Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Bioresonanssiterapia ja muu humpuuki yhteiskunnassamme

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Uleåborgir, 12.06.2012 klo 13.59.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Parasta aikaa ykkösellä MOT:n dokkari "Salvaa syöpälääkkeeksi". Kyllä nuo vaihtoehtolääkitsijät ovat ainakin vahvoja uskossa ja syöpälääkärit ovat luonnollisesti ainoastaan lääkefirmojen palkkaamia taudin ylläpitäjiä lääkemyynnin maksimoimiseksi. 15 tonnilla pääsisi esim. Meksikoon vaihtoehtoklinikalle missä saa kasvisravintoa ja kofeiini-vetyperoksidiperäruiskeita joilla syöpä lähtee. Aprikoosinsiemeniä pitää kanssa muistaa syödä sellaisissa määrin että riskeerataan akuuttia syanidimyrkytystä. Tuolla syöpäcoachit kehuvat miten homma rokkaa ihan hurjana ja kasvaimet katoaa kun vaan jättää myrkkylääkkeet ja säteilytykset väliin.
   
 2. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Eräässä aiheeseen liittyvässä jutussa (vuodelta 2016) tuolla Ylen sivuilla oli perin hauska kohta
  Analyysi: Miksi uskomushoitoja ei valvota – Puoskarilaki jäänyt jo neljän ministerin kaappiin
  Eli jossain vaiheessa oli jo työryhmä valmistelemassa lakia, mutta:

  Työryhmässä vaihtoehtohoitoja edustivat Liisa Sulkakoski ja Anitta Kouvo-Sillanpää Luonnonlääketieteen keskusliitosta. He jättivät mietintöön eriävän mielipiteensä, jossa lukee sanatarkasti: “Luontaishoidot eivät vaaranna potilasturvallisuutta. Oikein käytettynä ne ovat turvallisia verrattuna koululääketieteen hoitoihin, jotka aiheuttavat Suomessakin tuhansia kuolemia vuosittain”.

  Mitä vittua nyt? Eikö toi nyt oo vähän sama kuin säädettäis lakia järjestäytyneestä rikollisuudesta ja mukana sitä tekemässä olisi liivijengien edustajat? "Ei tarvita lakia, kun järjestäytyneitä rikollisia ei ole olemassa." Olisi metka myös tietää tuhansista koululääketieteen aiheuttamista kuolemista vuosittain. Miksi noilta edes kysytään?
   
  arvee ja dana77 tykkäävät tästä.
 3. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Tämä on varmaan sitä monien peräänkuuluttamaa dialogia sidosryhmien kanssa joka on kuulemma hyvä sen sijaan, että lait vain sanellaan. En nyt sitten tiedä menisivätkö lakkoon jos lain valmistelu etenisi.
   
 4. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 6. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Sopiikohan tähän ketjuun vai mihin? Ainakin Yle ja HS uutisoivat, kuinka Pohjanmaalla rokottamaton lapsi on sairastunut tuhkarokkoon ja taudin tartuttavuusaikana altistanut ainakin sata muuta ihmistä tuhkarokkotartunnalle. Myös THL:n sivuilla on asiasta tiedote. Luultavasti moni muukin media tänään asiasta uutisoi.

  Tekisi mieleni ajatella, että toivottavasti mahdollisimman moni rokottamaton sairastuisi, mutta kai tässä oikea ajatus on, tai ainakin pitäisi olla, että toivottavasti kovin moni ei tuohon inhottavaan tautiin sairastuisi. Ainakaan lapsi tai semmoinen ihminen, joka jostain syystä rokotetta oikeasti ei voi ottaa.

  Olisi kiva päästä kuulemaan lapsen vanhempien mielipiteitä ja kommentteja tuosta rokotteen ottamatta jättämisestä ja sen järkevyydestä nyt, kun tauti on tarttunut.
   
 7. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Eikös tuolla Pohjanmaan seudulla jengi litki hopeavettä kovasti? Eli ei mitään hätää.

  Hyvin muuten aiheesta uutisoivan median kommenttipalstoilla rokotevastaiset on kokoontuneet. Me ollaan kaikki ihan idiootteja kun ei oteta asioista selvää. Tämän tartunnan saaneen lapsen vanhemmat sen sijaan viisaita. Ellei nyt sitten ollut ihan oikeaa syytä rokottamattomuudelle, missä tapauksessa kyllä huonoa tuuria.
   
 8. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä juuri.

  Laumaimmuniteetin antama suoja toimii vain kun rokotusjärjestelmä on riittävän kattava. Tuhkarokon tapauksessa tarvitaan n. 95% kattavuus, koska tauti on erittäin herkästi tarttuva. Niitä, jotka eivät (oikeasta syystä) voi rokotetta ottaa on huomattavasti vähemmän kuin viisi prosenttia.

  Ilman lääketieteellistä syytä rokottamattomilta lapsilta pitäisi evätä pääsy kouluihin ja sairaaloihin.
   
 9. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lainaus:
  Lapsilisät tulisi sitoa rokoteohjelman noudattamiseen, jos jättää yhden viidestä ottamatta (muulla kuin lääketieteellisillä perusteilla) on oikeutettu 80% etuuteen jne...
   
  macnevis, eriatarka & MustaHaukka tykkäävät tästä.
 10. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Tai jos ei rokota lastaan, lapsi sairastuu ja muiden lapset sairastuvat niin kaikista pahoinpitelysyytteet päälle.
   
  eriatarka tykkää tästä.
 11. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Darwin ketjuun nämä
   
 12. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Harmillisen harvoin se on lapsen vika ettei rokotusta ole otettu ja todistetusti ne darwin ketjuun kuuluvat ovat jo lisääntymistä harrastaneet. Syytteet päälle törkeästä pahoinpitelystä tai vähintään törkeästä heitteillejätöstä vanhemmille tämmöisissä tapauksissa ja pahoinpitelysyytteet toki kertautuvasti jokaisesta tartutuksesta, sekä pahoipitelyn yrityksestä jokaista ihmistä kohti kenet on omalla piittaamattomuudella altistettu. On se nyt saatana kun pitää ihmisten turvallisuus vaarantaa sillä kun on vahva fiilis ja ei kyllä asiasta mitään tajuta mutta internetissä joku kertoi ihan uskottavasti että paha on asia.
   
 13. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Toki ei ole heidän vika, mutta geenien säilymisestähän palkinnossa kyse on.
   
 14. Shardik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Avs, Mestis
  Käsittämättömintä tässä keississä on, kun tuo sairastunut ehti tartuttavuusaikana olla päiväkodissa ja tuolla on ollut myös muita rokottamattomia lapsia, niin Ylen jutun mukaan osa näistä rokottamattomien lasten vanhemmista on yhä kieltäytynyt rokotuttamasta lastaan. Suojalääkityksen on ilmeisesti kaikki kuitenkin saaneet.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ei ole pitkä aika siitä, kun rokotteet aiheutti narkolepsiaa. Pistää monen vanhemman miettimään....toki silloin oli pelottelukampanjan kera lanseerattu tutkimaton kyhäys, jota rokotteeksi kutsuttiin.
   
 16. Radiopää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greta Thunberg
  Ylen mukaan rokotevastaisuus on Pietarsaaren seudulla muuta maata yleisempää. Tietääkö joku, onko tällä suora yhteys lestadiolaisuuden kanssa? Uutisoinnissa kun on mainittu, että tartunnalle ovat altistuneet samalla rukoushuoneella olleet ihmiset.

  Lainaus:
  Jos rokotusvastaisuudella on yhteys lestadiolaisuuteen, ei tämä ole lainkaan käsittämätöntä. Jumala antaa, jumala ottaa.
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Rokotekattavuus tuhkarokkoa vastaan on Luodon kunnassa kaukana laumasuojan rajasta – Mistä rokotevastaisuus Pohjanmaalla johtuu? Rokotekattavuus tuhkarokkoa vastaan on Luodon kunnassa kaukana laumasuojan rajasta – Mistä rokotevastaisuus Pohjanmaalla johtuu?

  Tuossa HS:n artikkeli erinäisistä syistä kieltäytyä rokotteista. Ihme ja kumma luomuilijat ja muut idiootit ovat innokkaasti luonnollisuuden kannalla. Toki uskonnollakin saattaa hyvin olla jotain tekemistä tuon kanssa.
   
 18. Radiopää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greta Thunberg
  Lainaus:
  Tattis linkistä. Lainaan sitä osan muidenkin luettavaksi.

  Lainaus:

  Tunnen valitettavan huonosti lestadiolaisuutta ja tällaista luonnonmukaista maailmankatsomusta, ja ehkä juuri siksi tummentamani sana herättää kiinnostusta.
   
 19. Undrafted Jäsen

  Tulee tuosta luonnonmukaisuudesta mieleen parit nettikeskustelijat, jotka tota joskus hehkuttivat. Katosivat keskustelusta, kun utelin miten vaikka myrkkykäärmeen myrkky. Luonnollista mutta todistetusti vaarallista, vaikka heidän mielestä kaikki luonnollinen on ihmiselle hyväksi,
   
 20. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Joku körttikulttijohtaja siellä ilmoittaa että ei ollut jeepuksellakaan rokotusta niin ei sitä tule muillakaan oleman. Vai olisiko sama sekopäinen akka kuka kauppaa happosalvoja ihovoiteiksi uhreilleen? Eikös sekin Pietarsaaresta (vai Kokkolasta) ollut? Näistä "vaikuttajista" voitaisiin kyllä puhua ihan hyvin nimillä, saattaisi jonkun potentiaalisen uhrin herättää ajattelemaan että kannattaako tuollaista ihmispersettä varmasti seurata ja jos vetäisi tiedotusvälineen rosikseen niin joutuisi oletettavasti edes antamaan jonkunlaista selitystä sille minkä takia haluaa lapsia pahoinpideltävän sairauksille altistamalla.
   
 21. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Tämän rokotusvastaisuuden vaikuttajayksilön eli profeetan nimi lienee Linda Karlström. Opetuslapsia on ihmeesti kerännyt, onko idea sitten Ruotsista alunperin, tuollapäin nämä leviävät suitsait meren yli.
  Onko hänellä kytky tähän Mustaan Salvaan tai Hopeaveteen, en vaivautunut tätä jäljestämään, mutta mietin vain notta Ruotsissa on tuplaten populaa Suomeen verrattuna ja nuoret naishörhöt ovat siellä hyvin aktiivisia etsimään vaikkapa Jenkeistä kaikkea new-age älyttömyyttä.

  Luullakseni ei lestadiolaistulkintaan liity, vaan ehkä enemmän nuorten naisten "tiedostavuuteen";
  "Minusta tuntuu, koska olen, siispä minä tiedän." Tuohon sävellajiin on helppo jonkun sujuvan agitaattorin soitella vaikuttavat rytmiset melodiat, koukuttaa opetuslapset.

  edit: katso alle, korjasin Karlsonin Karlstömiksi. Tämä vastuuton pitänee yllä sivustoa (omalla vastuulla tuonne kurkkimaan) Vaccin & biverkningar
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2018 klo 22.05
 22. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  Korjataan nyt sen verran, että Linda Karlström on sen rantaruotsalaisen vajakin nimi. Hänet voisi lähettää vaikka jonnekin ebola-alueelle viikoksi.
   
 23. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Lainaus:
  Kiiitos korjauksesta, onnistuin näköjään viimeisen tunnin aikana unohtamaan oikean nimen. Karlström on tuo visionääri.
   
 24. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Vaikka tässä ketjussa onkin kiva ihmetellä tollojen tyhmyyttä, haukkua idiootteja vanhempia jne., niin ehkä meidän on syytä muistaa, että tässä vaiheessa ei ole julkista tietoa siitä, miksi tuo tuhkarokkoon sairastunut ei ollut rokotettu. Voihan siihen olla joku oikeakin syy. Todennäköistä se ei ole, mutta jäitä hattuun meille kaikille. Myös minulle, itsehän tuon uutisen tähän nostin.
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Mustaa happosalvaa kaupustelee sen sijaan närpiöläinen Ann-Katrine Backman MOT:n jutun mukaan. Suuressa mittakaavassa pienempi rikos tuhota yksittäisten uhrien iho myrkkyvoiteilla kuin heikentää suuria ihmismassoja turvassa pitävä rokotteiden laumasuoja, toki eiköhän tämä Backman ole myös "rokotekriittinen".