Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Bluesin juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Kapulainen, 03.02.2003 klo 10.02.

 1. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Laitetaan vaikka ekaan että "Jussi" ja tohon toiseen huomioon että sehän on silloin onnistunut kun aiheuttaa mielipahaa vastustajassa.
   
 2. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  On toki myös mahdollista, että Blues Juniorsillakin on hommat vähän levällään pikaisen aikataulun vuoksi (kun A:n toiminta siirrettiin kokonaisuudessaan heidän haltuun), että sponsorihankinnat ovat jääneet vielä tekemättä. Uskoisin kauden edetessä paitaankin ilmestyvän ainakin pari mainosta viime kausien tapaan.
   
 3. k-espoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-espoo/Blues
  Lainaus:
  Eli tämä on hyväksyttävämpää kuin vastaava tilanne EU:n kohdalla? En nyt viittaa suoraan sinun tähän kommenttiin vaan yleiseseen vinkunaan.
  Tämä A:n siirtyminen BJR:n alle tapahtui aiemmin kuin EU:n vahvistuminen. Eli aikaa kaikkeen on ollut periaatteessa enemmän. Espoo Unitedissa on varmasti hieman enemmänkin ollut mietittäviä asioista, kuten organisaation luominen plus monta eri joukkuetta.
  Hyvä esimerkki on Neste Oil tai nykyään vaan Neste. Ollut mukana yli 20 vuotta jo K-Espoo ajoista. Miksi ei enää ole paidoissa? Kokikohan jopa Espoon firmaylpeys tämän Blues-nimen jo rasitteeksi vai miksi ei ole enää edes junnuissa mukana? Toki voi olla syynä, ettei BJR:stä kukaan ole muistanut ottaa yhteyttä sinne. Nuorempien vanhoissa paidoissa noita Neste Oil-logoja vielä näkyy, mutta näkyy siellä myös "Westendin Linja": Jokainen voi miettiä paljon sieltä on tullut junnuille fyrkkaa viime vuonna...
  Ei noissa viime vuoden A:n paidoissakaan mainoksia ollut juuri kuin Neste Oil ja EPKK.fi. No lähes jokainen tietää, että se oli vastine Matinkylän kaukalon hienoista "mainoksista" sekä muutama ottelu- että kausiohjelma.
   
 4. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:
  Kuvaa kyllä tilanteen vaikeutta, kun espoolaisen joukkueen pääyhteistyökumppani on Etelä-Pohjanmaan Kopiokeskus (epkk.fi) Seinäjoelta. Kiitokset kuitenkin jälkikäteenkin pohjanmaalaiselle ex-managerille.
   
 5. Erling Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Blues, Arsenal, Honka
  BJR:n puolellahan on Teemu Virtanen hoitamassa varainhankintaa ja kumppanuuksia. En nyt muista milloin Virtanen hommissa aloitti. Taisi olla jossain välissä myös Bluesin toimistolla töissä - samoihin aikoihin kuin Aro.

  Mihinkään kovin ammattimaiseen varainhankintaan BJR:n puolella ei olla aikoihin pystytty. Saati sitten aktiiviseen, soitetaan puhelinluettelo läpi, toimintaan.
   
 6. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  En tiedä, mitä tarkoitat tällä että onko hyväksyttävämpää EU:n kohdalla. Varmasti jokainen ymmärtää, että sponsorihankinnoissa EU ja myös Blues Juniors ovat takamatkalla muihin vastaaviin seuroihin verrattuna, mutta ero näiden kahden kohdalla on näkyvyys. Siinä missä EU:n sponsorit saavat näkyvyyttä nyt jopa YLEn kanavilla, Blues A:n sponssinäkyvyys perustuu muutamaan sataan livekatsojaan ja satunnaisiin kuviin somessa sekä internetissä yleisesti. Tuo tuskin helpottaa sponssihankintaa paljoa. Vaikka et tosiaan kohdistanut tätä kysymystä suoraan minulle, vastaan kuitenkin että minusta on täysin luonnollista, että sponssihankinnat ovat EU:lla vielä vaiheessa. Itse en ole muistaakseni tätä kritisoinut missään. Sen sijaan monen muun asian vaiheessa oleminen on vähän eri juttu, koska palkkaamalla osaavia tekijöitä tai pyytämällä apua oikeilta tahoilta, monelta nyt nähdyltä sekoilulta olisi vältytty.
   
 7. Mahti Jäsen

  Se mitä tämä ainainen valtataistelu vaikuttaa junnujen lisääntyviin maksuihin on pelottavinta.
  Kun Jussi olisi ottanut junioritoiminnankin haltuun, oltaisiin oltu urheilullisemmalla ja taloudellisesti
  järkevämmällä pohjalla. No, nyt näin ei tapahtunut ja junnujen vanhemmat maksaa älyttömiä summia.
   
 8. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lätkän hinta on muutenkin noussut seurojen ahneuden takia sellaiseksi, että koko aika harvempi hakeutuu harrastuksen pariin. Tämä on kierteen alku, joka johtaa laskeneeseen pelin tasoon myös edustustasolla ja kiekon hitaaseen näivettymiseen. Samalla se tietysti sataa muiden lajien, kuten futiksen, laariin, joten ehkä se ei ole mikään huono juttu.
   
 9. ebsonblues Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  United
  Tänään oli c-junnujen Sm:sä Blues-TuTo 25-1... Torjunnat Blues 7, TuTo 83... Kiirettä piti TuTo veskarilla...
   
 10. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Huh! Jonkin sortin ennätys?
   
 11. Erling Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Blues, Arsenal, Honka
  TuTo aivan väärässä sarjassa. Hävinnyt kuusi ensimmäistä peliä maalierolla 2-77.
  Noloa, että tällainen ryhmä päästetty villillä kortilla liiton toimesta mukaan sarjaan.
   
 12. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:
  Eikö samainen Virtanen ollut konkurssiin saakka hoitamassa surullisen kuuluisaa myyntiä Jääkiekko Espoo Oy:ssä? Nopeasti sitten kaveri kaverin tyhjän päältä BJR:n leipiin poimii.
   
 13. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Ei kuitenkaan kai yhtä nopeasti kuin EU JE:llä yritysmyynnistä vastanneen henkilön...
   
 14. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Jaaha, yhteistyö EU:n ja Blues Juniorsin kanssa tiivistyy. Ensi kaudesta alkaen myös junnut pelaavat Espoo Unitedin nimellä ja siirtyvät hallinnollisesti EU:n alle. Voisiko joku sanoa miksi Blues Juniors sitten osti Espoo Blues -nimen käyttöoikeudet?
  Blues - Espoo United ja Blues Juniors yhteistyöhön
   
 15. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Huomautuksena, että junnujen edustukset (A-C) siirtyvät Unitedin hallintaan, pikkujunnut jatkaa BJR:n alla ja näistä ei mainintaa jutussa ole.

  Voihan se olla, että juristina Muukkonen tuli siihen tulokseen, että Bluesin logoa ei junnutkaan saa käyttää, jos sen oikeudet on jossain muualla, joten oli turvallisempaa ostaa se itse. Olisi ollut aikamoinen urakka lähteä vaihtamaan joka junnun paitaa lennosta uuteen...
   
 16. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  No niin. Joko voidaan lopettaa ne paskapuheet, että United ei olisi Bluesin jatkumo (jota se mun mielestä oli alusta lähtien)?
   
 17. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Jotta saavat pelata tämän kauden Bluesin nimellä.
   
 18. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  No kyllähän jotkut pitää sotilaallista vallankaappaustakin jatkumona entiselle...
   
 19. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  eli BJR:n hallinnassa oleva Blues nimen käyttöoikeus taitaa siirtyä tämän sopimuksen kautta United:lle.
   
 20. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  LOL
   
 21. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Jännä nähdä muuttuuko jääkiekko-osaston nimi vielä jossain vaiheessa United Bluesiksi.
   
 22. Narayana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Ei todellakaan ole mikään jatkumo Bluesille. Ihan sama mitä täällä kukakin koittaa itselleen selittää. Espoo United on täysin uusi seura, joka nyt sattui vain painostamaan Blegin junnut omaan piiriinsä kun ei oikein muutakaan vaihtoehtoa näköjään keksitty.

  Todella surullinen päivä espoolaisessa jääkiekkoilussa. Ruumis on nyt päästä varpaisiin pelkkää muovia. Kylmät ja pimeät ajat edessä. Toivottavasti Juhaht jaksaa kuitenkin käydä hallilla.

  RIP Espoo Blues.
   
 23. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ai oikein painosti? Juniorien vastuuhenkilöiden koteihin ilmestyi hevosten päitä jne?

  Vai olisiko totuus kuitenkin vain se, että diili on win-win jokaiselle osapuolelle: juniorien pelaajapolku säilyy vahvana ja junnuseurat saavat taloudellista tukea, edari taasen luonnollisen ja kiinteän osan omalle toiminnalleen junnuseurojen muodossa.

  Naranya: enköhän mä siellä jaksa ajoittain käydä, vaikka Blegin aikoja kaipaankin. Lupaan kuitenkin myös nauraa räkäisesti jokaiselle "ei koskaan united"-viestille, jonka matkalla nään.
   
 24. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Miksi näin?
   
 25. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Koska kyseessä on varsin lapsellinen kannanotto, joka kohdistetaan mielestäni täysin väärään tahoon. Edelleen, jos jotakuta pitää syyttää tai jos jotakuta vastaan protestoida nykytilanteesta, on ainoa osoite ne pelurit, jotka Bluesin tuhosivat. Eivät ne, jotka nykyistä toimintaa pyörittävät.