Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Battlefield V (2018)

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana heavylutaa18, 03.06.2018 klo 21.17.

 1. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Tovi sitten julkaistiin tietoa tulevasta Battlefield pelisarjan uusimmasta tulokkaasta. Peli sijoittuu toiseen maailmansotaan eli mennään takaisin sinne mistä vuonna 2002 lähettiin liikkeelle. Battlefield 1942 näytti suunnan FPS nettiräiskinnöille 16 vuotta (!!!) sitten ja nyt palataan takaisin tutuille rintamille.

  Överiksi vedetty traileri:

  Battlefield V - Official Reveal Trailer - YouTube

  Tosta ei tosiaan kannata vetää liian pitkiä johtopäätöksiä. Tekemällä tehty traileri joka ei anna yhtään kuvaa siitä mitä on tulossa. Youtubesta löytyy pelureita jotka ovat jo päässeet maistelemaan itse peliä ja lupailevat realistisempaan suuntaan menevästä pelikokemuksesta - toisin kuin tuo suoraan sanottuna surkea traileri antaa olettaa.

  Tässä hyvä pätkä mitä on tulossa:

  Battlefield V New Gameplay Features and Huge changes. - YouTube

  Oman sotilaan, aseistuksen ja ajoneuvojen monipuolinen muokkaus kuulostaa kyllä hyvältä. Saa tehtyä omannäköisen hahmon kentälle ja tosiaan vaihtoehtoja tulee olemaan paljon niin vaatetuksissa kuin aseissa. Ja mikä parasta viimeisimmistä Battlefieldeistä tutut Premium passit yms setit jää pois eli ei tarvitse maksaa tuplahintaa pelistä - ostat pelin ni saat kaiken sisällön ilman lisämaksuja.

  Tässä kuussa tulee isolle yleisöllekin ihan PELIKUVAA pelistä. Ostoon menee kuten joka ikinen sarjan peli tähänkin mennessä.
   
 2. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Battlefield 5 Official Multiplayer Trailer - Youtube

  Uutta traileria pukkaa. Tästä nousi jo kovempi kiima kuin tuosta ADHD julkaisutrailerista.

  Tänään EA:n tapahtumassa myös vahvistettiin, että pelissä tulee olemaan jonkinlainen Battle Royale-pelimuoto "ennennäkemättömänä ja erilaisena", kuin muut vastaavat. Noh, trendejä tässä seurataan ja kai tuotakin tulee kokeiltua.

  Pari gameplay videota:

  Fortifications & Destruction - Youtube

  Grand Operations - Youtube

  Perkule sehän vaikuttaa hyvältä!
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2018 klo 00.00
 3. Jonisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis blues, KalPa
  Noiden pelikuvatrailereiden perusteella aivan pomminvarmasti menee hankintaan! Edellinen osa oli suhteellisen laadukas tekele, joskin pelin aikakauden konteksti ei juuri mieleeni ollutkaan. Isona plussana vielä poistetut DLC -rahastukset ja ww2 kiinnostaa näin kyseisen FPS-sukupolven edustajana jälleen kohtuullisen tauon jälkeen.

  Itsessään peli, ympäristö ja aseistus näytti viimeisimmän Call of Dutyn reilusti parannetulta painokselta. Sitäkin on tullut tahkottua reilusti yli 40h paremman puutteessa.
   
 4. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 5. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Ei kuulu lainkaan omiin peleihin, mutta kerta täälläkin varmasti sarjan faneja, niin vinkiksi: DICE makes Battlefield 1 premium pass free after Battlefield 5 open beta ends

  Referoituna, torstaina alkaa avoin BF5 avoin beta, joka on auki 11.9. asti. Tämän jälkeen 11.9.-18.9. premium pass:in (EDIT: BF1:een siis sittenkin kun tarkemmin uutisen luki, eikä tähän tulevaan BF5:een) saa ladattua ilmaiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 04.09.2018 klo 12.23
 6. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Lainaus:
  BFV:ssä ei ole ollenkaan premium pass:ia.
   
 7. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Onko siis tosiaan näin, että tässä Betassa ei pysty pelaamaan squadissa kuin ystävien kanssa? Itse en ainakaan pääse squadiin ollenkaan kun ei ole ketään kaveria nyt pelaamassa.
   
 8. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Ekan kartan perusteella tykkään aivan helvetisti. Testatkaa, kun kaikille tulossa 6. päivä testiin. WW II is back.
   
 9. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Lainaus:
  Sama täällä, sopivasti uudistuksiakin pelissä mukana. Varmasti lisää vielä tulossa kun täysversio julkistetaan.
  Pieniä bugeja kuten betassa "kuuluukin" olla, aikaisemmin en itse tosiaan päässyt mihinkää squadiin mutta nyt toimii moitteettomasti.
   
 10. Meiken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  On tätä jo odotettukin. Tosin ennakkoon en tilannut, joten vielä joutuu odottelemaan betan kimppuun pääsemistä.
   
 11. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Betaa naputellut nyt tän päivää. Ihan hauskaa, taattua Battlefieldiä. Vähän sais olla enemmän munaa noissa aseissa ja äänissä yleisesti, räjähdykset komeita mutta tankit esim tosin lepsun kuuloisia.
   
 12. Labomba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Viikonloppuna tuli kanssa tuota betaa hakattua, yleinen fiilis ihan hyvä. Kentät sopivan kokoisia ja monipuolisia, innolla odotan minkälaisia muut kentät ovat. Pääosin tuli pelattua Recon luokalla ja rautatähtäimillä, jäänyt mieleiseksi tuosta BF1 peluusta. Aseet tuntuvat hieman heikkotehoisilta mutta varmaan mukana omaa osaamattomuutta. Jonkun verran bugeja edelleen enkä varmaan heti julkaisuna osta vaan odotan joulun tienoille josko olisi alessa ja olisi NHL19 taputeltu HUT:in osalta. Kaiken kaikkiaan tykkäsin ja tuleva battle royal pelimuoto vaikuttaa myös hyvältä.
   
 13. Lavis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves ja Pittsburgh Penguins
  Onko joku kerenny pelin hankkimaan? Tällä hetkellä maksaa 44,95€ Gigantissa. Löytyykö pelistä Battle Royale -pelimuoto?

  Kovasti kiinnostaisi lukea pelistä ennen ostoa, ettei osta sikaa säkissä.

  Kaikenmaailman striimit ja youtubet eivät anna pelistä muuta kuin itse pelaamisen kuvaa, mutta ei niissä juurikaan puhuta mättääkö pelissä joku tai puuttuuko jotain olennaista.
   
 14. Labomba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Betaa pelasin ja hyvältä vaikutti. Battle Royale tulee keväällä peliin. Itse odottelen vuodenvaihteeseen oston kanssa
   
 15. Kooki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Itse pelaaminen, aseiden käyttö ja sotilaan liikuttaminen tuntuvat paljon paremmilta kuin ennen. Lisäksi muutokset spottaamiseen ja classien hyödyllisyyteen ovat parasta. Squad revive ja ammusten rajallisuus kannustavat todella hyvin tiimipelaamiseen myös tuntemattomien kanssa. Niiden puolesta todella hyvää Battlefieldia! Ainut valituksen aihe koskee tankkien heikkoutta, mutta ilmeisesti siihen on luvattu jo pikaisia muutoksia.

  Ongelma on kuitenkin se, että pelistä jää hyvin "raakile" kuva. Paljon puuttuu vielä ominaisuuksia: Battle royale, yksi osa yksinpelistä, haavoittuneiden tiimikavereiden liikuttaminen suojaan, ajoneuvojen kustomointi.. Lisäksi jonkin verran erinäisiä glitchejä ja pieniä bugeja tullut vastaan. Näin ollen on vaikea keksiä syytä, miksi peli kannattaisi ostaa nyt juuri heti, kun paljon sisältöä on tulossa myöhemmin, bugeista korjataan pahimmat pois alta ja lisäksi hinta tulee putoamaan.

  Kaiken kaikkiaan peliin tehdyt muutokset tuntuvat kaikki todella hyviltä, mutta jos on muuta pelattavaa tällä hetkellä, odottaisin hetken, että DICE korjaa pahimmat virheet ja lisäsisältöä on saatavilla ja vielä halvemmalla hinnalla.
   
 16. TheT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leijonat, Montreal Canadiens
  Heti alusta asti sain "vielä yksi mappi" -fiiliksen, kun korkkasin tämän pelin eilen. Erät ovat mukavan pitkiä ja tasapaino eri classien kesken tuntuu hyvältä. Itse arvostan suuresti, että ajoneuvot eivät ole liian dominoivia, mutta olenkin aina arvostanut rehellistä mies miestä vastaan -sotimista. Suorituksista saatavat arvomerkit luovat onnistumisen tunnetta ja tiiminä tämä on tietty todella kivaa puuhastelua.

  Snaipperit haluan mainita erikseen, koska olen aina vihannut kyseistä kämppijä-osastoa. Tähtääminen liikkuvaan sotilaaseen on haasteellista, koska luodit eivät ole millisekunnissa tähtäimen kohdalla. Tämä pidentää mukavasti elinikää. Lisänä snipun kiikarissa näkyvä auringonheijastus on varsin pätevä varoitus katsottaessa oikeaan suuntaan ja nopealla reagoinnilla voi vielä pelastaa tilanteen.

  Kartat vaikuttavat maastoltaan mukavan vaihtelevilta ja pelimuodot tukevat mainiosti niiden rakennetta. Conquest pitää edelleen pintansa omana suosikkinani lipulta lipulle juostaessa, mutta myös Breakthrough vaikuttaa hyvältä etenkin hyökkääjän asemassa, kun koetetaan murtaa puolustuksen pullonkauloja yksi kerrallaan.

  Pitää myös mainita, että enpä olisi uskonut näin uuden pelin olevan Black Friday -tarjousten piirissä. Halvimmillaan tämän saa 45 eurolla.
   
 17. Meiken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Nostellaanpas tätä ylöspäin. Onnistuivat sitten pilaamaan koko pelin viimeisimmällä päivityksellään. Tänään muutama tunti hakattu päivityksen jälkeen ja huhhuh mitå kuraa peli on. Nautinto pelaamisesta kadonnut täysin. Varmaan 90% pelaajista painaa supportina ja makoilee LMG:t valmiina puskissa tai vielä pahempaa objectiven vieressä. Ei edes yritetä vallata lippuja tai puolustaa niitä. Kunhan vain odotellaan, että pääsee suolaamaan vihuja noilla överiaseilla. Omalta osaltani pidän ainakin taukoa, kunnes ovat julkaisseet korjaavan päivityksen.
   
 18. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Battlefield V on nyt Originissa -50% alennuksessa ja tuli vihdoin ostettua itsekin. Illalla pelailemaan!

  Normaaliversio hintaan 29,95e ja Deluxe Edition 39,95e.
   
 19. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Kyllä tämä pelisarja itselleni vain yhä edelleen toimii. Jostain syystä peli vain tuntuu pirun raskaalta verrattuna Battlefield 1, tätä joutuu pelaamaan lähes minimiasetuksilla. Kentät on pääosin hyvin tehtyjä ja se sodan tuntu on läsnä kun ympärillä jatkuvasti tapahtuu. Aseet tuntuu vähän "munattomilta" hernepyssyiltä, muuten ei paljon valittamista.

  Onko muilla bugia noiden kypärien, takkien, kasvomaalausten tai vaikka aseisiin uusien osien ostamisessa sillä pelin valuutalla? Niitä ei saa käyttöön vaikka klikkaa osta nappia. Tulee vaan että confirmed mutta ostettu kohde on edelleen lukittuna.
   
 20. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Njooh, ihan ok, mutta ei aiheuta läheskään samaa kiimaa, mitä bc2 aikoinaan. Ehkä vähän tehostamalla aseita ja tekemällä uusia kenttiä, voisi pelin rieumu taas löytyä
   
 21. Lavis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves ja Pittsburgh Penguins
  Joko Battlefieldiin on tullut Battle Royale -pelimuoto?
   
 22. Sampr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NHL, Liverpool
  Lainaus:
  Ei. Eipä oikein mitään päivityksiä. Mapit on jo pelattu loppuun, eikä hajuakaan koska tulossa lisää. Alkaa käymään tylsäksi.
   
 23. Lavis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves ja Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Battle Royale -pelimuoto tulossa ilmeisesti 25. pvä kuluvaa kuuta.
   
 24. Sampr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NHL, Liverpool
  Lainaus:
  Okei, onko tietoa uusista mapeista? Pikkuhiljaa kaipaisi niitäkin.
   
 25. Meiken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Yksi uusi kartta ilmeisesti tulossa maaliskuun(?) aikana. Kieltämättä uusia karttoja kaipailisi jo. Tosin lähes joka pelissä ne alkuperäiset ovat lopulta parhaita karttoja.