Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Bauer Imatra –turnaus

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 31.07.2018 klo 17.34.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Liigajoukkueet kohtaavat Imatralla elokuisessa harjoitusturnauksessa jo neljännen kerran.

  Tänä vuonna mukana on myös Mestiksen edustus, kun kotijoukkue Ketterä esiintyy ensimmäistä kertaa itse järjestämässään turnauksessa.

  Imatra Spa Areenalla pelataan seuraavasti:

  perjantai 17.8.
  klo 16.00 SaiPa - KooKoo
  klo 19.00 Ketterä - Jukurit

  lauantai 18.8.
  klo 15.00 Jukurit - SaiPa
  klo 18.00 KooKoo - Ketterä

  Tietoja turnauksen lipunmyynnistä ym. löytyy Ketterän kotisivuilta
   
 2. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 3. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Myös Bauer-turnauksen yksittäisten otteluiden liput ovat nyt tulleet myyntiin.
  Linkki Ketterän kotisivuille
   
 4. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Mahtaako olla jotain striimin tynkää tulossa turnauksesta? SaiPa kuvasi Youtubeen ensimmäisen treenipelinsä yhdellä kameralla ja oli ihan hyvä katsoa. Ei luulisi olevan mahdoton homma?
   
 5. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Bauer-turnauksesta ei tänä vuonna ole luvassa striimiä. Maalikoosteet otteluista, haastatteluja ym. materiaalia on Ketterän puolelta luvattu YouTubeen ja some-kanaville molempina päivinä.
   
 6. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Bauer Imatra -turnauksen maalikoosteet sekä pelaaja- ja valmentaja haastattelut löytyvät täältä
  (Linkki vie Ketterän YouTube-kanavalle)
   
 7. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Menköön viime kauden ketjuun:

  Lippuja ostamassa tän vuoden turnaukseen, joten vinkkiä otettaisiin vastaan siitä mitkä ovat parhaat paikat pelin seuraamiseen kokonaisvaltaisesti. Eli kannattaako ottaa seisomapaikat jolloin pääsee erän mukaan vaihtamaan päätyä vai näkeekö esim ylimmiltä istumariveiltä toisenkin päädyn tapahtumia? Kiitos etukäteen!
   
 8. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Katsomolohkoilta 2-3 ainakin riveiltä 6 ylöspäin näkee loistavasti koko kentän. Lohko 3 rivi 8 tai 9 ja paikkana joku 7-15 aika prime spotti.
   
  Ferris tykkää tästä.
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Kiitokset infosta, pari lisäkyssäriä varmistuksen vuoksi.

  https://www.seat4.me/tapahtuma/imatran-kettera/jyp-saipa-2019

  Tarkoittaako lohko 3 samaa kun tossa lippujärjestelmässä katsomo 3? Seat4:n mukaan kolmosessa on vain 7 riviä, sen puoleen kyselen varmistusta. Vai oliko se niin, että katsomossa oli jotain muutoksia tehty viime kaudesta ja sen myötä esim. tuon kolmosen rivit vähentyneet?

  Ja pelaako kotijoukkue vasemmalta oikealle eli jos haluaa katsella SaiPan hyökkäyspeliä, niin kannattaa ottaa paikat ennemmin 4-5 lohkoista kuin 1-2 koska ovat vieraita molemmissa peleissä?
   
 10. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tarkottaa joo. Eli 3 katsomo on tuossa keskellä kenttää. Nuo rivinumeroinnit ei kai ala ihan ykkösestä kun hallin lattiassa nuo 3 ylintä taitaa olla merkattu 7, 8 ja 9. Kotijoukkue pelaa vasemmalta oikealle. Ainakin Ketterän peleissä. Siinä vielä näyttäisi olevan ihan parhaitakin paikkoja vapaana.
   
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Juu, uskaltauduin tuossa jo alkuillasta 3:n ylimmältä riviltä paikat ottamaan. Kiitos jeesistä! Lippujen ostaminen sen sijaan oli kyllä niin työläs projekti, että huhuh...
   
 12. A.P.Järvi Jäsen

  Lainaus:
  Yritin juuri itsekin ostaa kaverin kanssa turnausliput vierekkäisille paikoille, mutta se osoittautui kyllä aivan liian kovaksi haasteeksi tällaiselle keski-ikäistyneelle ukonturilaalle. Siinä Seat4me:n softassa kai "ideana" (ohjeen mukaan) on, että ensin pitäisi ostaa irtoliput joka peliin erikseen ja sivusto sitten laskee siitä sen turnauslippualennuksen. Näiden neljän pelin lippujen valintaan ja maksuun on varattu aikaa yhteensä 15 minuuttia, eli välillä ei kannata lähteä käymään esim. huussissa.

  Jos haluaa sitten ostaa liput kaverin kanssa, on läppärin viereen hyvä varata muistiinpanovermeet, jotta edes periaatteessa olisi mahdollista, että saa vierekkäiset paikat eikä siinä vieressä olla pöllöttele ties mikä Tuulikallion turakainen tai Jänhiälän janatuinen. No, eiköhän tämä lippuasiakin tästä vielä järjesty, mutta kokemus selvitti kyllä minulle, miksi esim. "Kaakon klassikkoon" (himoittuun SaiPa-Ketterä -otteluun) on toistaiseksi myyty katsomokartan mukaan vain muutama kymmenen onnetonta lippua. Tapahtuman houkuttelevuus ei varsinaisesti kasva, jos lippujen ostaminen osoittautuu edellä mainituksi, koko lailla karmeaksi kokemukseksi.

  (Edit: Homma ei siis muutenkaan toiminut, koska ostoskori nollautui siirryttäessä pelistä toiseen.)
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2019 klo 22.57
 13. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No joo, on tullut käytettyä parempiakin nettikauppoja.. No joka tapauksessa, nyt on liput lauantain peleihin hankittu.
   
 14. redpecka Jäsen

  Niin että mitenkä että? Onko pelistreamia amatöörivoimin 2019-turnauksesta tulossa? Tai edes teksti-live-seurantaa? Muistan vuosi sitten nähneeni jonkusen treenipelin mutten muista miten se meni. Oliko Bauer-turnaus vai unta tai vain kooste kenties?
   
 15. tjj67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Liverpool
  Lainaus:
  En tiedä amatöörivoimista, mutta SolidSport näyttää Bauer- turnauksen matsit. Hinta on melko kova 1 ottelusta, 7,9e!
  Onkohan jotain koko turnauksen pakettia edullisesti tulossa?
   
  redpecka tykkää tästä.
 16. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Ok. Kattelen mahdolliset koosteet ja raportit sitten jostain.
   
 17. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  BAUER-TURNAUKSEN ENNAKKO - SPA AREENALLA NÄHDÄÄN PALJON MIELENKIINTOISIA NIMIÄ

  Ketterän sivuille ilmestynyt ennakko Baueriin liittyen. (Linkki vie siis Ketterän sivuille)

  Ai että on taas intoa täynnä kun ilmapallo kun kausi potkitaan kunnolla käyntiin bauer turnauksen merkeissä. Mielenkiintoista nähdä miten Ketterä kestää vauhdissa mukana, erityisenä kliimaksina heti huomenna illalla nähtävä Ketterä vs SaiPa.
   
 18. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Mielenkiintoinen on SaiPan kokoonpano ja eritoten neloskentän laidalta löytyvä Ketterän kasvatti Aleksi Sinkkonen (-02) debytoi liiga-SaiPan riveissä.
  Hienoa!
   
  Sergei Fedorov ja Jango tykkäävät tästä.
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tietääkö kukaan Imatralainen millaisella kalustolla kuvataan? Jos joku vetää yhdellä kännykameralla streamiä niin sit ei 7,90 maistu ottelusta. Jos Mestis kalustolla niin voisin maksaa.
   
 20. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Maalikoosteita kaipailen. Aiemmin näistä on mielestäni Ketterän Youtubeen tullut koosteet?
   
 21. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Taitaa olla valitettavasti tilanne nyt sellainen että tekijöistä on pulaa. Tai näin ainakin veikkaisin kun ei mitään ole tullut.
   
 22. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Maalikoosteet turnauksesta julkaistaan viimeistään huomenna. Tällä kertaa näin....
   
  heavylutaa18 ja Jango tykkäävät tästä.
 23. A.P.Järvi Jäsen

  Lainaus:
  Niitä kelpaa kyllä katsoa, koska otteluissa tehtiin aika hienoja maaleja, etenkin Topi Piipposen kassit olivat aikamoisia kuteja.

  Kokonaisuutena turnaus jätti jälleen kerran sellaisen hieman puolittaisen maun, koska mistään sijoituksista tai turnausvoitosta ei Imatralla valitettavasti pelata. Pikemminkin kyseessä on neljä yksittäistä harjoitusottelua kuin turnaus.