Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ben Blood #10

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana play_on, 01.10.2015 klo 21.31.

 1. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Otsikkoa ei vieläkään vaikka Pelicansin tuore #10 on juuri pelannut ensimmäisen liiga-pelinsä? -Suoraan telakalta, puolikuntoisena, vaivaiset 21:40 ja mikä ilmestys!

  Kaikki, aivan kaikki ominaisuudet samassa paketissa ja Blood nuhjuaa täällä 1v paperilla. Nyt sitä pitkää jatkoa käteen vaikka hieman maksaakin!


  Kyseessä on sentään Lah... Pelicansin historian jäätävin pakki!
   
 2. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Totta joka sana! Ihan huikea ukko, liigan top5 ainesta. Ei virhettäkään, todella fiksua pelaamista joka osa-alueella, ei jäädy missään tilanteessa. En edes osaa riittävästi hehkuttaa ja jotenkin on aistittavissa, ettei hyvän ja huonon päivän ero tule olemaan suurensuuri. Yv:llä neljän hyökkääjän viritys pois ja Leimun pariksi viivalle, ehdottomasti!
   
 3. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Jaervinen, who the fuck is Jaervinen?
   
 4. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Toivotaan että voittoja alkaa tulemaan tai muuten Blood voipi olla kauppatavaraa jo tällä kaudella.
   
 5. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Osu ja uppos. Kaikesta huolimatta hyvä sisääntulo Liigaan Bloodilta
   
 6. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Blood todisti eilen sen, että oikean vahvistuksen kanssa ei tarvitse päivääkään odottaa sitä "kukkaan puhkeamista". Keskenkuntoisuudesta huolimatta heti selkeä vahvistus.
   
 7. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Olen varma että tästä miehestä tulee olemaan meille vielä paljon iloa sikäli kun pelaa meillä kauden loppun. Väläytteli jo eilen avauserässä sellaista taituruutta, mitä ei ihan joka ilta Pelicans-pelaajalta näe, pujottelemalla lähes koko kentän läpi ja päästen melkein aina maalintekopaikkaan asti. Vahvistus isolla V:llä.
   
 8. Jari66 Jäsen

  Nyt jatkosopimusta tälle miehelle lähes hinnalla millä hyvänsä. Tässä on se pelaaja jota räntäsateessakin mennään katsomaan.

  Say no more.
   
 9. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mikäs aivopieru Beniltä pääsi äsken KooKoota vastaan. Tämmöisestä perseilystä ei kyllä aiemmin ole ollut viitteitä, vaikka kovaa on pelannutkin. Ei näitä enää, kiitos.
   
 10. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Ei toi musta hirveen kovalta tuuppaukselta näyttänyt, kaveri oli vissiin menossa ihan itekseenkin naama eellä pleksiin..
   
 11. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Saattoi olla, että Guttig oli jo valmiiksi vain puoliksi tasapainossa ja siksi lensi niin helpon näköisesti. Siitä huolimatta tilanne oli todella ilkeän näköinen, joten en ollenkaan ihmettele tuomiota. En syytä Bloodia, mutta kyllähän noissa laitapoikkareissa suurin vastuu on yleensä antavalla osapuolella.

  Niin ja terve vaan kaikille, tuore palstalainen ilmoittautuu.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2015 klo 19.16
 12. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pikku aivopieru Beniltä tänään, mutta minkäs siinä tekee kun kaveri on paskassa asennossa ja on jonkun verta kevyempää tekoa. Toki oli aika iljettävän näköinen tapaus ja ihan oikein oli ulosajo tilanteessa. Vähän huonoa tuuria tilanteessa, varmasti vaikutti myös ettei Benillä ollut käryä pelikellosta sen tiltattua, ei varmasti ymmärrä Suomea ja kuuluttajan välihuutoja.
   
 13. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Näytti hidastettuna, että oli Bloodilta se normi pikku poikkari joka noissa tilanteissa on ihan normi toimintaa kun ei muuten ehdi mieheen kiinni ja kaveri vähän huonossa tasapainossa, vahinko mikä vahinko ei missään nimessä tahallista. Selostaja ärsytti tietämättömyydellään ja saattaisi olla optikolla käyntikin paikallaan sen verran tuli dissanneeksi Beniä. Tänäänkin virheetöntä ja rauhoittavaa peruspakin pelaamista tuota yhtä vahinkoa lukuunottamatta. Toivottavasti toimistolla jo puuhastellaan jonkunlaista jatkopahvia.
   
 14. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Siis jumalauta mikä ukko tässä on! Vaadin pitkää sopimusta jo näin kahden pelin otannalla, ei paljon arastele kiekon kanssa eikä myöskään millään muullakaan osa-alueella. Mitä nyt pieni aivopieru kävi tänään, mutta niitä sattuu. On sanottava, että Lassenin kanssa tämän kauden ulkkaripakit ovat olleet osumatarkkuudeltaan aika huikeita, liekö Martin Cechin jälkeen moista nähty.
   
 15. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Varsinkin live tilanteessa näytti, että Gutting heitti tahallaan makaroonijaloille. Vähän huolimattomasti pelattu Beniltä noin lähellä erän loppua, mutta minkäs teet kuin Kouvostoliitossa ei kellot toimi.
   
 16. Spike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pari kertaa nyt videolta tässä tuon tilanteen kelaillut ja hieman turha/huolimaton tuuppaisuhan tuo on sekuntia ennen erän loppua, mutta kyllä Guttigkin voisi hieman kiviä laittaa taskuun. Aika helposti lähtee mies lentoon, toivottavasti ei kuitenkaan pahemmin käynyt. Pelit jatkuu ja Blood pelaa taas perjantaina.
   
 17. lahts Jäsen

  Olihan se ruma ja tarpeeton töötti Big Beniltä. Mutta eikös Guttig pelannut loppupelin ihan normaalisti? Vai muistanko väärin.
   
 18. Sandman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Blood on vakuuttanut itseni jo ensimmäisestä näkemästäni harjoituspelistä lähtien. Isokokoinen jässikkä, jolla on kokoonsa nähden hyvä liike, omaa yllättävänkin hyvät kädet, avaussyötöt ovat kovia ja tarkkoja, pelaa oman maalinedustan todella hyvin ja hanskatkin putoaa tarvittaessa. Tällaisesta pakista joukkueet haaveilevat, mutta harvoin löytävät ja jatkosopimus pitäisi saada sorvattu mahdollisimman pian. Tuosta eilisen tilanteesta sen verran, että turhahan tuo poikkari sinänsä oli, mutta tuollaisia tuuppaisuja jaellaan joka pelissä useita kertoja ja tuossa tilanteessa oli Guttigin huonosta tasapainostakin johtuen paljon huonoa tuuria matkassa, sinänsä ulosajo oli aivan oikea tuomio.
   
 19. isokynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Täytyy ihmetellä, että kaveri ei pelaa liigaa kovemmassa sarjassa. Yleensä tuollaiset isokokoiset, hyvin liikkuvat, hyvät kädet omaavat ja kovaa pelaamaan pystyvät puolustajat pelaavat NHL:ssa. Blood on kuitenkin paukuttanut pehmeillä käsillään AHL:ssa 82 otteluun messevät 0+3 tehot.
   
 20. Sandman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Lainaus:
  Lähinnä noilla yllättävänkin hyvillä käsillä tarkoitin sitä, ettei Bloodista luultavastikkaan odotettu noin hyvää kiekollista peliä, vaan enemmänkin pelkkää oman pään luutaa. Tiedostan kyllä, ettei Blood taidoiltaan mikään Erik Karlsson ole.
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2015 klo 18.31
 21. Radiomasto Jäsen

  Bloodin poikkari KooKoota vastaan päätyi kurinpitokäsittelyyn. Liiga tiedottaa päätöksestään myöhemmin. Huono juttu.
   
 22. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Kyllähän tosta saattaa pari peliä rapsahtaa. Taklaajan vastuu on suuri kun pelaaja on metri irti laidasta tuossa asennossa. Et vaan voi vetää noin voimakasta poikkaria selkään.
  Ei Guttig'kaan ihan skarpeimmillaan ollut, mutta silti.
   
 23. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No mitäs helee. No kait siitä sit yhen pelin rankkua voi saada. Olihan tuo nyt aika ruman näköinen tilanne ja turha poikkari selkään kun kaveri on selkeästi irti laidasta, mutta mielestäni ei kuitenkaan mikään uskomattoman törkeä ollut. Guttig oli vellijaloilla liikenteessä ja Benillä tuntuu olevan jerkkua sen verta että tuollaiset kaverit lentelee aika helposti seinille. Toivottavasti ei nyt saa nimensä ja ihmisten ennakkoluulojen takia pelikieltoa ainakaan kauheasti.
   
 24. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No tämä nyt on turha pelikielto jos mikä. Rangaistus tulee siitä, että Guttig sattui lentämään ikävästi, eikä varsinaisesti Bloodin teosta. Olihan se joo turha, mutta onhan noita pelissä kuin pelissä, eikä kaverit yleensä lennä selkä mutkalla laitaa päin. Olen sitä mieltä, että ylipäätänsä ulosajo oli kova tuomio, mutta vielä lisäpenalttia...
   
 25. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tyrväisen poikittainen Hyväriseen oli esimerkiksi paljon kovempi, kuin tuo tuuppaisu. Makaroonijalkaa ei pidä palkita tuollaisesta löysäilystä.

  Kaikki rangaistukset yli tuon 5+20:n on kohtuuttomia. Eihän Guttig edes loukkaantunut mitenkään.