vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, IPA
En mä Carolinaa pois vaihda. Hunterina päädyin siihen joskus vuoden/kaksi ennen mestaruutta - kaikkihan näki että se tulee - enkä pois ole päässyt vaikka tullut lunta tupaan sieltä ja täältä.

Plussana tietty suomalaiset, mutta ko joukkueen kohdalla on yksi mies (tai ehkä kaksi) mikä mut sinne veti. On siellä vieläkin.
 
I will go celebrate anything I see or am. Sing and laugh, and deny nothing. (Walt Whitman)
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kovassa lennossa oleva Philly, nyt se maalivahtipeli ei petä.

...eihän?
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Kojoottien kelkassa menty siitä lähtien kun Doanin tekeminen ihastutti Kanadan paidassa 2000- luvun alkuvuosina.
Idästä Canes, olkoon siis finaalissa Hurricanes ja Coyotes, mestaruus luonnollisesti Arizonaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Kamalaa sanoa näin Penguinsin kannattajana, mutta Philadelphia on täynnä mielenkiintoisia pelaajia ja pelaavat viihdyttävää kiekkoa. Tuokaa Philly cup takaisin Pennsylvaniaan. Ja siis ihan kenen voitto vaan kelpaa, kunhan Washington ei voita.
Tämä kyllä tekee pahaa. Lähinnä koska kertoo mielestäni siitä miten paha heittopussi Flyers on ollut Penguinsin menestyskauden ajan. Niin hampaaton ja harmiton, että jopa verivihollinen voi sympata...

Tämä toki vain oma tulkinta, mutta toisinpäin ei onnistuisi ikinä. Eikä epäilystäkään etteikö menestys olisi varmistamassa asiaa.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää
Suosikkijoukkue
HIFK
Koska kannun soisi palaavan Kanadaan, eikä rakasta vihollista Montrealia osaa täydestä sydämestä kannattaa, niin olkoon suosikkini sitten Calgary. Ei mitään Vancouveria vastaan, mutta en usko, että rahkeet riittävät päätyyn asti. Saa yllättää.

Idän puolelta sympatiani saavat Saarelaiset, koska Leksa Komarov. Todennäköisempi finaaliin menijä kyllä lienee Philly, ja kyllähän Van Riemsdykillekin sormuksen soisi. Hieno pelaaja kuitenkin on kyseessä. Sen jälkeen Leafsin takavuosien ykkösketjusta Kessel-Bozak-JVR olisi jokainen vuorollaan saanut nimensä kannun kylkeen Torontosta lähdettyään.
 
Hyvää nothing is overia kaikille!

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kyllä nyt hypätään Kanadan karavaaniin. Canucksille toivon kannua enemmän kuin muille. Muuten ihan sama kunhan ei Boston. Vaikea selittää.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Itse myös Canucksien kelkassa. Tuli ensimmäisen kierroksen pelit katsottua ja tykästyttyä joukkueeseen. Viime vuonna jäi finaalit katsomatta, kun Blues ja Bruins ei vain kiinnostaneet tippaakaan.
 

Crisby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Lahden Pelicans
Vegasia on tullut seurattua alusta asti. Toki aluksi enimmäkseen Fleuryn takia mutta on kyllä ollut hienoa seurata nyt parin vuoden ajan Vegasin meininkiä. Upea halli, fanit ja joukkue. Toivon siis kannua sinne.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Kunhan Vegas ja Boston tajuavat tippua ennen finaaleja, ei tartte muhinkään vankkureihin hypätä. Voittaja tulee kuitenkin lännestä. Mieluiten parista Col-Dal.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ihan sama kunhan Islanders häviää. Mieluummin katsoisi hyökkäävää kiekkoa, kuin sitä, että pyritään imitoimaan Islandersin prosenttikiekkoa.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Toivon lännen finaalia Vancouver vs. Avs ja itään Philly vs. Tampa, finut sitten Vancouver vs. Philly. Dream finut. Ja toivotaan Kanukeille kannua.

Todellisuus menee näin, Avs. vs. Tampa on finut ja Avs nostelee kannua kauden päätteeksi.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pitäs varmaan laihduttaa kun tuntuu että nää bandwagonien akselit ei meikäläisen painoa kestä vaan matka katkeeaa heti. Nyt Vancouverille toivotaan mestaruutta kun ovat jahdanneet sitä nyt 50 vuotta ilman tulosta. Lisäksi edellisen kanadalaisen jengin mestaruudestakin taitaa olla jo se 27 vuotta. Finaaliin sitten vastustajaksi New York Islanders.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Montrealin bandwagonissa on tullut istuttua 90-luvun lopulta saakka, mutta eipä se sitten seisonut taaskaan.

Ensimmäisenä rajataan pois joukkueet, joissa ei ole tulevia suomalaisia Stanley Cup -voittajia vakituisesti pelaavassa kokoonpanossa: Tampa, Boston (en laske Raskia), Philadelphia, Vegas, Vancouver. Vancouverin kaupungin kannalta toivon joukkueen tippuumista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennen kuin alkavat autot palamaan ja ikkunat hajoilemaan, tuli sitten voitto tai tappio.

Jäljelle jää Colorado, Dallas sekä Islanders. Colorado näistä ehkä joukkueena sympaattisin, nuorekas joukkue pelaa viihdyttävää ja modernia lätkää. Islanders taas ehkäpä epäseksikkäin, mutta samalla yllättävin, yllätykset ovat aina kivoja. Dallasilla taas useita suomalaisia.

Päädyn Hyppäämään Dallasin bandwagonin jousille sen vuoksi, että Starsin voittaessa Heiskasella on aito mahdollisuus olla kaikkien aikojen ensimmäinen Conn Smythe -voittaja. Avalanchen voittaessa MacKinnonin valinta on ilmiselvä ja Komarovilla ei pystiin ole yllätysyllätys mahdollisuuksia. Myös Coloradon Stanley Cup sopisi mainiosti, koska Rantanen.

Unelmafinaali olisi siis Dallas/Colorado vs. Islanders. Joten eiköhän sieltä ole luvassa joku mahdollisimman epäkiimainen Vegas vs. Tampa ilman suomalaisia.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ihan sama kunhan Islanders häviää. Mieluummin katsoisi hyökkäävää kiekkoa, kuin sitä, että pyritään imitoimaan Islandersin prosenttikiekkoa.
Mieluummin kyllä katson Islandersin taistelua kun Washingtonin selkä suorassa hyökkäys jääkiekon ilosanomaa
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Periaatteessa Avalanchen vaunuun voisi hypätä, mutta joukkue vaikuttaa sellaiselta, että sillä on mahdollisuus viedä kannu vielä seuraavan viiden vuoden aikana helposti. Niin nuori joukkue vielä. Stars puolestaan on tilanteessa, jossa ykkösketjulla alkaa olla ikää ja menestystä ei välttämättä ole sen kummemmin luvassa tulevina vuosina. Silti suosikkini lännessä on nyt Canucks. Sekin on nuori ja menestystä on helppo odottaa tulevina vuosina, mutta jotenkin olisi mahtavaa, jos kannua nostaisi kanadalainen joukkue.

Idästä en osaa suosikkia nostaa. Canadiens, Hurricanes ja Blue Jackets olisivat sellaisia voineet olla, jäljelle jäävistä ei oikein mikään sytytä.

edit: No nostetaan sieltä idästä Flyers. Mutta jos Flyers voittaa, niin vastustajan toivon olevan muu kuin Canucks siinä vaiheessa. En toivo joukkueelle kolmatta SC-finaalitappiota.
 
Viimeksi muokattu:

Apheu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Seattle Kraken
Jännä, että Canucks kerää suomalaisten keskuudessa nyt wagoniin porukkaa, kun lueskelin vähän ketjua. Mielenkiintoinen tiimi toki, mutta ei suomalaisia.

Stars - Vegas olisi oma suosikkifinaalipari lännestä, idästä taas Bruins - Flyers. Olisi todella mielenkiintoiset sarjat. Finaaleissa saisi olla ainakin Flyers. Lännen kaksikosta vaikea valita suosikkia ylitse toisen, pelit varmaan vasta näyttänisi. Jos nyt pitäisi valita, niin Stars suomalaisten vuoksi - olisi ikävä SC-finaalit ilman suomalaisia. Melkeinpä sitä toivoisi, että Stars - Avs -parin voittaja menisi päätyyn saakka.
 

ipaz

Jäsen
Jännä, että Canucks kerää suomalaisten keskuudessa nyt wagoniin porukkaa, kun lueskelin vähän ketjua. Mielenkiintoinen tiimi toki, mutta ei suomalaisia.
Vancouver on ainoa kanadalaisjoukkue jatkossa ja koska The Pytty on päätynyt Kanadaan edellisen kerran 1993, niin tämä on varmasti monelle syynä hypätä Canucksin kelkkaan. Ja myös se että Canucksilla on nuoret huiput Pettersson ja Hughes, ja sitten taas periksiantamattomuuden perikuvia kuten Tanev, Horvat ja Sutter. Ja ainahan voi elätellä toiveita että Juolevi pääsee pelaamaan.

Jos spelkästään inivalkolasien takaa katselee, niin sitten valintani on Dallas. Siellä kun suomalaisia riittää. Ja Heiskasta ei voi kehua tarpeeksi.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Pudotuspelien alkaessa mietin, että kannatan sitä joukkuetta, joka selviää jatkoon Carolina-NY Rangers parista. Carolina meni jatkoon ja sitten tippui Bostonia vastaan. Muita sympaattisia joukkueita, joista pidin olivat Columbus ja Montreal, jotka myös tippuivat jatkosta. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun minua kiinnosti vähääkään Montreal. Tällä hetkellä ei mukana oikein ole sellaista sympaattista altavastaajaa, suomalaisten puolesta tsemppaan, mutta tietenkin Colorado tai Dallas tippuu jatkosta. Tampaa veikkasin kauden alussa voittajaksi, joten kannatan Salamoita, jotta oma veikkaus osuu oikeaan.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Avs ja Stars kiinnostaa jo pelkästään härmäläisten vuoksi, ja tästä parista jatkoon pääsevän jengin toivon nostelevan pyttyä. Finaalissa vois olla sitten Isles häviävänä osapuolena.
 
Does your monkey go "hoo ho HOO"?
Tiede on objektiivista
Tiedostaminen on subjektiivista​

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL
Mieluummin kyllä katson Islandersin taistelua kun Washingtonin selkä suorassa hyökkäys jääkiekon ilosanomaa
Eikös se Capitalsin kausi ole jo paketissa? Tässä keskusteluketjussa on käsittääkseni tarkoitus tuoda esille niitä joukkueita, joita kannustaa Stanley Cupin tavoittelussa. Washington kannattaa siis unohataa. Olen kyllä kanssasi samaa mieltä siitä, että hyvä kun Capitals putosi...

Itse toivon mestariksi Dallasia tai Coloradoa. Jos mestari tulee idästä, olkoon se Lightning tai Bruins.
 
Avs ja Stars kiinnostaa jo pelkästään härmäläisten vuoksi, ja tästä parista jatkoon pääsevän jengin toivon nostelevan pyttyä.
Sama täällä vaikka vähän alan kallistua Dallasin puoleen koska olisihan se niin reteetä että meidän Miro johdattaisi mestaruuteen 21-vuotiaana. Olisi yleensäkin ihan poikkeuksellista.
 
Leo Komarov, Kari Sihvonen & Antti Tyrväinen

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Suomalaisuusaste kallistaa vaakaa väkisin Dallasin suuntaan. Perry, työteliäs sapluunassa pysyminen, muutama pelaaja ja yllätyksellisyys sekä vaihtelun vuoksi -fiilis taas Islandersin puolelle. Näistä ensimainittu on kuitenkin se suurin syy, miksen Dallasin vaunussa jo ole. Pelkkä ajatuskin siitä, että tuo kusipää nostaisi kannua, ahdistaa.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Suomalaisuusaste kallistaa vaakaa väkisin Dallasin suuntaan. Perry, työteliäs sapluunassa pysyminen, muutama pelaaja ja yllätyksellisyys sekä vaihtelun vuoksi -fiilis taas Islandersin puolelle. Näistä ensimainittu on kuitenkin se suurin syy, miksen Dallasin vaunussa jo ole. Pelkkä ajatuskin siitä, että tuo kusipää nostaisi kannua, ahdistaa.
Perry on nostanut jo ajat sitten kannua, joten turha tuosta on ahdistua. Hän taitaa muutenkin olla yksi niistä harvoista, joilla on Stanley Cupin voitto, Olympiavoitto ja maailmanmestaruus.
 
Mörököl on Ice 2019
Tuo Dallasin tilanne on kieltämättä vähän kaksipiippuinen jutska. Nuoret, isossa roolissa olevat supersuomalaiset nostamassa kannua, mikäs siinä. Radulov, periksiantamaton suuri taistelija tuolla kaukalossa.. Pavelski, miehen tuskan pystyi havaitsemaan vuosia sitten kun oli Sharksin kapteenina häviämässä finaaleissa. Liikaa mahdollisuuksia ei tietenkään ole tulossa tässä liigassa, nyt nähdäkseni on sit se suuri tilaisuus kun Dallasilla vaikuttaa pelit kulkevan. Joten, kokonaiskuvaa on ihan aiheellista miettiä tässä kohtaa, oli kokoonpanossa sitten Perry tai ei. Puolestani olisi saanut pysyä Ducksissa Getzlafin tutkaparina, siellähän hän jo tuota Cuppia pääsi nostelemaan vuonna 2007.. Sen lisäksi on ollut jotenkin outoa nähdä hänet pelaamassa muualla kuin just tuolla Anaheimissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy