Biljardi & snooker

  • 817 933
  • 5 964

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers

Tiffany

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR, snooker
Karsinnat oli yllätyksiä täynnä. Harmittaa kyllä Mark Williamsin tippuminen, nyt Walesin kunniaa kantaa ainoastaan Ryan Day enkä usko että pää kestää (vieläkään). Semifinaaleissa uskoisin olevan Selby ja O'Sullivan sekä Higgins ja Hawkins.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Kevään kohokohta alkamassa kun verat lyödään tulille Crucible-teatterissa.

Ensimmäisellä kierroksella yllätyksiä voisi lähteä hakemaan parista O'Sullivan - Wilson, Ronnie toki ennakkosuosikki mutta ei ole vakuuttanut viime aikoina. Tosin pitkässä juoksussa Ronnie voi olla parempi kun enimmäinen kierroskin on jo paras 19:sta.

Kiinalaisia on tosiaan mukana kiitettävä määrä ja Ding - Yuelong on mielenkiintoinen ottelupari. Tässäkin toki Ding on selkeä suosikki mutta ei Yuelong täysin vailla mahdollisuuksia ole.

Itse aina tykkään jos pakka sekoittuu kunnolla, joten toivotaan mm. kiinalaisille hyvää menestystä. Eurosportin lähetyksissä varmaankin aloitetaan Selbyn ottelulla, hallitseva mestari kun on?
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Eiköhän Ronnie hoida Wilsonin best 19 framessa. Kinkkinen vastus kyllä Ronnielle heti alkuun ja en ihmettelisi vaikka pari etenisi tasatahtiin tuonne kymppiframeen asti ja sitten Wilson sulaa.

Herkullisia pareja joka tapauksessa on heti lähtöön monia. Mikään veikkausketjuhan tämä ei ole mutta veikkaan vasuri aussipoika Neil Robertsonin vievän koko paskan kaikkien yllätykseksi.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Tosipelit polkaistu käyntiin ja Selby johtaa O'Brienia 4-0. Fergalin safety on kyllä ollut kehnoa ja vaikka Selbykään ei ole millään isoilla breikeillä juhlinut niin peli alkaa käytännössä olla jo tässä parissa ohi. Ei Selbyn tasoista kaveria vastaan voi selkeä altavastaaja antaa neljää freimiä eteen.

Toisessa parissa tasaisempaa, McGill - Maguire tilanteessa 2-2.

Edit: Selby johtaa 8-1 ja Maguire ehkä hieman yllättäen selvästi 7-2 ennen iltasessioita.
 
Viimeksi muokattu:

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näyttääkö bbc (filmon.com) tai eurosportti jo matseja?

edit näyttää molemmat, mut bbc vaan sieltä täältä paloja
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Selby ja Maguire kumpainenkin painelivat jatkoon 10-2 lukemin, McGillin näinkin heikko peli oli kyllä jonkinasteinen yllätys.

Ronnie johti omaa otteluaan jo 5-1 mutta niin vain Wilson kiristi tilanteeksi 5-4 josta jatketaan huomenna. Ei olisi ensimmäinen kerta tällä kaudella kun Ronnie menettää jopa selkeän johtoaseman joten potentiaalia ensimmäiseksi yllätykseksi on ilmassa.

Kyren Wilson johtaa samoin 5-4 lukemin omaa otteluaan David Gracea vastaan.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eurosportin kuva on yhtä pikselimössöpaskaa josta ei voi seurata. oottekos netin kautta katsonut miten ?

edit:

Jaahas Luca vie ja Marco on sivusta katsojana. 2 framea menty ja tilanne 2-0. Fu:lla vain 2 pussitettua punaista palloa... Nyt olisi pakko Fu:n päästä rakentamaan kunnon breikkiä... Lyöntikäsi on aika kylmä....
 
Viimeksi muokattu:

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Ronnie meni ottelustaan jatkoon lukemin 10-7 sitten kuitenkin ennakkoasetelmien mukaisesti.

Binghamin ja Ebdonin välisessä ottelussa Ebdon tarvitsi yhdeksännessä freimissä neljä (!) snookeria, teki ne ja voitti freimin uusintamustalla, tilanne siellä 5-4 Binghamin hyväksi. Murphy johtaa Bingtaota 6-3.

Iltapeleissä Jimmy Robertsson johtaa hieman yllättäen Allenia 3-1 ja Brecel, kuten ylläkin todettua, kylvettää Futa tällä erää 4-0.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Brecel vie kyllä Fu:ta kuin litran mittaa.... 7-1 tilanne. en kyllä olisi ennen peliä uskonut että Fu on näin pahasti sillassa.... Tästä on kyllä melkein mahdotonta enään nousta
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Murphy johti Bingtaoa jo 9-5 mutta kiinalainen on tullut jo tilanteeseen 9-8. Toivottavasti saataisiin tälle matsille katkaisufreimi vielä.

Higgins möyhentää Gouldia, lukemat jo 5-1 ja Ding johtaa maanmiestään Yuelongia 7-2. Eilen tosiaan Brecel repuutteli Futa ihan kunnolla, myös siellä tilanne 7-2. Allen sai sitten pelistään kiinni ja nousi johtoon 5-4 Jimmy Robertsonia vastaan.

Edit: Näytti jo, että Murphyn ja Bingtaon matsi menee katkaisufreimiin mutta Murphyn onnekkaan pussituksen jälkeen putsasi pöydän ja vei koko roskan 10-8.
 
Viimeksi muokattu:

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Fu kaventaa juuri tilanteeksi 7-8... kovaa nousua tekee. Toki Brecel vielä johdossa.

Kieltämättä Fu on noussut raketin tavoin. On tää vaan hieno laji kun yksi yö tässä tapauksessa joskus jopa pelkkä 15 min teetauko voi kääntää pelin täysin.
Tämä jos mikä on henkimaailman juttuja laki kasetin pitää vaan toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Peli menee silloin vituiksi jos rupeat miettimään omia virheitä ja kaverin rokotuksia
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Fu sitten voitti Brecelin 10-9 oltuaan jo 7-1 tappiolla. Toinen peli Allenille 10-8. Huikeat trillerit saatiin molemmista peleistä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peli menee silloin vituiksi jos rupeat miettimään omia virheitä ja kaverin rokotuksia
Tai löytyy, kun on niin paljon häviöllä, että toivo on jo mennyt.

Ken pystyy paineista välittämättä olemaan tasollaan, niin pärjää. Toisaalta se tasollaan oleminen vaatii herkkyyttä lyödä oikea lyönti oikealla voimalla ja korkeat adrenaliinitasot sekä stressi vaikeuttaa tätä kummasti.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Fu sitten voitti Brecelin 10-9 oltuaan jo 7-1 tappiolla.

Oho, aika uskomaton nousu. Tosin tollanen vaatii kyllä omien hyvien suoritusten lisäksi yleensä kilpailijan täydellisen sulamisen...
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Enemmän siinä oli FU:n tasonnostoa munsta. Toki valkoisen käsittelystä näki, että Bresellin ajatukset ei pysyneet kasassa, mutta suurempi syy silti oli Fun paree pelaaminen.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Fulta komea nousu voittoon. Osittain taisi mennä Brecelin kokemattomuuden piikkiin eritoten pitkistä otteluista tämä. Ei sillä, itse olen aina tykännyt Fusta joten ihan kiva että meni jatkoon, saisi puolestani mennä vaikka päätyyn saakka mutta ei taida ihan rahkeet riittää. Pelannut kuitenkin hyvin tällä kaudella joten teoriassahan kaikki on mahdollista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös