Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Bluesin juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Kapulainen, 03.02.2003 klo 10.02.

Tags:
 1. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Vaikka sopimus haiseekin pissalle ja kakalle, ei siitä voi sanoa oikein yhtään mitään ennenkuin tietää mitä siinä konkreettisesti lukee.

  Jotta itse annan BJR:n johdolle synninpäästön asiassa, täytyy seuraavien asioiden toteutua sopimuksessa:

  - HIFKin tulee tukea taloudellisesti BJR:n a-junioreita (ja ehkä nuorempiakin jengejä)
  - HIFKin tulee tukea taloudellisesti mahdollisesti perustettavaa Mestis-jengiä (tämäkin on toki vasta BJR:n haihattelua, itse en usko tämän tapahtuvan seuraavaan viiteen vuoteen)
  - BJR:n tulee tehdä sopimuksesta kaikkien nähtävä, mitään salaista siihen ei voi jättää

  Noista voidaan aloittaa. Muutenhan tämä on ihan käsittämätön kuvio. Oikein ylpeillään sillä, että HIFK on kiinnostunut myös. No mikseivät olisi kun he eivät joudu maksamaan mistään mitään eikä heidän suunnallaan muutu yhtään mikään muu kuin se, että saavat "ilmaiseksi" yhden junnuorganisaation lisää siipiensä suojaan.
   
 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Uusilla tiedoilla vaikuttaa sille, että HIFK-yhteistyö on sinänsä varsin ymmärrettävä painostus EU:n suuntaan. Kun EU on jättänyt toistaiseksi tuntemattomista syistä kassaan 100.000 euron loven, etsitään vaihtoehto yhteistyökumppaniksi. BJR:lle tulee näillä spekseillä HIFK-vaihtoehdossa yhtä paljon rahaa kuin EU:lta nykyään. EU:lta sen sijaan tipahtaa olennainen edellytys toiminnalle, ellei sitten saa EPS/EKS-liittoumaa tuekseen. EPS/EKS sen sijaan valinnevat oman Kiekko-Espoonsa, joten EU:n olisi pikku pakko yskiä velkarahat kasaan.
   
 3. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Lainaus:
  Hieman ot:na, mutta kysymys: onko kukaan kuullut EU:n näkemyksiä tästä asiasta? MInun silmään ei ole sattunut heidän ulostuloaan tässä Bjr:n väittämässä ~100 000 €:n saatavassa. Vaikken enää paljoa painoarvoa Jussin kommenteille annakaan, olisi mielenkiintoista kuulla myös toisen osapuolen näkemykset tästä. Asiasta tiedottaminen kun on ollut melko yksipuolista, ja ainakin oma käsitykseni asioista perustuu lähinnä Matinkylän tiedotetehtaan tiedotteisiin. Jokuhan siellä EU:n puolellakin kuitenkin Matinkylän tekemisissä riepoo - tuskinpa ne nyt ihan huvikseen alkavat riidellä junnujen kanssa.

  Joitakin halli-huhuja on kuitenkin kuulunut, ettei Bjr:kään olisi omaa osuuttaan kovin tyylikkäästi hoitanut EU:n suuntaan ja että EPS:n, EKS:n ja Bjr:n yhteinen kasvattajaseurasopimus EU:n kanssa olisi allekirjoitettu Matinkylässä varsin pitkin hampain. Haluttomuuteen syynä ilmeisesti se perinteinen, eli päätösvallan siirtyminen junnujen edustusjoukkueiden osalta Matinkylästä Tapiolaan. Näistä itselläni ei kuitenkaan ole sen tarkempaa tietoa.
   
 4. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Itse asiassa hyvinkin relevantti asia, kun ajatellaan mistä mihin on jouduttu. Taustat ja syyt kyllä oikeuskäsittelyn myötä viimeistään selviävät.
   
 5. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Alla on otteita kilpailusäännöistä. Ihan vaan siksi, ettei muidenkaan tarvitse etsiä tietoja siirtomaksuista ja karenssimaksuista.


  *****


  5. SEUROJA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

  5.1. Seurayhteisö

  Seurayhteisön muodostaa edustus- ja junioriseura joiden toiminta on eriytetty. Seurayhteisössä voi olla rinnakkaisjoukkueet eri ikäluokissa tai aikuisissa, sekä naisten ja tyttöjen sarjoissa. Tällöin junioriseuran pelaajat voivat edustaa seurayhteisössä myös aikuisten joukkuetta vaikka edustusoikeus on junioriseurassa. Seurayhteisön tunnusmerkki on pelaaminen samalla tai samansuuntaisella nimellä josta selviää yhteys yhteisöön. Seurayhteisössä voi edustusseuran nimi olla muukin jos seurojen välillä on sopimus samaan seurayhteisöön kuulumisesta.

  5.2. Pelaaminen eri joukkueissa samassa seurassa/seurayhteisössä

  Maalivahdit voivat pelata saman ikäluokan joukkueissa, ikäistään vanhemmissa ja yli-ikäisinä vuotta nuoremmissa koko kauden ajan (myös samana päivänä).

  Kenttäpelaaja voi pelata saman ikäluokan joukkueissa tai ikäistään vanhemmissa koko kauden ajan (myös samana päivänä) huomioiden jäljempänä mainitut rajoitukset:

  Liikkuminen joukkueiden välillä on kielletty tai rajoitettu seuraavissa tapauksissa

  1. Miesten sarjat
  Kenttäpelaaja voi siirtyä rinnakkaisjoukkueeseen 15.2. saakka vapaasti. 15.2. jälkeen alemman sarjatason joukkueeseen voi siirtyä vain jos kenttäpelaaja on pelannut aiemmin kauden aikana vähintään neljä (4) ottelua alemman sarjatason joukkueessa. Tämä koskee kaikkia pelaajia jotka ovat kauden aikana pelanneet ylemmän tason aikuisten joukkueessa yhdenkin pelin pelaajan iästä riippumatta.

  5.3. Pelaajaliikennesopimus

  1. Miesten kilpasarjat

  Kaksi eri seurayhteisöä, joiden miesten edustusjoukkueet pelaavat eri sarjatasolla, voivat tehdä keskenään pelaajaliikennesopimuksen.

  Sopimus koskee pelaajien siirtymistä seurojen miesten kilpasarjojen sekä Nuorten kilpasarjojen (ei B-nuoret tai nuoremmat) joukkueiden välillä pelaajan iästä riippumatta.

  Miehet: Liiga, Mestis, Suomi-sarja, II-divisioona

  Nuoret: Nuorten SM-Liiga, Nuorten Mestis, Nuorten Suomi-sarja, Nuorten Aluesarja

  Seurayhteisö jonka edustusjoukkue pelaa Mestiksessä tai Suomi-Sarjassa voi tehdä pelaajaliikennesopimuksen molempiin suuntiin ylemmän sekä alemman miesten sarjan seurayhteisön kanssa. Seura, jonka joukkue pelaa ylimmällä sarjatasolla seurayhteisön joukkueista, tekee pelaajaliikennesopimuksen seurayhteisön puolesta. Tällöin seurayhteisön muiden seurojen joukkueet jotka täyttävät sopimuksen ehdot kuuluvat sopimuksen piiriin.

  Liigatasolla seurayhteisö voi olla osallinen vain yhdessä aikuisten sopimuksessa.

  Miesten kilpasarjojen pelaajaliikennesopimus anotaan liiton kilpailuvaliokunnalta. Sopimus tehdään pelikaudeksi kerrallaan ja on hyväksytettävä kausittain liitossa 15.8.

  1. Miesten kilpasarjat –pelaajaliikennesopimuksen puitteissa liikkuminen:

  KHL:n, Liigan, Mestiksen ja Nuorten SM-liigan välisestä pelaajaliikenteestä päättää kausittain liittohallitus. Alla oleva koskee näiden sarjojen välistä liikennettä vain jos liittohallitus ei ole muuta päättänyt.

  Pelaajaliikennesopimuksen puitteissa pelaaja voi edustaa toista seuraa välittömästi edellisen ottelun jälkeen (myös samana päivänä) pois lukien jäljempänä mainitut poikkeukset.

  Aikarajat:Miehet: Liiga, Mestis, Suomi-sarja, II-divisioona

  Nuoret: Nuorten SM-Liiga, Nuorten Mestis, Nuorten Suomi-sarja, Nuorten Aluesarja

  Tässä mainittujen sarjojen välillä liikkuminen seurojen välillä loppuu 15.2. mennessä. Tämän jälkeen pelaaja voi edustaa vain yhtä seuraa loppukauden ajan pois lukien mahdolliset Liigan, Mestiksen ja Nuorten SM-Liigan väliset erilliset sopimukset.
   
 6. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Jeps, eli jos ollaan eri seuraa (seurayhteisö), niin BJR:n junnut ovat huonommassa asemassa kuin IFK:n junnut. Siirtorajan jälkeen jäädään jumiin kyseiseen joukkueeseen, eli liigaan ei ole asiaa ja toisaalta liigassa rutinoituneita pelaajia ei saada junnujen loppupeleihin, vaikka miesten pelit olisivat jo ohi.

  Toki loppujen lopuksi kabinetissa voidaan lobata käytäntöjä joustavimmiksi esim. tietylle sovitulle aikavälille.
   
 7. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Tämä on kyllä mielenkiintoinen sääntö ja sen tulkinnasta pitäisi saada jonkinlainen ennakkotapaus. En itse osaa sanoa ollenkaan, miten käytännössä asia toimisi. Okikohan K-Vantaalla farmisopparia silloin, kun K-Vantaan A pelasi Nuorten Liigaa?

  TPS:lla ja TUTO:lla on sopimus ja nyt TUTO:nkin A pelaa Nuorten Liigassa. Tuon sopimuksen sisältöä ja käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa en osaa sanoa, mutta tuolta voisi löytyä tämän kauden aikana joku ennakkotapaus aiheeseen.

  TUTO Hockey, HC TPS ja HC Indians Kaarina yhteistyöhön - TUTO Hockey

  Muutenkin nuo siirtorajoitukset on aika paljon jyrkempiä "alaspäin" eli Liiga-kauden lopettavasta joukkueesta ei voi siirtyä enää Mestikseen, mutta mitäs jos vaikka Liigan pleijareissa IFK:n maalivahdit olisi kaikki telakalla - voisiko silloin kutsus farmista tai farmin A-nuorista tuuraajaa? Onko näissä olemassa jotain kilpailusäännöissä mainittua "erillistä sopimusta".
   
 8. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
 9. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Naureskelin ihan samaa kun näin uutisen. Tosin väritys on 2000-luvun alkuvuosilta.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tämä uutinen Turusta lienee aika vanha ja sen voimassaoloaikaa en tiedä. Lisäksi tuossa kyllä noudatettiin ihan siirtosääntöjä. Eli ei mitään omia sääntöjä.
   
 11. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Pahoittelut, jos on vanha uutinen. Ei ollut vuosilukua, Google vaan tuon löysi, kun etsin tietoa Turun tilanteesta.

  Mutta sekään ei muuta asiaa ollenkaan siinä, että Liiga + Mestis + 2 x ASM -kombosta yhteistyökoalitiona ei ole paljon käytännön esimerkkejä.
   
 12. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Nythän kyse on vain ja ainoastaan Liiga ja 2× A junnut eri organisaatioista. Ei tuolla mitään Mestisjengiä ole mukana. Ja vaikka joskus tulisi, niin farmijoukkueen Ajunnuista ei liikuta Liigaan ilman rajoituksia( nykyisillä säännöillä).
   
 13. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Jos ei oteta lukuun helmikuun siirtorajan jälkeistä aikaa, josta voi tulkita asioita monella tapaa - ja jos on myös Mestis-tason tai alemman tason joukkue - näytä oikeasti ne sääntöpykälät, joihin perustat väitteesi. Tässähän koko kuviosta puuttuu vain se alemman sarjatason edustusjoukkue, jota ei ole, koska United on vielä olemassa. Kyllä siihen oman edarin BJR ensi kaudeksi saa jollekin sarjatasolle pystyyn, jos haluaa.
   
 14. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ei voi tulkita monella tapaa. Katsele vaikka edellisvuoden juttuja. Liigajoukkue saa ottaa muistini mukaan 5 junioria listalle niistä, jotka pelaavat farmijoukkueessa. Nämä voivat siirtyä siirtorajan jälkeen kumpaankin suuntaan. Tämä koskee seuran omia junioreita, jotka ovat emoseuran sopimuspelaajia.( Puljujärvi ja joku muu 3? kautta sitten Hokkiin.
  Toisekseen BJRllä ja HIFKillä ei edes ole mitään farmisopimusta, mikä vesittää koko homman. Ensi kausi on taas oma lukunsa, tehdäänkö farmisoppari, millä tasolla tuo joukkue mahdollisesti pelaa etc. Voit olla ihan varma, ettei sitä farmisopimusta liigajoukkue tee minkään 2.divari jengin kanssa, koska siellä on turhaa pyöritellä omia junnuja kehittymässä.

  E. Muokkausta

  E2. Varmistan asian ensi viikolla liiton kautta, saadaanpa sitten asiaa selvyys.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2017 klo 07.36
 15. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Onko missään syvempää arvausta BJR-HIFK -sopimuksen Mestis-paikkaa koskevaan osaan? Nyt julkisuudessa puhutaan siitä, että BJR saisi Mestikseen Villi kortti -paikan, mutta onkohan tuota älytty kysyä Jääkiekkoliitolta itseltään? Tässä kaupungissa sössittiin jo Liiga-paikka ja Mestis-joukkueen vetäminenkin näyttää ylivoimaiselle (sinänsä pirun harmi, tuo on hyvä joukkue, oli pohjaideologiasta mitä mieltä tahansa.) Minkä ihmeen takia espoolaisille annettaisiin vielä yksi ilmainen mahdollisuus, kun muut joutuvat pelaamalla nousemaan?
   
 16. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Kuka tuota projektia vetäisi? HIFK? En usko moiseen ennen kuin näen. Pelaavat varmaan Nordiksella, koska muita halleja jotka Mestislisenssin ehdot täyttäisivät ei ole. Tai voihan sitä pelata Tikkurilassa. Hieno kombinaatio, espoolainen Hifkin tukema Mestisjoukkue pelaa Vantaalla. Odotan yleisöryntäystä.
   
 17. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Tuli vain mieleen, että ovatko BJR:n joukkueissa pelaavat pelaajat ja toimihenkiöt automaattisesti yhdistyksen jäseniä vai onko valta Matinkylässä pienen piirin hallussa?
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tarkistin tuon uutisen ja se on julkaistu 29.10.2014. Tuon jälkeen jossain vaiheessa naapuri veti omat pois TUTO puolelta ja lähetti heitä Savonlinnaan.
  Tällä hetkellä TUTO edustuksessa on kaksi lainapeluria (Kaarlehto ja Lahtinen). A-nuoret keskenään kilpailevia ja niiden osalta ei kauden aikana varmaan mitään tapahdu (ainakaan en toivo).
   
 19. Bollinger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues & United
  Lainaus:
  BJR on noin viiden hengen suljettu yhdistys
   
 20. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Lainaus:
  Jos olisin ilkeä ihminen, niin miettisin että mahtaako espoolaisen kiekon etu olla näillä ihmisillä ensisijainen motiivi toimia yhdistyksessä.
  Ja ilkeämielinen voisi jopa miettiä, että millaista yhteisöllisyyttä on tällainen suljettu piiri edustaa ja edistää. Enemmänhän tuo vaikuttaa jonkinlaiselta liikeyritykseltä, joka myy vanhemmille lasten ja nuoren jääkiekkopalveluita.
   
 21. MatinkyläGarden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon oma joukkue
  Blues Juniors tekee työtä juniorokiekkoilun hyväksi, sitä en epäröi, mutta verrattuna aikaisempaan tapaan kasvattajaseurojen yhteistyöstä, tulokset eivät ole tainneet olla ainakaan parempia?! Mitä nyt on tapahtumassa, on jotakin niin katastrofaalista, että sitä en oikein pysty edes ymmärtämään.

  Voisiko Espoossa ottaa jostakin oppia muualta, vaikkapa pienemmiltä mestispaikkakunnilta tai liigakaupungeista?Pienemmillä paikkakunnilla ja kaupungeissa pidetään erityistä huolta omista junioreista, koska omista junioreista kehittyvät pelaajat edustuskiekkoon ovat kultaakin kalliimpia seuralle. Rahaa ei jääkiekkoseuroilla ole koskaan liikaa.

  Espoossa potentiaalisia junioripelaajia on riittänyt ja ehkäpä siitä syystä näihin ei ole tarvinnut sen enempää panostaa, mitä olisi tarvittu, ja juuri siinä vaiheessa kun pelaajaa valmistellaan siirtymään aikuisten edustuskiekkoilun pariin. Espoossa nähdään myös paljon ulkopuoleta tulevia junioripelaajia, jotka tulevat "hyvän valmennuksen" ja laadukkaan toiminnan pariin, vain kehittyäkseen ja siirtyäkseen pois Espoosta heti kun se tilaisuus tulee. Hyvä asia suomalaiselle jääkiekolle, mutta ei niin hyvä asia espoolaisille junioripelaajille ja espoolaiselle edustuskiekkoilulle. Tietynlainen terve omien pelaajien suosiminen näkyisi tulevaisuudessa sitoutuneempana joukkueena, tämän uskallan omana mielipiteenä sanoa. Ja näin muualla suomessa ymmärtääkseni tehdäänkin.

  Voisinpa ehkäpä hieman provosoivasti heittää sellaisen väitteen, että Espoossa menetetään potentiaalisia liigapelaajia enemmän kuin missään muualla suomessa. Kärkipelaajat siirtyvät luonnollisesti muualle isompiin ympyröihin ja vielä ei ole sellaista tilannetta, että he olisivat sitten palanneet takaisin "jäähdyttelemään" Espooseen, vaan ovat lähteneet koskaan takaisin palaamatta. Näiden kärkipelaajien takana olisi ollut iso joukko pelaajia mistä olisi saatu tasokkaita liigapelaajia, mikäli pelaajista olisi pidetty parempaa huolta. Nyt näemme ympäri suomea eri liigajoukkueissa kärkiketjuissa ja pistepörssien kärkjen tuntumassa juuri niitä espoolaisia pelaajia kenelle ei ole pystytty tarjoamaan sitä mitä pelaajat olisivat tarvinneet. Tällä vuodatuksella en tarkoita tätä parin viimevuoden taloudellista konttaamista, vaan enemmänkin pidemmän ajan trendiä mikä Espoossa on mielestäni ollut nähtävissä.
   
 22. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Eipä tarvii kuin kelata millainen jengi Blegillä olisi nyt jos asiat olisi hoidettu hyvin. Siellä olisi sekä Suomela, Kangasniemi että Kähkönen - kaikki liigan parhaimmistoa - ja todennäköisesti jotain Tiivolaa kakkosketjussa jne. Joukkue olisi omavarainen ja kova.

  Nyt ollaan luomassa mallia missä kaikki vastaavat pelaajat kokevat luontevaksi polukseen muualle lähtemisen. Ei olosuhteiden pakosta vaan siksi, että seuran julkilausuttu tavoite on syöttää naapurikaupungin edustusjoukkueelle pelaajia. Terve.
   
 23. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Kyllä pahoin pelkään, että jos Bluesilla olisi raha-asiat olleet kunnossa 2015 alkuvuonna, Suomelaa, Vaakanaista tai Kähköstä ei edustusjoukkueessa oltaisi nähty. Veikkaan, että johtuu pitkälti juuri tuosta kaudesta ja nuorten tuolloisesta huikeasta kehityskaaresta, että nykyisin toivon omalta joukkueeltani juuri tätä juniorien esiinnostamista. En osaa olla samaa mieltä @MatinkyläGarden :in kanssa kuitenkaan siitä, että espoolaisia pitäisi suosia. Juuri reilu mahdollisuus päästä kokeilemaan siipiä miesten peleihin, hyvän valmennuksen ohella, on (oli?) olennainen kannuste valita juuri Espoo kaikista mahdollisuuksista.

  Vielä vuosi sitten jaksoin pitää yllä toivoa, että akatemia-toiminta pystyttäisiin nostamaan Espoossa uusiin ulottuvuuksiin mm. ympäröivien oppilaitosten kanssa yhteistyötä tekemällä, mutta tästä ajatuksestahan ollaan selvästi täysin luovuttu. Esimerkki onnistuneesta kyseisenlaisesta toiminnasta lienee Adler Mannheim, jonka nuorisoputken toimintaa Aho valotti pari vuotta sitten ennen CHL-pelejä.
   
 24. Dfence Jäsen

  Blues Juniors ja seurayhteisö Kiekko Espoo EPS ja EKS jatkavat toimintansa kehittämistä kilpakiekon osalta itsenäisinä.
  Ja tässä tiedote
  Eli tammikuussa sitten varmaankin kuuluu mitä seuraavaksi tapahtuu Bluesin puolella, ja Kiekko-Espoo sitten varmaankin kertoo myös jossain vaiheessa lisää.
  Toki kautta riittää vielä, ja Bluesilla on joukkueita yllinkyllin A-junoireita myöten ja taitaa olla pelaajien määrä seurassa tuhannen nurkilla, ei taida EPS päästä puoleen harrastajamäärässä ja EKS taitaa olla taas puolet pienempi kuin EPS. Korjatakaa jos olen väärässä?
  Mutta siis valtasuhteet volyymin osaltahan on aika selvät, miten jäänjako onko se sidonnainen pelaajamääriin tätä nykyä kun kaikkia muutoksia on viime vuosina ollut, eli onko myös kiekkoilun tuen suhteen tullut muutoksia?
  Koska jos pelaajamäärät on
  BJR 1000
  EPS 500
  EKS 250
  Niin onko jäänjakoperusteet myös tuon mukaan, vai onko jollain "liikaa jäätä" suhteessa seuran volyymiin?
   
 25. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Lainaus:
  Bjr:n osuus taitaa olla vähän yläkanttiin (~850) ja EKS:n alakanttiin. EKS:ssä lisäksi tyttökiekko ja ringette, jotka tarvitsevat myös oman osuutensa jäistä. EKS:n ja EPS:n yhteenlaskettu jäsenmäärä on siis jonkin verran (~200?) suurempi kuin Bjr:n. Jäänjakoperusteet oletettavasti jäsenmäärien ja joukkuemäärien perusteella. Ikäluokkapainotuksista jäiden jaossa minulla ei ole tarkempaa tietoa.

  Jäsenmääriin vaikuttaa lisäksi tällä hetkellä vielä joitakin vuosia sitten EKS:stä Bjr:ään siirtyneet kokonaiset joukkueet, jotka näkyvät nyt -03 - -06 -syntyneiden ikäluokkien koossa (Bjr:llä todella suuret ikäluokat). Sen sijaan -07 -syntyneistä alkaen EPS:n ja EKS:n yhteenlasketut pelaajamäärät per ikäluokka ovat selvästi suuremmat kuin Bjr:n vastaavat. Kiekkokoulussa sama homma. Seurojen junnuputkien jäsenmäärissä tulee siis aika suurella varmuudella tapahtumaan lähivuosina merkittävää muutosta.

  Kurja homma, ettei yhteisymmärrystä löytynyt kaikkien seurojen yhteisen junnuedustusorganisaation luomiseen.