Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Bluesin fanituotteet

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana He-man, 04.10.2005 klo 13.01.

 1. Superböle Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä noista logo löytyy muttei pistä samalla tavalla silmään kuin jossain pelipaidassa, mukissa, kiekossa...
   
 2. Mapkob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL, Jokerit
  Olisko kellään ylimääräisenä tarroja joko uudella tai vanhalla logolla? Jos, niin voi naputtaa YV:tä. Nettikaupassa eivät näköjään osaa lukea sähköpostia. Jotenkin vähän surkeeta.
   
 3. Länäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Ei niitä kiinnosta kannattajien toiveet, mielipiteet, kysymykset eikä mikään muukaan. Itsekin olen aikoinaan monen monta asiallista postia rustannut, ikinä ei ole vaivauduttu vastaamaan... Välillä sitä kysyy itseltään, että onko ihan oikeasti ansainnut luotettavana kannattajana tällaisen kohtelun.
   
 4. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Ei pidä paikkaansa tämän kauden osalta. Bluesin Facebook-ryhmässä sai kauden alussa ehdottaa uusia fanituotteita ja hyvin monta ehdotusta toteutettiin. Samoin toteutettiin jonkun toive pipoista, hyvin nopeasti oli ainakin jonkinlainen valikoima saatavilla. Nettikaupan valikoimasta en osaa sanoa, kun en ole hetkeen siellä käynyt, mutta ottakaa nyt huomioon, että fanituotteiden valmistaja vaihtui tälle kaudelle ja nykyinen porukka on siis aloittanut täysin nollapisteestä. Taisi aloittaa toimintansa vielä hyvin lähellä kauden alkua.
   
 5. Mapkob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL, Jokerit
  Lainaus:
  Ei tuo mielestäni ole mikään selitys. On tässä nyt ollut ihan tarpeeksi aikaa opetella käyttämään sitä sähköpostia. Ja kun on vielä kyse verkkokaupasta, jumalauta!

  Miksi Bluesissa kaikki pitää aina aloittaa kokonaan uudelta pohjalta parin vuoden välein? Pitäkää ne fanituotteenne, kun ei kerran myynti kiinnosta. En aio ostaa ottelulippua johonkin helvetin kiinnostavaan SaiPa -peliin sen vuoksi, että saisin jonkun tarran tai aivan ylihinnoitellun t-paidan.
   
 6. VonRetee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Vanha topicci kyseessä ja jo aikaisimissa viesteissä ei ole paljoakaan kehumista Bluesin fanituotteiden valikoimissa.

  https://shop.mainoslahjateam.fi/bluesshop/index.php/vmchk

  Tuossa siis nykyinen fanikaupan valikoima. Eteenpäin on ainakin vähän menty? Tosin edelleenkin puuttuvat ainakin omasta mielestäni Blues tarrat logolla, ja tuolta nettisivuilta Blues liput. Harjoitusmatseissa myytiin jotain 20x20cm kokosia pikkulippuja josta pitemmältä katottuna ei edes tiedä minkä jengin lippu kyseessä. Tosin se on positiivista, että myytiin siellä muutakin tavaraa. Nettikaupan valikoimasta pompahtaa kyllä pari tuotetta, esimerkiksi Suunto M2 sykemittari? ja Minimaglite taskulamppu? Replica pelipaita voisi olla ehkä hivenen halvempi.
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Iso puute on myös pyyhkeet. Niitä ei luulisi olevan kovin vaikea teetättää. Toki tuolta puuttuu vaikka mitä, mutta tuo nyt tuli ekana mieleen.
   
 8. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lisäisin puutelistaan ainakin kahvikupin ja kravatin.
   
 9. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Kun eilen lähdin Mannerheimintien varresta dösällä kohti Burana-areenaa pisti silmään taas se, kuinka paljon katukuvassa näkyi jengillä IFK:n fanituotteita - kaulaliinoja, pelipaitoja ja pipoja (Stadin päässähän oli alkamassa IFK-JYP -matsi). No, IFK:n kanssa painitaan niin eri sarjassa etten minä siitä osaa edes kateellinen olla mutta olisihan se ihan kiva nähdä useammin myös Blues-verneitä.

  Noo...meninpä äsken Lippupalveluun ostaakseni skidilleni lipun viikonlopun HPK-matsiin. Lipun oston yhteydessä tarjotaan samalla kertaa ostettavaksi fanituotteita (mikä on hyvä!) mutta...mutta:

  - Fanipaita (ilman painatusta) 69,82
  - Kaulahuivi 33,60
  - Lippalakki 31,60
  - Pipo 35,60

  Ei tulisi pieneen mieleenkään ostaa noilla hinnoilla!
  Jonkun verran olen kyllä sekä itselle että perheelle Blues-fanituotteita ostanut mutta ne taitaa olla kaikki ostettu areenan fanikaupasta silloin kun sieltä on tavaraa ollut tarjouksessa. Aika usein siellä tarjouksia onkin, mutta kannattaisikohan noita normaalihintojakin laittaa sellaiselle tasolle että niilläkin kauppaa käytäisiin?
   
 10. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Mitä ihmeen hintoja nuo ovat? Jotain lippupalvelun hintoja. 33e huivista, huh huh.

  Voisin hommata/teettää myytäväksi väriä tunnustavia huiveja (sini-valko-keltaisia) haluttaessa sopivalla tekstillä reilusti alle 10e kappalehintaan ja rahaa jäisi faniporukallekin esim. materiaalien ostoon tifoja varten jne. Varmasti löytyisi ostajia 200-300 kappaleen määrälle Bluesin matseissa.
  Ostaisitko hyvännäköisen huivin 8 eurolla?
   
 11. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Kyllä kauppa kävisi, ja varsinkin tyylikkäille Blues-kaulahuiveille olisi kysyntää espoon katukuvassa. Pipoja olen siellä jo hieman nähnyt, mutta kertaakaan en ole Blues-kaulahuiviin törmännyt. Ja onko se ihme. Sen ruumuudelle vetää vertoja vain sen hinta. Voisi kuvitella, että Salonoja on päättänyt säästää suunnittelukuluissa ja käärinyt itse hihat ylös. Tämä kaulahuivi kaulassa fanitat Reebokkia ruotsin väreillä... ellet omista niin pitkää niskaa, ettei niskassa lukeva Blues-teksti rypisty ;)

  Kaulaliina | Tekstiilit | Blues verkkokauppa

  Kovasti mesoan näistä kaulahuiveista. Ja pääosin siksi, että haluaisin sellaisen ostaa. Mutta tällaista tuotetta mikä myynnissä on en kehtaa kaulaani kietaista.
   
 12. Enslaved Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Täältä tulee ainakin ymmärrystä kaulaliinamesoamisesta, samat on fiilikset tuosta tällä hetkellä myynnissä olevasta. Tyylikäs sini-valko-keltainen, kyllä kiitos.
   
 13. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ostaisin, ehkä toisen lahjaksikin. Itsehän maksoin viime kauden ekassa matsissa siitä nykyisestä rumasta Reebokin huivista "fanimyymälässä" (siinä, joka oli tuolloin käytävällä) joku 25 euroa. Ostin huivin hetken mielijohteesta kun kaverilla oli HIFK-huivi ja oli pakko saada vastapainoa rumalle punaiselle. En ole sen jälkeen sitä juurikaan käyttänyt, se on nimittäin aika perseestä ulkonäöllisesti vaikka ihan lämmin toki onkin.

  Fanikaman suhteen tilanne oli ihan hyvä silloin joskus 7 vuotta sitten. Miten se päästettiin nykytilaan? Ja miksei sitä vanhaa kamaa myydä nykyisin? Ei urheiluseuran fanitarpeiden kuulu vanhentua alle 10 vuodessa. Paitsi tietty meillä, jossa logot, värit ja kaikki vaihtuu muutaman kauden välein.
   
 14. Toy Gun Ed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ostaisin. Ja luulen, että moni muukin ostaisi.
   
 15. Blues forever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Eipä ole tainnut fanituotteiden myynnin pyörittäminenkään kovin kannattavaa liiketoimintaa viime vuosina vaan olla. Volyymit on aika pieniä ja toisaalta varastoon on jo kahteen kertaan happamoitunut Bluesin äkillisten logonvaihdosten takia vanhentunutta tavaraa.
   
 16. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Ei kai mikään estä myymästä vanhoilla logoilla varustettuja tuotteita. Tietty omistajaa varmaan vituttais nähdä että niitä myydään enemmän kuin uudella logolla varustettuja.
   
 17. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Toisaalta, jos kerraan logoa vaihdetaan parin vuoden välein, kannattaisi varmaan tehdä sinisiä fanituotteita, joissa vain lukee Blues... toiselle puolelle sitten ehkä sama venäjäksi tai sitten vaan kylmästi Kiekko-espoo. Ei vara venettä kaada...

  Alkaa kyllä menemään fiilis koko touhusta.
   
 18. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  On kyllä todella outoja hintoja.. Oliko tuotteista kuvia, eli vastaavatko noihin, mitkä ovat fanituotemyymälän nettisivuilla? Itselleni tuli mieleen, että ovatko nämä jotain SM-liigan teettämiä tuotteita, joita yritetään tyrkyttää satunnaisille lipun ostaneille, jotka saattavat epähuomiossa maksaa ylihintaa? Jokatapauksessa joku lippupalvelun käsittelykulu tuossa on päällä normaalihintaan verrattuna. Itse en lähtisi Bluesia syyttämään noista. Fakta on kuitenkin se, että ihan normaalista verkkokaupasta tai hallilta ostettavissa tuotteissa on liikaa hintaa.. Jos esim. halvin pipo maksaa 18 euroa (junnupipo), niin silloin ollaan kyllä väärillä hinnoilla liikkeellä.. Ja kun tuotteet ovat vielä aika rumia! Onneksi fanituotetoimittaja on pysymässä samana ensi kaudellakin, ja olen saanut toiminnasta sellaisen kuvan, että palautetta halutaan ja sen myötä muutoksia ja toiveita ollaan valmiita toteuttamaan.
   
 19. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Ei ollut kuvia. Eiköhän nuo vastaa, kai siinä on mukana jotain postitus- ja paketointikuluja. Ja koviahan nuo Mainoslahjateaminkin kautta myytävien tuotteiden hinnat ovat, esimerkkinä nyt vaikka se Reebok -nimistä joukkuetta kannattava kaulaliina 27 euroa.

  Mutta tosiaan tarjouksessahan noita aika ajoin myydään kohtuuhintaan kun noilla kiskurihinnoilla ei kauppa käy. Ite ostin viime kaudella tuollaisen hupparin hintaan 25 euroa (nyt hintana 65e). Tämän paidan taas olen ostanut hallilta tällä kaudella hintaan 20 euroa (hinta netissä 40 e).
   
 20. Shayne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
  Lainaus:
  Ehkä siinä on muiden itsepalvelukulujen lisäksi se +2,50€ jolla tuote lähetetään nopeasti sähköpostiisi, josta voit kätevästi tulostaa sen?
   
 21. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Itse vierastan nykyisiä värejä ja nykyistä logoa. Yhtään fanituotetta en osta nykyisistä. Vaikkakin fanishopissa myytävät valkoiset t-paidat ovat kyllä hyvännäköisiä. Viimeisin ostettu fanikama on edellisellä logolla varustettu pelipaita (aito, mutta ei game worn), josta revin mainokset pois Koffin rintamainosta lukuunottamatta. Mielestäni paremman näköinen noin.

  Ja kuten edellä ketjussa mainittiin fanikamassa pitää olla Bluesin (ja Kiekko-Espoon) värit eli sininen keltainen ja valkoinen. Jos uutta kamaa ei ilmaannu ensi kaudelle, niin sitten kyllä voisi toteuttaa tuon mainitsemani huivien teettämisen (ilman Espoo Bluesin nimeä ja logoa kylläkin). Myisi niitä sitten vaikka hallin edessä kaikille halukkaille ja sopivaan hintaa. Ei huivista voi maksaa 25 e paitsi ehkä Nordiksella, mutta se onkin ihan eri juttu. Ja kyllä huiveja ja muutakin kamaa menisi kaupaksi Baronallakin, jos niitä olisi hyvännäköisiä sopivaan hintaan ja helposti ostettavissa.

  Jos tällainen puukäsi tekee muutaman huivikuvan hetkessä, niin miksi ei sitten fanikaman myyjä/valmistaja. Esim. tuollaisia pystyisi suunnittelemaan ja hankkimaan melko vaivattomasti. Yhden kappaleen hinta 10e, saisi väriä halliin. Ja keskimmäistä noista kolmesta voisi pitää vaikka vierastaisikin logoja ja tekstejä (ylin on kaksipuoleinen huivi).

  harrastelijan tekemiä virityksiä kuvasivustolla

  (Olenkohan missanut jotain vai onko 20. liigakausi huomioitu mitenkään? Vai odotellaanko jotain suurempaa kuten 100 vuotta liigassa?)
   
 22. VonRetee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tuo ylin noista huiveista on hieno ja siisti. Vaihtaisin tosin noi Blues logon molemmiosta päistä ihan vaikka Espoon kuntatunnukseen eli hevosenkenkään ja kruunuun. Nyt tuo näyttää jokseekin epäselvältä päistä kun siinä taitaa olla Blues logo käännettynä sivuttain. Siis pelkkä nykyinen Blues logo oikeinpäin tai Espoon kuntatunnus toimisi paremmin.
   
 23. Blue J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Tälläkin alueella ollaan kyllä todella pahasti metsikössä. Joku on siis ilmeisesti maksanut siitä että joku tuottaa ilmoille tuon nykyisen kaulahuivin kaltaisen irvokkeen.

  DanC:n versiot ovat jo paljon lähempänä sitä mitä sen pitäisi olla. Hukkailen jurripäissäni joskus pipoja, kaulaliinoja sun muita mutta ei ole tullut mieleenkään että ostaisin jonkun Bluesin tuotteen. Syystä että ne ovat aivan helvetin typerän näköisiä ja maksavat älyttömyyksiä.
   
 24. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Duunisähköpostiin putoilee kaiken maailman skeidaa, mutta tämä kyllä pysäytti.

  "1.LIIGALIPPIS, 100 % sileä puuvilla
  -materiaali 100 % sileä puuvilla(esim. kesällä hieman kevyempi), sandwich-reunus lipassa
  -esikäyristetty lippa, brodeeratut ilmareiät, tarrakiinnitys/-säätö takana
  -värit(lippiksen pääväri/sandwich-reunuksen ja ilmareikien väri): musta/valkoinen, tummansininen/valkoinen,
  valkoinen/tummansininen, hiekka/tummansininen, hopeanharmaa/valkoinen, punainen/valkoinen ja oranssi/valkoinen

  50 kpl á 4,95 €
  100 kpl á 3,95 €
  200 kpl á 3,55 €
  300 kpl á 3,15 €
  500 kpl á 2,85 €
  1000 kpl á 2,55 €
  2000 kpl á 2,35 €
  3000 kpl á 2,15 €

  -hintoihin sisältyy max. 5000 tikin brodeeraus
  -aloituskustannus 50 €, jatkotilauksissa 25 €
  -toimitusaika oikovedoshyväksynnästä noin 3 - 4 viikkoa tai sopimuksen mukaan"
  *

  Käsitän (korjatkaa, jos olen väärässä) tuon 5000 tikin brodeerauksen jonkin näköisenä logona. Itse en lippiksiä käytä, joten en osaa ottaa kantaa on tuo tarpeeksi katu-uskottava, mutta 300 lippistä logolla maksaisi (3,15 * 300 + 50) 995€ eli 3,32€/kpl. Jos tuon homman tekisi hyvin, menisi siihen yhteensä max. parin tunnin työpanos (suunnittelut jne.) eli kustannukset olisivat n. 150€. Päälle vielä muita kustannuksia (sitoutunut pääoma, nettisivut, kauppa yms.) vaikkapa 600€. Tällöin yhden lippiksen kustannus olisi vähän alle 6€. Kai näitä voisi silloin myydä 15-20 juurolla, vai mitä?

  300 sadan lippiksen satsi syksylle ja toinen keväälle voisi olla realistinen myyntivolyymi nykykanavilla. Tämän voisi varmaan aika helposti kaksikertaistaa, jos joku vähän hommaan panostaisi. Ymmärrän sen, ettei tällä saada taloutta tasapainoon, mutta kyllähän Espoo olisi taas vähän sinisempi, jos näitä olisi katukuvassa ja pienistä puroistahan nämä tulot pitää kerätä...

  * Kyseessä ei ole mainos, vaan hintavertailu. Myyjää ei ole mainittu eikä sitä kannata kysellä.
   
 25. Fat Jesus Jäsen

  Lainaus:
  Ainakin ko.yrityksen sivujen mukaan hinnat ei sisällä ALV:ia.