Kiekko-Espoon juniorijoukkueet

  • 951 262
  • 2 785

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Toisen seuran näkemys perustuu kiintiöajatteluun (EPS) ja toinen harrastajamäärien mukaiseen jakoon (BJR). Molempien puolesta voi löytää argumentteja, sillä näkemyksiä on juuri niin monta kuin keskustelijaakin. Se, mitä Muukkonen ei varmasti halua, on hyviksi koettujen huippukiekon kasvatusedellytysten vaarantuminen.
Mielestäni Muukkosen linja on tässä oikea. Kiintiöt kuuluvat Neuvostoliittoon.
Nuorempien ja ei nykyisten edustusjoukkueiden jäät, BJR:llä on useampia joukkueita A,B,B2,C jne. ikäluokissa jotka pelaavat muuta kuin SM-tasolla.
Kepsoon ymmärryksestähän ei kukaan tiedä, siis siitä mitä tulevaisuus sitten todistaisi vääräksi tai oikeaksi, historiasta toki on faktaa kaikenlaista mitä ja miten on toimittu tai ei toimittu seurarakkauden ja harmonian nimissä.
Joo, ennemmin toiminta alas kuin, että selvitettäisiin tämä. Se sitten, miten pahasti Kiekko-Espoo on BJR:ää kampittanut on minulle mysteeri. EPS:n kanssa on ilmeisesti ollut riitaa.
Itsestään selvää toki on että BJR/Muukkosen pitää valvoa ja turvata oman jäljelle jäävän seuransa toimintaa ja ei voi näinollen antaa periksi toiminnan edellytyksiä muilta osin kuin siirtyvien joukkueiden osalta.
Mitä kilpapuolelta jää jäljelle, kun A:n edustus katoaa? B:n edustusko? Kuinkakohan kauan se elää ilman A:ta? Aika paperiliittomaista edunvalvontaa.
Sensijaan että parjataan Muukosta joustamattomaksi niin voinee kai myös kysyä että miksi ei riittäisi Kepsoolle että saavat kuitenkin joukkueen ja joukkueita edustustoiminnan suhteen joka nostaa Kepsoon aivan eri tasolle tulevaisuuden suhteen?
Itselleni tulee ensimmäisenä mieleen, ettei organisaation sisällä voi olla tahoja, jotka toimivat sisäisesti eri säännöillä. Hajoita ja hallitse ei mielestäni tässä toimi. Tämä siis vaan ensimmäinen oma ajatus asiasta, vailla sisäpiirin tietoja.
Tosin voisi lisää saivarrella että miksi tässä tilanteessa BJR on mutta pitää jättää jotain mahdollisille tulevillekin viesteille.
Tämä nyt tuskin edesauttaa mitään tai ketään, mutta yllättävän värittyneesti kyllä täällä kirjoitat. Tällainen asenne neuvottelupöydässä ei auttaisi kumpaakaan osapuolta.
Asiaa varsin hyvin valaiseva tiedote. Paljon puhuvaa K-Espoon tavasta hoitaa asioita on, että ensimmäinen tiedote lähti sisäisesti oman seurayhteisön väelle, vaikka kommentoitava uutinen oli Ylellä.
Ensin pitääkin tiedottaa sisäisesti. En tosin tiedä mitä tiedota sisälsi, mutta marssijärjestys oli oikea. Tästä vielä alempana lisää.
Itse A:n tilanteesta: Onhan tuo aivan uskomaton! Neuvotteluita on siis käyty keväällä, koska jo tuolloin oli tiedossa, etteivät A-junnut tule selviytymään alkavasta kaudesta. BJR keskeytti neuvottelut kesällä, kun ei saavuttanut haluamaansa lopputulosta, ja ilmoitti K-Espoolle, että hoitavat itse asiansa. Lähtökohtaisesti ihan ok liike, niinhän sitä tapana on jos neuvotteluissa ei saavuteta sopivaa lopputulosta. Aina eivät intressit kohtaa, eikä se sinänsä ole välttämättä kenenkään syy.

Täysin käsittämätöntä on sen sijaan, että asetelma on kuitenkin alun alkaenkin ollut BJR:n kannalta todellisuudessa niin heikko, että PARI-KOLME VIIKKOA ennen sarjakauden alkua pyydetäänkin yhtäkkiä paluuta neuvottelupöytään, kun eivät sittenkään pysty itse viemään sarjakautta läpi.
Tämä kyllä ihmetyttää. En keksi kuin kaksi syytä tällaiseen:
1) Avoin apuraha-anomus kiinnostuneille
2) Neuvotteluja haluttiin jatkaa median välityksellä, jotta voitaisiin antaa painetta toiselle osapuolelle
En kuitenkaan oikein jaksa uskoa kummankaan taktiikan toimivuuteen.
Onko niin, että tätä tiedotetta ei ole jaettu ns. koko kansalle vaan ainoastaan sähköpostitse (?) seurayhteisön jäsenille?
Näin olen käsittänyt. Oli oikein ensin informoida omia jäseniä. Se on sitten eri asia, onko järkevää "neuvotella" median välityksellä. Siinä mielessä tämä rauhallisuus on ehkä ihan oikea tapa.
Ja mitä tulee täällä käytävään keskusteluun, itse näen että kun seurojen nimillä aletaan mukahassuttelemaan (Kepsoo), se syö uskottavuuden koko kirjoitukselta...
Hyvin todettu.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onko niin, että tätä tiedotetta ei ole jaettu ns. koko kansalle vaan ainoastaan sähköpostitse (?) seurayhteisön jäsenille?

Ilmeisesti, en sitä ainakaan muualta löytänyt. Sain tiedotteen itse kaverilta, en siis kuulu seurayhteisöön. Koin sen sisällön olevan kuitenkin sellaista, että oli hyvä tuoda tämä toinenkin näkökulma julki kun asiasta keskusteltiin.

Totuus lienee sitten jossain välimaastossa tai sitten ei. Kuka näistä tietää.
 

Piiskuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oranssi, sympatiat sinisille
Iso kysymys kuuluukin miten hyvin ja miten vahvalle pohjalle K-Espoo on pystynyt rakentamaan on toimintansa rahoituksen, ja että pystyykö seura aidosti tarjoamaan A-junioreille yhtä hyvän kehitysympäristön kuin nykyisin BJR:n alla. Tämän suhteen on monta kysymysmerkkiä.
Hmm... nyt tilanne on eilisen uutisen mukaan siis se, että BJR:n alla tätä kehitysympäristöä ei mahdollisesti kohta enää ole lainkaan, ja viime vuosina virta ulos A- ja B-junnuista on ollut valitettavan voimakas. Yhtä hyvästä on näin ollen kai tässä tarpeetonta puhua, eikä tähän nyt kyllä kannata sekoittaa mitään jäänjakopuheitakaan. Kysymys on juuri tällä hetkellä se, että joko A-junnujen edustuskiekko pelastetaan SM-tasolla, tai sitten sitä jatketaan kahdella joukkueella Mestiksessä (Blues Akatemia & Kiekko-Espoo). Liigapaikan menettämisen kerrannaisvaikutukset tulevat kuitenkin näkymään rajusti jo lähiaikoina ainakin B-junnuissa ja jollain aikavälillä myös C:ssä. Tilanne näyttää pirun pahalta.

Ja sen verran oion aikaisempia kirjoituksiasi, että ei näissä kasvattajaseurojen toimintaperiaatteissa tai kilpailullisuudessa nyt tosiasiassa juurikaan ole ollut eroa pitkään aikaan. Perinteisesti kaikista Espoon kasvattajaseuroista (Jäähonka, EJK, EPS ja EKS) on poikia noussut junnuedustusjoukkueisiin, ja tämä näkyy maailmalle lähteneiden poikien kasvattajaseuroja katsoessa edelleen. Kilpailullisin toiminta on perinteisesti keskittynyt tiettyihin seuroihin C tai C2-ikäluokasta lähtien, joskus jo aikaisemminkin, ja viime vuosina tämä on ollut BJR. Sitä ennen se oli Kiekko-Espoo ja nuorempana siirtyneiden kohdalla usein EJK. Tulevaisuuden kannalta on nyt tärkeintä ymmärtää, että jos nimenomaan espoolainen junioriedustuskiekko halutaan saada uudestaan kuntoon, jokainen toimija tarvitse toisiaan. Jos jumitutaan poteroihin ja oletetaan niiden naapurin lupaavimpien junnujen tulevan sarjapaikkojen perässä omaan seuraan TAI oletetaan omien junnujen pysyvän seurassa, huomataan äkkiä että hups, Helsinkiin menivät (kuten nyt tuppaa liian usein käymään). Tai maakuntiin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tällä nyt varmaan mitään merkitystä ole, mutta jotenkin särähti tuossa Ylen jutussa korvaan tämä kohta:

Muukkosen tietojen mukaan Blues Juniors on ainoa suomalainen organisaatio, jonka talous on kokonaan junioriorganisaation vastuulla. Sillä ei siis ole takanaan Liiga- tai Mestis-joukkueen taloudellisia resursseja.

A-junnujen SM-sarjassa pelaa ainakin Karhu-Kissat, jossa seuran edustusjoukkue taitaa pelata kolmosdivaria. Eli tuskin avittavat taloudellisesti junnupuolta... Ja taitaapi suurin osa Mestiksen Oy-muodossa toimivista seuroista käsittää vain edustuksen toiminnat, eli junnut ovat heilläkin edelleen Ry:n puolella, eli eri lafkaa.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ei tällä nyt varmaan mitään merkitystä ole, mutta jotenkin särähti tuossa Ylen jutussa korvaan tämä kohta:



A-junnujen SM-sarjassa pelaa ainakin Karhu-Kissat, jossa seuran edustusjoukkue taitaa pelata kolmosdivaria. Eli tuskin avittavat taloudellisesti junnupuolta... Ja taitaapi suurin osa Mestiksen Oy-muodossa toimivista seuroista käsittää vain edustuksen toiminnat, eli junnut ovat heilläkin edelleen Ry:n puolella, eli eri lafkaa.

Eikö Kissojen A ole HIFK:n kanssa kimpassa? Mestiksen osalta en osaa sanoa.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Sen verran tuotakin keskustelua kohtuu läheltä seuranneena voinen kertoa, että kyseessä lienee Muukkosen pelko jäänjaon tasapuolisuudesta. Jaosta ja sen kriteereistä on ollut useamman vuoden vääntö, jossa kaksi isoa kasvattajaseuraa ovat kovin eri linjoilla. Molemmilla varmastikin hyvä peruste väittää oman linjansa olevan ainoa oikea. Toisen seuran näkemys perustuu kiintiöajatteluun (EPS) ja toinen harrastajamäärien mukaiseen jakoon (BJR). Molempien puolesta voi löytää argumentteja, sillä näkemyksiä on juuri niin monta kuin keskustelijaakin. Se, mitä Muukkonen ei varmasti halua, on hyviksi koettujen huippukiekon kasvatusedellytysten vaarantuminen.

Yhtenä näkökantana voitaneen todeta, että BJR on pystynyt nykymallilla tuottamaan huomattavasti enemmän huipputason kiekkoilijoita kuin EPS. Osin tämä johtuu liigajuurista, osin junioritoimen kilpailullisemmasta ja urheilullisemmasta tavasta organisoida ja johtaa toimintaa. Toki myös siitä, että edustusputki on ollut pääosin BJR:n organisoima ja orkesteroima. EPS on taasen profiloitunut enemmän vähemmän kilpailulliseen ja tavoitteelliseen tapaan juniorityössään. Siitä, kumpi näistä malleista on oikea, voitaneen käydä keskustelua vaikka kuinka pitkään. Pelkkä nuorisokasvatustyöhän on myös äärimmäisen tärkeää, eikä sen arvoa voi väheksyä. Molemmat ovat pystyneet myös saaman ison joukon lapsia ja nuoria hyvän harrastuksen pariin. Edellä oleva näkemys pohjautuu omaan kokemukseen ja näkemykseen, sillä olen nähnyt molempien seurojen toimintaa erittäin läheltä.

Mikä käytännön ero näillä malleilla on?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Onkos kaupunki (Lue Kokkarivekkulit Merra ja Mäkelä) valinnut puolensa tässä vai antavatko poikien tapella keskenään?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nuorten SM-liiga


EN löytänyt tuolta Karhu-Kissoja? Tosin olen huononäköinen ja lukihäiriöinen hetkittäin, ja Mestis seurojakaan en yhtä enempää tuolta oikein tahdo löytää.
Karhu - Kissat pelaa nuorten Mestiksessä. Ovat kyllä olleet sitten pelanneet nuorten SM liigan karsinnoissa. Tällä hetkellä nuorten SM-liigassa on kolme "ei liiga" joukkuetta. Blues, Jokerit ja TUTO.
 

Maalari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikä käytännön ero näillä malleilla on?

Käytännön ero on siinä, että toisessa malli on dynaaminen, eli jäänjako perustuu harrastajamääriin, jota tarkastellaan vuosittain. Se kenellä on enemmän harrastajia, saa enemmän jäätä.

Kiintiömallissa prosentit lyödään kiinni sopimuksessa, esim 40, 30, 30. Ja niissä pysytään olivat harrastajamäärät vuosittain mitä vain. Vuosittaista tarkastelua ei tällöin tehdä.

Kuten todettua molemmista malleista löytyy hyviä ja huonoja puolia. Seurojen välistä kilpailua pelaajista lienee käytetty esimerkkinä harrastajamäärään perustuvan malli huonoista puolista.

Kiintiömallin huonona puolena on taasen pidetty kilpailun puutetta.Toisin sanoen seuran toiminnan taso ei määritä sitä kuinka paljon junioreita seuraan voi/haluaa hakeutua, vaan ennemminkin seuroille pysyvästi allokoitu jäämäärä.

Ideologisesti joku voisi kärjistetysti sanoa että tässähän on kyseessä kamppailu ’markkinatalousmallin’ ja ’neuvostomallin’ välillä. Todellisuudessa asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksioikoinen ja suoraviivainen, vaan siihen liittyy myös paljon seurojen välistä historiaa ja vanhoja pelkotiloja.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ideologisesti joku voisi kärjistetysti sanoa että tässähän on kyseessä kamppailu ’markkinatalousmallin’ ja ’neuvostomallin’ välillä. Todellisuudessa asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksioikoinen ja suoraviivainen, vaan siihen liittyy myös paljon seurojen välistä historiaa ja vanhoja pelkotiloja.
Olisiko ratkaisu sitten yhteinen katto-organisaatio? Jäät harrastajamäärän mukaan, mutta kuppausta ei synny, koska ollaan samassa veneessä. Jännä miten tämä tulikin mieleen...
 

ralph cox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, AS Roma, Blues
Olen varmaan liian yksinkertainen, mutta itsellä loppuu mielikuvitus siinä, mitä Kiekko-Espoon olisi pitänyt tehdä toisin. BJR:ssä ei näytä olevan kykyä tosiasioiden tunnustamiseen, eikä ainakaan omien C-A -ikäisten juniorien etu näytä ohjaavan päätöksentekoa.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Käytännön ero on siinä, että toisessa malli on dynaaminen, eli jäänjako perustuu harrastajamääriin, jota tarkastellaan vuosittain. Se kenellä on enemmän harrastajia, saa enemmän jäätä.

Kiintiömallissa prosentit lyödään kiinni sopimuksessa, esim 40, 30, 30. Ja niissä pysytään olivat harrastajamäärät vuosittain mitä vain. Vuosittaista tarkastelua ei tällöin tehdä.

Kuten todettua molemmista malleista löytyy hyviä ja huonoja puolia. Seurojen välistä kilpailua pelaajista lienee käytetty esimerkkinä harrastajamäärään perustuvan malli huonoista puolista.

Kiintiömallin huonona puolena on taasen pidetty kilpailun puutetta.Toisin sanoen seuran toiminnan taso ei määritä sitä kuinka paljon junioreita seuraan voi/haluaa hakeutua, vaan ennemminkin seuroille pysyvästi allokoitu jäämäärä.

Ideologisesti joku voisi kärjistetysti sanoa että tässähän on kyseessä kamppailu ’markkinatalousmallin’ ja ’neuvostomallin’ välillä. Todellisuudessa asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksioikoinen ja suoraviivainen, vaan siihen liittyy myös paljon seurojen välistä historiaa ja vanhoja pelkotiloja.

Kiintiömalli on kovin ongelmallinen, kun joukkueiden määrät ja treenimäärät tulevat kuitenkin vaihtelemaan. Itse asiassa vaikuttaa aika idioottimaiselta systeemiltä, mikäli se ei jousta edes kausien välillä. Luulisi tuolta löytyvän joku yhteistyömalli, millä nuo vuorot saisi jaettua enemmän tarpeen mukaan kuin jonkun logolle annetun kiintiön mukaisesti. No, Espoossa se ei varmaan nykyisin ole mahdollista.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
EN löytänyt tuolta Karhu-Kissoja? Tosin olen huononäköinen ja lukihäiriöinen hetkittäin, ja Mestis seurojakaan en yhtä enempää tuolta oikein tahdo löytää.

Olet ihan oikeassa. Mutta ei Muukkonenkaan puhunut mitään A-junnujen SM-sarjasta, vaan kaikista suomalaisista kiekkoseuroista. Itse nostin vaan esille sellaisen esimerkin, jonka arvelin olevan junioreissa korkeimmalla tasolla ilman että seuralla olisi (merkittävää) edustuskiekkotoimintaa.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Nyt on Hirsokin puhunut: Espoossa kuohuu taas: Vaikeuksiin ajautunut Blues syyttää naapuriaan toteuttamiskelvottomasta yhteistyötarjouksesta − Kiekko-Espoon Kim Hirschovits vastaa nyt

Otteita:

"Viikko sitten nousi esiin, että hätä on aika suuri. Viikottain olen pyrkinyt aamusta iltaan kello 8−24 antamaan apua ja olemme saaneetkin luotua sellaisia rakenteita, että apu mahdollistuisi."

Yritystä siis ainakin on.​

"Homma ei ole nyt meidän (Kiekko-Espoo) käsissä, vaan Jarmo Muukkonen on ainoa, joka voi tehdä yhteistyötä. Toivon, että järki voittaisi."

Tulee jotenkin mieleen Brexit tästä jankkauksesta. Muukkosen medialausunnon jälkeen hän ei voi jatkaa BJR:ssä, mikäli Kiekko-Espoon apu kelpaa. En vaan näe tuota mahdollisena.​

"Teemme Kiekko-Espoon kanssa hyvää pohjaa niin edustus- kuin juniorikiekollekin. Isoimpia lähiaikojen tavoitteita on nostaa Espoo maltilla Mestikseen − niin, että talous ja urheilu kulkevat käsi kädessä. Lisäksi tärkeää on, että Espoon juniorikiekko yhdistyy ja juniorikiekko voi hyvin."

Tavoitteet ainakin selvillä. Hyvä näin. Tuo viimeinen virke varmaan monelle aukeaa siten, että loppuun lisätään "meidän alle", mutta itse näen tuon yhdistymisen tarkoittavan lähinnä tämän päättömän riitelyn loppumista.​
 

Sijoitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä tämä aika ihmeelliseltä äpäröinniltä nyt tuolta Muukkosen suunnalta haiskahtaa. Saatavilla olevan tiedon valossa ei vaikuta olevan mitään järkeä olla suostumatta ehdotetusti Kiekko-Espoon kelkkaan. Egostako tuossa on lopulta kyse vai mistä?
 

Turisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Naisten lentopallomaajoukkue
Kyllähän taas kerran keitellään aikamoista soppaa Espoossa. Mun faijalla on isompi Bemari kuin sun äidillä tms. nokittelua...tai mitä siellä oikein tapahtuu.

Pelaajien etua ja toiminnan laatua pitäisiä viedä eteenpäin.

Tilanne junnusarjoissa A - D1 korkeimmat sarjatasot:

A-jun. BJR SM-sarja ja Mestis / K-Espoo Mestis
B-jun. BJR SM-sarja ja Mestis / K-Espoo Suomi-sarja
C-jun. BJR SM-sarja 2 joukkuetta / K-Espoo Mestis
C2-jun. BJR AAA / K-Espoo AAA
D1-jun. BJR AAA 2 joukkuetta / K-Espoo AAA
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän taas kerran keitellään aikamoista soppaa Espoossa. Mun faijalla on isompi Bemari kuin sun äidillä tms. nokittelua...tai mitä siellä oikein tapahtuu.

Pelaajien etua ja toiminnan laatua pitäisiä viedä eteenpäin.

Tilanne junnusarjoissa A - D1 korkeimmat sarjatasot:

A-jun. BJR SM-sarja ja Mestis / K-Espoo Mestis
B-jun. BJR SM-sarja ja Mestis / K-Espoo Suomi-sarja
C-jun. BJR SM-sarja 2 joukkuetta / K-Espoo Mestis
C2-jun. BJR AAA / K-Espoo AAA
D1-jun. BJR AAA 2 joukkuetta / K-Espoo AAA

Siis täh ! Blues Juniors on joka ikäryhmässä kovemmalla tasolla kuin Kiekko-Espoo ja sitten tullaan lakki kourassa anelemaan apua. Jos olisin Muukkonen eroaisin välittömästi.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Olin eilen Blues naisten peliä menossa katsomaan ja olin mukana kun Muukkosen ja joku sen frendi keskusteli kahviossa. Ne oli ostanut KE logon tarjoushuutokaupalla konkurssiselvittäjältä. Muukkonen puhu, että kyselyjä logosta oli tehnyt useampikin taho. Ne halus pelastaa logon samoin kuin ne pelasti Blues logonkin. Hintaa se ei sanonut, mutta hinta ei ollu paha. Lisäksi se sano, että millä v.....un oikeudella EPS ja EKS perustivat Kiekko-Espoon heiltä mitään kyselemättä kun siitä ei ole kuin 5 vuotta kun yhteisesti sovittiin, että Kiekko-Espoo puretaan ja edustuskiekko siirretään Blues Juniorsiin. Sitten en ollut uskoa korviani. Pelastamisen lisäksi Muukkonen sano, että se on neuvotteluvaltti sitä vastaan, että Bluesia ei tuhota kuten EKS puheenjohtaja on julkisesti ilmoittanut ja neuvotteluvaltti ettei niiden tarvitse lopettaa 250 pelaajan ja 10 joukkueen pelaamista Blues Juniorsissa. En kuullut tarkkaan, mutta jotenkin se liittyi jäähallien jäihin.

Ollaanko nyt kuitenkin tulossa siihen, että EKS:n puheenjohtajan julkinen uhkaus BJR:n tuhoamisesta on toteutumassa? Saisikohan tuolla logolla vielä rahat A-junnuille one more year -tyyliin?

Pahoittelen lainaamista eri ketjusta ja hassuttelua vakavalla aiheella. Ja vilpittömän pahoillani olen niiden poikien puolesta, joilla on ensi kausi vaarassa. Tässä saagassa ei oikein mikään enää yllätä.

Mitä tulee taas siihen, että joku seura olisi parempi organisoimaan edustuskiekkoa kuin joku toinen, niin näin ei tietenkään ole. Seura ei ole itsessään mitään, vaan ne yksittäiset ihmiset ja toimijat tekevät sen seuran. Keskimäärin kun fiksuille ihmiselle antaa vastuun jostain asiasta, niin se hoidetaan tolkullisesti. Keskimäärin myös perseily seurassa ajaa fiksut ihmiset pois sen toiminnasta.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Jos Kiekko-Espoon suunnalta ei löydy tarvittavaa apua, niin pitäisikö soitella Helsingin suuntaan? Eikös siellä ollu aikaisemminkin jotain yhteistyö virittelyitä HIFK:n ja Bluesin junioreiden välillä, vai muistanko väärin?

Mutta ihan samaa mieltä, kuin muutkin täällä. Eli esille tulleiden tietojen valossa on kyllä vain ihmeteltävä, että millä henkseleillä Bluesin juniorit voivat mitään vaatia? Jos ovat nurin menossa, niin ottavat siitä köydestä kiinni mitä tarjotaan tai menevät nurin. Nurin meno ei voi palvella kenenkään etua, joten se ainoa järkevä vaihtoehto tuntuisi olevan avun ottaminen vastaan, avun tarjoajan ehdoilla. Tai löytyisikö Harjavallalta ylimääräisiä miljoonia, jos Bluesin juniorit siirtyisi pelaamaan MHL:ään?
 
Viimeksi muokattu:

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eiks toi Blues Juniors ostnut sen viime vuonna konkkapesästä? Linkki IS:n uutiseen. Onko se sen jälkeen annettu Kiekko-Espoolle? Jos on niin miksi ne ei sitten käytä sitä?

Tämähän on loisto uutinen seuran A-junnuille, sarjakaudelle tarkoitetut varat käytettiin Kiekko-Espoon logon hankkimiseksi. ''Pakko oli ostaa kun halvalla sai, tai no ei se tainnut ihan halpa olla, onneksi Ami ei saanut sitä, kjäh kjäh''.
 
Muukosella on just nyt todella heikot kortit, eikä bluffikaan taida enää auttaa. Ulostulo oli sen verran yksivärinen, että sillä hän ei saa edes säälipisteitä. Kiekko-Espoohan ei tarvitse tehdä tässä tilanteessa yhtään mitään mutta kuten on ilmi jo käynytkin, KE on osoittanut halukkuuttaan yhteistyöhön mutta ei pyyteettä. Nyt kun Muukkosella valuu sitä löysää ruskeaa jo polven tietämillä, hänellähän on onneksi useampikin vaihtoehto: 1. pelastaa ensin A ja myöhemmin koko seura. Tämän hän tekee a)sugerdayn rahoilla tai vanhemmat alkavat kaivaa kuvetta. Nuorten sarjassa kaikki Liiga-joukkueet maksavat Nuorten viulut, muiden osalta pappa betalar. 2. Antaa A:n mennä nurin ja siitä seuraa myös loppu koko BJR:lle. 3. saada BJR ja KE yhteen. Onko olemassa muita mahdollisuuksia, siis realistisia? Joku tilapäinen nahkapäätös voi kyllä pulpahtaa mutta se tulee sitten kyllä todella syvistä vesistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös