelle, jolla on sitten tyhjä maali edessään. Olisiko ollut eri tilanne, jos olisi haastanut maalivahdin estämisestä?


Canesien voittoa tietysto toivon mutta mielestäni tuossa oli maila kiekossa ensin ja sitten vasta räpylä päälle.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ Jos olikin maila ensin, mitä ei mielestäni ollut, niin eikö se silloin ollut käsisyöttö, kun kyse oli Bjorkin mailasta ja Ritchien hanskasta? Ja Ritchien maila sen kiekon lopulta löi liikkeelle Mrazekin hanskan alta, ei Bjorkin.

Eniveis, pudotuspeleissä on tämä maalivahtien ajelemiselementti ollut läsnä aika pitkään, eikä rinnalle mielestäni kaivata kassarin käsille lyömistä. NHLn pitäisi nöyrtyä näissä ja todeta virhe. Muuten pelaajat tulkitsevat linjaksi ja aivan varmasti murtuu sormia.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Käsisyötöstä nyt turha etes spekuloida kun se tarkistettiin Torontossa saakka ja tuomittiin maaliksi.....
Mrazekin ansiosta peli meni jatkoille, aika monta kertaa sai huutaa kotona telkkarille Bostonin missattujen paikkojen johdosta ja odotin kyllä Carolinalta enemmän. Näin jos jatkuu niin neljässä ohi vaikka Bostoninkin pelaaminen oli ajoittain hukassa ja etenkin Rask ollut varjo edellisestä poffi runista. McAvoy menetti omissa kiekon kun koitti jotain levelöintiä hurrikaanien karvaajaan vaikka vieressä taisi olla jopa kolme omaa pelaajaa joille vipata kiekko laidan kautta. Sen sijaan koitti kääntyä päätyyn ja kohta heilahtikin omissa. Bostonin ylivoima oli aika vaisua ja Carolina otti aika agressiivisesti viivassa tapahtuvat tilasyötöt ja siitä myös osoituksena alivoimalla tullut tasoitus. Seukkiin hieman adjustoitumista ja hyvä tästä tulee.
 
Ihan mukiin menevä peli pitkästä aikaa Bostonilta. Hieman paremmalla viimeistelyllä olisi maaleja voinut tulla muutama enemmänkin.

Miinuksia
-Chara on kyllä ollut näissä korona-peleissä nähdäkseni vielä hitaampi, kuin vielä muutama kuukausi sitten. Kai se on itsekin kapteenin pitkäaikaisena fanina todettava, että nyt se ikä alkaa valitettavasti näkyä jo ehkä vähän turhankin paljon. McAvoy ja kumppanit saa olla monta kertaa pelin aikana paikkaamassa ja varuillaan, kun kapteenin jalkanopeus ei vaan riitä. Alivoimalla toki edelleen liigan eliittiä maalinedustan siivoamisessa, mutta eiköhän tämä nyt ole se viimeinen sesonki jättiläiselle. Carlolle lisää vastuuta.

-Ylivoima. Ei kertakaikkiaan mitään käyttöä. Boston ei ole ainoana joukkueena tehnyt korona-peleissä ainuttakaan maalia ylivoimalla. Muutos on melko käsittämätön runkosarjaan nähden, jossa Bruins oli ylivoimalla toiseksi paras. Luotan kuitenkin, että tuo ylivoima saadaan jossain kohtaa kuntoon Pastrnak-Bergeron-Marchand-Krug osaston herättyä.

Plussaa
+Ondrej Kase on ollut oiva piristysruiske Bostonille ja oletettavasti meno tuosta vaan paranee, kun saa lisää pelejä alle. Hieno homma, että jatkaa myös ensi kaudella halvahkolla sopimuksella. Varmasti käyttökelpoinen pelaaja myös tulevaisuudessa.

+Maalinedustaa puolustettiin hyvin koko ottelun ajan, eikä Carolina päässyt helpolla parhaimmille maalintekosektoreille.

Tästä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös