Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Bluesin juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Kapulainen, 03.02.2003 klo 10.02.

Tags:
 1. k-espoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-espoo/Blues
  Espoo Unitedin kauden päätyttyä on kyllä uskomaton mahdollisuus todella Siniseen kevääseen junnujen puolella.
  EU:stahan mahtuu niin halutessaan tyyliin 10 pelaajaa A:han pelaamaan playoffseja. Ja kaikki jo rutinoituneita Mestis-pelimiehiä.

  Vastaavasti A:ssa on pelannut paljon todella paljon B-junnuja ja B:ssä taas paljon C-junnuikäisiä.
  Ja silti nämä kaikki jengit ovat pelanneet hienosti nykyjoukkueillaankin, vaikka nuorille porukoilla liikkeellä ovat olleetkin.
  Aika tutun näköisiä sijoituksia runkosarjan jälkeen kaikesta huolimatta: A kolmas, B toinen, B2 toinen ja C toinen. Vielä on junnuissa tulevaisuutta.

  Ja tämä vaan ihan spekulaationa.
   
 2. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ylönen, Iziguso, Laitinen, Killinen, Puhakka, E.Hopponen. Voidaan kyllä puhua A-junnujen peleihin ihan vahvistuksista.
   
 3. gusarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Penticton Knights
  Periaatteessa Unitedista voisi seuraavat pelaajat pelata A:n pudotuspelejä. Loukkaantumistilanteesta ei ole tietoa:
  Ylönen (1999), Killinen(2001) Isiguzo(1999) Laitinen(1999), Puhakka(1997), Viksten(maalivahti 1997), Hopponen Erno(1996), Hopponen Valtteri(1996), Uomala (1998) Iisakka(1996), Nisula(1996) ja Kanerva(1996).

  Rajoituksia taitaa olla noiden -96 syntyneiden osalta. Toki myös joukkueen yhtenäisyyden kannalta isommat muutokset voivat olla ongelmallinen tilanne.
  Itse ottaisin nuo nuoremmat pelaajat jotka ovat A:ssa tällä kaudella jo pelanneet (Killinen, Isiguzo, Laitinen) sekä Jesse Ylösen.
   
 4. Bollinger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues & United
  Lainaus:
  Ongelmaksi taitaa tulla se, että ainakin ennen piti olla alla vähintään yksi peli runkosarjassa, jotta saa pelata pudotuspeleissä. Nyt näistä aika monelta se puuttuu (esim. Ylöseltä). Lisäksi en tiedä, miten tänä vuonna käsitellään sarjoja, kun tuli tämä alkusarjakuvio. Jos on pitänyt pelata varsinaisessa loppusarjassa, niin pois taitaa tippua mm. Isiguzo. 96-syntyneitä saisi periaatteessa peluuttaa neljää (yhteensä max 8 96-97 syntynyttä).
   
 5. gusarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Penticton Knights
  Säännöt ovat muuttuneet pariin kertaan ja en tiedä varmuudella miten tuo kuvio menee. Viime kaudella Lukon A - junioreissa pelasi playoff pelejä Eetu Koivistoinen ja muistaakseni hänellä oli siltä kaudelta vain miesten Liiga ja Mestis pelejä alla.
  No viimeistään ensi viikolla tiedämme ketä siellä pelaa.
   
 6. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Miikka Pitkänen tänään KooKoon A:n kokoonpanossa eli eipä taida tosiaan olla mitään sääntöjä, joilla estettäisiin yllä mainittujen pelaajien pelaaminen Nuorten Playoffeissa. Uskon suurimman osan heistä olevan jengissä mukana ja pyrin olemaan paikalla tiistaina, kun nimivahva joukkue hyökkää Tapparan kimppuun.

  Sininen kevät, täältä tullaan!
   
 7. k-espoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-espoo/Blues
  Näyttäisi olevan nuoret vahvalla ryhmällä tänään: Ylönen, Killinen, Puhakka, Isiguzo sekä Laitinen mukana kokoonpanossa.
   
 8. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Lainaus:
  Nyt kun palstalle on saatu BJR:n äänitorvi eli @ErkkaMailainen niin tämän lainaamani viestin perustella pidän BJR ry:tä muutaman yksityishenkilön toimintana.
  Pitääkö lainattu viesti paikkansa vai ei?
   
 9. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Minulla on sama tieto. Esim pelaajat tai edes joukkueiden johtajat eivät ole yhdistyksen päätösvaltaisia jäseniä.
   
 10. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Lainaus:
  Jos näin tosiaan on, niin olisi kiva tietää päätösvaltaisten jäsenten nimet ?
   
 11. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Lainaus:
  A-nuorten kausi loppui lyhyeen. C-nuorilta upea rankkarivoitto HIFK:sta 1. puolivälierässä. B-nuorilla tahmea alku ja 1-2 tappio HIFK:lle 1. puolivälierässä. Yleisöä mukavasti MetroAreenalla.
   
 12. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  CSM kultaa upeasti Espooseen. Siihen ne ilonaiheet taitaa jäädä Juniori-skenessä. Kaikki vähänkään potentiaaliset juniorit / nuoret on suuntaamassa muihin seuroihin tai Pohjois-Amerikkaan ikäluokista 2001 - 1996. Talvitie, Ylönen, Peltomäki, Isikuzho, Auvinen jne..lista vaan jatkuu ja jatkuu....vetää mielen matalaksi.
   
 13. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  No onhan siellä kuitenkin noin 2500 junioria vaikka siitä muutama lähteekin.
   
 14. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Mitäs tälle itänaapurin farmiseuralle nykyään kuuluu? Mitenkäs nämä mestaruuden voittaneiden C-junnujen kärkipelaajat? Ovatko jäämässä farmiin pelaamaan B-junnupelejä vai lukioon ja pelaamaan jonnekin muualle?

  Vastausta tuohon aikaisemmin nimimerkiltä @ErkkaMailainen kysymääni kysymykseen tuskin saan vastausta.
   
 15. Dfence Jäsen

  Nyt alkaa ilmeisesti jotain tapahtumaan
  BJR tiedote
   
 16. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Odottamaton käänne. Saa nähdä miten tämä vaikuttaa tulevaan. Syyt Muukkosen eroon olisi nekin tietysti kiva tietää, vaikka tuskin niitä tullaan kertomaan. Kiire sillä on ollut pois kun ei malttanut odottaa elokuun vuosikokoukseen. Miten tämä vaikuttaa BJR - Kiekko-Espoo -kuvioon jää nähtäväksi.
   
 17. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Jos seuran tiedotuspolitiikka on ollut Muukkosen vastuulla, niin tähän varmasti saadaan huikea parannus. Kukaan tuskin haluaa enää lukea niitä trump-henkisiä vittuiluviestejä seuran hallituksen nimissä kirjoitettuna.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2018 klo 07.51
 18. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Pelkkää spekulaatiotahan tämä on, mutta joko Muukkonen on ollut ajamassa HIFK-yhteistyötä ja se on nyt torpattu tai päinvastoin: hän ei ole kannattanut sitä ja sitä päätetään nyt syventää.

  Näin ton tulkitsen.
   
 19. Dfence Jäsen

  Ja äsken tuli uuden puheenjohtajan avauspuhe
   
 20. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Voi olla, että Muukkonen on ollut mukana tässä HIFK-kytköksesssä, mutta eikös se ole Soini, joka on HIFK:n miehiä niin sanotusti? Pelkään pahoin, että BJR:stä tulee enemmänkin RJR.

  Harmillista myös, ettei Kiekko-Espoo -yhteistyö ole mennyt eteenpäin lainkaan.
   
 21. Dfence Jäsen

  Lainaus:
  Ainakaan sanallakaan ei ole HIFK:ta näissä tiedotteissa mainittu, salaliittoteorioita toki on kiva pyöritellä ja lietsoa pelkotiloja, mutta en käyttäisi niihin aikaa pätkän vertaa ja spekuloisi asioilla.

  Soini on hyvin verkostoitunut ja kokenut yritysjohtaja jolla on kykyä nähdä asioita monesta eri suunnasta ja myös laittaa asioita oikeasti tapahtumaan.
  Kiekko-EPSoo yhteistyön näyttää aika mitä sillä rintamalla tapahtuu, mutta BJR:n tehtävähän ei ole palvella kuin omia jäseniään ja pitää huoli siitä että seuran oma toiminta on kunnossa joka tasolla ja ikäluokassa.
  BJR pelaa SM-tasolla (ja mestiksessä ja alemmillakin tasoilla) ja K-EPSoo pelaa max. Suomi-sarja tasolla ensi kaudella junioreiden osalta, mitä yhteistyötä pitäisi tehdä?
  Pitäisikö BJR:n antaa joukkueitaan K-EPSoolle ja menettää pelaajiaan/jäseniään sekä rikkoa oma organisaatio joka toimii, eli jos pitäisi niin miksi?

  BJR on hieno seura Suomalaisella juniorikartalla joka tänäkin vuonna toi mestaruuden Espooseen, tällä kertaa C-junnuissa (taputuksia)!
  1000 pelaajaa on sellainen määrä jota ei monella ole ja hienoa että toimintaa on monelle tasolle eikä niin että paidan saa pukea vain AAA- tai SM-tasolla.
  Toivotaan että Soini saa toimia myötäisissä tuulissa ja että seuran sisällä jäsenistö näkee sekä kokee hyviä asioita tapahtuvan kun matka kohti uutta Matinkylän kotihallia ja Suomen suurinta 4-kaukalon jääkeskusta joka päivä lähenee.

  PS: koska ja minne ylläpito siirtää tämän Espoolaisen kiekkokeskutelun kun täällä Mestis-laatikossahan tuskin kauaa ollaan? Saadaanko me ihan oma laatikko ;)
   
 22. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni Soini ei ole edelleenkään espoolainen, ja hifk-sympatioista on puhuttu niin kauan kuin minä olen miehestä kuullut. Näin ollen itse en ainakaan pidättele hengitystä sen suhteen, että yhteisespoolainen junnuputki ottaisi tästä muutoksesta harppauksen eteenpäin. Toisaalta, ainakin Muukkonen on tuntunut olevan poikkiteloin K-Espoo -kuviossa, eli ehkäpä miehen vetäydyttyä Espoosta tulee sittenkin vielä sininen (noin niinkuin kokonaisuudessaan). Toivoa sopii, koska ilman Bjr:ää K-Espoon tavoitteet siirtyvät aika paljon kauemmas tulevaisuuteen, ja hifk:n alla Bjr:lle uhkaa käydä ns. "Kiekko-Vantaat", kuitenkin sillä erolla, ettei aikuisten edustusjoukkuetta ole.
   
 23. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Olen "Pihasta päätyyn"-teoksen varassa, mutta muistanko oikein, että Kiekko-Espoo saatiin lopulta perustettua vasta, kun liki kaikista junioriseuroista oli puheenjohtaja vaihtunut?
   
 24. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ymmärtääkseni BJR:lla ei ole halua/resursseja laittaa omaa edustusta, K-espoolla olisi halu/tavoite saada edustus ja Jäähongalla on vain edustus ilman junioreita . BJR on suuri ja mahtava seura junioreiden harrastaa, mutta jotta se pysyy sellaisena se kaipaa "putken". K-espoosta ei voi vielä sanoa oikein mitään ja Jäähonka tarjoaa pelipaikan "ylijäämä" pelaajille. Katsotaan nyt mikä vetää Espoolaiset puolelleen, mielenkiinnolla jään odottamaan.
   
 25. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Onhan älytöntä spekuloida kuka on kenenkin mies jos pohditaan kiekkoilun tulevaisuuta Espoossa. Ei sillä ole oikeasti mitään väliä. Yhteisöllisyys ja sen seuraukset on jo nähty Jääkiekko Espoo Oy:n aikana kun oli sininen Espoo, kasvattajaseurat tukemassa toimintaa yhteisöllisyyttä ja talkoohenkeä uhkuen. Unitedin tilanteesta ja toiminnasta ei kannata edes keskustella. On ahdistavaa edustuskiekkoon liittyen lukea Kespoon sivuilta, että oikea tapa toimia on jo päätetty ja Kespoo on sitoutunut ainoan ja oikean rakenteen eteenpäin viemiseen, jota fanit ja sidosryhmät tukevat. Mihinköhän viisauteen tämä ilmoitus oikein perustuu. Mutu on aika hyvä lyhenne ilmoitukselle ja väittämälle. Olisikohan nyt oikea paikka oikeasta tavasta toimia kertoa myös julkisesti. Vaikuttaa siltä, että ymmärrys arkimaailmasta on heikko ja irtaudutaan todellisuudesta muutaman tai edes sadan näkemyksen perässä ja julistetaan totuuksia nettimielipiteiden varassa. Arkitekeminen on ihan eri asia kun taivaan rannan maalaus. Taloudelliset resurssit määräävät tekemisen ja tekeminen tapahtuu, kun tilillä on katetta. Kaikki muu on tarinaa ja maalailua kuten Jussin Euroopan isot rahat ja yhteistyökumppanit. Jos se lehdessä tai somessa lukee, niin sen on pakko olla totta, jonka varaan on hyvä rakentaa ja luottaa kertomuksiin???????. Jääkiekossa nyt 2 konkurssia takana muutamaan vuoteen ja uskottavuuden saavuttaminen tulee ainoastaan tekemisen kautta eikä julkisuudessa huutelemalla ja pensselillä värittämällä.

  Blues4ever