Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Bluesin fanituotteet

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana He-man, 04.10.2005 klo 13.01.

 1. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Voipi olla. Olen jo poistanut kyseisen meilin.

  Kyllä niitä siltikin olisi varaa myydä hieman halvemalla kuin nykyisiä. Jos siis laatu on kondiksessa ja homma muutenkin toimisi.
   
 2. Taskukettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Halpa hinta joissakin tuotteissa on tosiaan ihan paikallaan. Esim. viime vuonna playoffeissa myytiin sellaisia 10€ halpoja t-paitoja, joissa luki "Espoolaisella sydämellä" tms. Itse ostin moisen heti ja kyllä se paita vielä kelpaa pukea päälle johonkin sisäpeleihin. Eli halpiskamaa shoppiin myyntiin jos myös hinta on halpa!

  Mutta tuon halvan krääsän rinnalle laadukasta tavaraa. Ja myydään se laadukaskin tavara ilman että sillä tavaralla yritetään ylirahastaa.

  Laadukkaista ja tyylikkäistä fanituotteista ei tarvitse esittää kuin yksi esimerkki. Fanituotteista vastaavan ei tarvitse kuin surfailla nuo sivut muutaman kerran läpi ja ajaa autolla naapurikaupunkiin ja tutkailla ihan paikanpäällä noita tuotteita.

  HIFK Fanikauppa
   
 3. scholl Jäsen

  Mitä järkeä myydä huiveja, naiskannattajia on kuitenkin niin vähän? Myisivät kaulaliinoja kuten IFK, jolla on monia erilaisia ja esim. edellisen vuoden Talviklassikko kaulaliinoja on myyty halvalla, oliko se kympillä tms. Olennaista ei ole se yksikkökate, vaan se, että värit näkyvät katukuvassa ja matseissa. Eli sinisiä kaulaliinoja, pipoja ja lippiksiä pitää myydä paljon ja niitä pitää olla erilaisia. Hintoja voi nostaa sitten joskus vuonna x, kun Espoo ja vähän muutkin alueet ovat jo sinisiä. 20e on mielestäny nyt maksimihinta millekään tuollaiselle tuotteelle Bluesin kohdalla tässä tilanteessa.
   
 4. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Kuinka niin? Tässä tilanteessahan tuotteet käyvät kaupaksi lähes kiskurihinnalla, kunhan ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Toki halvalla hinnalla saadaan isot massat liikkeelle, mutta se vaatii myös laajempaa jakelua ja kunnon mainontaa. Vähän kuin kausikortteja myytäisiin.. *vink vink*
   
 5. excalibur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, kiekkokontrolli
 6. BLEGI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
  Lainaus:
  Hieman vanhaa viestiä tulee lainattua, mutta pakko avautua. Itsellä on jo hieman vanhempi huivi ja ajattelin menneen kauden alussa ostaa uuden huivin. Järkytys oli melkoinen, kun tuo keltainen hirvitys osui eteen. En pistäisi tuota kaulaan, vaikka olisi ilmaiseksi saanut. Suunnittelun taidonnäyte, jota paremman huivin pikkusiskoni olisi suunnitellut.

  Onko mitään tietoa mahdollisista fanikaupan parannuksista tulevalle kaudelle?
   
 7. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Reebok-tuotteita myytiin hallilla kauden viimeisimmissä peleissä -30% ja uusi toimari tulee Nikeltä. Ei ole vaikea arvata ensi kauden pelipaidan valmistajaa.
   
 8. Taskukettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Juu samaa mietin silloin. Eri merkkien kilpailun vuoksi hommahan olisi ihan hyvä, sillä tuon muutoksen jälkeen pääkaupunkiseudulla olisi kaikki isot merkit edustettuina, eiköhön Baueri ole halunnut jo pitkään näille markkinoille. Bluesilla Bauer, Jokereilla CCM (Reebok) ja HIFKillä Easton.

  Tuolla merkkikuviolla on kuitenkin paljon suurempikin merkitys, kuin vain edustusjoukkueen pelipaidan merkki. Saman merkin perässä juoksevat sitten kaikki seuran juniorit, se on jo ihan merkittävä kakku, kun Espoonkin 2000 junioria alkavat kuolaamaan Baueria nykyisen Reebokin sijaan :-)
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2012 klo 14.30
 9. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Blues Corner pop-up myymälä avataan maanantaina Tapiolaan. Aivan loistava juttu että fanituotteita saa muualtakin kuin hallista joulukaupan käynnistyessä.

  Huhujen mukaan myös verkkokaupan pitäisi aueta näillä näppäimillä. Mennään eteenpäin, sanoisi Jutilan Timo.
   
 10. Nikke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Ja näin sivuhuomiona täytyy todeta että ovat myös erittäin hyvän näköisiä nuo fanituotteet. Valikoima on ainakin näin omiin silmiin ihan riittävän laaja ja ainakin eilisen ottelun perusteella kuhinaa oli myymälässä hyvin.
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jos jostain pitää valittaa niin näyttäs että noissa fani-pelipaidoissa on se selässä oleva pelinumeron fontti semmonen perustylsä valkoinen. Siinä pitäs olla semmoinen keltainen reunus jotta se näyttäs paremmalta ja ois lähempänä oikeaa. Ei se kaksivärityspainatus niin paljoa enemmän maksa ettei hommaa voisi hoitaa tyylillä ihan loppuun saakka. Pikkujuttu, mutta sen verran ainakin itseä ärsytti että jäi se pelipaita ostamatta, mutta ostin sitten muuta kräsää...
   
 12. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Juu hyvä juttu tuo. Nimi tosin tuo mieleen tietsikan sekaisin saavat internetin pop up -sivut.

  Lainaus:
  Kyllä. Sen on huomannut myös otteluissa että Bluesin uusia kaulaliinoja, pipoja ja lippiksia hankitaan ja käytetään huomattavasti enemmän kuin aiempia. Tänään muuten pitäisi tuon verkkokaupankin aueta.
   
 13. roottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
 14. Kapo Jäsen

  Damn, ei minkäänlaista syys/talvirotsia, pelkkiä t-paitoja. Blues-solmio olisi myös ihan jees.
   
 15. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Siellä infosivullahan sanottiin: "joulumarkkinoille myyntiin tulevat vaatemerkki Makian kanssa yhteistyössä toteutetut kolme BLUES X MAKIA takkimallia."

  Taitaa olla noita, joita lookbookissa on kavereilla päällä.
   
 16. Kapo Jäsen

  Mitään infosivuja tai sopimustekstejä lueta.. nimi alle ja onnea.

  Urheiluseuran krääsäksi poikkeuksellisen asiallisen oloisia rotseja. Jos hinnat on kohdillaan ja logot asiallisia (selässä ei ole valtavia logoja) niin saattaa lähteä tänne yksi kaikkia.
   
 17. Jaasin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Real Madrid, Detroit Red Wings
  Lähtee kyllä rotsi tai kaksi tilaukseen täälläkin. Mihinköhän hintahaarukkaan osuvat? Todella asiallisen oloisia. Jos on Räikkösenkin kumppaniksi kelvannut tuo Makia, niin eiköhän ne Bluesillekin sitten kelpaa..

  Popupia voisi mennä maanantaina kannattamaan ja poistamaan lippistä ja muuta krääsää sitäkin kautta.
   
 18. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Se Blues Corner on muuten huomennakin auki 10-14, ja kolme tuotetta kahden hinnalla -tarjous. Eli sinne vaan. Näytti todella hyvältä kun Tapiolassa tänään ohi kuljin.
   
 19. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Bluesin sivuilla ei mitään mainintaa tästä pop-up -myymälästä (!). Missä se tarkalleen ottaen Tapiolassa on?
   
 20. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Siinä Stockan edessä, samassa talossa Instrun kanssa, aiemmin siinä tilassa taisi toimia joku Tapiolan (siis vak.yhtiön) toimipiste. Eli Akateemisen "sivuovea" vastapäätä. Erottuu kyllä hyvin kun lähelle tulee, komeat on ikkunateippaukset. Ilmeisesti ei ole mainittu Bluesin sivuilla kun varsinaiset avajaiset ovat vasta maanantaina (tosin olisihan tuota saanut rummuttaa aiemminkin).
   
 21. Superböle Jäsen

  Blues Corner Pop-Up myymälä nyt avoinna Tapiolassa
  Linkkin Bluesin sivujen uutiseen.

  Hyvältä vaikuttaa, Bluesin oma kauppa keskeisellä paikalla Tapiolassa heti Stockmannin vieressä. Nyt kun fanituotteet ovat vielä maan parhaita niin tuolla voi käydä helposti vaikka jouluostoksilla samalla kun pyörii Stockalla. Avajaisviikon tarjouksena yli 100€ ostosten tekijöille ilmaiset liput vapaavalintaiseen kotiotteluun, hienoa! Lisäksi valikoimaan luvataan uutuuksia jatkuvasti ja myynnissä on myös kiekkovarusteita.

  Vaikka kaukalon tapahtumat on viime aikoina vituttanut niin on loistavaa että Blues on edelläkävijä fanituotemyynnissä, näin ammattilaiset rakentavat brändiä!
   
 22. Herkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We fight, we march!
  Myykö Espoon Blues fanipaitoja ainoastaan jäähalli tai hiljattain avatussa Cornerissa? Seuran sivut tarjoavat ainoastaan GW tai replica-paitoja. Onko ainoa tapa ajaa Espooseen hakemaan Cornerilta? Hyvin outoa jos näin on, ei lainkaan ajatella pääkaupunkiseudun ulkopuolisia faneja. Joulu kun on ovella ja paidalla olisi tämän vuoksi kiire.
   
 23. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Siis kyllähän tuolla Blues.shopin sivuilla oli joku tilausmahdollisuus. Pitää näköjään vaan eka luoda tunnukset että voi tilata. Mutta ihan samat tuotteet on kyllä noiden sivujen valikoimassa mitä hallin kaupassakin on nähnyt. (Tai no ainoastaan sellainen t-paita jossa on logo edessä ja pelaajan nimi ja numero selässä näytti puuttuvan.) Mutta toimitukset näyttää tulevan postin kautta ja siellä taitaa olla nyt pahin jouluruuhka menossa ja kun tuolla vielä luki että tilausten käsitelyynkin saataa mennä päivä tai pari niin aika tiukille menee. Joten sulla on kolme vaihtoehtoa:

  1) Ajat Espooseen
  2) Väsäät muksulle jonkin Blues aiheisen lahjakortin jossa lupaat tilata hänen kanssaan esim. sen replica paidan hänen haluamallaa nimellä ja numerolla. Voit käyttää tekosyynä tota että halusit antaa paidan jossa on oikea nimi ja numero miksi paita tulee vasta joulun jälkeen.
  3) Koitat löytää lähipiiristäisi jonkun jolla on tuttu Espoossa joka voisi ostaa haluamasi tuoteet puolestasi ja lähetää sulle ne pikapostissa. Vaivanpalkakasi voit vähintää tarjota säästämäsi bensarahat.
   
 24. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Lainaus:
  Tähän ihan tyhmä kysymys, että mitäs paitaa sä haet? Eikäs tuo Replica ole juuri se "fanipaita"?
   
 25. Herkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We fight, we march!
  Lainaus:
  Tarkoitin siis sellaista paitaa jossa ei ole ommeltuna logoa tai mitään muutakaan. Vaan pelkkä painatus. Replican kun valitsi Bluesin sivuilta niin vaihtoehtoina tuli vain koko. Tämän jälkeen tuote on korissa eikä nimeä saa paitaan laitettua. Todella epäkäytännöllistä jos vertaa vaikka TPS:n verkkokauppaan.