Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Bluesin juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Kapulainen, 03.02.2003 klo 10.02.

Tags:
 1. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Mitäs jos lukisit tekstin vielä uudestaan ja otat ne BJR-lasit pois naamalta? Jos tällä siis viitataan Kiekko-Espoon Facebookissa olevaan lausuntoon, niin siinä ei missään mainita, että juuri Kiekko-Espoo on sen ainoan oikean rakenteen luojana. Tuossahan viitataan siihen, että kestävän ratkaisun saavuttamiseksi on löydettävä sellainen malli, mitä kaikki Espoon seurat voivat tukea ja jonka taakse he voivat ryhmittyä. Sitä Kiekko-Espoo tavoittelee, yhteistyötä! Ei siellä varmastikaan ole niin suuria idiootteja puuhaamassa, että voisivat sivuuttaa BJR:n suuret harrastajamassat ja junioriedustusjoukkueet ihan täysin suunnittelutyössään.. Se on sitten toinen asia, että millä aikataululla jotain yhteistyötä saadaan aikaiseksi. Se ei näytä toteutuvan vielä ensi kaudeksi, mutta sitä pitää silti tavoitella jatkuvasti.
   
 2. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Suoraan ilmoituksesta: "Espoossa on paljon jääkiekon ystäviä, niin kannattajia kuin sidosryhmiä, jotka haluavat tukea OIKEIN rakennettua edustusorganisaatiota". Oikein lienee jo määritelty. Eikös Jussikin ilmoittanut, julistanut ja vielä lehtien palstoilla korostanut yhteisöllisyyttä, talkoohenkeä ja tietämystä miten edustuskiekko junioreineen kannattaa organisoida ja järjestää Espoossa. Lisäksi Kiekko-Espoo on kertomansa mukaan jo käynnistänyt projektin edustusjääkiekon uudelleen organisoimiseksi. Hyvä, että joku tekee asian eteen jotakin. Nyt vain odotellaan tuloksia ja esityksiä organisoinnin mallista. Rakennetta määritellessä on hyvä muistaa arkitekeminen ja erityisesti toiminnan taloudelliset edellytykset. Mielenkiintoisia aikoja eletään ja uutisia odotellessa.

  Blues4ever
   
 3. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  No eikö tämä ole ihan fakta? Etkö sinäkin halua kannattaa ja tukea oikein rakennettua edustusorganisaatiota? Kiekko-Espoo ei tuossa ilmoita, että he ovat sen oikein rakennetun mallin takana, vaan että he tekevät töitä sellaisen löytymiseksi...
   
 4. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
 5. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Aika siemenestä kasvattavat pohjaa tulevaan edustukseen jos siitä on kysymys. Tämä yhteistyö koskee lähinnä C2 ja nuorempia, vaikkakin BJR lupaa näille kumppaneille myös pelipaikkoja vanhempiin junnuihin. Sehän taas vapauttanee pelaajia Kiekko-Espoon käyttöön kun on enemmän junnuja jakamassa samoja pelipaikkoja.
   
 6. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Saamani tiedon mukaan yhteistyö Hakin kanssa lähti siitä, että Kiekko-EPSoo yhteisö haki ja sai jääkiekkoliiton osittain maksaman taitovalmentajan yhteisöönsä. BJR:ää ei mukaan pyydetty. BJR oli jäämässä yrityksistään huolimatta ilman taitovalmentajaa, mutta Haki otti yhteyttä ja pyysi yhteistyöhön taitovalmentaprojektissa. Nyt taitovalmentaja on yhteinen Bjr:n, Hakin ja Raaseporin kanssa. Olisikohan Hakin uutisointi vain yhteistyön syventämistä koskeva ilmoitus ilman sen kummallisempia erityisiä tarkoitusperiä. Osapuolet tuntuivat pääsevän aika helposti yhteistyöhön.

  Blues4ever
   
 7. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Eiköhän pelaajaliikenne ole aiemminkin Lohja-Nummela -sektorilta kulkenut suorinta tietä Espooseen. Positiivista tuossa oli nimenomaan tilanteen rauhoittaminen nuorimmissa junnuissa sekä toiminnan laadun varmistaminen lähiseuroissa.
   
 8. Ruoppaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pääkaupunkiseutu
  Lainaus:
  Juurikin näin. Ei tässä mitään ulkopuolisia tarkoitusperiä tai ylimääräistä politiikkaa ole.
   
 9. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Blues C, B ja A SM-Sarjan kokoonpanot puuttuvat nettisivuilta. Onko lähtijöitä, onko tulijoita ?
   
 10. Lainaus:
  Lähtijöitä on paljon. Tulijoista ei tietoa.

  Joona Puhakka -> Kiekko-Vantaa '97
  Ottoville Leppänen -> RPI (Rensselaer Polytech. Inst.) // NCAA '98
  Niklas Peltomäki -> Ässät '98
  Nikolas Matinpalo -> Ilves '98
  Bernard Isiguzo -> TPS '99
  Aarne Talvitie -> Penn State Univ. // NCAA '99
  Oliver Kinnunen -> Lukko A '99
  Jesse Ylönen -> Pelicans '99
  Jere Huhtamaa -> Jokerit A '00
  Aleks Haatanen -> Pelicans A '00
  Lenni Killinen -> Ässät '00
  Kaapo Kosunen -> Jäähonka '00
  Tom Grönblom -> Jukurit A '00
  Severi Auvinen -> SaiPa A '01
  Lenni Hämäläinen -> HIFK B '02

  Siinä nyt jokunen.

  C:n joukkue on kyllä ilmoitettu:

  Blues - Blues C - Joukkue
   
 11. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Hyvin on bjr onnistunut kasvatustehtävässään kun noin monta peluria on saatu suoraan liigaan. Yksikään kärkipojista ei mennyt kiekko-espooseen. Miksiköhän näin? Jäähonka siirto kuitenkin mukana. Jännä nähdä jatkossa minne pelaajavirta johtaa. Onko kiekko-espoo riittävän houkutteleva vaihtoehto??

  Blues4ever
   
 12. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Eiköhän.
   
 13. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Näkyy BJR:n pajatso tyhjentyvän aika pahasti. Edustusjoukkueen puuttuminen näkyy tässä selvästi. Tai sitten protestoidaan HIFK-yhteistyötä. Muihin A-junnuihin lähtee pelaajia, ja jopa B:hen. Nyt ei todellakaan näytä hyvältä. Paljon on BJR:llä ollut puhetta, hypeä ja suunnitelmia, mutta teot ovat puuttuneet kokonaan. Lienee selvää, että kaudella ei ainakaan A-ikäluokassa pelata mitaleista.

  Saa nähdä miten talous kestää, kun joukkueissa ole pelaajia. Tulee turhan kalliiksi kymmenen pelaajan vanhemmille kustantaa koko 100+k€ budjetti.

  Jonkin näköinen tiedottaminen olisi kyllä paikallaan, kun ilmassa on noinkin paljon kysymysmerkkejä. Kohta sieltä katoaa viimeisetkin tukijat ja liikehdintä Kiekko-Espoon suuntaan vaan voimistuu voimistumistaan.
   
 14. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kiekko-Espoo ei ole vielä rekisteröinyt joukkueisiinsa pelaajia. Siksi siirtoja ei näy. Sama koskee myös BJR:ää. Siksi Bluesin joukkueistakin on tiedossa vain poistuneita pelaajia. Aika tulee näyttämään millaiset joukkueet organisaatiot saavat kokoon. Kiekko-Espoo tosiaan vaikuttaa olevan nyt nosteessa ja BJR hiipumassa, mutta kun joukkueet saadaan julki, niin tilanne voi näyttää ihan toiselta.

  Jos Kiekko-Espoo nyt tässä saa miesten tasolla homman pyörimään ja nousee lähivuosina Mestikseen, niin on täysin mahdollista, että viiden - kymmenen vuoden akselilla Kiekko-Espoo nousee junnuissa BJR:n ohi. Toki siihen on BJR:lläkin sanansa sanottavana.
   
 15. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Kun pelaaja lähtee seurasta se rekisteröidään myös tuloseuraan. Kiekko-Espoo ry:ssä on jäkiekkoliiton virallisen rekisterin mukaan 35 pelaajaa neljässä joukkueessa. Bjr:stä on siirtynyt n 10 pelaajaa ja loput ovat eps ja eks omista organisaatioista siirtyneitä pelureita. Nyt jo tiedetään, että pelaajia ei tule riittämään EPS ja EKS omien joukkueiden lisäksi Kiekko-EPSoon joukkueisiin. Se mitä tapahtuu tulevaisuudessa on arvailujen varassa kun mitään yhteistä suunnitelmaa ei ole olemassa. Historia on myös opettanut, että yhteiset suunnitelmat voidaan repiä per heti kun siltä tuntuu. Hyvä, että saadaan kilpailua tekemiseen, joka johtaa varmuudella seurojen toimintojen kehittämiseen joka toivottavasti myös palvelee sitä tärkeintä, eli pelaajia.

  Blues4ever
   
 16. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Pelaaja voi olla tärkein BJR:ssä, mutta itse toivon, että Kiekko-Espoossa tulevaisuudessa koko seurayhteisö on tärkein. Siihen kuuluvat niin kannattajat kuin muutkin sidosryhmät. Mulle on ainakin ihan se ja sama kuinka monta pelaajaa onnistutaan kasvattamaan muihin liigaseuroihin, vain omalla jengillä on väliä.
   
 17. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Jos perusta halutaan rakentaa kestävälle pohjalle, niin peruspilarina ei voi olla mikään muu kuin pelaajat, junioripelaajat joista oma jengi taloudellisesti järkevälle pohjalle muodostuu. Sidosryhmät ja kannattajat ovat luonnollisesti olennainen osa kokonaisuutta, mutta ilman pelaajia ei ole mitään. Nyt on hyvä alku Amin ja Kimin projektilla ja toivottavasti talkoilla ja talkoohenkilöiden avustuksella homma etenee ja kasvaa koko Espoon yhteiseksi asiaksi. Toivottavasti jollain aikataululla bjr kasvatustyö näkyy espoolaisessa miesten edustusjääkiekossa eikä pelurit lähde muualle pelaamaan. Suomisarjatasoa tarjoamalla niin ei valitettavasti tule käymään. Nyt on 2 pelaajaa joukkueessa, nettisivut ja junioritmasaavähemmän kampanja. Onkohan joukkueella jäitä käytössään tai mistä joukkue saa tarvittavat jäät käyttöönsä?

  Juhaht ei ilmeisesti kelpuuta pelurita bjr:stä vaan ainoa oikea tie on Kiekko-EPSoon suomisarjapolku. Sääli.

  Blues4ever
   
 18. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Pari omaa mietettä tähän.
  1) Mikäli BJR:lle ei tule omaa edustusta, tulee Kiekko-Espoo automaattisesti menemään ohi. Tämä toki vaatii vähintään Mestis-tason joukkueen.
  2) Toivon, että tuon mainitsemasi 5-10 vuoden aikajänteellä toivon, että Espoossa olisi yksi junioriorganisaatio. Se, onko nimi BJR vai Kiekko-Espoo, on minulle yhden tekevää. Kunhan nyt ei ole Espoo United.
  3) Tällä hetkellä hype on tosiaan Kiekko-Espoolla ja BJR on siirtymässä marginaaliin. Molemmat organisaatiot ovat kuitenkin sen verran haperoita, että muutokset tässä voivat olla hyvinkin nopeita.

  Kiekko-Espoon heikkous on se, että uskottavuus on kokonaisuudessaan edustusjoukkueen harteilla. BJR:llä taas uskottavuutta laskee oman edustuksen puuttuminen. Jotenkin koomista, että molemmilla organisaatioilla puuttuva palanen löytyy naapurista, mutta yhteistä säveltä ei ainakaan vielä ole löytänyt. Toisaalta, jos trolli on mukana neuvotteluissa, ei ihmetytä ollenkaan.
   
 19. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Mistä tiedät, että bjr:llä ei ole omaa edustusta vaikka vuoden päästä tai bjr edustus ei ole Jäähonka. Bjr:llä on yksi Suomen menestyneimmistä junioriorganissatioista ja naapurissa on Suomisarjajoukkue miehissä ja nuorissa sama tai aluejoukkue. Tarvitseeko bjr kiekko-espoota vai Kiekko-Espoo bjr:ää. Mitä hyötyä bjr:lle tai sen pelaajille on suomisarjajoukkueesta?

  Minulla tai trolilla ei onneksi ole osaa eikä arpaa missään neuvotteluissa.

  Miten Kiekko-Espoo voi ylipäänsä toimia kun sille ei ole jäävuoroja myönnetty missään hallissa. Mistä ja mitä kautta joukkueet saavat jäänsä?

  Blues4ever
   
 20. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Eikö kukaan ota kantaa tähän jääasiaan. Millä ja kenen jäillä osakeyhtiöpohjainen voittoa tavoitteleva Kiekko-Espoo Oy toimii tai edes Kiekko-Espoo ry juniorit. Tukevatko junioriorganisaatiot epseks yhteisön kautta Oy toimintaa vai miten asia on suunniteltu. Junioritmaksaavähemmän ei varmaankaan ole rahoitusmuoto, vai onko?

  Blues4ever
   
 21. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Nyt kyselet jääasiaa ihan väärässä paikassa. Osoita kysymyksesi ihan suoraan Kiekko-Espoon toimistolle. Rahoituksesta ovat kertoneet senverran, että Junioritmaksaavähemmän -rahat menee junioreille. Osin samoja yhteistyökumppaneita voi olla myös miehillä. Oy kerää itse oman rahoituksensa.
   
 22. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Jotenkin luulisi, että kesäkuun lähestyessä loppuaan olisi seuran sivuilla jo tieto edustusjoukkueiden kuluvan kauden kokoonpanoista?
   
 23. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja oikein tekemisen perään vain kyselen. Peruskysymyksiä kun toimintaa rakennetaan. Täytyyhän jäitä olla käytössä miesten edustukselle ja junioreille. Mistä jäät osoitetaan on kysymykseni. Eihän vain epseks heidän junioreilleen osoitetuista jäistä kaupungin halleissa ja Jääurheilun Tuki ry halleissa luovuta tai anna jäitä Kiekko-espoolle. Onkohan se edes eps ja eks seurojen sääntöjen mukaista toimintaa tukea taloudellisesti tai muutoin muita yhdistyksiä tai taloudellista voittoa tavoittelevaa osakeyhtiötä. Perustat toiminnalle vain kuntoon avoimuuden nimissä.

  Blues4ever
   
 24. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Mitens
  Lainaus:
  ¨

  Erittäin hyvä kysymys juurikin tässä ketjussa. Juuri tätä ollaan kaivattu tältä otsikossa mainitulta muutaman jäsenen yhdistykseltä. Mukava, että sinäkin olen viimein näitä asioita Blues Juniors ry:ltä heränhyt vaatimaan.
   
 25. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Jep, jep. Vastauksia odotellaan. Kai laajan hallituspohjan yhdistyksissä on avoimesti kerrottu jäsenistölle taloudellisesta tuesta kolmannelle. Kysymykseni kuuluu edelleen, että kenen jäillä ja mihin hintaan miesten edustus toimii. Kuka tai ketkä hoitavat Kiekko-Espoo ry:n ja Oy:n juoksevat asiat. Onkohan sinne palkattu oma henkilökunta vai junioriorganisaatioiden henkilökunta kaiken tekee. Saavatko seurat edes jonkun korvauksen tekemisistään. Peruskysymyksiä ratkaistavaksi oikein tekemisen ja avoimuuden nimissä.

  Blues4ever