Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

  • 81 094
  • 576
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
"Perhesyistä" hyppään Bostonin wagoniin, sisko kun fanittaa Bruinsia. Jos Isles pudottaa kuitenkin Bostonin, hyppään saarelaisten wagoniin. Kanadalaista joukkueista Winnipegin kaikkien aikojen ensimmäinen finaalipaikka voisi lämmittää mieltä.
No niin! Boston on pihalla joten hypätään Islesin kelkkaan kuten lupasin. Coloradon mestaruus passaisi myös hyvin. Toisaalta olisi mukava nähdä kanadalainen joukkue pitkästä aikaa finaaleissa...

Oikeastaan mikä vaan muu käy paitsi Vegas.
+1
 

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Colorado, Montreal/Isle ja Vegas siinä järjestys kenen kelkassa ollaan. Tampan ei tarvitse toista putkeen voittaa.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Colorado tai Bolts sais voittaa, torjuntavoittona Vegas.
Habs, Isles ei missään nimessä saa viedä cuppia!
 

Plager

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
Pakko hypätä Islesin vankkureihin, ei voi olla tykkäämättä tuosta työteliäästä ja tarkasta kiekosta. Sympatiat Avsille, joka kyllä ansaitsee myös kruunun hienolle joukkueen rakentamiselle. Habs ei herätä itsessäni oikein mitään tunteita, toki perinteikäs seura Kanadasta, joten voitto ei haittaa.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Jos nyt Colorado tippuu, niin on kyllä nihkeitä vaihtoehtoja enää jäljellä. Vegas vituttaa, Tampa huijaa, Montreal ja Islanders ovat aina olleet itselleni joukkueina harmaata massaa. Coloradokaan ei ole niin mielekäs vaihtoehto kannustaa, jos vielä jatkoon menevät. Toki onhan minulla pienet sympatiat suomalaisjoukkueille. En vaan usko, että Montrealista tai Islanderista on Vegasille tai Tampalle vastusta. Hassua, kun vuosi sitten kannatti vielä Tampaa ja nyt on ihan päinvastainen fiilis joukkueesta.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Jos alhaisesta verotuksesta nauttivat palkkakattokikkailijat eivät voita niin olisihan se mahtava nähdä olisiko Montreal voiton jäljiltä niin kun Berliini keväällä 1945.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Vedonlyöntiosastolla kaikki muut on pettäneet paitsi Tampan SC-veto ja Kucherovin Conn Smythe. Johtaahan se Nikita pistepörssiä, joten ihan hyvissä ollaan. Vasilevski ehkä suurin uhka.

Ja NY Islandersista ei vaan voi olla tykkäämättä.

Siellä se seniili Don Lou taas aitiosta katsoi, kun joku hänen treidaamansa, ja aikanaan varaamansa Travis Zajac iskee maaleja. Kapteeni puuttuu ja Iskenders porskuttaa. Pageau on paras pistemies yli pinna per peli, Don Loun hankinta, tietysti. Kuten eniten Islandersille maaleja iskenyt Palmierikin.

Ja sivuhuomiona, Kyle Dubas ei ole vieläkään päässyt 1.kiekalta eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Pakko varmaan kannustaa Canadienssia, vaikka monestakin syystä siitä tulee mieleen se karmaiseva vuosi kun Ässät voitti mestaruuden.
 

Myrkky

Jäsen
Nyt kyllä vituttaa, kun yksi kerrallaan omat suosikit putoaa jatkosta. Coloradollakin näyttäis olevan kuusi minuuttia kautta jäljellä. Täytynee siirtyä Montrealin leiriin Kotkaniemen, Armian ja Lehkosen perässä. Ja onhan se todellinen underdog-jengi.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Montreal all the way! Ja toiselta puolelta NYI. Ja jos ei nämä niin sitten Vegas. Kunhan vaan Tampa ei voita…
 
Huoh nyt loppu jengit kesken... Isles on tylsä, Tampa voitti jo ja pudotti Canesin + Vasin hullun katse ennen alotusta pelottaa helvetisti ja Vegas tuli suoraan huipulle eli ei, paitsi Fleury on huikee ja sillä on komee peliasu.
Siirrytään siis Porilaisten hullujen kelkkaan, eli Montreal Le Canadiens ! Sori Habs fanit, näide pleijareiden perusteella mun bandwagonit joko swiipataan, tai voitatte max 2
 

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Montrealin kelkkaan joutuu hyppäämään kun Avs petti ja pahasti, tosin ei minkäänlaista uskoa ole siihent että Montukka pystyy vegasia neljä kertaa voittamaan, jos edes yhtä kertaa.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Olisipa varsinainen megayllätys asiantuntijoille ja vedonlyöjille jos finaalissa kohtaavat Habs ja Isles. Tokkopa näin käy, mutta näyttää tänä vuonna ihmeitä tapahtuvan.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Olisipa varsinainen megayllätys asiantuntijoille ja vedonlyöjille jos finaalissa kohtaavat Habs ja Isles. Tokkopa näin käy, mutta näyttää tänä vuonna ihmeitä tapahtuvan.

Tämä olisi oma suosikkini. Veikkaan Vegasia ja Tampaa finaaliin, mutta aina saa toivoa.

Go Habs!
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Suosikkeja Carolina ja Avs selkeästi jäljellä olevista. Aina tykännyt joukkueina ja nyt löytyy suomalaistähtiä, Kärppien miehiä ja hienointa pelitapaa yms.

Inhokkejen lista on vähän pidempi; Bruins(fanit), Tampa(100m$ joukkue ja voitti viime vuonna), NYI(pelitapa), Vegas(ei yhtäkään heikompaa kautta takana).

Kanadalaiset ja Wild aika meh, Toronton tappiot toki aina vähän huvittaa.
Nämä Playoffit ovat kyllä menneet ihan perseelleen. Ei kiinnosta. Yritetään nyt kuitenkin olla jinxaamatta eräs kanadanranskalainen joukkue joten en hyppää mihinkään wagoniin virallisesti. Tulisikohan sieltä kaikkien aikojen tylsimmät finaalit Isles-Vegas?

Viaplay meni peruutukseen, onneksi EM-kisat alkaa. Hypätään tästä oppineena ehdottomasti Belgian, Venäjän ja Tanskan bandwagoniin!
 
Viimeksi muokattu:

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Carolina ja Colorado olivat mun suosikit, mutta nyt kun molemmat on pudonneet, niin ei ole kuin tuo Por.. Montreal Canadiens.

Vegas tulee olemaan kova pala, mutta toivon että Montreal saa todellisen taistelun ihan vähintään aikaan.

E. Korjattu oikea pudotuspelipari.
 
Viimeksi muokattu:

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Colorado jätti jälleen kerran matkan varrelle, joten johonkin vankkuriin on hypättävä päästäkseen perille. Vaihtoehtoina on aika samoja joukkueita kuin viime vuonna, koska 3/4 tiimiä olivat viime vuonnakin välierissä. Silloin symppasin Tampaa, mutta on käynyt kuin @Oles sanoi: ei enää toista mestaruutta putkeen jatka sympata. Isles on aina ollut todella hmv, joten ei sitäkään jaksa, vaikka Trotz on hieno mies. Vegas taasen on inhokkijoukkueeni, joten ei ainakaan sitä.

Sen sijaan Montrealia symppasin paljon 2010-luvun puolivälissä, kun mukana oli Plekanecin ja Desharnaisin kaltaisia pelaajia ja ennen kaikkea nuori PK Subban, silloinen lempipelaajani. Sen jälkeen kiinnostus Montrealia kohtaan on hieman laimennut, mutta nykyään siellä pelaa hieno Nick Suzuki, jonka pelaamista olen seurannut mahtavista OHL:n pudotuspeleistä lähtien, jolloin hän kantoi yksin seuraansa pitkälle. Itse asiassa todella virkistävää ja jopa nostalgista kannattaa jälleen Montrealia. Kanadakin on hieno maa, sinne mestaruuden soisi.

Teesinä siis: Habsille Stanley Cup. Toissijaisena teesinä: ei ainakaan Vegasille Stanley Cupia. Eli finaalissa - mikäli Montreal ei sinne selviä - kannatetaan sitten Tampaa tai Islesiä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

nksh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Vaikuttaa Tampan sunnuntaikävelyltä puistossa, joten sama se on jäädä kyydistä pois.

Mutta onneksi peli on jääkiekko niin yllätyksiä voi tapahtua vaikka kovin epätodennäköistä se mielestäni onkin. Montreal, Islanders tai Vegas - kaikki käy.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Jäävään itseni Montrealin kohdalla joten kakkosena Islanders.
 

Knight21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay Lightning, sympatiat Pelicans
Oma tiimi vielä mukana joten loppuun asti uskotaan Boltsiin. Kuitenkin hyvänä kakkosena Canadiens. Kukaan ei usko heihin, Pricen jumalmoodi, modernin jääkiekon kirkko ja kaupunki joka hengittää lätkää (esim. Beliveaun hautajaiset, valtiolliset menot ja ratsupoliisisaattue Montrealin tuomiokirkosta hautausmaalle) Jo pelkästään finaaliin pääsy tulisi pistämään koko Quebecin provinssin sekaisin.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Nyt kun Jets tippui, hypätään Montrealin vankkureihin. Hieno ja perinteikäs seura, ja olisi jo aikakin että kanadalainen joukkue voittaisi pitkästä aikaa. Lisäksi suomalaisedustus on vahva, joten go Habs!
 

3za

Jäsen
Romantikkona: Tampa - Montreal, Montreal kampeaa puolustavan mestarin ja vie pytyn kotiin melkein 30 vuoden odotuksen jälkeen.

Realistina: Vegas - Tampa, kaksi NHL:n parasta.

Joten sanon Montreal.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Toive: New York Islanders tai Montreal Canadiens: New York Islanders siinä mielessä, että saataisiin vihdoin ja viimein toinen suomalainen jääkiekkoilija, joka on voittanut sekä MM-kultaa että Stanley Cupin. Montreal Canadiens puolestaan suomalaiskolmikon takia.

Veikkaus: Las Vegas Golden Knights tai Tampa Bay Lightning vievät pystin, koska ennakkoasetelemiltaan ovat semifinaalien suosikit.

Montreal Canadiens on suosikkini, koska Saku Koivu pelasi aikoinaan siellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös