Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Bluesin juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Kapulainen, 03.02.2003 klo 10.02.

 1. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Kyllä itsekin paikan päällä pelin katsoin - enkä todellakaan tykännyt tuomaritoiminnasta ollenkaan.

  Mutta ei junnujen finaalia vihellä tuomari, joka selkeästi olisi puolueellinen. Ja ei yksikään tuomari tee tarkoituksellisesti tuomarivirhettä - ainakaan tuollaisessa pelissä, jossa on tv-kamerat takana ja varmasti useampikin liiton tuomaritarkkailija paikalla.
   
 2. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Kyllähän se liiton tuomaritarkkailija jo osoitti mihin pystyy, mutta tuo 4000+ katsojaa ja televisiointi voi toki vähentää haluja puolueellisuuteen.

  Itse en usko, että tuomari tahallaan vihelsi epätasaisesti.
   
 3. Mahti Jäsen

  Ilves oli parempi A-nuorten finaalissa. Ja kyllä tyhmät jäähyt olivat itse aiheutettuja. Onko sattumaa kun sama kaveri
  saa kaudesta toiseen ratkaisupeleissä oman joukkueen tuhoavia jäähyjä?

  B-ja C-hopeapelejä en nähnyt, mutta onnitellaan kaikkia nuoria. Loistava saavutus kun ottaa huomioon ettei ylemmistä ikäluokista voitu tiputtaa alempiin ikäluokkiin apuvoimia.

  Mikäli joltain on vielä jäänyt huomaamatta, alkaa U-18 MM-kisat. Joukkueen matkalla mukana myös Espoossa
  pelanneita junioreita. http://www.leijonat.fi/maajoukkueet...alle-18-vuotiaiden-mm-leiriryhma-nimetty.html
   
 4. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  A on tosiaan siirtymässä BJR:n alaisuuteen ensi kaudelle. Ongelmana on rahoitus, ry kun ei mitenkään pyöri rahoissa, eikä pysty luultavasti maksamaan kunnon valmennusta pelaajille. Jos jollakulla on hyviä ideoita mahdollisista sponsoreista, saa mieluusti ottaa yhteyttä meikäläiseen...
   
 5. Mahti Jäsen

 6. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Se oli Mika Marttila, joka siirtyi Jokereihin.
   
 8. Erling Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Blues, Arsenal, Honka
  Niko Marttila on ainakin tehnyt erinomaista työtä B-junioreissa jo parin kauden ajan.
   
 9. Vae Victis Jäsen

  Päättyneen kauden B ja C menettävät pelaajia IFK:lle. Kärkeä lähtee, mutta tuleehan siinä uudelle kärjelle tilaa, lohduttakoon se meitä.

  Nuorimman pään lähtijöitä ilmeisesti 07-ikäluokan joku ryhmä kokonaisuudessaan.
   
 10. Erling Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Blues, Arsenal, Honka
  Muutama pelaaja lähtenyt, mutta pohja on silti kova ja massaa löytyy. Aivan huippuyksilöitä voi olla jatkossa vaikeampi pitää jos ei ole liigaa ja jo nyt pohjois-amerikkalaiset koulut vie osan pojista jo B-iässä.

  Espoon oma malli kehitteillä mutta voi viedä aikansa että lähtee käyntiin.
   
 11. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Kysymystä ketjuun, johon tämä nähdäkseni parhaiten sopii: onko kenelläkään selvyyttä millainen rooli Espoo United Oy:llä on tulossa tai voisi olla tulossa A-, B- ja C -junioreiden kohdalla? Tähän mennessä siellä täällä pyörineiden huhujen mukaan BJR ei ole ilmeisesti erityisen halukas yhteistyöhön Salonojan kanssa, vaan ajatuksena on pyörittää junioreiden (myös siis kilpajoukkueiden) toimintaa itse.

  Jos tämä pitää paikkansa, miten tämä vaikuttaa pelaajapolkuun, jonka päätepisteenä on tähän saakka siintänyt edustusjoukkue? Entä rahoitus, eli kuka maksaa viulut? Vanhemmatko?? Jos näin, tulemme jatkossa varmuudella menettämään kärkipelaajia sellaisiin liigaseuroihin, joissa jo B-ikäisille pojille tehdään ylläpidon, koulupaikan, varusteet ja kausimaksut sisältäviä tarjouksia. Ja varman tiedon mukaan joillakin paikkakunnilla näiden päälle annetaan pelaamisesta vielä taskurahaakin.
   
 12. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  En tiedä muuta kuin, että joku yhteistyösopimus on tehty. Mitä se sisältää jää arvailuksi.
   
 13. Vae Victis Jäsen

  BLUES -tavaramerkki siirtynyt nyt Blues Juniorsin omistukseen. Joko siitä ei tarvinnut maksaa "mitään" tai sitten BJR voisi avata (maksaville vanhemmillekin) maksujärjestelyt konkurssipesään päin. Jääkiekko Espoo Oy:n konkurssissa BJR valvoi jo kymmenien tuhansien menetettäviä saatavia ja nyt brändimerkin ym. hankkiminen on sujunut tuosta vaan. Samaan aikaan seura on koko ajan "persaukinen" varsinaisessa toiminnassaan.

  Jos ei maksanut "mitään" niin miksi Salonoja myötäpuolineen ei ostanut vai eikö myyty?

  Blues - Blues tavaramerkki Juniorsien omistukseen
   
 14. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Koska ei halunnut kyseistä tuotemerkkiä. Ei kai tuossa muusta ole kyse.
   
 15. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Jussihan itse on ainakin epäsuorasti selittänyt, että tuotemerkki olisi maksanut liian paljon... Voi toki olla, ettei edes yrittänyt ostaa ja keksi tuon hyväksi tekosyyksi. Itselle tuli mieleen, että eikös Jääkiekko Espoo Oy jäänyt velkaa myös Blues Juniorsille, joten olisiko tuotemerkki saatu "ilmaiseksi" korvauksena näistä veloista?
   
 16. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  "Liian paljon" on suhteellista. Jussi ei tietääkseni ole köyhä mies mutta jos tuotemerkki ei kiinnosta on eurokin liian paljon. Ja eikös tuo viimeisin selitys sille, miksi ei ko.nimeä ottanut ollut se, että Blues-brändi on saanut viime vuosina päälleen liian paljon lokaa. Näin muistaakseni haasteli silloin kun eU julkisettiin kesäkuussa.
   
  Viimeksi muokattu: 31.08.2016 klo 08.44
 17. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Kyllä hän näinkin sanoi. Tämän paikkansapitävyydestä toki voi olla montaa mieltä, kuten kirjoittelin tuonne toiseen ketjuun jo eilen.
   
 18. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Eihän sen paikkansapitävyydestä voi faktana mitään sanoakaan. Puhdas mielipideasia, suuntaan tai toiseen.
   
 19. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tavallaan kyllä, mutta Blues Juniorsin toiminta kertonee ainakin jotain vastauksia. Jos he saavat sponsoreita toimintaansa, silloin myös edustus-Blues olisi niitä varmasti saanut.
   
 20. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Lainaus:
  Tämä ei mielestäni ole aivan näin. Toisin kuin edustus, Bluesin juniorijoukkueet ovat jo pitkään olleet julkisuudessa positiivisessa valossa laajan ja menestyksekkään toimintansa ansiosta. Uskonkin, että mahdolliset sponsorit tarkastelevat Blues Juniorsia mahdollisena kumppanina lempeämmin, kuin miten he olisivat Blues-nimisestä miesten edustusjoukkueesta ajatelleet. Enkä tarkoita, etteikö Mestis-Blues olisi saanut ainuttakaan sponsoria, haen vain ajatusta, ettei Bluesin juniorijoukkueita voi sponsori- ja markkinointiasioissa suoraan rinnastaa mahdollisesti syntyneeseen Bluesin edustusjoukkueeseen.

  Sellainenkin kuvio lienee mahdollinen, että osa yrityksistä haluaa nyt tukea nimenomaan sitä osaa Bluesista, mikä vielä on tuettavissa, varsinkin kun on selvää, ettei se ole taloudellisesti missään yhteydessä konkurssiin menneen emoseuran kanssa. Haen tässä siis samanlaista kuviota kuin esimerkiksi Blueskannattajilla on mielessä, eli ennemmin Bluesin nuoret kuin uusi ja tuntematon Espoo United.
   
 21. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Toki näin, mutta kun puhutaan siitä, että Blues-brändi on saanut niin ison kolauksen, että vaikka toimijat ovat kaikki vaihtuneet (JE Oy veke, Jussi tilalle), Mestis-joukkueen nimi ei voinut olla Blues johtuen tästä paskasta maineesta. Kai se silloin koskee myös Blues-nimellä pelaavaa A-junnujoukkuetta? Ei nyt ihan täysin, mutta osittain kyllä.

  Se on sitten taas ihan eri asia, että halutaan tukea jäljellä olevaa Bluesia mieluummin kuin uutta Unitedia. Tämähän nimenomaan tukisi sitä ajatusta, että myös Mestis-Blues olisi saanut tukea, vaikka vastakkainasettelua tuntemattoman Unitedin kanssa ei olisi ollutkaan.
   
 22. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Lainaus:
  Olet osittain oikeassa. Tuosta Bluesin brändin saaman kolauksen vahvuudesta voi olla montaa mieltä, enkä tiedä taustoista tarpeeksi voidakseni ottaa kantaa edustusjoukkueen nimiasiaan. Viestejä on tullut niin paljon eri muodoissa ja eri suunnista Jussista katkeroituneisiin faneihin, että väkisinkin asioihin ja palstatotuuksiin tulee ristiriitoja, joista on melko vaikeaa ellei mahdotonta muodostaa täydellistä käsitystä asiasta.

  Kuten itsekin kirjoitit, Bluesin liigajoukkueen ja taustayhtiön suoritukset saattavat hyvinkin vaikuttaa myös yleisön näkemykseen junioreista, mutta se, missä määrin tätä tapahtuu, ei ole tiedossa. Itse uskon, että tämä ei tule vaikuttamaan Blues Juniorsiin kovinkaan paljoa. Sitä paitsi A-nuorissa on käytössä huomattavasti pienemmät budjetit kuin miesten joukkueilla, joten siitä, saako Blues Juniors tarpeeksi sponsoreita rahoittamaan toimintaansa, ei voida vetää vielä mitään johtopäätöksiä siitä, olisiko myös Bluesin edustusjoukkue saanut kerättyä niitä tarpeeksi omaan toimintaansa.
   
 23. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
 24. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  A hävisi taas vieraissa 3 - 2 annettuaan 3 eteen. Kotiotteluissa B vei Pelicansia 8-0 ja B KooKoota maltillisemmin 4-0
   
 25. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Tuli pistäydyttyä katsomassa Blues - SaiPa A-junnujen liigamatsia viikonloppuna. Peli ei hienouksia liiemmin tarjonnut, joskin jatkoaikalopputuolos 2-1 Bluesille oli pelitilanteisiin nähden melko oikeutettu.

  Kaksi asiaa ns. pelin ulkopuolelta pisti silmään. Ensimmäisenä se, että onko Bluesin organisaatiolla niin helvetisti rahaa, vaiko vain kaikkien junnareiden vanhemmat jotain westendin miljonäärejä, kun ei pelipaidoissa ole mainoksen mainosta? SaiPan junnareilla näyttää paitojen mainosrakenne olevan melkoseltaan samaa tasoa kuin itse liigajoukkueellakin.

  Toinen juttu sitten oli lievää vitutusta/myötähäpeää aiheuttanut kalinka - biisin soittaminen tilanteessa, jossa SaiPa sai jäähyn. Bluesille sitten rimpauteltiin bad boysia. Kyllä, me ollaan sieltä Neuvostoliitosta. Hohhoijaa...