Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

  • 81 129
  • 576

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
1. Dallas/Carolina/Florida, koska useampia suomalaisia
2. Vegas, koska misfits
3. Seattle, koska omegalulz ja Eeli
4. Edmonton/Toronto, koska Kanada
5. New Jersey, koska Haula

Totta puhuen tosi harvinainen playoffkevät, että yksikään potentiaalinen voittaja ei harmita! Hyvä näin :)
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Nyt kun kaikki omat pojat ulkona, olisiko se vanhasta muistista Dallas sitten, en kyllä ole juuri seurannut Lehtisen uran jälkeen. Seattle tietty kirjoittaa myös hienoa tarinaa. Kanadalainen mestari olisi ok pitkästä aikaa, mutta ei mielellään näistä kumpikaan.
 

Stigu

Jäsen
Onpas kyllä kummallinen pleijarikevät. Suuret/jonkinnäköiset mestarisuosikit Boston, Rangers, Colorado ja Tampa ovat tippuneet, joten taivas on auki aika monelle jengille.

Oma Pänd Väkönini on seuraava:

1. New Jersey
2. Dallas
3. Carolina
4. Panthers
5. Kuka tahansa muu, paitsi Edmonton.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt kun oma suosikki eli Avalanche on ulkona niin onkin hyvä sauma heittää bandwagon-pohdinnat kehiin. Tilanne on sikäli herkullinen että kahdeksan parhaan joukossa on useita itselleni mieluisia joukkueita. Tässä oma henkilökohtainen ranking mieluisimmasta vähiten mieluisaan joukkueeseen:
1. Florida
2. Toronto
3. Seattle
4. Carolina
5. Dallas
6. Edmonton
7. Vegas
8. New Jersey

Kaikista NHL-joukkueista Florida oli itselleni selkeä kakkossuosikki niihin aikoihin kun Barkov ja Jagr molemmat pelasivat siellä. Nykypäivänä olisi huomattavasti vaikeampi sanoa, mikä olisi kakkossuosikki, mutta tänä keväänä noista 8:sta toiselle kierrokselle päässeistä Panthers olisi itselleni mieluisin Stanley Cup -voittaja. Torontolle valtavat tsempit siksi koska se ei ole 56 vuoteen ollut mestari ja muutenkin Stanley Cupin on viimeksi voittanut kanadalainen joukkue 30 vuotta sitten. Seattlessa on jonkinlainen uutuudenviehätys, lisäksi tykkään seuran yleisilmeestä ja plussaa myös suomalaisedustuksesta. Floridan lisäksi myös Carolina on joskus ollut itselleni se kakkossuosikki, tällä hetkellä toivon menestystä suomalaisedustuksen ansiosta. Samasta syystä toivon Dallasille menestystä, tosin se ei ole koskaan ollut kakkossuosikki minulle. Edmontonissa ja Vegasissa ei suomalaisia nyt ole, jos olisi niin Edmonton olisi tässä rankingissa 2. tai 3. koska kyseessä on kanadalaisseura, lisäksi Connor McDavidille soisin Stanley Cup -voiton hurjan runkosarjatehoilun myötä. Vegasissa ei ole samanlaista uutuudenviehätystä kuin Seattlessa, toki onhan Vegas NHL:ssä ollutkin pidempään. New Jersey Devils ei ole koskaan herättänyt itsessäni positiivisia viboja, syitä antipatioille en osaa sanoa.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Vegas, Seattle, Florida ja Carolina jatkoon niin ai jumankautsi mitä namiskuukkelia! Toki joku Edmonton - Toronto finaali voisi olla ihan viihdyttävä. Anyway kunhan nyt saataisiin Dallas ja New Jersey ulos niin homma alkaisi näyttämään hyvältä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Dallas-Carolina finaalipariksi.
Lopputuloksella ei väliä, voi vain nauttia peleistä.

Pääasia, että Leafs ei voita.

Toki joku Edmonton-Toronto finaalipari olisi myös äärettömän mielenkiintoinen ja viihdyttävä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mukana viisi Stanley Cupin voittanutta seuraa, joiden edelliset löytyy vuosilta 2006, 2003, 1999, 1990, 1967.

Koko nipusta vain Dallas ja Vegas olleet finaaleissa 10 vuoden sisään.

Kieltämättä tuo edellämainittu kanadalaisten yhteenotto (tätä finaalia ei sitten sekään vaahterasiirappimaa vois enää sössiä) olis melko kutkuttava.

Toronto muuten vaan, niitä isoja laskuja jo ollut niin suotakoon yksi nousukin. Ja onhan pelissäänkin jotain.
Carolina ja Dallas vahvalla Karjalalippis-painotuksella.
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
1. Dallas Stars
2. Carolina Hurricanes
3. Florida Panthers
4. Seattle Kraken
5. New Jersey Devils
6. Vegas Golden Knights
7. Edmonton Oilers
8. Toronto Maple Leafs

Parhain skenaario on se että saadaan useampi suomalainen Stanley Cup -voittaja + Hinelle se Conn Smythe. Go Stars Go! Ikävämpi ja mielestäni jokseenkin todennäköisempi skenaario on se että Kanadassa juhlitaan pitkästä aikaa voittoa joko Matthewsin tai McDavidin johdolla. Sen jälkeen Leafsin tai Oilersin fanit lienevät (jos mahdollista) vieläkin sietämättömämpiä.

Omissa toiveissa Kanadaan menevä SC-voitto olisi suotavampaa jollekin pienemmälle alueelle. Jets, Flames, Canucks, Senators - joku noista mieluummin kuin Vaahteralehdet tai Öljymiehet. Mieluummin jopa Habsit ennen noita kahta tällä hetkellä mukana olevaa Kanadan nippua...

Starsista ei kukaan muu kuin texasilaiset tai suomalaiset tunnu olevan kiinnostuneita, joten olisi senkin vuoksi niin hienoa mikäli pääsisivät nostelemaan Lord Stanleyta. Karolaina myös vahvan Suomi-panostuksen vuoksi miellyttävä joukkue. Ja sama koskee Panthersia. Kraken on sympaattinen joukkue ja pidän yllättäen myös Devilsistä - lähinnä Akiran ja Haulan vuoksi.

Vegas on nönnönnöö, Edmonton ja Toronto tosiaankin jotenkin vittumaisia. Näillä mennään tässä järjestyksessä.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Tavallista vaikeampaa hypätä kenenkään bandwagoniin. Jos käydään ottelusarjoja läpi, niin ehkä jonkunlaista paikkaa on otettavissa jostain vaunusta:

Vegas-Edmonton
Vegas on heti ensimmäisestä kaudestaan lähtien ollut inhokkini, mutta toisaalta Eichelille soisi menestystä. Edmonton taas oli ennen McDrain aikakautta inhokkini, mutta pikkuhiljaa sitä on alkanut toivomaan tälle kaksikolle menestystä. Vaikea myöntää, mutta kyllä sitä Edmontonille vaan voittoa toivoo.

Dallas-Seattle
Aika mitäänsanomattomia joukkueita, varsinkin Seattle. Dallasiakin on vaikea Coloradon kanssa samassa divarissa kannattaa, mutta menköön nyt hieman hmv-tason Seattlea vastaan.

Edmontonin ja Dallasin jatkoonmenoa puoltaa toki myös se, että veikkasin heitä lännen finalisteiksi.


Toronto-Florida

Floridalle on viime vuosina toivonut menestystä, mutta jotenkin tämä kausi on tuntunut pieneltä pannukakulta, ettei oikein innostunut nyt kun hieno voitto Bostonista tulikin. Bostonille olin myös menestystä toivonut historiallisen kauden jälkeen, joten ehkä sekin ärsyttää. Torontosta taas pidin muutama vuosi sitten kovastikin, mutta hieman lannistunut symppaaminen jokakesäisen sulamisen edessä. Tavallaan jo piti sitä perinteenä, että ensimmäiselle kierrokselle se Toronto jää. No, ehkä nyt Toronto kuitenkin jopa suosikki kaikista mukana olevista joukkueista.

Carolina-Devils
Carolinaakin tuli sympattua raikkaana joukkueena, mutta tuntuu, että osa siitä raikkaudesta karissut viime aikoina. Devils taas tuntuu erittäin raikkaalta, mutta perinteisesti ollut niin hmv, etten ehkä ole antanut itseni innostua nuorekkaasta, taitavasta joukkueesta. Ehkä Carolina tästä jatkoon.


Eli kai se olisi kanadalaisfinaali toiveissa. Toisen kierroksen ensimmäiset ottelut jäi kaikilta joukkueilta näkemättä, joten ehkä täytyy vain päästä taas pelien katsomisen makuun, kun usein peliä katsoessa huomaa kannattavansa toista joukkuetta. Tietyllä tavalla aikakauden vaihdos tässä, kun usein Coloradon pudotessa on voinut sitten vaihtaa Capitalsin seuraamiseen ja Caps-Pens ottelusarjan jälkeen ainoastaan Pensin vastustajan bandwagoniin.
 
Seattle varmaan ykkössuosikkini tässä vaiheessa. Vegas mahdollisesti toisena. Loput kuusi joukkuetta on sitten korkeintaan neutraaleita.

Toki joka joukkueessa on jotain yksittäisiä pelaajia, joille voiton soisi.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
En hyppää varsinaisesti mihinkään bandwagoniin, mutta jos mestari ei ole Stars, Hurricanes tai Panthers, niin olisi hienoa jos Erik Haula naulaisi voittomaalin SC-finaalien seiskapelin jatkoajalla.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Kun Leafs tuosta torstaina tippuu, niin sitten toivon eniten menestystä Dallasille.
Ei ole enää mitenkään mahdollista, että Leafs 0-3 otteluvoitoista nousisi jatkoon.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Jos Rangers tippuu game sevenissä niin Leafs saisi viedä pytyn.
Nyt kun tuli annettua Valavuorimainen kuoleman suudelma näköjään Leafsille niin täytynee hypätä Krakenin vankkureihin. Toki ei mua harmita jos Öljymiehet tuo kannun Kanadaan.
 

Schadowan

Jäsen
Kraken, NJ ja Vegas ei millään tavoin voi Cupia toivoa. Liian alkuvaiheessa nuo kaksi em. organisaatiota ja Vegas on vaan totaalisen hmv.

Carolina, Toronto on vähän meh. En itseasiassa ymmärrä, miten toi Carolina nyt noin pitkälle taas yltänyt. Jotenkin tasapaksu rosteri poissaolojen takia. Toronto nyt näyttäisi olevan ulkona, hyvä niin.

Florida,Dallas saa voittaa - näistä jos pitäisi valita niin ehdottomasti Florida. Olisi hienoa jos ostoskeskusjengi menisi cupiin asti.

Edmontonin bandwagonissa silti ollaan 100%. Toivon jääkiekon puolesta, että Connor+Drai hinaavat tuon jengin mestaruuteen ihan kaksisteen. Että Deutsche-Draisaitl tekee 35 maalia ja Connor syöttää 35. Saadaan tää hemmetin, että "pitää olla syvä rosteri, hyvä/loistava veskari, fiksu pelikirja voittaakseen" heitettyä romukoppaan ja ihan vaan mennään yksilötaidolla mestaruuteen. Toki, onhan Edmontonkin joukkueena parantunut ja löytyy pari muutakin pelimannea, mutta kyllä playoffeissa on jääneet klassisesti RNH:t ja kumppanit aivan varjojen maille. Samoin Nurse pelaa aivan päin helvattia. Täysin kahden pelaajan varassa koko setti. Ja siitä mä nautin todella paljon.

Ainoa mitä mietin, että Connor on kyllä varmasti loukkaantunut - pelannut tosi vaisusti runkosarjaan nähden. Homma ollut Draisaitlin olkapäillä more or less. Tämä voi kaataa tämän minun mestaruusunelman.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Canes, Pantterit ja Dallas eli suomalaisjengit. Kaikkien bandwagonissa. Maple Leafsille ja Devilseille toivon mestaruutta vähiten.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Kraken-Panthers finaali tilauksessa. Kunnon underdog- tarinat.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
1. Panthers

Tässähän alkaa ihan innostua Bruinsin ja kohta Leafsin tiputtamisen myötä. Panttereilla saisi suomalaiskapteenin nostamaan Stanleyn maljaa, sen jälkeen kun hän on ensin pimentänyt Perfection Linen, sitten Toronton nuoret tykit ja finaalissa lopulta Gretzkyn ja Kurrin uuden tulemisen. Lisäksi Lundell ja Luostarinen pelaavat kovaa kevättä ja maalissa 10 miljoonan Bob pulpahti kuin paska pintaan. Organisaatiolla mestaruuksia nolla. Eihän tätä sympattavampaa voi olla.

2. Stars

Niin vahva suomalaisedustus Suomen kaikkien aikojen parhaan puolustajan johdolla, että sykkiihän tässä, krhm sydän, Dallasillekin. Organisaationa Stars ollut jotenkin aina neutraali+ minulle.

3. Hurricanes

Teräväisen perhana meni loukkaantumaan, Raanta ainakin toistaiseksi hävisi aloittajan homman ja Ahokaan ei ihan ole supertähtiluokkaan onnistunut pomppaamaan. Mitäänsanomaton organisaatio noin muuten, joskin skrode-Brindamourista plussaa.

Ehdoton bonus 'canesin voitossa olisi McDavidin ja Draisaitlin tonnin seteli -ilmeet ja Jatkoajan Syntax error, jos Puljujärvi nostelisi maljaa kauden lopuksi.

Ei ainakaan näille

Vegas, Kraken. Hohhoijaa.
 
Toivon että finaalissa pelaa vain yksi "suomalaisjengi". Tällöin matseja on kiva katsoa, kun aivan tosissaan toivoo toisen voittoa. Parasta siis jos finaalipari olisi esim. Kraken/Vegas/Edmonton - Panthers/Carolina. Tai sitten Dallas - Leafs/Devils. Devilsille en osaa Haulasta huolimatta toivoa mitään hyvää, johtuen Rangers-sympatioistani.

Leafs tosin lienee jo ulkona, joten sen voi melkeinpä jättää pois laskuista.

Jos tuolta yksi pitää valita niin kyllä se on Panthers. Aina olen tykännyt Sassasta ja erityisesti tuo joukkue miellyttää nyt, kun pudottivat Bostonin pois. Saivat aika runsaasti lokaa niskaan viime kauden pannukakun jälkeen, toki ihan aiheestakin. Nytkin takana haastava kausi, jonka aikana päävalmentajan, ykkösveskarin ja kapteeninkin pallia ollaan kyseenalaistettu useaan otteeseen. Vaikeuksista huolimatta lauma näyttäisi löytäneen itsensä ja onhan tuo aika huima rekordi, että voittaa pleijareissa 6 matsia putkeen konferenssin ykköshevosia vastaan. Näistä 3 jatkoaikavoittoja ja kaikki niukasti maalin tai kahden erolla. Luonnetta löytyy.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Kyllähän tässä Floridaa pitää liputtaa. Olisihan tuo hurja reitti mestaruuteen ensin villikortilla pleijareihin, kuilun partaalta kaikkien aikojen runkosarjan pelannut jengi lauluun ja sen jälkeen Toronton hokipyhättö hiljaiseksi. Kukaan suomalainenhan ei pyttyä ole käsittääkseni nostellut C rinnassaan, joten sekin olisi helkkarin upeaa nähdä.

Edmonton, Dallas ja Carolina sitten kakkosvaunussa, joskin Edmontoniin en usko, kun pelit kovenevat ja linja on sallivampi. Niin paljon näyttäisi YV:n varassa olevan heidän pelinsä.
 

Fat Mark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Boston Bruins, Nott'm Forest
Viaplay tilaus napsahti poikki siinä vappupäivän aamuyön tunteina, joten kenenkään vaunuihin ei ole kiinnostusta hypätä. Nirvanaa ja Soundgardenia tulee kuitenkin ajoittain kuunneltua niin toivotaan Seatlelle pitkää kevättä.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
1. Dallas, syy: Pavelski + suomalaiset tai Carolina, syy: Burns + suomalaiset
2. Florida, syy: suomalaiset
3. New Jersey, syy: Meier + suomalainen
4. Seattle, jos ei nuo edellä mainitut, niin sitten tämä
5. Toronto, jos joku vielä jäljellä olevista

Vegas tai Oilers, ei missään nimessä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
1. Edmonton
2. Florida
3. Toronto
4. Dallas
5. Vegas
6. Seattle
7. New Jersey
8. Carolina

Tällä listalla mennään. Kunhan Carolina ei voita niin kaikki on hyvin.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Täysin subjektiivinen lista, ei tiukkapipoille:

1. Florida - Kova vääntö ja työnteko sekä suomalaisia. Lisäksi kampesi Brad Marchandin pihalle itkemään ja saattaa tehdä saman Toronton kermaperseille. Pakko arvostaa.
2. Seattle - Täysin puskista, mutta pelaa modernia jääkiekkoa ja Eeli Tolvasen tarina on hieno. Maalimusiikki tosin ärsyttää.
3. Carolina - Periaatteessa aika liirumlaarumjengi, mutta ajatus Puljusta puhumassa englantia siitä, miten Stanley cup voitetaan kompensoi paljon.
4. Dallas - Suomalaisten takia ihan ok. Toivottavasti Hakanpää lanaa jonkun löysän tähden ja tappelee jos pääsee finaaliin.
5. New Jersey - Jos tää olisi 90-luvun duunarijengi niin olisi ykkönen. Nyt jengi täynnä näpertelijöitä, mutta muitten jengien ärsyttävyys nostaa sijoitusta.
6. Vegas - nyt menee jo vaikeaksi löytää positiivisia seikkoja. Muovia ja neonvaloja, tulee lihava Elvis mieleen. Eieiei.
7 & 8. Edmonton ja Toronto. Aivan sama missä järjestyksessä nämä pullahtavat pihalle kunhan pullahtavat. Edmontonin tähdet eivät jaksa puolustaa ja McDavidista puhutaan jonain Gretzkynä. Vanhan liiton miehenä haluan muistaa Väinön ainoana oikeana enkä kaipaa mitään uusia kukkoja tunkiolle. Toronto taas on rikkaan suvun vesan yritys ostaa mestaruus löysillä ja ylimielisillä itkupilleillä. Se yksi ruotsalainen voisi taas päätyä MM-kisoihin häviämään nolosti Kanadalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös