Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Bluesin juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Kapulainen, 03.02.2003 klo 10.02.

Tags:
 1. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Ei. Valmentajat eivät ole sopimussuhteessa pelaajien vanhempien kanssa vaan seuran kanssa ja seurassa on ainakin johtokunta, joka sitä toimintaa johtaa. Jossain, kuten siellä Espoossa, taitaa olla useampikin palkattu valmennuspäällikkö, joiden tehtäviin tämä tarkistaminen kuuluu. Ei vanhempien. Jokainen joka haluaa vaikuttaa asioihin voi aina pyrkiä sinne johtokuntaan jos haluaa. Tungosta tuskin on.
   
 2. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Höpsis. Tottakai vanhemmat puntaroivat toiminnan laatua ja äänestävät sitten jaloillaan, eli siirtyvät toiseen seuraan. Kyllä toiminnan laatu on aika ajoin huonoa, eli pääkaupunkiseudulla on ollut useita tapauksia, joissa ikäluokassa on siirtynyt suuria määriä pelaajia toiseen seuraan.

  Jos sulla on huono pomo, niin voivotteletko vaan, että en minä sitä palkannut vai vaihdatko duunia?
   
 3. Dfence Jäsen

  Uusia tekijöitä, mielenkiintoista nähdä miten uudistukset alkaa näkymään.
  Tiedote
   
 4. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:
  Uusia ja uusi. Useimpien näistä kädenjälki on (liiankin) tuttua. Vuosikokouskin mainitaan - pidetty. Kovin isoa tilaa ei päätösvaltaiselle kokoukselle varmasti tarvittu.
   
 5. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Voi olla, että vika on lukijassa, mutta jotenkin tällaiset mahtipontiset tiedotteet vaikuttavat oman egon buustaamiselta. Uutta tuossa ei ole hirveästi. En muista onko HIFK:n mies, Tom Kivimäki, aiemmin ollut hallituksessa, mutta saapahan Soini yhden punaisen kaverin lisää.

  Tsempit Bluesille johtohahmoista huolimatta!
   
 6. Dfence Jäsen

  Lainaus:
  No jos 50% on uutta, niin se ei ole hirveästi?
  Itse en ainakaan tuomitse kuin tekojen perusteella, eli tämä orkesteri nyt saa näyttää käytännössä millaisia asioita tapahtuu kauden edetessä. Se on ainakin parantunut jo että asioista kerrotaan jotain ja kuulemani mukaan PJ on ollut paikalla ja yhteydessä useampiin ikäluokkiin, joka on jo paljon enemmän kuin aiempina vuosina.
  Veikkaan että Kivimäestä ollut hyvä apu jo siinä että BJR sai Konalasta jääpulaansa jäitä joka on tietenkin jäsenille erittäin tärkeää, kun JÄÄkiekkoa on vaikea harrastaa ilman JÄÄtä. Menemättä nyt enempää jäänjako sekoiluun kaikkine vivahteineen.
   
 7. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  BJR vuosikokous valitsi seuran sääntöjen mukaisesti seuralle uuden hallituksen. Näin myös muissakin seuroissa toimitaan. BJR sai kolme uutta hallituksen jäsentä edustaen juniorikenttää aikaisemman osaamisen lisäksi. BJR hallituksen pj vaihtui jo aikaisemmin kun Espoonlahdessa vasta vuosikokouksen yhteydessä. Juniorit maksaa vähemmän????. Kiekko-Espoo miehet ja JÄÄN hinta ???. V. Mitä pelleilyä suuntaan ja toiseen. Hyvä kun vaihtuvuutta löytyy ja fokus espoolaisen juniorijääkiekon ja erityisesti yksittäisen pelaajan eduksi säilyy seuraintrrsseistä huolimtaa. Miesten Edustus erikseen osakeyhtiöpohjalla. Kenen jäillä???? Toivottavasti tekijöitä riittää ja rahoitus. Perse edellä puuhun kiipeäminen on huono harrastus. Kysy vaikka Jussilta.

  Blues4ever
   
 8. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Korkki kiinni mailanen!

  Ketkä muuten ovat oikeutettuja osallistumaan BJR:n vuosikokoukseen?

  Ihmeen vähälle huomiolle on jäänyt se, se yhdistyksen sääntöjä on luvattu rukata uusiksi. Nyt tälle on asetettu aikatauluksi vuoden loppuun. En sinänsä ihmettele, että tämä tehdään. Yrityselämässä meritoituneet ihmiset eivät lähde hallitukseen, jos tilanne on se, että hallituksessa ollaan yhdistyksen taustalla naruja vetelevien dinosaurusten marionetteja.
   
 9. Ry toiminnassa kaikki ne jotka ovat hoitaneet velvoitteensa eli lähinnä maksaneet jäsenmaksunsa, ovat oikeutettuja osallistumaan kokoukseen ja tarvittaessa myös äänestämään, jos siihen ilmenee tarvetta esim. hallituksen kokoonpanon suhteen. Mailaton ja erkaton mailanen voi nyt maksaa jäsenmaksunsa ja osallistua ko. seuran toimintaan ja keskittyä junioreiden, joilla valitettavasti tällä erää on suht tukkoinen tulevaisuus huippukiekon osalta kotikonnuillaa, aktiiviseen kannustamiseen. Nuoret ovat hävinneet 2 peliä ja plakkarissa on vain yksi voitto: nyt sinne lehtereille kannustamaan omiaan ja antaa muiden hoitaa omat ruutunsa. Mutta jos he eivät osaa tai kykene niin erkaahan sinnekin pitää saada, eikö?
   
 10. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Itse toivon Bluesin junnuille menestystä, vaikken voi osaa hallituksen jäsenistä sietää. Huolestuttavaa on se, että A on menettänyt otteensa junnujen Liigan kärkisijoihin, mikä tapahtui toissa kaudella. Toissa ja viime kaudella jäätiin mitalipelien ulkopuolelle ja sama näyttää nyt jatkuvan, eikä muuta ajatuksiani valmennuksen osuudesta menestykseen. S.Martikainen ei mielestäni sopiva/ osaava kaveri A-junnuihin, eikä toki aikuisiinkaan päävalmentajaksi. Toivottavasti tuohon saadaan muutos viimeistään ensi kaudeksi.
   
 11. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Bluesin menestyksessä yksi tekijä aikanaan oli laaja materiaali ja hyvä tekeminen eri taito/kehitys -tasoilla. Nyt ollaan menossa selvästi suuntaan, jota mm. jokerit ja ifk ovat kulkeneet = kärki kasataan vain yhteen joukkueeseen jo C2 ikäluokasta lähtien. Seurauksena on jo nyt joitain alempia peliryhmiä kokonaan kadonnut mm 03 ja 04 ikäluokista, kun niille olisi jäänyt vain jämiä jäävuoroista ja jämäpussista arvotut valmentajat. Onko tämä oikea suunta; jää nähtäväksi.

  Nyt kun espoolainen kiekkokeskustelu Jatkoajassa on hajallaan kuin nuottatytön paska, Orca jättää koko sivuston käytön. Kiitokset 15 vuodesta ja HAISTAKAA PASKA ylläpidolle! Over and out.
   
 12. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Moderaattorit nähtävästi varautuivat keräämään ketjut taas joskus yhteen, kun jokaiseen kurkkamaani Espoo-aiheiseen ketjuun on ilmaantunut tagi "espoo." Kurkatkaa vaikka tämänkin sivun ylälaitaan.
   
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Eipä tuo paljoa auta tässä vaiheessa, kun nyt ketjujen otsikot ovat aivan naurettavia tuolla yleisessä osiossa. Hyvä esimerkki vaikkapa Missä he ovat nyt?-ketju, joka varmasti avautuu tosi hyvin kaikille lukijoille...
   
 14. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  "Poikkeuksia ei voida tehdä koska säännöt. Järjen käytöllä ei niin väliä."

  Vanha Jatkoajan motto.

  Vahvaa suorittamista moderaattoreilta.
   
 15. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Mihin Bluesin juniorijoukkueet ja muut Bluesiin liittyvät ketjut kuuluisivat? En oikein keksi oikeata paikkaa palstalta.

  Toivottavasti ainakin junnupuolesta voidaan kohta höpötellä Kiekko-Espoon alla.
   
 16. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Suomi-sarjan keskustelualueen alla voisi olla jokaiselle joukkueelle omat osiot, joiden yläpuolella "Hot topics"-tyylinen alue, jossa on koottuna viimeaikoina viestejä saaneita ketjuja Suomi-sarjan joukkueiden omista alueista sekä yleisemmästä keskustelusta liittyen Suomi-sarjaan. Näkisi nopeasti kaikki ketjut, joissa on uusia viestejä ilman turhaa selailua.

  Edit. Tämä liittyi siis aiempiin viesteihin Blues-ketjujen kohtalosta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2018 klo 11.03
 17. Jusupov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NE Patriots, Jokerit ja Tampa Bay Lightning
  Voisko junnukiekolle joka kiinnostaa selvästi niin tehdä oman palstan tänne?
  Ja siellä joka sarjalle oma (a b b2 c sm ainakin) ja yleiset keskustelut
   
 18. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:
  Tästä vain tämän Blues C2 lainaten ja sen valmennusryhmää mm.: Hannu Blom, Jukka Hakkarainen, Rami Alanko ja Niko Nieminen. Toivotaan, että mahdolliset Espoon tulevaisuuden toivot imevät kaiken mahdollisen opin näiltä herroilta.
   
 19. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Anteeksi maalaisuuteni (620 km Espooseen) mutta mitkä ovat näiden herrojen näytöt juniorivalmentajina? Kuinka monta Suomen tai muun maan mestaruutta sarjoissa C-A? Kuinka monta heidän valmentamaansa pelaaja on päässyt Pohjolaleirille? U16 maajoukkueeseen? Muihin maajoukkueisiin? Liigaan? Varattu änäriin? Pelannut siellä?
   
 20. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Nopeasti katsottuna kellään ei ole kokemusta C-vanhempien päävalmentajan roolista. Eli eiköhän jokaiseen voi melkein vastata nolla.
  Apuvalmentajana löytyy sitten muutama kausi. Tilastoja en alkanu kaivaa.

  En usko, että C2-valmentajan CV:stä on pakko löytyäkään yhtään mestaruutta. Toivottavasti tulevaisuudessa sieltä löytyy.
   
 21. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Tottakai toivotaan. Ei se 500 liigapeliä välttämättä kerro mitään siitä onko henkilö hyvä juniorivalmentaja. Toivottavasti ovat hyviä koutseja ja oikeita tyyppejä tuolle joukkueelle. Aivan yhtä tuntematon valmentajasuuruus sitä on itsekin, enkä ole jääkiekkoa valmentanutkaan kohta viiteen vuoteen.
   
 22. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Kyseenalaistitko samalla tavalla Sami Kapasen tai Ville Niemisen osaamisen, kun he aloittivat valmentajauraansa? Jossain vaiheessa tulee se eka jengi eteen ja siitä lähdetään kehittymään valmentajana. Pitkä pelaajaura auttaa monesti ja varmasti nämä kaikki herrat ovat käyneet tai käymässä erilaisia valmennuskursseja, että tuokin osaaminen tulee haltuun.
   
 23. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  En minä kyseenalaista kenenkään osaamista vaan väittämät ”entinen ammattilaispelaaja = hyvä valmentaja” ja ”entinen ammattilaispelaaja = hyvä juniorivalmentaja.” Hyväksi tai erinomaiseksi valmentajaksi voi tulla montaa reittiä, eikä se oma pelaajaura takaa vielä mitään. Toki siitä on apua jos ymmärtää käyttää uran aikana kertynyttä tietoa oikein. Osa osaa, osa ei. Toisaalta on monia esimerkkejä, joissa oma pelaajaura rajoittuu juniori-ikään ja alasarjoihin, mutta valmentajana ollaan sitteen huippuja.

  Kuvitteellisessa tilanteessa toimin E-junnujen joukkueenjohtajana ja minulle tarjotaan mahdollisuutta saada entinen huippupelaaja ja aikuisissa meritoitunut valmentaja, kiekkoleijona Raimo Summanen joukkueeni valmentajaksi. Söisinkö välittömästi madon koukkuineen ja metrin siimaa siihen päälle? En todellakaan. En kiistä Summasen saavutuksia pelaajana enkä valmentajana, mutta en usko hänen olevan oikea henkilö E-juniorijoukkueen peräsimeen.
   
 24. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Lainaus:
  Onko joku väittänyt, että mainitut herrat ovat hyviä juniorivalmentajia? Minusta Vae Victis nostaa esille näiden entisten pelaajien tietotason pitkän pelaajauran osalta ja toivoo, että heidän alaisuudessaan olevat junnut saavat tästä paljon hyötyä. Aiempaa valmennusosaamista tai näyttöjä ei välttämättä ole, mutta ei se tarkoita, etteikö henkilö voisi silti onnistua työssään. Kuten jo aiemmin totesin, jokainen aloittaa valmentamisen jostain.
   
 25. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Kuten tuossa aiemmin kirjoitin niin toivon minäkin, että ovat ne oikeat kaverit valmentamaan ko. joukkuetta. Mutta edelleenkään se, että henkilö on pelannut 2000 NHL matsia, ei takaa sitä, että hän olisi AUTOMAATTISESTI hyvä valmentaja. Hän voi olla hyvä tai jopa erinomainen valmentaja, mutta voi olla aivan susipaskakin.