Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Ben Blood #10

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana play_on, 01.10.2015 klo 21.31.

 1. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Se että puolustukseen halutaan jalkavampaa kaveria, ei kait tarkoita ettei hyökkäyksessä voisi olla yksi raskaampikin kaveri joka vahtii ettei omia telota kuten tänä vuonna.
   
 2. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No ei sinne yhtään betonijalkaa tarvita "suojelemaan". Kovaa pelaava ja riittävän jalkava voimahyökkääjä kelpaa aina, mutta onhan näiden trevorgilliesin anti nähty. Ei mitään hyötyä.

  Bloodin näkeminen Ässissä ei erityisesti kirpaise. Tykkäsin pelaajasta, mutta jos parempaa on saatavilla samalla rahalla, niin en itke perään.
   
 3. Drea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tähän herraan liittyen on omituisena yksityiskohtana ihmetyttänyt aina se, että miten näissä kahinoissa järjestäen jää alimmaksi loppuviimein. Virtasta vastaan pitsissä sekä myös myöhemmin telottuaan Perrinin, Karvisen kanssa tällä kaudella ja jopa Vittasmäkeä vastaan (vai kuka Ilves pelaaja olikaan) telottuaan Damigon. Ja sitten usein hymyssä suin tilanteesta pois. Ehkä sillä on sama taktiikka mitä itsekin olen suunnitellut käyttäväni kunhan sopimus rapakon taakse avautuu. Yksi lyönti ja sitten ihan letkuksi ja Clear win yksipuolisella osumienvaihdolla.
   
 4. Vanden Plas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, sympatiat Pelicans ja HPK
  Näin sivustaseuraajana harmittaa toisaalta että pelsut miehen menettivät (mikä lie palkkapyyntö olikaan), silti hienoa että mies pysyy kotoisessa liigassa!
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ja Liigassa on 2 jengiä johon BB sopii Pelsujen lisäksi. Mielenkiintoinen pelaaja ja tuo väriä Liigaan.
   
 6. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Kyllähän Blood Karvisen tappelussaan voitti ja Vittasmäki nyt vain otti turpaan.
   
 7. Drea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Enhän mä sitä väittänytkään. Totesin vaan, että LOPPUVIIMEIN on aina kasan alimmainen. Vaikka itse myllyn veisikin.
   
 8. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  My bad. Käsitin viestisi väärin.
   
 9. Drea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No worries
   
 10. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Lainaus:
  Juurikin näin.Siksi tykkään IFK:n ja Ässien "brändeistä",koska molemmat korostavat äijämäisyyttä ja tiettyä rosoisuutta. Vaikka Liiga on vuosien saatossa muuttunut (kuten joukkeiden arvotkin) roimasti,niin uskon että maksavan yleisön keskuudessa nämä arvot elävät yli vuosikymmenten.Isältä pojalle.
   
 11. Radiomasto Jäsen

  Onko se nyt muuttunut jo totuudeksi, ettei Blood Lahessa jatka palkkansa takia? Jotenkin vähän näen tilanteen seuran puolesta niin, ettei Benillä vain ihan lopulta riittänyt kaavailtuun rooliin asti. Kaavailtu voi siis olla hyvin eri, kuin miehen nähtyjen vahvuuksien listaaminen. Sopimuksen pidennyshän sorvattiin ajat sitten, yllättävänkin ajoissa.
   
 12. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Satakunnan kansa sanoo seuraavaa: ”Veri-Pena” on Ässien näköinen pelaaja: ”Ihmiset luulevat minua kovikseksi” - Satakunnan Kansa

  Lainaus:
  Aika aikaisin ilmoitettu, että optio jätetään käyttämättä mikäli "vain" rahasta kiinni.
   
 13. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Blood tuli halvalla Norjasta ja kävi jopa henkilökohtaisella try outilla ennen sopimuksen sorvaamista. Oli syksyllä 2015 jopa parempi, kuin varmasti osattiin kuvitella. Odotettavissa oli, että kehittyy entisestään, joten ensi kautta koskeva optio oli varmasti myös rahan osalta sen mukainen. Rehellisyyden nimissä kehitystä ei juuri tapahtunut. Blood on hyvä pelaaja, jopa erinomainen Norja-löydöksi, mutta jos hinta-laatu ei kohtaa, niin kannattaa katsoa jotain muuta tilalle.
   
 14. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Viime kaudella parempi, jos kohta nytkään ei huono.
  Kiitos ja kumarrus sekä hyvää jatkoa.
   
 15. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Kyllä tässä nyt on tyritty pahemman kerran ja laskettu käsistä erittäin lahjakas, iso puolustaja. Iso myös fyysisesti.

  Liikaa laitettiin suitsia ja näin tapettiin peli-iloa, ehkä valmennuksen osaamisellakin merkitystä... Väitän että Porissa lyö läpi ja lujaa.

  Harmittaa että laskettiin pois käsistä, vituttaa että laskettiin SM-liigaan. Pelicans on tämän päätöksen myötä useamman asteen HMV.
   
 16. Alarik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Palkka on varmasti omalta osaltaan vaikuttava tekijä, suurin tekijä on kuitenkin siinä, että pelitapaa lähdetään myös erityisesti puolustuksen osalta viemään liikkuvampaan suuntaan. Tähän pelitapaan Bloodin ei nähty istuvan. Pelicansilla oli tällä kaudella melko heikosti liikkuva puolustus (ehkä joukkue kokonaisuutenakin), ja se korostui erityisesti kavereiden ollessa puolikuntoisia.

  Hieno ja viihdyttävä kaveri, päätös silti ymmärrettävä. Pitkää uraa, menestystä jne Benille!
   
 17. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Otetaan ihan rauhassa, sekin kovuus mikä bloodissa lähti tullaan ilmeisesti korvaamaan koodinimi hiawathalla hyökkäykseen? joka myös oikeasti tulee käyttämään kuittivihkoa kun sille on tarvis. Toivotaan että samaan pakettiin tulee jonkinlaisia showmiehen elkeitä.

  Blood oli ihan hyvä pakki ja sai jollain ilveellä kiekon turvallisille vesille 9 kertaa kymmenestä
   
 18. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Iso fyysisesti toki, mutta en käsitä miten tuota voi lahjakkaaksi kutsua. Blood on 28 vuotias, eikä kehittynyt Lahessa käytännössä lainkaan. Niin ja tämä "lahjakkuus" tuli tosiaan Norjasta.

  Lainaus:
  Valmennukselle isot krediitit Bloodin käsittelystä, hyvin käsittelivät, eikä siitä risun risua valmennukselle. Aikaisemmin Blood kusi joukkueen omiin muroihin hölmöilyillään ja nousuillaan, kun tuo kuvitteli olevansa joku hyökkäävä puolustaja. Nämä saatiin aika hyvin karsittua pois ja miehen pelaaminen kavennettua peruspakin pelaamiseksi. Tällöin Bloodista oli hyötyä joukkueelle.
   
 19. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Eli kun ei juurikaan kehittynyt täällä, niin Norjan ja Suomen liiga on sit ilmeisen lähellä toisiaan, kun täälläkin pärjäsi ihan mukavasti samoilla taidoilla millä Norjassa pärjäsi.
   
 20. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Hyvä vertaus. Norjassa tosiaan ppg 0.86 ja Suomessa lähes identtinen 0.21.
   
 21. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Vielä parempi vertaus, pisteissähän se mitataan tollasella pakilla.
   
 22. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Pari kauttahan siitä kiekollisesta potentiaalista ja pistepotentiaalista puhuttiin. Nyt kaveri nähdään sitten "lahjakkaana".
   
 23. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Näkihän sen jo ekoista reeneistä lähtien, että kaveri ei mikään pisteidentekijä ole. En tiedä sitten miten muut ovat nähneet asian.
   
 24. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Kertonee kumminkin siitä, ettei "ihan" yhtä hyvin dominoinut Suomessa kuin Norjassa.
   
 25. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Itseäni ei haittaa yhtään että pelaa ensi kauden Ässissä. Toki mieluummin olisin pitänyt miehen Lahessa. Miehen kommenteista päätellen tykkää pelata suomen liigassa. Ilmeisesti sopivan vaativa.

  Tässä voi sitten vähän vielä fiilistellä kun pata tulee kylään.

  Ehkä tuon sloganinkin voisi vielä säilyttää ..